IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
"Akkor a szitu. Földet értem, kiugrottam, emberem szalad, de hasra vetni magát nem volt ideje mert váltott a map, így nem tudtam reflyt nyomni"

Legközelebb akkor írd ezt, és nem lesz gond. Biztos vagyok benne, hogy neki azzal volt gondja, hogy röviddel map váltás elõtt hasra tetted, mintha ki akarnád cselezni a játék pontozási rendszerét, aztán meg védted is azt a dolgot, ami -ezek szerint- nem is úgy volt...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
na jó, de a steal/shouldershoot az sehol sem szép dolog, én sem szoktam, bár én már régi játékos vagyok, ha látom hogy ketten v többen üldöznek vkit én nem csatlakozom, plusz nem lövök sérült gépet, ezt meghagyom a gyerekeknek
vannak még jó orosz/ukrán szerverek is, ha lobbyt használsz ott nem biztos h látszanak, próbáld ki az xfire-t, ott sokkal több szerver van

GOOBY, pls

Sajnos õ az admin. Így bannol õ, és másik bfs is elég sok manust. Eddig semmi gond nem volt velük. Jók a mapok, a gépkiosztások. Bannolni meg shouldershootereket szoktak, és akik potyáznak.
Vannak köztük jó arcok is, de úgy látszik smurfy a fõ ratyi.
Bigbullett normális néha (van, hogy neki is szarul megy)
Karaya1 normális,
Ice-t ha lelövöd véletlenül életed végéig rád vadászik,
Hoododat, fireleo72, semmi gond
A pontok nem nagyon izgatnak. Van amikor jól megy, van amikor 2 óra alatt csak 2 gépet szedek le.
A skies of valoron szoktam még, csak ott meg kevesen vannak. Érdekes módon ott még nem volt gond, ígaz ott mindent lehet. (na jó steal, és shouldershot nem megengedett ott sem).
A ded3 régen jó volt de ott ciánoztak, a battle of britain meg nehéz nekem. (külsõ nézet sincs, bár ha így lövök valakit az legalább nem lát enegem)
PhantomAss
lehet h ez a probléma, de akkor a többi kikapcsolt tengellyel miért nem csinálja? csak kizálólag az y tengelyen csúszik lejjebb a célkreszt, a többi irányban nincs probléma
de igazából mindegy, csak idegesít hogy emiatt nem tudok normálisan célozni

GOOBY, pls

Részvétem tesó , én is így jártam a Delta Bravos srácokkal anno , beképzelt angolok ! xD Amúgy mikor szoktál repülni ? Menjünk fel ketten ozt szedjük le õket bár annyira nem vagyok kiváló repûlös(bombázni jobban tudok) és csak a német gépeket ismerem olyan jól<#idiota> ! Na mit szólsz hozzá ? ha meg megint csak ugat le kell oltani , mert amelyik kutya ugat az nem harap !<#eplus2>És bannolni meg nem hiszem hogy mer , és nem hinném hogy övé mind3 szero !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Én is veled értek egyet, mert én is így cselekedtem volna. Egyet nem értek. Ha ennyire bunkó a szerver, akkor minek jársz vissza? Én úgy tapasztaltam, hogy a cseh és szlovák szervereken csak a parasztok repülnek. Van egy két normális ember, de az egész légköre a szervernek számomra undorító. Ezeket el is kerülöm. Nagyon kevés szerver van amit szeretek, mert a nehézségi beállítás alapján is leszûröm magamnak. De az a kevés szerver ami kielégíti az igényeimet, nekem elég is.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Engem is le szoktak lõni amúgy, gondolom ez nem meglepõ.
De a bfs-ek nagy részének rá van ragadva az újja a ravaszra, és még akkor is lõ, ha a földön vagyok (hasra szállok), ernyõn lógok, leesett a szárnyam, vagy már csak simán a törzs hullik alá szárnyak nékül, akkor is adagolja még a lõszert míg el nem párolgok. De nem baj, utána úgyis én jövök. Csak akkor meg megy a sírás.
N1K1-el, nem nik1-el.
Mint írtam map váltás volt. 5 másodperc múlva váltott is a térkép. Amúgy meg nem is õ lõtt le, hanem egy chilei Plr fidias.
Akkor a szitu. Földet értem, kiugrottam, emberem szalad, de hasra vetni magát nem volt ideje mert váltott a map, így nem tudtam reflyt nyomni.
Smurfynak mindíg baja van. Ha lelövöm, hülyegyerek vagyok spittel mindeki tud lõni. Ha 190-essel lövöm le és õ spittel, akkor is, mert azon 4 huszas van, azzal mindeki tud lõni. Ha mustaggal- ja amustang gyors, jól emelkedik, ha nik1-el, az jól fordul, ha wc deszkával, az meg szaros volt azért.
Így legalább tudott kötekedni az ember.
VO101Tom
"Bfs Smurfytól az észervétel, hogy bannol, ha legközelebb nem ugrok ki. Mondom miért kellett volna, ha az álló motorú géppel leszálltam a mezõn."

