IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az egész lényege a támogatás ... Mivel ezen a fórumon vagyok a legtöbbet jelen, így ennyit nekem megér ...
Abban egyetértünk, hogy a szerkesztés funkció csak VIP tagoknak kicsit necces, de szerintem vállaható ...
Én nagyon sóher vagyok, de ez belefér 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
ööö, tényleg félreérthetõ, azt már a többieknek írtam 😊
www.pumaszallas.hu
Egyébként css és oda kell berakni ahova a banner is van.
www.pumaszallas.hu
Ha valakinek kellene hasonló csík, mondja meg a kedvenc repült típust, küldje el a skint (ha egyedit használ), és a rendfokozatot, arra rákerül a gép logo és a századjelvény, és ha van egyedi igény azt is.
még akár ilyen extrém igény is lehet <#idiota>#idiota>

www.pumaszallas.hu
Jul 04102.VO_Herr_Laca mostantól A hét játékosa Cliffs Of Dover Hungary csoportban.
Eszem megáll😊)
De Pogiról is találtam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
klikk
Ezen látszik, hogy a start menübe tett 1Csoftclub mappát úgy nyitja meg a parancsikonon keresztül, mintha az is a start menü alatt lenne.
Ami értelemszerûen hülyeség, mert ilyen útvonal nem létezik. És így feljebb lépni sem tudok belõle, ha visszafelé lépkedek, akkor a softclub mappából nem a dokumentumokba lép, hanem vissza a parancsikonok mappára. A W7 tudja egyébként, hogy mi a helyes útvonal (parancsikon tulajdonságoknál is ez van, hogy útvonal: C:\Users\Tom\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover), ha így másolok bele valamit, azt jó helyre teszi, ilyesmi gond nincs vele, csak zavar, hogy a fejlécben és az oldalsó panelen nem azt látom, ami valós, hanem mintha valamiféle history-ként követné honnan jutottam oda...
www.pumaszallas.hu
Bámulatos ...
@Papa: igen ... 1000 HUF/év ...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
Néztem a vaterán, de csak kormányos'<#vigyor>#vigyor> van.
nagyon jó volt a hangulata, grafikája, de régi játék
sajnos nem tudom hogyan kell elindítani
GOOBY, pls
Tudja valaki hogy lehet elindítani?
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
PLackó: Köszi.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Van egy olyan a Global Profiler Settingsnél hogy Apply Persistent Profile vagy mi ...
Ott ha beállítasz egy profilt akkor az mindig aktív.
Ha másik gémmel akarsz repülni akkor bejössz és a legördülõbõl kiválasztasz egy másik profilt ...
Sajna a Saitek ebben jobb volt ...
Elvileg a Profiler tudná automatikusan is kezelni õket az exe fileok alapján, de sajnos nem tükéletes a züsztem 😞
Na, majd holnap újra megpróbálom, hátha észhez tér az SG...
Errõl jut eszembe, hogy nem tudom pontosan, mi ez a csík, de vagy szürke, vagy zöld. Lehet, hogy a zöld azt mutatja, ki van épp bent az SG-n?
Direkt néztem a linkeket, hogy jól adom e meg, erre tessék, ugyanazt csinálja...
Egyébként Urak! Ezek a képek nagyon jók, csak nem lehetne linkben? Mobilnetet kinyírja... 😞
www.smart-bus.hu