IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De õ NV-t használ, így neki nincs szüksége probléma megoldó készségre... <#idiota>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na most már mûködik😊 De nincs még a frissítés.
Mind1 amit elõbb mondtam az továbbra is áll. Csak 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Nekem megy, csak még frissítés nincs rajta.
Próbáld meg azt, hogy kilépsz a sztímbõl majd újraindítod. Nekem is volt ilyen eccer és ez megoldotta a problematikát.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
A steam azt írja ,hogy ez a játék jelenleg nem érhetõ el,kérlek próbáld meg máskor.<#conf>
Mi a szent szar van?
Hogy azt a retkes talpú,szõrös lábú, büdös hónaljú,bozontos szemöldökû,bibircsókos orrú ,kócos hajú,100 kilós,csimbókos seggû Moszkvai nénikéjüket.<#schmoll2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Köszi! Patch péntek, COD 14821 javítás.

www.pcpilot.hu

De még nincs rá lóvém.. ezzel vigasztalom magam, hogy még nem "elég jó" 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

LeonSilver
Már most is jó! :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát az már nagyon hiányzott. Cserébe a veresek kapnak Spit V-t vagy IX-t?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Egész jó game lesz ez, mire lesz pénzem egy gépre amin elfut 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Kapunk E-1-es Messzert 😊))

Zpogi
Her Laca
Jó estét jó szurkolást. Rohantam haza melóból,csapot papot otthagyva,de hol a patch? Ki mit tud?

PLackó
Gratula!
Nem akarsz beszélni a fiammal?
Hátha jövõre neki is meg lesz.<#wink>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Az állat... 😊

Lesz ma tapasz?

www.smart-bus.hu

mijki
mit kötekedsz? 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

fecska
gratulálok
(a 4.5-öt fogadjunk a tesi miatt kaptad 😄)

mijki
Köszi.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gratulálok Mijki barátom 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
4.5-es átlagom lett a biziben! És mi kaptuk a legszorgalmasabb osztály trófeát+30.000FT osztálypénzt+
Én meg kaptam 2 könyvet, mert én voltam az osztály legjobb tanulója!

TG Gida
Ettõl az "ellenforradalom" dologtól nem tudnak szabadulni az oroszok.

Isten áldja a pogányokat!

Ez nekem is elõjön, úgy emlékszem írták a fórumon, hogy a hangbug a listájukon van amit javítani akarnak.

A CD Galaxis hírlevelében már csak 4990 Ft a COD.

LeonSilver
CoD? Ha igen akkor BuG.

i robot
Üdv mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni, az mitõl van, hogy belépek egy szerverre és kis idõ elteltével elkezd a hang akadozni majd kicsit késõbb el is némul az egész játék? <#rinya><#confused>

VO101Tom
<#vigyor>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mûszer nincs. Teljesen csukott állapotból a felszálló fokozat 4 teljes fordulat az ívelõ-keréken (20°), a leszálló fokozat 8 (40°). Ezt számold, de nem olyan fontos a precíz beállítás. Egyébként festéssel jelölték a szárnyon, skinekre fel lehet majd tenni ilyesmit.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez kurvanagy!