Na, ez volt a gond. Engem is idegesített anno az, amikor lelõttél egy gépet, az meg hasra tette a mezõn, megvárva, míg téged is lelõnek, amolyan kicsinyes bosszúként, hogy ne kaphasd meg akkor sem az érte járó pontokat. Mintha az olyan izé lenne. Ha így reagált rá, akkor meg valszeg nem elõször találkozott már ezzel (nem feltétlen nálad). Miért nem mondtad azt, hogy map váltás volt, nem volt idõd. Vagy tényleg - miért nem ugrottál ki?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem biztos, hogy nincs ilyen probléma, csak a 6DOF miatt egyszerûen nem tûnik fel. Középre állításnál viszont mindenképp középre áll, lehet tényleg az a gond nálad, hogy az a tengely ki van kapcsolva, ezért nem is reseteli...
(azzal pedig mindenképp jobban járnál, ha a 6DOF-ot megszokod, mert csomó dologhoz ide-oda kell hajolgatni a kabinban).

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
próbáld a skies of valort, az sztem jobb
normális gépkiosztás, kisebb pályák, eddig még nem találkoztam hülyékkel

GOOBY, pls

PhantomAss
hmm érdekes ötlet, kipróbálom
csak ha tényleg ez lehet a baj, akkor miért nem modellezik le azt, hogy a pilóta normálisan be van kötve és nem mozog, vagy másnál miért nincs ilyen probléma?
de amúgy kipróbálom, köszi

GOOBY, pls

Sziasztok !

Tegnap repültem az IL-2-vle, és egy kicsit lelombozódtam, mennyi paraszt van fenn.
A ded1-en repültem, (az én képességeimnek az felel még meg), és minõ meglepetés lelõttek. Kényszerleszálltam, de ahogy földet értem utána kb 5 másodperccel váltott is a pálya. A következõ pálya elején, már jött a chat menüben Bfs Smurfytól az észervétel, hogy bannol, ha legközelebb nem ugrok ki. Mondom miért kellett volna, ha az álló motorú géppel leszálltam a mezõn. Erre kirakott. Visszamentem, és kérdõre vontam. Õ panpogott össze vissza, hogy elege van a magyarokból, hogy nem nyonak reflyt, így nem is kap pontot az ellenfél.
Azután én voltam a közellenség. Az egész vörös tábor rám vadászott. Mondhatom jó volt😞. Smurfy, bigbullett, ice.
Kicsit elegem van ebbõl a Bsf kolóniából. De nem csak a ded1-en, hanem a 2-õn és a 3-on is ezt csinálják.
Ha én lövök egy gépet, akkor õk simán bevághatnak elém, mögülem lõhetnek, és egyéb. Bezzeg, ha én véletlenül egy olyan fehér füstöt húzó, forgolódó gépre lövök, akkor már húzzák a szemöldöküket. De nekik, bármit lehet. Ha véletlenül Bsf-t lövök le, akkor meg megvadult hülyegyerekként üldöznek. Igaz a múltkor meg is nyalták a fagyit. Õk g6-al, ketten, én meg mustang III-al. Egyet lelõttem, a másikat meg füstölõre lõttem.
A másik meg flying finn. Õ igen jól repül, de olyan elképeztõ pntossággal lõ, hogy az már idegesítõ. 7-800m-rõl simán leszed, arról nem is beszélve, ha a mustanggal 8k-n megyek vele szemben, képes úgy utánam húzni a G6-ost, hogy 5-600m-en belül lesz. De õ legalább normális. Igaz, ha az ellen oldalon van, akkor vagy bombázok, vagy inkább átállok hozzá😊
Akkor eszembe jutott valami, hátha az kavar be.
Ugye a g erõk miatt süllyedsz bele az ülésbe, ezért csúszik le a szálkereszt. Próbálld ki negatív g terheléssel, hogy akkor kúszik-e fölfelé. Ha igen, akkor a következõt próbáld ki:
Ne kikapcsold a TIR tengelyeit, hanem vedd le nullára a mozgástartományokat. Talán ez kavar be neki.

