IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Én örömrepkedek😊Tisztára belepistultam ,viszont jó lenne már egy Anglia elleni támadást is véghezvinni úgy csoportosan.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nem. Nekik még új, és ahhoz már elég jól használható, hogy lekösse õket egy ideig. Mondjuk én az 1C fórumot olvasgatom rendszeresen, SimHQ, és UbiSoft fórumokon nemtom mi megy. Az európaiak viszont anyáznak rendesen, nincs patch, luthierék nem mondanak semmit, már bannoltak egy-két embert, töröltek egy-két topikot, szal paprikás a hangulat. Mondjuk, ha valaki olyan fasz, hogy 10 fórum után képes nyitni egy tizenegyediket, hogy miért nem jó a MP hang, és miért szar az egész az ne is csodálkozzon. Értelmes topik alig akad, csak a rinyálás meg az anyázás meg 😞

www.pumaszallas.hu

Olvastatok valami visszajelzés az USA-ból?

VO101Tom
Nem kell, köszi, úgysem tudok róla leszedni semmit. Sablonban tricolor, századjelvényetek, ilyesmik megvannak már.

www.pumaszallas.hu

DonZorro
Ez a legnagyobb (360x362):

Betûtípus:
Matura MT Sript Capitals

Ha az segít, a második megvan PSD-ben is...
Feltoljam???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

VO101Tom
Arról a koponyáról van valami nagyobb kép? COD skinek elég nagyok, 2042x2042 pixel, fõleg ha szárny aljára is kell, akkor ez kicsi.
A DonZorro felirat milyen betûtípus?
psd-t meg mjd megoldjuk valahogy.

www.pumaszallas.hu

Pedig épp kezdtem kiakadni, hogy ilyen hibát nem csinál egy profi (sugarasban is) pilóta,miért kell ba*tatni amíg nem zárult le a vizsgálat, de aztán rájöttem , hogy semmit nem tudok róluk. Másrészt, emberek õk is, tehát hibáznak....bár ez akkora orbitális hiba,(szobapilótaként is merem állítani) hogy még mindig k*rva szkeptikus vagyok.
Nem hiszem el! Pedig 100* megnéztem a videót, és egyértelmû.

DonZorro
Mindegy melyikre teszed õket. Majd megtalálom a helyüket...

NAGYON NAGY KÖSZÖNET ÉRTE TOM MESTER!!! <#worship><#worship><#worship>

Ha esetleg a PSD-ket fel tudnád tölteni valahová, az sokat segítene a további mókányolásban... <#nezze>

LeonSilver
"A pilóta, nem tudom, miért, belekapaszkodott a botba és csak húzta, húzta."

Na. Ezt mondtam én is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
ITT is új információkat lehet olvasni az esetrõl. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Valahol olvastam, hogy ezek a gépek rendkívül izgágák. Felszállásnál például szinte hagyni kell, hogy magától emelkedjen el a betonról. Nekem az a véleményem, hogy a pilóta túl korán kezdte húzni a botot és valamiért nem engedte vissza hanem csak húzta. Hasonló velem is elõszokott fordulni FSX-ben és én onnan tudom, hogy ebben az esetben qrva instabil az egész hóbelevanc és én is jártam már úgy mint ahogy a 15-ös. Lebillen a szárny és onnantól jónapot kívánok van.

Egyébként pedig az vesse rám az elsõ követ aki még sohasem hibázott. Tehát én itt most nem kívánok pálcát törni a pilóta felett. Sõt! Tisztelem, hogy patronok nélkül is beült a gépbe és próbálta berepülni.

