IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rht.bme.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=118&limit=1&limitstart=1
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rohács aki nem összetévesztendõ Josef Rohac-al az aranykéz utcából 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A felség és lajstromjelzést viszont -egyenlõre- le kell hagyni, online nem kapcsolható ki.
www.pumaszallas.hu
Valaki tudna nekem is csinálni SKIN-t??? Lécci!!!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
R.I.P. Gary...
Bár az én kedvencem blues gitárosok közül Clapton, de Moore-t is szeretem.
Ezt rajtam kivül ismeri még valaki? 😊
www.pumaszallas.hu
Mennyit vártunk erre a gépre...mennyi melót beleöltek...nagy kár érte.
Fél perc alatt szétb@szták... "b@zdmeg".
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
remélem hamarosan kijavítják a sok hibát
GOOBY, pls
Bakker leszakadt nálunk az ég,kapcsolom ki a pc-t,ez nem normális villámlás mennyiség.
LeonSilverrel a stukáról beszéltünk, annak a pedál trimmje alapból el van tekerve. Repülés közben a meszának is lehet nagyobb kitérése, de induláskor nekem ennyi...
www.pumaszallas.hu
Csak ha nem tudnád.
Viszont szerintem elég, a graf.opciót elég jól be lehet lõni.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ezt kell beírni ha a tabbal elõhozod a konzolt vagy mit
**--**
Hogy a rákba van ez az fps kiíratás?? (a faxom az sg tetves, sosemvótjó keresõjébe)
www.pumaszallas.hu
Az USA megjelenés tényleg ma van.
Értem , hogy így lett volna logikus de náluk a logikus marketing az utolsó.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Vagy még inkább Zemanova kisasszonyhoz (igaz, nem eredeti szám):
(Na jó, mind a kettõ softcore csöcsmodell volt...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mért áll a függõleges így? Ezt most vettem észre,ez noooormális? Trimmelni nem lehet
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."