IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Pár hónapja kijött egy 70 ropis számla,hogy a BOX bérlés vagy valami hasonló miatt. Beballagtam,és fennhangon megkérdeztem,hogy miféle Box . Egy éve csak netet fizetek elõ náluk😊 Fejvakarás,nézelõdés,oszt ja,tényleg😊 Mondtam ha még egyszer zaklatnak ügyvéddel jövök oszt kifizettetem a drága idõmet,meg az idegességemet😊 Hogy rohadnának meg😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Apropo. Az bonyolult lenne, hogy ezekbõl a képekbõl többet rakj egymás mellé? Hogy pl az ilyen extra dolgok, hogy rendfokozat, századjelvény, légierõ jelzés az külön képként lenne mellé illesztve (és akkor mondjuk keskenyebb lesz az alapkép, hogy kéynelmesen kiférjen), így ezeket ide-oda lehet variálni, nem vagy kötve az alapképhez.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak mivel én sem nem udvarias,sem türelmes nem voltam (és ez nagyon árnyalt megfogalmazás) 5 percen belül elnézést kértek.
Ezek a szolgáltatók úgy férgek ahogy vannak.
Most éppen a UPC nek nem vagyok hajlandó fizetni,mert a száz mittudomén mennyi csatornából a fele nézhetetlen. Még hívogatnak az anyjuk úr istenit,de mondtam,hogy addig egy petákot sem amíg nem orvosolják a hibát.
Érdekes ,hogy egy szerelõ se jött azóta felénk,és nem is reklamálnak.
Mondjuk parabola😊) a ház tetején úgy hogy lehet ingyen nézem a maradék 50 csatornát a továbbiakban😊
Az is érdekes volt,hogy megrendeltem annó mondták,hogy ennyi meg annyi lesz,erre a szerelõk miután felaplikálták,közölték,hogy adjak egy laza 30 ezret nekik,mert az anyag ,meg a mittudomén mi ennyibe fáj.
Mondtam ,hogy akkor azzal a lendülettel szedhetik is le ahogy felrakták,mert biza éntõlem egy huncut fillért nem fognak látni az hótziher. érdekes az antenna maradt ,szerelõk elmentek.Itt mindenki hülyének nézi a másikat.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezért keresztbe leszopná a fél világ a Nokiát is és a Pannont is ... már elnézést 😊
GPRS max átviteli sebessége 56kbit/sec ...
Arról nem is beszélve, hogy:
1: rákérdez
2: 3GB??????? És azt hova a brébe teszi? Max ha teljes Európatérképet töltesz akkor ...
Finoman szólva is pár helyen elvérzik a történet 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Dornier Do335 ('44-es változat)
Leon:
A házigazda gombja miatt neked a fejlécbe sokkal több dolog kerül, ezért rakja csak neked a következõ sorba. Elméletileg csak neked fog ilyet csinálni.
Egy kis off.
Pannonos vagyok, már jó ideje. Elõfizetéses. A számlával eddig semmi gond nem volt. A májusi számlát megkaptam, kaptam is egy kis infarktust. 47ezer ft. Ebbõl 10ezer a telefonálás, és 37ezer a gprs. A telefonálással nem is volt gond, de gprs-t nem is használtam.
Bementem, a pannonba hogy mi a f..zom ez. Mondja a csaj, hogy május 6.-án sikerült összehoznom ezt a számlát (37ezer a gprs). Mondom, nem is neteztem ezzel a szarral (nokia 3110c). Felvették a jegyzõkönyvet, kivizsgálás. Pár nam múlva csörög egy hölgy, hogy megvan mi volt a bibi.
3 gigabytenyi adatot letöltöttem vele fél óra alatt.
Mondom -én nem.
Erre õ - a telefon frissítette a szoftvert, ez elfõfordul a nokiánál, nem is kérdez rá, hogy kell e.
A vége az lett, hogy jóváírták, letiltattam a gprs-t a telefonomról.
Figyu. Adnál egy e-mail címet (akár priviben)? Átküldeném, milyen tanácsokat kaptam a fórum átskinezésre. Csináltam egy próbafórumot, ahol tesztelgetni akartam, de annak a teljes felülete egész más, mint ez (lehet ez is scriptelvevan már alapból), lényeg, hogy nem jutottam semmire, még a flash logot sem sikerült bekalapálnom. Nekem ez már magas 😊
Átküldeném, hátha te többre jutsz vele...
www.pumaszallas.hu

Az egész lényege a támogatás ... Mivel ezen a fórumon vagyok a legtöbbet jelen, így ennyit nekem megér ...
Abban egyetértünk, hogy a szerkesztés funkció csak VIP tagoknak kicsit necces, de szerintem vállaható ...
Én nagyon sóher vagyok, de ez belefér 😊

www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
ööö, tényleg félreérthetõ, azt már a többieknek írtam 😊
www.pumaszallas.hu
Egyébként css és oda kell berakni ahova a banner is van.
www.pumaszallas.hu
Ha valakinek kellene hasonló csík, mondja meg a kedvenc repült típust, küldje el a skint (ha egyedit használ), és a rendfokozatot, arra rákerül a gép logo és a századjelvény, és ha van egyedi igény azt is.
még akár ilyen extrém igény is lehet <#idiota>#idiota>

www.pumaszallas.hu
Jul 04102.VO_Herr_Laca mostantól A hét játékosa Cliffs Of Dover Hungary csoportban.
Eszem megáll😊)
De Pogiról is találtam.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
klikk
Ezen látszik, hogy a start menübe tett 1Csoftclub mappát úgy nyitja meg a parancsikonon keresztül, mintha az is a start menü alatt lenne.
Ami értelemszerûen hülyeség, mert ilyen útvonal nem létezik. És így feljebb lépni sem tudok belõle, ha visszafelé lépkedek, akkor a softclub mappából nem a dokumentumokba lép, hanem vissza a parancsikonok mappára. A W7 tudja egyébként, hogy mi a helyes útvonal (parancsikon tulajdonságoknál is ez van, hogy útvonal: C:\Users\Tom\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover), ha így másolok bele valamit, azt jó helyre teszi, ilyesmi gond nincs vele, csak zavar, hogy a fejlécben és az oldalsó panelen nem azt látom, ami valós, hanem mintha valamiféle history-ként követné honnan jutottam oda...
www.pumaszallas.hu
Bámulatos ...
@Papa: igen ... 1000 HUF/év ...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
Néztem a vaterán, de csak kormányos'<#vigyor>#vigyor> van.
nagyon jó volt a hangulata, grafikája, de régi játék
sajnos nem tudom hogyan kell elindítani
GOOBY, pls