IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ez a Gyu nevû egyén nem hinném, hogy lealacsonyodna ide, közénk. Ha jól emlékszem már a Guru-ban is publikált. A CoV-ra már nem emlékszem, de a korát tekintve lehet már ott is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ide azért úgy irányítsatok ilyen vérpityukat, hogy, ha átlépnek egy határt, én semmit nem garantálok! <#ravasz1> Nem bánnám, ha inkább maradnának a homokozójukban...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
én sem ismerem, alapból nem is szeretem a gs-t mert tizenéves vérpistik osztják ott az észt, inkább csak a hírek miatt olvasom
de akko közzéteszem a fórumot ott is, hátha segít neki..
ha meg vmi sántít akko rohamra, offoljuk szét a cikket hamahama 😊

GOOBY, pls

DummyBoy
Csak én nem értem a G940-es részt?

Hazamegyek és meglesem, de szvsz ott valami nem kerek ... lévén nekem az elsõ kiadás óta kezeli a pedált rendesen a game ... (Ezzel kapcsolatban viszont van egy rossz érzésem, aminek félve merek hangot adni ... Mert ugye a G940-eshez 1 rudder pedál van - 1 tengely ... Viszont azon van 2 külön tengelyként kezelhetõ FÉKPEDÁL - toe brake - +2 tengely ...)

@PhantomAss: Nekem nincs regem GS-re, nem is tervezek külön, de ha ismered a cikk íróját, akkor irányítsd el ide, szívesen segítek neki belõni a G940-est ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
A teszt értékét némileg csökkenti, hogy a bétából származó képekkel illusztrálta a cikket. A Szu-26 után pedig komoly kétségeim is támadtak, mivel szerintem el sem elindította a játékot.

A Szu-26 a legelsõ orosz nyelvû verzióban volt benne, amit már az elsõ béta patch kipucolt onnan.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Az elõtted szóló szép ember lehet .. 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
Ugyan Uram, szolgálunk és védünk! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nagy találmány ez a kacscsoló 😊

LeonSilver
Kössz, hogy felhívtad rá a figyelmemet 😉 <#worship><#worship>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nem kellett basztatnom. A srác (ahogy kértem) rátette a BIOS-t, csak nem kapcsolta át én meg nem néztem.

DummyBoy
Ja, akkor nem szóltam 😊 Sok sikert 😊

LeonSilver
Ja. Majd most próbálkozok vele 😊 De már így is hasít.

DummyBoy
Te Fater ... ez így "csak" 6950 még ... A Shaders 1536 lesz ha unlockolod ...

LeonSilver
Annyit tudok mondani elsõ nekifutásra, hogy kurva jó a kártya!! 😉

DummyBoy
Jó öreg Gulf of Oman pálya 😊 De az alsó két sarokban látszik is a healthbar 😊

Meg a "göpzi" felett a kék nickname 😊

Proview
Ez Battlefield 2 (USS Essex fedélzete), de egyébként ügyes volt a pilóta 😄

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

rendben meglesz
köszönet érte
megint😊
éltem a gyanúperrel...
De vagy a pilóta, vagy videós, valamelyik jó munkát végzet.
😊))))))))

Si vis pacem, para bellum.

Sanyo
Ugye tudod, hogy ez nem igazi? 😊 Az F-35 nagyon jó gép, de azért ennyire nem.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Gondolom a legújabb szoftvert töltötted le. De mint említettem az szar. A 6.6.6.9-et próbáld meg valahonnan letölteni, az fasza. A pinkie szviccsre akkor lehet funkciót programozni ha a hozzá tartozó lapokat bezárod.

azért nem teljesen a clutch buttonnal és a hatswitchel nem tudok profilt betölteni a pinkie-re se enged gombot beállítani
Köszi..azért eltüntetni könnyebb volt.<#vigyor>

Grat. Sok kellemes kilométert.