PhantomAss
már próbáltam, de megmondom õszintén én úgy nem tudok célozni, minden elismerésem annak aki 6dof-al tud normálisan repülni
próbáltam már smooth-ra venni a tengelyeket hogy ne mozogjon olyan idegesen, stb, komolyan napokig szórakoztam a beállításokkal, de nem tudztam megszokni
érdekes, hogy viszont az il2 6dof-al simán játszható, ott szeretem is
csak a cod ilyen fura

GOOBY, pls

Nekem a régi van és ok.
Szerintem próbából engedélyezd mindegyik tengelyt. Vagy, ha az már volt, akkor passz.

PhantomAss
ahova a célkereszt mutatja, tehát jól lõ, csak valahogy maga a célkereszt nem látszik

GOOBY, pls

üdv cod. a hdd ha nem jó az mennyire baj? 30fps-nél akadozik
acidrain
Szia!
1946-hoz, vagy a CoD-hoz kell?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Próbáld meg az újat, szerintem a ez lesz a gond...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
és lõni hova lõ ilyenkor?

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
nekem tir4pro van

próbáltam az újabb szofttal is régen de nem jött be, visszaraktam a régebbit

GOOBY, pls

LeonSilver
Ja. Nálam visszaáll rendesen ha centert tolok neki.
TIR5

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sziasztok. nvidia 3d setinget mutatna valaki? gtx 285 és q6600 a gépem köszönöm
Milyen tir-ed van? Melyik szoftvert használod hozzá?

www.smart-bus.hu

PhantomAss
de ha centert nyomsz ugyanúgy visszaáll a revi közepére, ahogy a 2.képen mutatod, tisztán látszik az egész kör, vagy olyan lesz mint nálam, csak kb a tetejének a fele fog látszódni? nem arról beszélek hogy shift+f1-gyel a revibe nézel vagy nem, hanem hogy konkrétan a célkereszt visszaáll-e vertikálisan is a revi közepére? mert nálam nem, hiába nyomok centert
ha megnézed az én elsõ képemet, nálam úgy áll vissza hogy a célkereszt felsõ fele látszik csak

GOOBY, pls

LeonSilver
Nekem is mindig elmászik ha forgolódok meg nézelõdök de ez szerintem a naturálpont sara, mert más szimben is ezt csinálja. Nem áll vissza rendesen a helyére. Nekem ezért ban mindig a Throttle HAT -ra rakva a TIR center.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
amikor kezdem nekem is ilyen, de pár perc alatt csak a fel lesz látható
mintha a pilóta lejjebb csúszna az ülésben

GOOBY, pls

LeonSilver
Nekem ilyen alapból:

és ilyen ha rányomom a Gunsight izét

Nekem minden tengely engedélyezve van, és tökéletesen mûködik... pedig még hivatalos TiR profil sincs..

www.smart-bus.hu

PhantomAss
és csak az x y tengely van engedélyezve a trackiren, szal nem mozdul el a fejem, de ha egy centert nyomok akkor is marad ugyanilyen félig látszódó
a franc se érti ezt

GOOBY, pls

PhantomAss
a második kép:

GOOBY, pls

PhantomAss
szal errõl beszélek:
alapból így kéne látni a célkeresztet:

de ehelyett ezt látom:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/06/28/19-52-20-76.jpg
elég szar így célozni..
másnak is ilyen?

GOOBY, pls

Ja, üzentem priviben pár napja, úgy néz ki megoldom helyileg.