Valamint még korántsem biztos, hogy pilótahiba volt. Majd a vizsgálat kideríti.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

spyy55
Még mindig nincs megoldva a tankolás és az újratöltés a földön egyik IL-ben sem? (IL2 1946, ILCOD)

Hadd idézzem a kollégámat 😊)

"Háát, mikor még ott voltam ez nem így nézett ki,
Egyszerû fs2004 volt kivetítve egy projektorral a parasztok orra elé,

És a displayek száma is kb fele volt a képen láthatónak, FMC meg még sehol nem volt…"

Na ez a fejlõdés kérem szépen! 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

hoppá! kicsit felszerelt a tanszék? 😊))

http://rht.bme.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=118&limit=1&limitstart=1

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Az egyik kollegám repülõ gépészként végzett a bme-n. Neki gyanus, hogy a Rohács Tamás berepülõ pilóta nem-e a volt tanszék vezetõjének a fia esetleg.

Rohács aki nem összetévesztendõ Josef Rohac-al az aranykéz utcából 😊))

PhantomAss
nem vagyok pilóta, nem is értek hozzá, de nekem úgy tûnik nem volt elég a sebbesség, mintha a hajtómûnek nem lett volna elég teljesítménye az emelkedéshez (túl nagy állásszög+jön a pálya vége+a farokcsúszó szarrá kopott)

GOOBY, pls

Her Laca
Egyetértek. Már mint a konklúzióddal😊Nem volt elég kraft.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Én ugyan csak szobapilóta vagyok, annak sem a legjobb de szerintem ez igen csak pilótahiba.

Papa01
Ezen a LINKEN, egy riport is van, sajnos nem jó hírekkel.. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Ebben a fórumban írnak olyanok is, akik újjáépítették ezt a gépet, olvasd el a tegnapi hsz-eket. De mûszaki hibát gyakorlatilag kizárták (persze ez még nem a hivatalos eredmény).

www.pumaszallas.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

Her Laca
Miért nem?<#whatever>

Nem akarok okoskodni, csak találgatok, de nekem hajtómû hibának tûnik a videó alapján. Esetleg a póttartály billent meg és zökkentette ki az egész gépet. Mondom csak hangosan gondolkodok. Várjuk meg a szagvéleményt.

VO101Tom
Hello. Ha kiválasztod melyik alapskinre menjen rá (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\PaintSchemes\Skins\Bf-109E-3 mappa), akkor én rádobálom az egyedi jelzéseket (ahogy Lacának). Il-2 skin sajnos nem konvertálható cod skinné, méret, panel osztás, elrendezés miatt sem. Teljesen újat rajzolni még magamnak sem volt idõm...

A felség és lajstromjelzést viszont -egyenlõre- le kell hagyni, online nem kapcsolható ki.

www.pumaszallas.hu

DonZorro
Szia Skacok!

Valaki tudna nekem is csinálni SKIN-t??? Lécci!!!

fecska
egyszer megtanultam gitáron hegedûvonóval játszani, hát valami gyilkos hangja van😊 jóbb lenne ha eredetileg is úgy játszotta volna 😊
R.I.P. Gary...

Gary Moore...
Bár az én kedvencem blues gitárosok közül Clapton, de Moore-t is szeretem.
Ezt rajtam kivül ismeri még valaki? 😊

VO101Tom
Amíg a hivatalos vizsgálat tart, addig nem lehet biztosa mondani, de a videó és egyébb infók alapján látszik, hogy ez történt. Az más kérdés, hogy pilótahiba, vagy mondjuk mûszaki hiba (rossz sebességmérõ pl) a kiváltó ok. Defekt nem volt, a gép végig vezethetõ maradt, a póttartály meg az elsõ csattnál hajlott el. Itt vannak még képek, a legutolsón a farokcsúszó érdekes, az egész rendesen el van kopva. Normális felszállásnál természetesen ez nem érhetne a földhöz. Az eset kapcsán mutattak videókat is, archív felvételeken 15-ösök szálltak fel, tényleg sokkal laposabban, szinte maguktól elemelkedtek. Nemtom itt a pálya hossza mennyire lett volna elég a kényelmesebb, hosszabb kifutáshoz. Szal komplikált, szerencse, hogy nem kellett (volna) kattintaniuk, mert ahogy hallottam, az ülésekben nem is volt patron. Na, majd meglátjuk mit mondanak a vizsgálat végén.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Hát ez tényleg "ÚÚ b@azdmeg".
Mennyit vártunk erre a gépre...mennyi melót beleöltek...nagy kár érte.
Fél perc alatt szétb@szták... "b@zdmeg".

