IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Gyakorolni kell csak egy kicsit.Én rengeteget megyek ofline 2-4 enemi ellen,vagy csak 1 vs 1 és próbálgatom mit ,s hogyan.
Persze ettõl még a világ bénája vagyok,de nem születik mindenki Tomnak PL😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
( köszönöm, bár Tom már kb leírta ugyanezt, viszont a vérszívás miatt muszáj volt csesztesselek! 😄 )
www.smart-bus.hu
Na jó ,leírom most😊
Tehát ,beindítom a motort (ennek menetét gondolom nem kell részleteznem.)
PP 12 órára,olaj hûtõt 1/3 ig nyitom,vizet úgy félig,majd 100 gáz és repülök.
A bétával már jó a pp állítás sebessége (és ezért nem siettem vele ,mert teljesen mást kell így tenni <#beka3>#beka3> ,szóval a hajtómû fordulatszáma 2300-2400 között legyen. A légcsavar állás szögét úgy állítgatod ,hogy mindig ezen értékek közelében legyen a fordulatszám. Most ,hogy gyors az állítás,pl ha zuhanásba viszed a gépet nem kell lekapni a gázt ,hanem ,elkezded vissza fele állítani a pp-t és így nem fog vissza a motor,hanem jó nagy sebességet el lehet érni vele,aztán fordítva amikor emelkedsz ,és nem pörög szét az agregát. Rá kell érezni de nagyon jó.Én csúszkára tettem az X52 õn és jószerivel csak azt használom,persze a gázkarhoz is nyúlok néha.
A többirõl röviden, úgy ahogy a ki képzendõ virtuális pilótáknak szoktam elmondani. Remélem neked is meg fog felelni.
Na szóval,felszállsz ,majd megkeresed az ellenséget,majd a 6 órájába gépészkeded magad és szép hosszú avagy rövid sorozatokkal addig abajgatod a technikáját amíg az oly mértékben veszít a repülési képességébõl ,hogy a talaj felé kezd tendálni,mi több el is éri azt.<#eplus2>#eplus2>
De istenemre TS n szívesen tartok egy kis oktatást számodra,úgy egyszerûbb mint leírni 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Az isten áldását kérném arra aki ezt megteszi😊
www.smart-bus.hu
Grafikailag nincs is bajom mellékesen😊))
www.smart-bus.hu
Mind1 amit elõbb mondtam az továbbra is áll. Csak 😊
Próbáld meg azt, hogy kilépsz a sztímbõl majd újraindítod. Nekem is volt ilyen eccer és ez megoldotta a problematikát.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi a szent szar van?
Hogy azt a retkes talpú,szõrös lábú, büdös hónaljú,bozontos szemöldökû,bibircsókos orrú ,kócos hajú,100 kilós,csimbókos seggû Moszkvai nénikéjüket.<#schmoll2>#schmoll2>
www.pcpilot.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem akarsz beszélni a fiammal?
Hátha jövõre neki is meg lesz.<#wink>#wink>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Én meg kaptam 2 könyvet, mert én voltam az osztály legjobb tanulója!
Isten áldja a pogányokat!
Azt szeretném kérdezni, az mitõl van, hogy belépek egy szerverre és kis idõ elteltével elkezd a hang akadozni majd kicsit késõbb el is némul az egész játék? <#rinya>#rinya><#confused>#confused>
www.pumaszallas.hu
Egy olasz üzletember megfogad 3 román munkásembert, hogy fessék le a kerítést
- itt van 3 vödör festék, ami elegendõ kellene hogy legyen. Ha megéheztek, van kaja a hûtõben. Ja. és nehogy kiengedjétek a lovat, még véletlenül sem!!!
Elmegy, ezek meg nekifognak dolgozni. Elfogy egy vödör festék, megéheznek, nekifognak a hûtõbõl kajálni. Evés után nézik, hát csak víz meg udítõ van, se pálesz se sör..... Tanakodni kezdenek, mit lehessen tenni... mondja az egyik:
-Adjuk el az egyik vödör festéket, az árából veszünk italt, és a maradék festéket felhígitjuk, akkor elég lesz. Úgy is tesznek, hát a festék nem lett elég. Megint tanakodnak, mi legyen. Mondja az egyik:
- A maradék festékkel kenjük le a ló orrát és ha jön a tulaj mondjuk meg neki, hogy a ló elszabadult és megitta a festéket..
Úgy is történik, jön a tulaj, ezek felvázolják az eseményeket, erre a tulaj szó nélkül bemegy a szobába, kihozza a vadászpuskát. Erre a vendégmunkások rémülten:
- Jóember, mit akarsz csinálni???!!!
- Lelövöm azt a rohadt lovat, amióta román vendégmunkásokkal rendberakattam a házat, megevett 3 zsák cementet, 300 téglát és 4 gerendát.......
On....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Apropó,a flaps-nek van valami visszajelzõje a 109-esben?Nem nagyon találom.
R.I.P. White Europe
A kávéfõzõt is belemodellezték?????
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Az elõbb leszállás után leállítottam a motort,aztán kapcsolgattam ezt-azt a kabinban.1-2 perc után felfõtt a hûtõfolyadék,120-ig felkuszott és perforated.Hihetetlen.😊)
R.I.P. White Europe
http://www.youtube.com/watch?v=IWChgzo05aw&feature=player_embedded#at=86
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105