IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
milyen kis ikonok menjenek rá? Rendfokozat (milyen?), századjelvény (milyen?), satöbbi?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na a T rõl is megvan a véleményem😊))
Pár hónapja kijött egy 70 ropis számla,hogy a BOX bérlés vagy valami hasonló miatt. Beballagtam,és fennhangon megkérdeztem,hogy miféle Box . Egy éve csak netet fizetek elõ náluk😊 Fejvakarás,nézelõdés,oszt ja,tényleg😊 Mondtam ha még egyszer zaklatnak ügyvéddel jövök oszt kifizettetem a drága idõmet,meg az idegességemet😊 Hogy rohadnának meg😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Kész a 110-es logo, milyen kis ikonok menjenek rá? Rendfokozat (milyen?), századjelvény (milyen?), satöbbi?

Apropo. Az bonyolult lenne, hogy ezekbõl a képekbõl többet rakj egymás mellé? Hogy pl az ilyen extra dolgok, hogy rendfokozat, századjelvény, légierõ jelzés az külön képként lenne mellé illesztve (és akkor mondjuk keskenyebb lesz az alapkép, hogy kéynelmesen kiférjen), így ezeket ide-oda lehet variálni, nem vagy kötve az alapképhez.

www.pumaszallas.hu

Hát ez az. Otthon sem jön le fél óra alatt 3 gigányi akármi😊 Nem hogy a szaros kis telefonon.
LeonSilver
Laca, ez it kurvaország (sic!). Vagy ha úgy tetszik Abszurdisztán. Elég erõs a gyanúm, hogy az a 30k zsebbe ment volna. Amikor nekem szerelte a T akkor az volt, hogy nincs bekötési díj. Nem is kértek a szerelõk semmit, be is baszott volna.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Tavaly nekem is volt hasonszõrû afférom velük.
Csak mivel én sem nem udvarias,sem türelmes nem voltam (és ez nagyon árnyalt megfogalmazás) 5 percen belül elnézést kértek.
Ezek a szolgáltatók úgy férgek ahogy vannak.
Most éppen a UPC nek nem vagyok hajlandó fizetni,mert a száz mittudomén mennyi csatornából a fele nézhetetlen. Még hívogatnak az anyjuk úr istenit,de mondtam,hogy addig egy petákot sem amíg nem orvosolják a hibát.
Érdekes ,hogy egy szerelõ se jött azóta felénk,és nem is reklamálnak.
Mondjuk parabola😊) a ház tetején úgy hogy lehet ingyen nézem a maradék 50 csatornát a továbbiakban😊

Az is érdekes volt,hogy megrendeltem annó mondták,hogy ennyi meg annyi lesz,erre a szerelõk miután felaplikálták,közölték,hogy adjak egy laza 30 ezret nekik,mert az anyag ,meg a mittudomén mi ennyibe fáj.
Mondtam ,hogy akkor azzal a lendülettel szedhetik is le ahogy felrakták,mert biza éntõlem egy huncut fillért nem fognak látni az hótziher. érdekes az antenna maradt ,szerelõk elmentek.Itt mindenki hülyének nézi a másikat.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
LOÁL! DSL-en sem jon le 3 giga 1/2 óra alatt basszus. Hüjje pannon...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Jaaa, az lehet látod 😄 Erre nem is gondoltam.

DummyBoy
3 Giga fél óra alatt GPRS-en?

Ezért keresztbe leszopná a fél világ a Nokiát is és a Pannont is ... már elnézést 😊

GPRS max átviteli sebessége 56kbit/sec ...

Arról nem is beszélve, hogy:

1: rákérdez
2: 3GB??????? És azt hova a brébe teszi? Max ha teljes Európatérképet töltesz akkor ...

Finoman szólva is pár helyen elvérzik a történet 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nohab
Szép lesz ez 😊

Dornier Do335 ('44-es változat)

Leon:

A házigazda gombja miatt neked a fejlécbe sokkal több dolog kerül, ezért rakja csak neked a következõ sorba. Elméletileg csak neked fog ilyet csinálni.
Sziasztok !

