IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nagyon jó volt,asztalt széket átalakítottam,hogy minden kényelmes legyen , istentelenül jó érzés volt repkedni online. Vagy 5-6 órát variáltam ebben a dög melegben,folyt rólam a víz ,de azt mondtam ,nem nyavalygunk harcolunk.
Na egy szónak is száz a vége (erdõt kikapcsoltam hang nem ment el egyszer sem) és nem haltam meg.E1 es bitang jó,nekem most megtetszett .
Kicsit ismerkedtek az Angolszász kollegák a festésemmel:)
Jut eszembe. Egy biciklis flakontartót a székre szerkesztettem,bele egy hideg sör ,és egy gumicsöves összeköttetést alkalmaztam a számmal,így repülés ,vagy harc közben is tudtam pótolni az ásványi anyagokat ,na meg a folyadékot:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Egy két dolgot lejjebb fogok rakni, kicsit magasan vannak.
Vadul harcászkodom,de nem jöttem rá miért nehéz a gép irányítása. Hurri leesett ,csak utána néztem szét:) hoppá mondom:)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nagyon tetszetõs!
Nagyon jó lett Tom:) Most próbáltam ki:)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Rof fórumon találtam:) Kész vagyok a mai napra:XD
Nem egy kategória a kettõ ... Ha nem kell a force akkor a Saiteket ajánlanám, mert a Profilere ráver a logitech szarra, a pedál pedig szélesebb és kényelmesebb (Ez szubjektív ...) viszont sokkal erõsebben kell nyomni, a Logitech-é "puhább"
Az X-52 (mind a kettõ) moddolás után igen precíz bot tud lenni, sajnos a G940 a SW-e miatt nem olyan precíz,de ez az én szintemen nem oszt nem szoroz (Pedig pár éve tolom ...) komolyabb verdenyzõknél ez már okozhat gondot ...
Modern repülõkhöz a jobb programozási lehetõségek és a felesleges FFB miatt inkább a Saiteket ajánlanám, viszont DCS Black Shark, ROF és IL-2 esetén egyértelmûen FFB.
A gázkaros - MSFFB-s megoldás sem rossz, de az MSFFB ritka mint a fehér Zorro, a programozhatósága pedig 0, emiatt komolyabb szimhez nem igazán oké ... (Sajnos a Lonci sorozaton kívül nem igen láttam olyat, hogy modifiert lehessen programozni a játékon belül ...)
Az X52 Pro pedig ha ki lehet használni a lehetõségeit, egyértelmûen jobb mint a sima, csak sajnos aránytalanul drágább :(
Nekem lassan lejár a G940-es garanciája, elsõ dolgom lesz, hogy keresek hozzá center detent-es potikat, és várom az új SW-t mint a messiást :) Ettõl eltekintve nem bántam meg, hogy lecseréltem az X-52-t, erre :)
Ott vannak még a komolyabb hotasok, ha nem számítana a pénz, akkor egy X65 és egy Warthog is pihenne itthon, de annyira nem vagyok jó helyzetben sajna :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
elnyûhetetlen és pontos, nekem is atöbbiek ajánlottál és jobb mint az x52 joy
GOOBY, pls
Vagy ez pl,de lehet találni még
Ez G940 a ph ról ,bár ennek jó borsos az ára.
Most van a G940 es ,kb el tudom mondani mi a helyzet velük.
A logiról. Force-os,nagyon nagy élmény ,jobb mint az X52 ebbõl a szempontból.
Nekem nagyon tetszik. Egy hibája van ,legalábbis ami nekem nem tetszik,hogy a tekerõknek nincs középállásuk, ez zavaró. Amúgy <#eljen>#eljen>
Az X52 meg egy egyszerûen jó bot ,csak nem force-os amúgy pontos ,jó hotas.
Talán a gázkar kényelmesebb a saiteken ,de ez nem igazán szempont:)
Ha egy árban van akkor a logi,de pl én nem vennék X52 pro-t,annyit nem ér hanem simát. Jelzem én egyáltalán nem vennék boltban új hotast, használtan jóval olcsóbban meg lehet szerezni szinte új joyokat.
Megveszik ,játszanak vele 2-4 alkalommal,rájönnek,hogy ez a mûfaj nem egyszerû,aztán pár hónap múlva eladják. Eddig minden joyomat így vettem és soha bajom nem volt egyikkel sem. Persze ez csak az én véleményem:) nem kötelezõ egyet érteni vele.
Árban megegyeznek, de használatban ?
LOGITECH Joystick FLIGHT SYSTEM G940
Saitek X52 Pro Flight Control System + pedál

Ha most olyan 20 éves körül lennék összepakolnám a motyómat és elhúznék oda. Nagyot szopnak, sokan leesnek de eszméletlen milyen helyeken repülnek, az meg még eszméletlenebb, hogy milyen helyeken szállnak le.
Ezt egyébként láttátok már:
Oleg botoxkezelés után
Sokat lehetne ezekrõl beszélgetni :)
@LeonSilver: Mi szerintem megyünk idén is ... mióta egy jóbarátom légiózik, majd minden évben elmegyünk õket megnézni! :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Vagy a Bud Spencer filmek . De most több nem jut eszembe hirtelen ! :/
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Nekem megfelelne idén is valamikor.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nehogy már megcsodálhasson a jónép egy ilyen repülõgépet.
Ráadásul a reptértõl kb 900 méterre dolgozok, ha tudok róla pikk-pakk ott tudtam volna lenni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
majdnem mind meg is van divx-ben
már csak egyet keresek, de sehol sem találom: a "nem kell mindig kaviár" mond nektek valamit? Thomas Lieven, a botcsinálta titkosügynök?
aki olvasta a könyvet, az talán tudja, hogy megy megtörtént eseményeket dolgoz fel a film
(majd az összes elhárítás beszervezte a világháború alatt az akarata ellenére, a háború után az õ javaslatára cserélték ki F.G .Powers-t, a lelõtt u2 pilótát egy orosz kémre pl)
zseniális könyv, ajánlom mindenkinek
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Stirlitz egyedül üldögél a lakásában, és Berlin szövetséges bombázását hallgatva a német legfelsõ vezetésben történt fejleményeken töpreng és konyakot iszogat.
- Talán mégis le kellene menni az óvóhelyre - gondolja Stirlitz.
- Most már késõ - gondolja a bomba.