IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
A pibe, jól összetört szegény gép.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nohab
*Ez se lesz egyhamar kijavítva.
Nohab
LeonSilver
Hála Istennek!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nohab
Indóház is megírta. Személyi sérülés nem történt.
Jobbra a legalsó videó. Hurricane Night. Nem értem miért így adta be.

Ez tök jó.Alakul alakul.

Her Laca
Azt olvastam,hogy defekt (durranást hallottak),vagy a futó csuklott össze,mindenesetre a pilóták nem sérültek,és kisebb nagyobb lemezmunka ,oszt repülhet is😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
😞( Ez nagyon rossz hír..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Értem már 😊 Azokhoz képest valóban. Bár érdekes,mert ami az enyém volt az 40 % fölött már hallatta a hangját,viszont amit savasnak küldtem (ugyanaz a GIGA) azonos fordulaton halkabb volt. Érthetetlen 😊
Tudod minek nincs hangja. Ennek az ASUS féle DC II es hûtésnek.
Na az parádé. Minap nézegettem ilde 15% on pörögnek a ventik 30 fokon tartva a szörnyet van amikor 0 ra lemegy és 0-7 % között ingadozik,ha meg terhelem akkor megerõlteti magát és 25-30 % körül forog,de inkább 20 ,és olyan 65fokos a cucc. 70 még nem volt soha. Olvastam,hogy az AMD re is teszik a 6950 -70 esere és ott is jól teljesít.
A lényeg,hogy ez valóban hangtalan.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ja. A 4870 már elég zajos volt, hogy a 4850-rõl ne is beszéljünk.. Ez meg szép csöndes.

Her Laca
Ma jön a patch? amúgy😊 vagy nem.

Her Laca
0 hangja?😊)

LeonSilver
Nebassz 😞

Willenbrock
A Mig-15 UTI állítólag összetört felszállás közben,a felhõk felett topikban olvastam 😞

mijki
Vicces 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Mi az arsenal of demokracy-val játszottunk, de szerintem a multihoz lassú. Lehet egyébként megosztani is a tennivalókat, egy államon belül, nem kell egymás ellen játszani.

www.pumaszallas.hu

Hmm..hát nagyjából errõl beszélek.
Ne tévesszen meg , ha a fórumon éppen fikázzuk' az AI-t, messze a legjobb.
Ez olyan mint itt, az ember morog, de ez a legjobb. Ja, és nézegessed próbáljad, nagyon komoly kampányt még ne indítsál, hiszen még nem tudod használni. Inkább úgy kampányozz, hogy próbáljál ki mindent. És fejlesz. De inkább a HOI3 fórumon írogassunk a témában, mert szétrúgják a valagunkat.<#alien>

mijki
Kicsit off leszek:

Szerintem mester-t, és fecskát rá tudm venni egy kis lanozásra, mert amúgy tetszik.

De most kicsit csalódott vagyok. 35-ban kezdtem Mo.-val, csináltam hadosztályokat, fõleg gyalogosokat, majd megtámadtam Jugoszláviát. Hirtelen több 10.000 katona, több tucat hadosztály került elõ a part felõl, majd amikor folyt a nagy harc, a Románok betámadtak Békéscsaba felül, elsöpörték azt a 9 hadosztálynyi védelmet, és elfoglalták Bp.-t. Még csak most térek magamhoz.

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Látom rákattantál.
Kõszáraz, hadosztály szintû stratégia. Nem hiszem ,hogy sok vállalkozó lesz.
Viszont 3-4 hét után is még épp , hogy sejteni kezded a mélységét. Ez most komoly. Az 1. rész óta nyomom. Amúgy tényleg nem a magyarokkal kellene kezdened az elején, hidd el.
offff

mijki
Hearts of Iron 3-at ismeritek? Kikéne próbálni lan-on.

Nohab
Ez meg ki a fa...om? A magyar justin bieber, vagy mi a rák?
LeonSilver
Szamanta foksz is csak az orbitális csöcseivel hódított és nem a hangjával 😄

VO101Tom
Szerintem ott leszünk sokáig, késõbb is jöhetsz.

www.pumaszallas.hu

Most néztem csak a fórumot, szerintem nem fog összejönni, ha tudok akkor benézek mert hazafelé útba esik!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Amióta az eszemet tudom egy nagy rakás takonyszarnyál a pop szakama (annó még sissy cath-el meg samantha fox-al próbáltak rongálni) de ez már túl megy minden határon. Könyörgöm vki árulja már el, hogy ez ki a f***nak tetszik????