PhantomAss
hááhá ez qrvajó 😄

GOOBY, pls

szekelyland
Off: Rengeteg itteni román elmegy olaszországba, ahol (többé-kevésbé törvényes módon) meggazdagodnak. Ezzel az olaszországi dologgal kapcsolatosan született egy vicc:
Egy olasz üzletember megfogad 3 román munkásembert, hogy fessék le a kerítést
- itt van 3 vödör festék, ami elegendõ kellene hogy legyen. Ha megéheztek, van kaja a hûtõben. Ja. és nehogy kiengedjétek a lovat, még véletlenül sem!!!
Elmegy, ezek meg nekifognak dolgozni. Elfogy egy vödör festék, megéheznek, nekifognak a hûtõbõl kajálni. Evés után nézik, hát csak víz meg udítõ van, se pálesz se sör..... Tanakodni kezdenek, mit lehessen tenni... mondja az egyik:
-Adjuk el az egyik vödör festéket, az árából veszünk italt, és a maradék festéket felhígitjuk, akkor elég lesz. Úgy is tesznek, hát a festék nem lett elég. Megint tanakodnak, mi legyen. Mondja az egyik:
- A maradék festékkel kenjük le a ló orrát és ha jön a tulaj mondjuk meg neki, hogy a ló elszabadult és megitta a festéket..
Úgy is történik, jön a tulaj, ezek felvázolják az eseményeket, erre a tulaj szó nélkül bemegy a szobába, kihozza a vadászpuskát. Erre a vendégmunkások rémülten:
- Jóember, mit akarsz csinálni???!!!
- Lelövöm azt a rohadt lovat, amióta román vendégmunkásokkal rendberakattam a házat, megevett 3 zsák cementet, 300 téglát és 4 gerendát.......

On....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

V Domino
😊

Apropó,a flaps-nek van valami visszajelzõje a 109-esben?Nem nagyon találom.

R.I.P. White Europe

szekelyland
Na ne már!
A kávéfõzõt is belemodellezték?????

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
Hasonlóan én is jártam már. Én arra figyeltem fel, hogy valami gõzölög.

V Domino
Egyre jobban bejön ez a gém,ahogy belemerül az ember és rájön a rejtett finomságokra.

Az elõbb leszállás után leállítottam a motort,aztán kapcsolgattam ezt-azt a kabinban.1-2 perc után felfõtt a hûtõfolyadék,120-ig felkuszott és perforated.Hihetetlen.😊)

R.I.P. White Europe

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
Hardware Setup, Input, és ott a filtering-nek adhatsz valami alacsony értéket, az kisimítja az ilyen rángásokat. Sokat nem érdemes, mert akkor nagyon lomha lesz a gép.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Körülbelül alapértelmezett beállításokon van,a magassági kormány holtjátékát pár fokkal növeltem.Mit érdemes még beállítani rajta?

VO101Tom
Agilis gép, de azt nem mondanám, hogy idegesen billegne. Joystick rendesen be van állítva?

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
D-9-es fókának elég idegesen billeg fel-le az orra,1 tempestet leszedtem vele,egy pónit megszorongattam,de aláment a sorozat pedig kiváló helyzetben voltam.

Nem csak a Messeré, hanem az összes (törzs)légcsavaros repgép függõleges vezérsíkja asszimetrikus.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Köszönjük Sanyó <#eljen>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Valóban, hogy nõjön köröm a farkukra 😊 Dankesün 😉

Her Laca
Ó😊 Köszke,be van már az is téve a listába régóta,csak ugye nem használja senki😊
Van annyi titkos és nem titkos ts címem😊
PL a ricsié annyira titkos,hogy be se tudunk már lépni a szobánkba😊)

Sanyo
Tartaléknak, helyette, mellette a pcpilot.hu a rendelkezésetekre áll.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Nézz szét a 77 esek honlapján. Megint változott valami,elõbb utóbb jó lesz😊 De nem hõbörgünk ,mert ingyen lakunk ott😊 Hajrá 77 PX😊
Gyüjjenek COD ozni,mert kevés a spit pilóta.

Nem gondolom, hogy lenne rá ok. 😊
VO101Tom
Ezt csak te tudhatod, van-e rá ok. Esetleg kérdezd meg itt. Ja, és ha ott jársz, a fórum TS3 topikjában lévõ címet ellenõrizd le, neked egyáltalán az van-e beállítva (nemrég változott).

www.pumaszallas.hu

Sziasztok, miért nem tudok belépni ts-re? Bannolva vagyok?
VO101Tom
Kedvem az lenne is, de még dolgozok, majd máskor.

www.pumaszallas.hu