Egy kis off.
Pannonos vagyok, már jó ideje. Elõfizetéses. A számlával eddig semmi gond nem volt. A májusi számlát megkaptam, kaptam is egy kis infarktust. 47ezer ft. Ebbõl 10ezer a telefonálás, és 37ezer a gprs. A telefonálással nem is volt gond, de gprs-t nem is használtam.
Bementem, a pannonba hogy mi a f..zom ez. Mondja a csaj, hogy május 6.-án sikerült összehoznom ezt a számlát (37ezer a gprs). Mondom, nem is neteztem ezzel a szarral (nokia 3110c). Felvették a jegyzõkönyvet, kivizsgálás. Pár nam múlva csörög egy hölgy, hogy megvan mi volt a bibi.
3 gigabytenyi adatot letöltöttem vele fél óra alatt.
Mondom -én nem.
Erre õ - a telefon frissítette a szoftvert, ez elfõfordul a nokiánál, nem is kérdez rá, hogy kell e.
A vége az lett, hogy jóváírták, letiltattam a gprs-t a telefonomról.
VO101Tom
Nálam chrome-ban sincs baja.

Figyu. Adnál egy e-mail címet (akár priviben)? Átküldeném, milyen tanácsokat kaptam a fórum átskinezésre. Csináltam egy próbafórumot, ahol tesztelgetni akartam, de annak a teljes felülete egész más, mint ez (lehet ez is scriptelvevan már alapból), lényeg, hogy nem jutottam semmire, még a flash logot sem sikerült bekalapálnom. Nekem ez már magas 😊

Átküldeném, hátha te többre jutsz vele...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Nincs egyedim, de ha csinálsz esetleg maygart azt igen nagyon szépen meg fogom köszönni 😉

LeonSilver
Krómban valamiért ilyen

LeonSilver
Stekszplórerben is jó.

VO101Tom
Köszi. <#vigyor>
Operában jó, többit nem használom 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Fájerfokszban fasza, krómban kicsit szar 😊

DummyBoy
Nézõpont kérdése ... nem csak a szerkesztést kapod vele együtt, hanem egy pár mást is ...

Az egész lényege a támogatás ... Mivel ezen a fórumon vagyok a legtöbbet jelen, így ennyit nekem megér ...

Abban egyetértünk, hogy a szerkesztés funkció csak VIP tagoknak kicsit necces, de szerintem vállaható ...

Én nagyon sóher vagyok, de ez belefér 😊

VO101Tom
Ezek szerint ezt is az admin kezeli? Ha igen, akkor betennéd ezt a képet? Gondolom külsõs hivatkozás, elég ezután ezt a képet variálni...

www.pumaszallas.hu

Köszi!

Papa01
Igen, én is így gondolom...nem értek vele egyet, túlzásnak tartom.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Van egyedi skined? vagy olyan alap skined, amit sokat használsz? COD-ban csak 109-eshez csináltam magyar skint, de rákalapálom a 110-esre is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Azt tudom, hogy te vagy 😊
ööö, tényleg félreérthetõ, azt már a többieknek írtam 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Egyébként nagyon faszányosak. Nekem annyi kérésem volna, hogy egy 110-es bannert is csinálj plix 😉 Én aztatat szeressem.

LeonSilver
Az én vagyok tee 😉
Egyébként css és oda kell berakni ahova a banner is van.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Csináltam pár darabot, ezek alapján lehet egyen fórumfejléc logot csinálni (apropo. Ezt hogyan teszed be oda a felsõ csíkra?) ahogy ebben a topikban Leon Silvernek is fent van.
Ha valakinek kellene hasonló csík, mondja meg a kedvenc repült típust, küldje el a skint (ha egyedit használ), és a rendfokozatot, arra rákerül a gép logo és a századjelvény, és ha van egyedi igény azt is.

még akár ilyen extrém igény is lehet <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mit találtam a steamen😊))

Jul 04102.VO_Herr_Laca mostantól A hét játékosa Cliffs Of Dover Hungary csoportban.

Eszem megáll😊)

De Pogiról is találtam.

