IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezt még annó Totó csinálta szerintem király
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudsz nekem is egy 2/1_vszd_Nesu -t a logonkal szerkeszteni ?
Nekem most nincs lehetösegem ilyesmire es nem is biztos hogy megy .
elöre is köszönöm .
Nesu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Leon:Rendben küldöm.
És még egyszer köszönöm mind kettõtöknek.
Edit:Skin nem kell csak a jelvény és jó lesz az õs IL2 is 😊
Sajnos lépést ezzel nem spórolunk, mert a puma szerverre úgyis én töltöm föl. Szal mehet neked is, vagy nekem is akkor így...
Akkor mindenki névreszóló csíkot kaphat, de összeválogatni nektek kell.
www.pumaszallas.hu
"Nekem ezek kellenének egymás mellé, ebben a sorrendben:
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/SG_fejlec_300_Bf109_Tom.jpg
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/SG_fejlec_300_RHAF.jpg
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/SG_fejlec_300_Puma.jpg
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/SG_fejlec_300_kis_rfok_06-hdgy.jpg "
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
SG Ikonok
jobb klikk a képeken, amik kellenek azok url-jét kimásolod (mondjuk egy txt-be), és azt a listát elküldöd Leon Silvernek privátban. Õ az admin, õ tudja majd kiosztani ezeket az ikonokat.
Ha van olyan kérés, ami ezen a listán nincs, akor írj, és megcsinálom.
www.pumaszallas.hu
Ha valaki tud megoldást ,hogy miért vibrál és tûnik el a folyó a mederbõl,ossza meg velünk😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Akkor van öröm és bodottág😊 Örülök ,hogy jó ,használd egészséggel.
Joy milyen?
Ámde urak ,jóóól meglepõdtem.
Cod al onlime vagyok,dogolgatok a spitekkel,és!!! nem bírnak lefordulni.
Bakker egy pedál ennyit tesz? Eszem megáll,hogy létezhettem enélkül eddig.
PFS-t nem mértem, mert én úgy vagyok vele, ha szemmel érzékelhetõen nem akad akkor az nekem teljesen elég.
Mással nem próbáltam, mivel még az 1946 van fenn a gépen, gondolom azt viszi.😊
Rendfokozatot én azt válaszottam, ami a vo101-ben nekem a rendfok.
De midnenki azt választ, amit akar 😊
sg ikonok
www.pumaszallas.hu
Ha kérhetném akkor Ezek legyenek benne
Itten van a rendfokozatom
<#eplus2>#eplus2>
Persze ha kifér😊)
Most beszéltem Negh el még ad gyorsan pár bilétát,hogy kitöltse a fejlécet biztosan😊
Wtf az a rendfokozat egy játékban?<#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor5>#vigyor5>Jelentõsége kb. 0,én elvagyok alközlegény-helyettesként is.<#pias>#pias>
R.I.P. White Europe
Vélemény?😊
Skint küldöm mail-ben.
Felségjelzés: fehér +
Kicsit hülyén néz ki, hogy nem vagyok semelyik század tagja, aztán itt meg villogok valamelyik jelvényével. Vagy ne legyen ezen görcsölés, és mehet az ec-pec kimehetsz?
Alkalomadtán csinálok egy fényképet az igazi Monsterrõl😊
Mikor kézbe vettem csak pillogtam 😊
Az X52 majd ezután következik 😊
Mondom neki,akkor mi a retekért fizetek elõ 😊 Erre nem tudott mit válaszolni. Úgyhogy pénzmegvonásban részesítem õket,kíváncsi vagyok ki unja meg hamarább,de én kitartó vagyok😊))
Apropó.
Savasnak megérkeztek a termékek,kíváncsi vagyok sikerült e beüzemelni rendben a dolgokat😊
Azt hiszem meg lehet csinálni, de mintha akkor a csillag meg a korona helyére kerülne. Majd utána nézek ennek, csak tudod az az izé, hogy nekem is tök kínai ez az egész 😄 De azért megoldjuk, nem ijedünk meg egy kis kihívástól. Meg hát elbaszni sem lehet mert ha kitörlöm akkor visszaáll a rend.