IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ja. Majd most próbálkozok vele 😊 De már így is hasít.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Te Fater ... ez így "csak" 6950 még ... A Shaders 1536 lesz ha unlockolod ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Annyit tudok mondani elsõ nekifutásra, hogy kurva jó a kártya!! 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Jó öreg Gulf of Oman pálya 😊 De az alsó két sarokban látszik is a healthbar 😊

Meg a "göpzi" felett a kék nickname 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Proview
Ez Battlefield 2 (USS Essex fedélzete), de egyébként ügyes volt a pilóta 😄

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

rendben meglesz
köszönet érte
megint😊
éltem a gyanúperrel...
De vagy a pilóta, vagy videós, valamelyik jó munkát végzet.
😊))))))))

Si vis pacem, para bellum.

Sanyo
Ugye tudod, hogy ez nem igazi? 😊 Az F-35 nagyon jó gép, de azért ennyire nem.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Gondolom a legújabb szoftvert töltötted le. De mint említettem az szar. A 6.6.6.9-et próbáld meg valahonnan letölteni, az fasza. A pinkie szviccsre akkor lehet funkciót programozni ha a hozzá tartozó lapokat bezárod.

azért nem teljesen a clutch buttonnal és a hatswitchel nem tudok profilt betölteni a pinkie-re se enged gombot beállítani
Köszi..azért eltüntetni könnyebb volt.<#vigyor>

Grat. Sok kellemes kilométert.

VO101Tom
Egy kicsit átkalapálni ezt a színösszeállítást, meg valami háttérképet. Meg ha már hozzányúlunk, akkor olyasmi egyen fejléceket -csak aki akar persze- amit korábban itt linkeltek.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
bárhol jobb klikk, new info window, utána alt+bal klikk az új ablakon, majd jobb klikk customize, ott az elsõ balakban tudod beállítani a fejlécet, keretet, áttetszõséget, més azt is, hogy X másodperc után elhalványuljon-e a szöveg. Ezután a jobboldali listából amiket átviszel a középsõbe, azt fogja megjeleníteni az ablak (a középsõ listaelemekre klikkelve azok beállításai jönnek elõ).

Bárhol ablak mellé klikkelsz, akkor a kijelölést leveszi.

Így tudod testreszabni az összes többi ablakot is, annyit és olyan létrehozni, amit akarsz. Szerintem elég ötletesen van összerakva, próbálgasd mi kell és mi nem.

www.pumaszallas.hu

Azt hittem esetleg van még.
Valamikor eltüntettem a rádió szövegét(kiírva), aztatat kéne elõvarázsolnom. Valaki tudja esetleg??

acidrain
Del, End, Page Down.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Delete..
vagy van más is??

Van nagyítási' lehetõség? Nem találok olyan bill.beállítást.
Csak a revi-hez hajolást.

Her Laca
NEEEEEEEEEEEEE!<#csodalk><#schmoll2>
Ha istent ismersz ,könyörgöm😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez mit takar? Mármint a variálás.
Mit lehet itten csinálni még?<#nemtudom>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ja. És te külön kapsz egy ATI logót a neved mellé az nv helyett 😊

LeonSilver
format sg: /u
😉

Átvariáljuk a totyikot, vagy valami hason ló 😊

Her Laca
Mirõl van itten most szó?
Miben mesterkedtek?<#pias>

VO101Tom
Csinálok majd skicceket, ma és holnap még el vagyok havazva melóval, de a héten összekalapálom.

kipróbáljuk ezt is, PS-ben nem tart semeddig megnézni, hogy illik a többikez...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Egy darabig ez volt az a10 háttere asszem. Meg a jútyúbos ódalamnak is ez, egész fasza..

LeonSilver
<#worship><#eljen><#worship>

VO101Tom
Ja ja, semmi komoly, csak valami háttérkép, meg más szín. De úgyis Photoshoppolok skicceket, mielõtt bármit csinálnánk.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Igen, sajnos volt egy váltás. Akkor én is bosszús voltam, hogy a profilokat újra kellett csinálni.

A lényeg, hogy megoldódott a probléma 😊

frissebb progi lett a megoldás
de a régi profillal nem kompatibilis
így azt újat kell csinálnom
köszönöm
Her Laca
Ja ja😊 Akkor minden rendben lesz😊 Holnap hívom a futárt ,1 nap múlva ott is van.

acidrain
Chieftec GPS-500AB-A.

Gigabyte GA-MA 790X DS4 deszka, Phenom II X4 940, amit egy Zalman CNPS9700 NT tart hidegen, 4GB A-Data Vitesta Extreme Edition, plusz egy-két sallang (vinyók, ventillátorok)

Szerintem a táp elbírja ezeket.

azt tettem fel ami joyhoz volt a lemezen
próbáltam másikba tenni de ugyanaz a gondja
LeonSilver
Túlzásba nem akarnám vinni az átszabást, de némi ráncfelvarrást elbírna a topik.