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Egy hete nem ültem gép mellett. Az elsõ tíz percben a golyó csak akkor volt középen, mikor egyik oldalról átvágódott a másikra...

Si vis pacem, para bellum.

Zpogi
Nekem innen úgy tûnik hogy,nincs meg a kellõ sebessége oszt átesik...nagyon nagy kár érte 😞

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

i robot
Ja hamarosan javítják B-17 és Mustang hozzáadásával. <#violent><#buck>

PhantomAss
hát igen, az amcsi piac tényleg óriási, jórészt õk tartják el olegékat
remélem hamarosan kijavítják a sok hibát

GOOBY, pls

<#wow1>Egy kevéssel...5-6000ft.

Koszi elore is , egyelore meg csak valaki ismeros elhozza az Anyaorszagbol , itt nallunk nincs sehol a netten utana neztem rendelesre,de draga atszamitva kb durvan olyan 14.000 ft,ott tudom hogy olcsobb
Her Laca
Mind1😊 Jóóóóóóóóól begyakoroltam magam az új joy al😊 Kezdek félni magamtól😊

Bakker leszakadt nálunk az ég,kapcsolom ki a pc-t,ez nem normális villámlás mennyiség.

VO101Tom
A meszának alapból aszimmetrikus volt a függõleges vezérsíkja, hogy utazósebességen ne kelljen lépni. Quick missionban indítva nálam most ilyen:

LeonSilverrel a stukáról beszéltünk, annak a pedál trimmje alapból el van tekerve. Repülés közben a meszának is lehet nagyobb kitérése, de induláskor nekem ennyi...

www.pumaszallas.hu

Nagyon nagyon más. De elképesztõen hangulatos. Régen nem volt netem, de fanatikusan repültem az Il2-õt. Az 1vh. nem nagyon érdekelt. Aztán jött a ROF, és azóta is õrlõdöm a két korszak között.<#nevetes1> Elképesztõen komoly szim. a Rof. Ha bármi kérdésed van szívesen segítek, és szerintem a Rof oldalon mindenki.

Kosz, tudom hogy van forum de en itt nottem fel,amota bejott a COD ritkabban irogatok .,es ritkabban repulok
Bár egy ideig a 2 mag gond volt, de orvosolták.

Van ROF fórum is.<#alien>
Csak ha nem tudnád.
Viszont szerintem elég, a graf.opciót elég jól be lehet lõni.

SZevasztok. Meg szeretnem kerdezni, hogy a ROF - nak eleg ez : Pentium 4 Intel dual core 1.8 Gh , 2 Gb Ram , GeForce gt-430 1Gb, vagy ha meg kapom tehetem stand-by-ba.....vagy inkabb a gepet ?
Sanyo
USA megjelenés, nem ígértek patchet, de mindenki arra számított, hogy lesz. Hát, eddig még nincs...

www.pcpilot.hu

LeonSilver
dankesün, vödörszén 😉

Her Laca
fps START SHOW
ezt kell beírni ha a tabbal elõhozod a konzolt vagy mit

LeonSilver
Ezt már én is kérdeztem korábban. Állítólag így fasza 😉 Gondolom a motor forgását kompenzálja.

**--**

Hogy a rákba van ez az fps kiíratás?? (a faxom az sg tetves, sosemvótjó keresõjébe)

Her Laca
Tom. Miért van az ,hogy a függõleges kicsit úgy áll mintha belépném jobbra.

LeonSilver
Nem valami olyasmirõl volt szó, hogy most "sokáig" nem jön új pöccss??

VO101Tom
nem, kb két hete egy szót nem írtak a fórumra, de mindenki azt hitte, hogy így nincs arcuk kiadni usában... hát van...

www.pumaszallas.hu