VO101Tom
Egy kicsit átkalapálni ezt a színösszeállítást, meg valami háttérképet. Meg ha már hozzányúlunk, akkor olyasmi egyen fejléceket -csak aki akar persze- amit korábban itt linkeltek.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
bárhol jobb klikk, new info window, utána alt+bal klikk az új ablakon, majd jobb klikk customize, ott az elsõ balakban tudod beállítani a fejlécet, keretet, áttetszõséget, més azt is, hogy X másodperc után elhalványuljon-e a szöveg. Ezután a jobboldali listából amiket átviszel a középsõbe, azt fogja megjeleníteni az ablak (a középsõ listaelemekre klikkelve azok beállításai jönnek elõ).

Bárhol ablak mellé klikkelsz, akkor a kijelölést leveszi.

Így tudod testreszabni az összes többi ablakot is, annyit és olyan létrehozni, amit akarsz. Szerintem elég ötletesen van összerakva, próbálgasd mi kell és mi nem.

www.pumaszallas.hu

Azt hittem esetleg van még.
Valamikor eltüntettem a rádió szövegét(kiírva), aztatat kéne elõvarázsolnom. Valaki tudja esetleg??

acidrain
Del, End, Page Down.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Delete..
vagy van más is??

Van nagyítási' lehetõség? Nem találok olyan bill.beállítást.
Csak a revi-hez hajolást.

Her Laca
NEEEEEEEEEEEEE!<#csodalk><#schmoll2>
Ha istent ismersz ,könyörgöm😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez mit takar? Mármint a variálás.
Mit lehet itten csinálni még?<#nemtudom>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ja. És te külön kapsz egy ATI logót a neved mellé az nv helyett 😊

LeonSilver
format sg: /u
😉

Átvariáljuk a totyikot, vagy valami hason ló 😊

Her Laca
Mirõl van itten most szó?
Miben mesterkedtek?<#pias>

VO101Tom
Csinálok majd skicceket, ma és holnap még el vagyok havazva melóval, de a héten összekalapálom.

kipróbáljuk ezt is, PS-ben nem tart semeddig megnézni, hogy illik a többikez...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Egy darabig ez volt az a10 háttere asszem. Meg a jútyúbos ódalamnak is ez, egész fasza..

LeonSilver
<#worship><#eljen><#worship>

VO101Tom
Ja ja, semmi komoly, csak valami háttérkép, meg más szín. De úgyis Photoshoppolok skicceket, mielõtt bármit csinálnánk.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Igen, sajnos volt egy váltás. Akkor én is bosszús voltam, hogy a profilokat újra kellett csinálni.

A lényeg, hogy megoldódott a probléma 😊

frissebb progi lett a megoldás
de a régi profillal nem kompatibilis
így azt újat kell csinálnom
köszönöm
Her Laca
Ja ja😊 Akkor minden rendben lesz😊 Holnap hívom a futárt ,1 nap múlva ott is van.

acidrain
Chieftec GPS-500AB-A.

Gigabyte GA-MA 790X DS4 deszka, Phenom II X4 940, amit egy Zalman CNPS9700 NT tart hidegen, 4GB A-Data Vitesta Extreme Edition, plusz egy-két sallang (vinyók, ventillátorok)

Szerintem a táp elbírja ezeket.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

azt tettem fel ami joyhoz volt a lemezen
próbáltam másikba tenni de ugyanaz a gondja
LeonSilver
Túlzásba nem akarnám vinni az átszabást, de némi ráncfelvarrást elbírna a topik.

LeonSilver
Melyik editor? Az újat és leszedtem, kipróbáltam majd kidobtam. A 6.9.9.9 vagy mi a legfaszább. Egyébként esetleg próbáld meg másik USB-be dugni a kütyüt.

Her Laca
Milyen tápod van hozzá?

win 7 alatt a saitek profil editorja leáll ha szerkeszteni akarom a már meglévõ profilom
tudja valaki hogy miért és mit lehet csinálni vele?