IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tudod minek nincs hangja. Ennek az ASUS féle DC II es hûtésnek.
Na az parádé. Minap nézegettem ilde 15% on pörögnek a ventik 30 fokon tartva a szörnyet van amikor 0 ra lemegy és 0-7 % között ingadozik,ha meg terhelem akkor megerõlteti magát és 25-30 % körül forog,de inkább 20 ,és olyan 65fokos a cucc. 70 még nem volt soha. Olvastam,hogy az AMD re is teszik a 6950 -70 esere és ott is jól teljesít.
A lényeg,hogy ez valóban hangtalan.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
Ne tévesszen meg , ha a fórumon éppen fikázzuk' az AI-t, messze a legjobb.
Ez olyan mint itt, az ember morog, de ez a legjobb. Ja, és nézegessed próbáljad, nagyon komoly kampányt még ne indítsál, hiszen még nem tudod használni. Inkább úgy kampányozz, hogy próbáljál ki mindent. És fejlesz. De inkább a HOI3 fórumon írogassunk a témában, mert szétrúgják a valagunkat.<#alien>#alien>
Szerintem mester-t, és fecskát rá tudm venni egy kis lanozásra, mert amúgy tetszik.
De most kicsit csalódott vagyok. 35-ban kezdtem Mo.-val, csináltam hadosztályokat, fõleg gyalogosokat, majd megtámadtam Jugoszláviát. Hirtelen több 10.000 katona, több tucat hadosztály került elõ a part felõl, majd amikor folyt a nagy harc, a Románok betámadtak Békéscsaba felül, elsöpörték azt a 9 hadosztálynyi védelmet, és elfoglalták Bp.-t. Még csak most térek magamhoz.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Kõszáraz, hadosztály szintû stratégia. Nem hiszem ,hogy sok vállalkozó lesz.
Viszont 3-4 hét után is még épp , hogy sejteni kezded a mélységét. Ez most komoly. Az 1. rész óta nyomom. Amúgy tényleg nem a magyarokkal kellene kezdened az elején, hidd el.
offff
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mondtam már más helyen is, ha az sp, fogkrém ödön és társai valami hasonlót elõvezetnek akkor majd lesznek valakik. Addig viszont senkik. A szememben legalábbis, mert semmi értelmeset nem csinálnak. Az én szememben annyit sem érnek mint egy utcaseprõ (és itt most szeretném azt is leszögezni, hogy nem nézem le az utcaseprõket, nem szándékozom õket megsérteni. Az is egy munka amit bizony meg kell valakinek csinálni)
Nagyon szomorú, hogy már nincs közöttünk.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
sajnos nagyan hamar elkopik belül, és pontatlan lesz középen, lötyögni fog
és 5000 ft-ért vettem a ff-es ms sidewinder joyt a vaterán, kb 8 éves, de hihetetlen pontos, nem lötyög most sem
igaz, hogy mint alant írták a kadves tévénézõ gyerekek, hogy nem lehet profilozni, de anélkül is mûködik
GOOBY, pls
A Spitfireok,Thunderboltok és a meleg sör c. könyvben olvastam hogy a Thunderboltban volt ilyen(tölcsér egy gumicsõre csatolva),leírta az amcsi pilóta hogy egyszer kigombolta a nadrágját hogy könnyítsen magán de abban a pillanatban szóltak rádión hogy jönnek a fókák,a légiharc után elfelejtette visszagombolni a nadrágot és nem értette miért hõkölt hátra a szerelõje mikor felnyitotta a kabintetõt😄
±1 <#eplus2>#eplus2>
Már csak az amcsik miatt...
Mondjuk ez a Clodban is elõfordult<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>JavaScript:document.newmessage.submit();