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Bizony. Nem tudnám megmondani, hogy hányszor hallgattam már meg az x év alatt, de a mai napig kiborsózok tõle és mióta nincs köztünk, néha bepárásodik a szemem. Még akkor is ha van aki ezt megmosolyogja.

Mondtam már más helyen is, ha az sp, fogkrém ödön és társai valami hasonlót elõvezetnek akkor majd lesznek valakik. Addig viszont senkik. A szememben legalábbis, mert semmi értelmeset nem csinálnak. Az én szememben annyit sem érnek mint egy utcaseprõ (és itt most szeretném azt is leszögezni, hogy nem nézem le az utcaseprõket, nem szándékozom õket megsérteni. Az is egy munka amit bizony meg kell valakinek csinálni)

Willenbrock
Rock & Roll 😊

Papa01
Döbbenetes, hogy koncert fellépésen is milyen telt és tiszta volt a hangja...

Nagyon szomorú, hogy már nincs közöttünk.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Mijki fiam... kihúzod a gyufát... <#mf1>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Jézus, Mária & Szent József!!! Ki ez - mi ez a fosbojler? Ilyeneket néztek / hallgattok bakker..?? Inkább ilyenen nevelkedjetek basszus. Az eszem megáll..

mijki
MM-el?<#eplus2><#eplus2>

VO101Tom
Apropo. Este jössz MM-el kólázni?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
ok

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Czirka két hét elteltével azt mondom emberek, hogy ez a HD6950/70 kártya kurvajó! Nulla hangja van, megy mint a barom. Holnap utánra jön még egy Scythe Mugen 2 Rev.B hûtõ és teljes lesz a boldogságom.

Most nem, munkahelyen vagyok, inkább majd felhívlak!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

VO101Tom
Fel tudsz jönni skype-ra?

www.pumaszallas.hu

Boltim van és nem nagyon tudok fellépni multiba.. nem lát semmilyen szervert stb. Vagy csak direct connect van?

PhantomAss
olyan logi joyom volt három is, felejtsd el ha jót akarsz
sajnos nagyan hamar elkopik belül, és pontatlan lesz középen, lötyögni fog
és 5000 ft-ért vettem a ff-es ms sidewinder joyt a vaterán, kb 8 éves, de hihetetlen pontos, nem lötyög most sem
igaz, hogy mint alant írták a kadves tévénézõ gyerekek, hogy nem lehet profilozni, de anélkül is mûködik

GOOBY, pls

Willenbrock
Akkor már csak a vizelõtölcsér hiányzott 😊
A Spitfireok,Thunderboltok és a meleg sör c. könyvben olvastam hogy a Thunderboltban volt ilyen(tölcsér egy gumicsõre csatolva),leírta az amcsi pilóta hogy egyszer kigombolta a nadrágját hogy könnyítsen magán de abban a pillanatban szóltak rádión hogy jönnek a fókák,a légiharc után elfelejtette visszagombolni a nadrágot és nem értette miért hõkölt hátra a szerelõje mikor felnyitotta a kabintetõt😄

±1 <#eplus2>

Néha ha az ai-t ha tûz alá veszem, nem nagyon reagál. Olyan 3-ból 1*. persze van magyarázat , hogy mi tört. de ez talán kicsit rossz arány. Vagy csak a szokásos kialakulatlanság miatt van az új' misszióknál?

fecska
neee future meg fícsõr nem ugyanaz.. nem vagyok magamnál.

Bétával kezdenek megint? Vagy egybõl steam? <#alien><#alien>
Már csak az amcsik miatt...

fecska
JavaScript:document.newmessage.submit(); ? új SG fjúcsör?<#banplz><#banplz>

fecska
biztos vérrbeli szimulátor!! - az a Lavor gyönyörûen repül, és lövi a bombereket szárnyvégek(csûrõk) nélkül
Mondjuk ez a Clodban is elõfordult<#mf1><#banplz>JavaScript:document.newmessage.submit();

Sanyo
Elvileg kedden.

www.pcpilot.hu

Mikor is adják ki az amcsiknál? csak , hogy mikor jön a patch.

A MS Sidewinder FFB-t többen preferálják. Most egy Logitech FFB Wingman Force 3D-m van. Ez mennyiben különbözik tõle ?
LeonSilver
<#eljen><#eljen>