IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frissítettél már 2.2-re, plust flashplayer 10.3 fent van?
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kár, hogy a céges gépen nem látszik, plusz a telefonon ezentúl nem tudom kezelhetõen megnyitni ezt a fórumot...
De ez legyen az én bajom, még 1x nagyon király.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Si vis pacem, para bellum.
A magyarokkal ellentétben a horogkereszttel a németek és az oroszok ennyire szigorúak, talán pont itt nem kellene senkinek magyarázni, hogy a nácik miatt mennyit szenvedett ez a két ország. Németeknél pl vörös vér sem lehet a játékokban, vagy zöld, vagy semmi.
Persze, igaz, hogy normális ember nem lesz attól náci, mert lát egy horogkresztet, de azért ez sem normális már...
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Amúgy történelmi témájú játékban a hûség kedvéért engedélyezhetnák,egy álszent baromságnak tartom a tiltást.
Végigjártam másfél hete a badacsonyi borospincéket.
Igaz hogy sörös vagyok, de a minõségi borok megfogtak.
Mi is valahogy így csináltuk😊
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Én meg csak gyakorolgatok,csendben ,bár Tomot nem fogom utolérni egyhamar de alakul a dolog. Vigyázok a kis tyúkszaros életemre ,mintha muszáj lenne😊) Egyik ,másik veres kollega sérelmezi ,hogy nem dogolok . Ejnye😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Blenheimmel repülök át a csatornán a felszállós gyors küldetéssel. Anglia partjainál elkezdtem matatni a prop pitchel, mert túl sokat zabált. Sikerült túlfõzni vízszintes repülésben, majd ~1500 méterrõl egyszerûen beteleportáltam a vízbe. Semmi zuhanás. Egyik pillanatban a pilótafülkébõl nézek ki az ablakon, majd a másikban a loccsanó vizet látom.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
2GvSAP_Flea's Data Sheets
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Zuhanásnál ,ha visszaveszi az ember ,ugye akkor nagyobb sebességet érhet el,,nincs motorfék vagy mi😊 De majd ha kijavítják ,mert ez kúrva lassú így, aspit nél néztem az pikk pakk állítja azt a két állást,pár másodperc.
De, egy sound moddal is lehet csalni. A sound modot nem ismered. Mi van, ha te hallod a hat órádba közeledõ ellenfelet, mert a soud mod úgy van megírva, az eredetin meg akkor sem hallod, ha melletted van? Ezeket le kellene ellenõrizni, de az képtelenség, hogy minden egyes custom made modot valaki leellenõrizzen (gondolj az ultrapack és a társai körüli kavarásra, képtelenség átlátni mindent). Erre hivatott majd a hivatalos SDK, ha kiadják. Ellenõrizett korlátok közt lehet csak moddolni a játékot, és a modokat a játék tökéletesen kezelni és egymástól szétválasztani is tudja (ahogy az Armában pl). Addig csak "illegálisan" piszkálgathatják a gépeket.
www.pumaszallas.hu
próbáltam már mindenhogyan, gyakorlatilag nem veszek észre semmi különbséget pl a sebességben, emelkedõképességben
vagy ennek nagy magasságban van értelme, vagy hosszútávon (benzin kímélés)?
mondjuk én csak dogolni szeretek, ott mindig 12órán hagyom azt hali
tudom hogy mûködik, meg hogy mit kéne csinálnia, mire van hatással, de gyak. ebbõl semmit sem tapasztalok, max. a fordulatszám esik ahogy lejjebb állítom
GOOBY, pls
Tegyék be a magyar keresztet ,meg a trikolort.
És még mást is követeljünk,de még az nem jutott eszembe mit.
A horogkeresztrõl kicsit más a véleményem (nem, még véletlenül sem vagyok fasisztoid) de ezt is elfogadom mert nem kívánom más farkával verni a csalánt. De!
Könyörgöm, azért lehessen már saját szkint készíteni és hát egy sound mod sem ördögtõl való, különösen annak a fényében, hogy ami a játékban van (és ahogyan) az egy rakat szar.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Miért?