Az egyik ismerõsömnek kellene leírnom emailben, hogy miként telepítse fel a frissen vett Il2 1946-ot úgy, hogy tudjon a szervereken repülni. Én már jó rég telepítettem fel az enyémet, s így nem emlékszem rá, de jól tudom, hogy az alap progi 4.07 verziószámú, s arra jön a 4.08, majd a többi 4.10.1-ig?

LeonSilver
Nekem volt régebben, de csak egyszer csengettem be az elején. Nem az az 1k a sok, hanem magával a gyakorlattal nem értek egyet.

Papa01
Dummy mester, köszi az infót, de egy ezresét inkább nem szerkesztgetek.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
pl itt egy kép:
klikk
Ezen látszik, hogy a start menübe tett 1Csoftclub mappát úgy nyitja meg a parancsikonon keresztül, mintha az is a start menü alatt lenne.

Ami értelemszerûen hülyeség, mert ilyen útvonal nem létezik. És így feljebb lépni sem tudok belõle, ha visszafelé lépkedek, akkor a softclub mappából nem a dokumentumokba lép, hanem vissza a parancsikonok mappára. A W7 tudja egyébként, hogy mi a helyes útvonal (parancsikon tulajdonságoknál is ez van, hogy útvonal: C:\Users\Tom\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover), ha így másolok bele valamit, azt jó helyre teszi, ilyesmi gond nincs vele, csak zavar, hogy a fejlécben és az oldalsó panelen nem azt látom, ami valós, hanem mintha valamiféle history-ként követné honnan jutottam oda...

www.pumaszallas.hu

fecska
nem értem mire gondolsz :S

DummyBoy
Az elmúlt pár hónapban többet fejlõdött az SG fórum mint elõtte 7 év alatt xD

Bámulatos ...

@Papa: igen ... 1000 HUF/év ...

VO101Tom
De.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Köszi a választ, de az fizetõs, nem? 😊

VO101Tom
Lenne egy off kérdésem Win7-rõl. A gondom az, hogy ha parancsikont csinálok valahova egy mappáról, és késõbb használom is, akkor a fejlécben elérési útnak azt írja a winfos, ahol van a parancsikon, és mintha abban folytatódna az a rész, ahova a parancsikon vitt. Nem tudja valaki, hol állítható be, hogy ha parancsikonnal elmegyek egy másik mappába, akkor annak a mappának a tényleges elérési útját írja ki a címsorba? Nem találom sehol, de qrvára idegesít 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
VIP tagoknak van. 5 percig az elküldés után törölheted vagy szerkesztheted a hozzászólásod.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Mondjuk, nekem egy szerkesztés link jobban tetszene.. 😊

Wow, micsoda kényelmi szolgáltatások. Köszi az infót.

Si vis pacem, para bellum.

repvez
Az uj chat egyik funkciója, ezzel jelzi hogy ki van online álapotban az sg-n és ki offline. ha zold szinü akor jelen van és igy tudod hogy ha chatelni szeretnél vele akkor azonnal el tudja majd olvasni az üzenetet
Annál zöld, aki be van jelentkezve, annál szürke, aki nincs
<#nemtudom>

Mi ez a színes csík a nevünk mellett? Random, vagy jelent valamit?

ok, köszi

Nincsen esetleg valakinek eladó lábkormánya??
Néztem a vaterán, de csak kormányos'<#vigyor> van.

Olvasgatom az ATI Nvidia hozzászólásokat és nekem pont a Catalyst állíthatóságával nem volt gondom. Konkrétan az a problémám a mostani nvidiával, hogy a hdmi-n kivezetett Philips tv-n a klónozott kép nem fér el, a szélsõ éleket nem látom. Megpróbáltam a driverben Resize-olni de azt írja, hogy klónozott megjelenítõknél nem lehet. Miért? Az Atinál simán engedte a tv beállításoknál a csúszkát huzogatni és addig kicsinyítettem amíg a belefért míg a monitor maradt ugyanaz.

Nincs statja.
PhantomAss
nekem nagy kedvencem volt régen, az volt talán az elsõ szim amivel sokáig játszottam
nagyon jó volt a hangulata, grafikája, de régi játék
sajnos nem tudom hogyan kell elindítani

GOOBY, pls

Willenbrock
Ezeknek sem volt gyerekszobájuk 😊