Mikrofagyás még van??? Vagy recegés érted..<#alien>

PhantomAss
ja, hát ezt nem értem én sem...de a fõ gondom nem is ez, hanem hogy a célkereszt állandóan lemegy a béka segge alá, és nem tudok célozni...
kb 10mp-ig jó, középen van, a revi közepén, de ahogy fordulok egyet, vagy nézetet váltok, és utána nézek a revibe, máris nem látszik csak a teteje
elég idegesítõ

GOOBY, pls

Her Laca
Megnéztem multiban is. 28 30 játékos a szigetes pályán nagyjából 59-60 fps
volt ,rázuhantam az X reptér melletti kikötõre és megakadt 2 fps😊 egy pillanatra. Ja és a hang elment😊) Virtuális memória ide vagy oda:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
No felrántottam 4.5 re ,max hõfok 54 fok volt és mintha még jobb lenne a játék ,bár ez a fene se tudja kategória.,Fps ,az 50-60 közt van de ugye be van kapcsolva a vsync.
London felett átlag 37 az fps,egyszer leesett 10 re de csak egy pillanatra.
Hát nem tudom. Az biztos ,hogy a sandy alatt jobban muzsikál,de azt gondolom mindegy ,hogy 4 vagy 4.5 ghz en megy a proci.
Csak azt nem értem pl ,hogy Phantomas nak mi a retekért nem megy amikor annó jól futott.<#fejvakaras>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Enigmát? Bírjátok?

VO101Tom
Ezt ma olvastam 1C-n, hátha valakin segít:

Felére leesett fps oka lehet az is, ha a vsync be van kapcsolva, de a tripple buffering (Tripla fufferelés) nincs. Ezt a videokártyák vezérlõpultján tudjátok beállítani.

www.pumaszallas.hu

Urak!

Ha valaki steam alól mozgatni akar játékokat másik vinyóra vagy SSD-re, akkor ÍME egy remek kis program hozzá, amivel ez pofon egyszerûen megtehetõ. 😊

www.smart-bus.hu

Én a gyári beállításokat hagyom, nem piszkáltam még bele... SSAO kikapcsolva, epilepszia szûrõ kikapcsolva.

Most átraktam SSD-re, és 5-6 FPS-l jobb lett a minimum érték...

Viszont a memória kezelésével tuti nem stimmel valami. 4GB memória mellett nem kellene lapozófájl. Eddig nálam így is volt, de a cod így kifagy, tehát ez azt jelenti, hogy felzabálja a 4GB ramot. No meg ott van Laca példája, belõtte, hogy a winfos kezelje, és azóta nem megy el a hang.

Szárazföld felett gyári max beállítás 25-35 fps ( néha egy pillanatra 12-13, fõleg város felett ) Gyári high beállításon ez alig lesz több egy picivel, tehát szerintem ilyenkor nem a vga kevés neki...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
én 4ghz-n járatom, bõven elég mindenre, kipróbáltam hogy emelem az órajelet, de nem igazán kaptam nagyobb fps-t, uh gpu limitem van sztem
itt más a probléma, egyszerûen nincs optimalizálva az egész, menet közben tölti be a textúrákat, felhõben villogás van, stb
ez még mindig egy erõs béta, néhány peccset még el fog bírni

GOOBY, pls

VO101Tom
Nekem talaj le van szedve, mert az megfogja. Shaderek meg az erdõ. De minden más fel van tolva, legrosszabb esetben sem megy 25fps alá, de az nagyon ritka. Víz fölött, kis pályákon 50-60 Hz, de vert.sync miatt nem is mehet följebb.

2.8 GHz-es 6 magos AMD, 8GB ram, 1 GB-os 560Ti... ready boost-nak van a gépben egy 4GB-os pendrive, de nem hiszem, hogy a cod (vagy a winfos) swapolna ennyi memóriánál (trackir, Ts-el együtt sem több 1-1.5GB-nál a memória foglalás ha játszok).
Több tesztbõl is kiderült, hogy ez a játék leginkább a videokártyán csúszik el, ha az 1GB memória nincs meg, akkor szívás van...

Olyasmi beállítások, hogy epilepszia szûrõ, SSAO, textúra részletesség, hogy áll nálatok?

www.pumaszallas.hu

Akkor nem vágom... azért a GTX560 nem gyenge... ha nálad maxon megy, akkor nála normal, high keverve simán mennie kéne...

www.smart-bus.hu

Her Laca
4 gigán járatja.

A szandika alapból erõsebb, plusz jobb a memória kezelése. Ilyen körülmények közt sokat számít 400mhz...

Phantomas húzza, vagy alapon megy neki?

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Vagy csak nem oldódott ki 😊 Szerintem csak fegyveranimáció van a gépekhez,a többi csak szerkesztve van.

Her Laca

Ja csak elfelejtették leprogramozni,hogy eldobja a tököt😊