IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
Üdv!
Tudnál róla pár szóban irni? Mindene megvan, kifogástalanul mûködik? Mikor vetted?

PhantomAss
Solt, te miért nem vennél gtx480-as kártyát? most gondolkozom hogy lecserélem az 560ti-met, mert sandy alatt azért többet tudna sztem (ugye +fél giga ram...)
ráfizetni nem akarok,+15e-t egy 570-re, szal marad a 480
van vmi hátránya szted? tudom hogy régebbi lapka, de nem érdekel, kb 15%-kal gyorsabb az 560-nál, és 1:1-ben tudom cserélni
tudom h te ati-t javasolnál, de én maradok nvidiás 😊
szal csak az érdekelne hogy van-e vmi komoly hátránya szerinted?

GOOBY, pls

írtam neked. A barátkeresõbe írd be azt akivel chatelni akarsz aztán vedd fel. Aztán irogathasz neki.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Talán az ilyen dolgokat nevezik a történelem varázsának. Az ember a múlt eseményeibõl szeretne következtetni a saját jelenére esetleg jövõjére. Másrészrõl az ember(ek)nek szüksége van valamilyen ideálra ami erõt és inspirációt ad önön kihívásai leküzdéséhez.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

i robot
Valaki megtudja nekem mondani hogyan lehet a chat ablakba írni?
A gondom az ha csak ráklikkelek nem lép bele. Akkor jó ha megnyitok egy másik info ablakot és utánna klikkelek a chat-re, de biztos van valami egyszerûbb megoldás. Köszi!!

Nem.

Her Laca
No 35 re lealkudtam. Párszor használta a srác.Kicsit szégyelltem is magam,így is nagy a heftim ,most nyúlt még egy kicsit.
Ha valakinek kell egy X52 es 8 pénzért viheti.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Aszondod😊 Végül is eladom az X52 8 ért 😊 Na fel is hívom a delikvenst ,megpróbálok egyezkedni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Annyiért? Simán!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Srácok. 30-35 ért megéri megvenni egy G940 et?
Kicsit tanácstalan vagyok ,hogy kell e ez nekem.

LeonSilver
Nincs, vagy legalábbis én nem találtam. ITT lehet nézelõdni. Nagyon fasza képek találhatók az oldalon az 1900-as évektõl kezdõdõen napjainkig. Megmondom õszintén, hogy én szoktam nézegetni õket és (különösen a háborús képek kapcsán) el szoktam töprengeni, hogy vajon miképpen alakult a képen szereplõ emberek sora, mi lett velük? Vajon túlélték a háborút? ÕrüttvagyokEE? <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Hú de megkapta a felszabadító😊 Lezuhant létrákról és köcsögökrõl nincsen kép?

Kókemén...

Si vis pacem, para bellum.

Nagyon komoly. Hol lelted?

LeonSilver
Micsoda kincsekre lehet lelni!

Jaaaaaaaj... az de gyóóó lenne! 😊)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
A sukhoi ru oldalon Luthier elárulta, hogy a pénteken feltöltött egyik képen (dev. csapat bemutatása) amit modellez az egyik srác, az egy La-5.
Ezek szerint nem a moszkvai csata a következõ. Valszeg Sztálingrád. No, majd meglássuk fóka lesz-e 😊

www.pumaszallas.hu

NV-n is villog... ezen kívül más gubanc nincs! <#crazya>

www.smart-bus.hu

VO101Tom
COD map online... ha valakinek kéne ilyesmi...
klikk

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
ismert bug, többihez hasonlóan ezen is dolgoznak :/

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na ja😊 Tapasztalsz majd még anomáliákat,de nem vészesek.
Textúrák vacakolnak néha,kikötõk el el tûnnek,de elõbb utóbb biztos javítva lesznek ezek is,mint a csíkok a horizonton. Állítólag már nincsenek.

Tapasz ugyanaz?

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Igen. Egy valami zavar. Villognak néha a fölhõõõk. Ez a másik karival nem volt.

Her Laca
Próbáltad a COD -ot?

LeonSilver
Kössz faterkám! Isteni ez a kártya!