Mert ez a Kegetys megint egy illegális feltörés, amibõl csak azért nem lett balhé, mert amikor a srác megcsinálta, pár olyan változtatást hajtott végre, ami simábbá tette a játék futását. Luthierék be is tették azokat a következõ patchba, furcsa lett volna, ha ez mellett anyáznak.
Viszont ennek semmi köze a játékhoz ígért moddolhatósághoz, azt még ki sem adták. Ezekre a kegetys változtatásokra a készítõknek semmi ellenõrzési lehetõségük nincs, gyakorlatilag ugyanaz, mint az Ultrapack az il2-höz. Ezért Luthierák nyleltek egyet, és azt mondták, hogy oké, mindenki úgy piszkálja a saját gépén futtatott játékot, ahogy akarja, viszont aki online játszik, ott nincs tolerancia, aki bármibe belepiszkál, azt bannolják.
És szerintem ez tökéletesen jól van így.
Tegnap láttam, hogy valaki feltett E-1, E-4 modokat. De mindenhez az E-3 külsõ 3d-, belsp 3d-, flight- és damage- modelljét használta, csak itt ott belepiszkált azokba. MG-FF/M-et honnan programozott, azt sem tudjuk, és a PP-nek (bevallottan) 4 fok/sec sebességet adott, ha csak ezt az egy adatot nézzük, már ez szar (1.5-nek kéne lennie). Fogalmam sincs a DB 601Aa teljesítményeit mia alpján állította be, és egyáltalán bármi automatikát leprogramozott-e. Nos ezért örülök neki, ha ilyen tákolmányok nem kerülnek online pályákra.
(de majd rákérdezek fórumon, egyáltalán volt-e pálda arra, hogy valakit bannoltak...)
www.pumaszallas.hu
ELõre is köszönöm, csak a launcher.exe-rõl csináltam másolatot, ezt a config fájlt elfelejtettem 😞
Csinálsz egy parancsikont ami ilyen legyen :
"xyz:\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" -mod=MODS/BpSoundSuite
xyz = a meghajtó amin a CoD van.
Letöltöd a kegetys.dll -t és bemásolod a COD gyökérmappájába.
Fogsz egy txt editort (notepad például), megnyitod a Launcher.exe.config fájlt és :
<applicationSettings>
<maddox.Properties.Settings>
<setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
<value>parts\core\steam_api.dll</value>
</setting>
<setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
<value>kegetys.dll</value>
</setting>
</maddox.Properties.Settings>
</applicationSettings>
a piros cuccot beszúrod.
Persze elõtte csinálj biztonsági másolatot és ne menj fel online mert banol a steam vagy mi a rák.
"Ma pedig egy újabb játékról rántotta le a leplet a City Interactive. A kiadó bejelentette, hogy készül a viszonylag hosszú címmel megáldott Combat Wings: The Great Battles Of WWII, mely egy II. világháborús szimulátor lesz. A játékban négy ország légierejének pilótájaként kell a különbözõ hadszíntereken helyt állnunk." - City Interactive? Ez most komoly?
"Elsõ körben az angolok oldalán szállhatunk harcba a Luftwaffe ellen. Kezdõ pilótaként indulunk, de a sikeres csaták után egyre magasabb rangot szerezhetünk. Ezután már veteránként kerülünk át Észak-Afrikába, ahol az Afrika Korps erõi ellen kell két társunkkal a fedélzeten harcba szállnunk. A harmadik állomásban a szovjet sereget segítjük a náci erõk megállításában, végül pedig a Csendes-óceánon harcolunk a japán erõk ellen." - irtsuk a szemét büdös zsidó és cigány írtó csúnya nácikat. Ez az, csak õket lõjük le! Ez az!
"A játék konzolok mellett PC-re is megjelenik, de a premier csak jövõ szeptemberben lesz esedékes."
Elsõ Lancaster durván húzza 😄
Ez meg szép:
DE A CLIFFS OF DOVER ELLEN ESÉLYE SINCS ENNEK A VALÓSZÍNÛLEG ÁRKÁD ...NAK. EZ MAX OLYAN SZIMULÁTOR LESZ, MINT A NEED FOR SPEED. 😄
Elég buzin csinálták meg a modok használatát. Megértem, hogy kell védekezni a jogtalan elõnyt biztosító szoftverek ellen de talán nem kellene átesni a lúúúú másik felére. Nem?