LeonSilver
Melyik editor? Az újat és leszedtem, kipróbáltam majd kidobtam. A 6.9.9.9 vagy mi a legfaszább. Egyébként esetleg próbáld meg másik USB-be dugni a kütyüt.

Her Laca
Milyen tápod van hozzá?

win 7 alatt a saitek profil editorja leáll ha szerkeszteni akarom a már meglévõ profilom
tudja valaki hogy miért és mit lehet csinálni vele?
VO101Tom
Köszi, ezt már múltkor is néztem, az 1 oldal jól össze van rakva, az avatarok -nekem- nem tetszenek, ennek a fórumnak az egyik nagy elõnye szerintem, a vékony fejléc, minden sallang nélküli hozzászólások. Aláírások, mer avatarok, meg félképernyõs bannereket én hanyagolnám.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Már nagyon várom.
Néztem a méreteit, elvileg befér a házba a kártya, ha esetleg nem, akkor hozom a szikrázó fûrészt, és csinálok neki helyet. <#gonosz2>

acidrain
Köszönöm.
A kép elkészülte óta kapott két új kipufogódobot, és a forgalomba helyezésen is túl vagyok.

Nohab
Huh, át kellett volna még olvasnom ezt írást...
Nohab
Ezeknek a topikoknak a házigazdáit megkérdezheted az alakítás alaplépésit. Rosszabb esetben egy tutorialt kapsz.

1
Itt mindenkinek azonos alapú, de egyéni fejléccel rendelkezik. (Már aki kérte.) Ebbõl a képbõl alakítják át tetszés szerint. Illetve ide is be vannak szúrva képek a hozzászólásszáma elé.

2
3

Itt pedig mindenki kap egy alap képet, ami helyére egy tetszõleges (2) vagy egy elõre megbeszélt szabály alapján állít be a házigazda (3).

-----

Nekem speciel az 1. tetszik. Legyen egy egyéni alap, amit bizonyos keretek között személyre szabható legyen. Jobb oldalra szám elé meg kikerülne egy szolid jelvény az érintetteknél. Háttérnek meg mehetne valami szép felhõs kép, ami lefele görgetésnél nem mozdul.
Ja, hogy ez? Hát ilyen asszem tényleg nem van, de még szerencse! Legalább is én ettõl mindíg frászt kaptam, hogy külön kellett csikicsukizni ha valamit akartam de folyton belelógott a képbe <#csodalk>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Szerintem neki ez hiányzik.

Ilyen asszem nincs a krómban.

Értem a problémádat, de én nem ástam magam ennyire bele. Nekem így néz ki. Én úgy raktam ki, hogy fogtam, oszt bal egérgombot lenyomva oda húztam ahova akartam. Jelen esetben a keresõ sáv alá. A jobb felsõ sarokban láthatod a "További könyvjelzõk" mappát. Ott van minden olyan amit ritkán használok, de ugyanúgy lenyitható értelemszerûen mint a "Repülés" mappa. Szóval azt mondod, hogy neked nem fent vízszintesen van lerendezve, hanem mondjuk balszélen? Ott is ugyanúgy kéne mûködnie.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Szerintem itt (sem) kell bocsánatot kérni az offért mint ahogyan például a RoF topikban. Ez itt egy viszonylag kicsit, baráti közösség (néha betéved egy-egy fasztarisznya de ez most nemjátszik) és amíg tudunk egymással értelmesen, ember módjára beszélgetni, addig szerintem bármirõl lehet. Én például sokkal jobban szeretem az ilyen topikokat.

PhantomAss
exportáltam, csak nálam egy külön lapon mutatja õket, a leggyakrabban használtakat, és sehogy sem tudom kirakni oldalra mint pl a firefoxban v explorerben (szóval mindig át kell kattintanom egy másik lapra és ott kikeresnem a könyvjelzõt amit akarok, vagy néhányat ki tudok rakni felülre de az nem elég)
meg tudnád mondani hogy fix oldalsávra hogyan lehet kirakni?
bocs az offért..

GOOBY, pls

LeonSilver
Az A10 meg a BS topikban én csináltam meg, de az is igaz, hogy nem kis melóba került nekem mert kb. annyit értek hozzá, mint gyõzike a kvantumfizikához 😉 De a lelkesedésem az töretlen 😄 és szívesen veszek bárminemû segícccsssséget.

VO101Tom
Aha, oké, csinálhatunk. Azt tudod hogyan kell majd nevekhez hozzárendelni?
(meg esetleg a fórumot is át lehetne kalapálni kicsit, kinézet, skin, pl.)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Akkora kellene mint ez és ide, a topikba tenném be. Úgy mint ahogy ITT itt is van. Ha lenne 4-5-6 db akkor ki-ki választhatna magának egyet 😉