PhantomAss
bázz ezek fent vannak a neten??? ááá újraolvasom õket 😊

GOOBY, pls

Jah, hát akkor ez nekem totál kimaradt. Még csak az utódjáról sem hallottam sose. Én annó '92-'94-ig az 576 Kbyte-ot meg a PC Guru-t veszegettem az újságosnál. De a leírtak alapján, most már világos hogy az 576 mire akart hajazni... Ott is volt egy levelzõ rovat Csevegõ néven és vmi Zolee szerkesztette. Az is könnyed hangvételû volt, de nem volt annyira vicces mint amilyennek szánták.

LeonSilver

LeonSilver
Commodore Világ

Uraim mi a t*köm az a Cov? Kezd mán' érdekelni 😊))

VO101Tom
Na ja, ez jogos 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Használd egészséggel Fater😊 Jó kártya ,nagyon jó áron!

Her Laca
Harca fel😊

DummyBoy
Azt hittem ott is lehet valami privát üzenetet küldeni vagy valami ...

Az ottani fórumozókat ne irányítsd ide, legyen ez az õ kis saját Tajgetoszuk 😊

Aki idetalál az megérdemli 😊 (Már most elnézést kérek és tisztelet a kivételnek 😊 )

szerk: CoV az isten 😊 Valahol múltkor megtaláltam õket egy oldalon asszem ... megnézem megvannak-e még 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Hát igen. A CoV boy azóta is utolérhetetlen. Sajnos egy költözködés alkalmával elkeveredtek a CoV-ok, pedig soxxor elõszedtem õket vigyorogni. A CoV vége felé már csak azért vettem meg az újságot, mert a levelezést fantörpikus volt olvasni.

PhantomAss
jah, a cov hatalmas volt a maga idejében, sz@rrá röhögtem magam mindig

Solt, nem hinném hogy idejönnének a pistikék 😊 õket egy ilyen játék nem érdekli, hála az égnek (lásd a többi szimulátoros totyik)
max a hawx köti le õket...azt lehet egérrel is nyomatni

GOOBY, pls

LeonSilver
Én sem 😉

LeonSilver
Ez a Gyu nevû egyén nem hinném, hogy lealacsonyodna ide, közénk. Ha jól emlékszem már a Guru-ban is publikált. A CoV-ra már nem emlékszem, de a korát tekintve lehet már ott is.

Ide azért úgy irányítsatok ilyen vérpityukat, hogy, ha átlépnek egy határt, én semmit nem garantálok! <#ravasz1> Nem bánnám, ha inkább maradnának a homokozójukban...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
én sem ismerem, alapból nem is szeretem a gs-t mert tizenéves vérpistik osztják ott az észt, inkább csak a hírek miatt olvasom
de akko közzéteszem a fórumot ott is, hátha segít neki..
ha meg vmi sántít akko rohamra, offoljuk szét a cikket hamahama 😊

GOOBY, pls

DummyBoy
Csak én nem értem a G940-es részt?

Hazamegyek és meglesem, de szvsz ott valami nem kerek ... lévén nekem az elsõ kiadás óta kezeli a pedált rendesen a game ... (Ezzel kapcsolatban viszont van egy rossz érzésem, aminek félve merek hangot adni ... Mert ugye a G940-eshez 1 rudder pedál van - 1 tengely ... Viszont azon van 2 külön tengelyként kezelhetõ FÉKPEDÁL - toe brake - +2 tengely ...)

@PhantomAss: Nekem nincs regem GS-re, nem is tervezek külön, de ha ismered a cikk íróját, akkor irányítsd el ide, szívesen segítek neki belõni a G940-est ...

Sanyo
A teszt értékét némileg csökkenti, hogy a bétából származó képekkel illusztrálta a cikket. A Szu-26 után pedig komoly kétségeim is támadtak, mivel szerintem el sem elindította a játékot.

A Szu-26 a legelsõ orosz nyelvû verzióban volt benne, amit már az elsõ béta patch kipucolt onnan.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Az elõtted szóló szép ember lehet .. 😄

PhantomAss
Ugyan Uram, szolgálunk és védünk! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nagy találmány ez a kacscsoló 😊

LeonSilver
Kössz, hogy felhívtad rá a figyelmemet 😉 <#worship><#worship>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nem kellett basztatnom. A srác (ahogy kértem) rátette a BIOS-t, csak nem kapcsolta át én meg nem néztem.

DummyBoy
Ja, akkor nem szóltam 😊 Sok sikert 😊