IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Küggyé' képet, milyen lett. :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ma repnapot tartottam:) Nejemmel megbeszéltem,így ma nem zavart senki:)
Nagyon jó volt,asztalt széket átalakítottam,hogy minden kényelmes legyen , istentelenül jó érzés volt repkedni online. Vagy 5-6 órát variáltam ebben a dög melegben,folyt rólam a víz ,de azt mondtam ,nem nyavalygunk harcolunk.
Na egy szónak is száz a vége (erdõt kikapcsoltam hang nem ment el egyszer sem) és nem haltam meg.E1 es bitang jó,nekem most megtetszett .
Kicsit ismerkedtek az Angolszász kollegák a festésemmel:)
Jut eszembe. Egy biciklis flakontartót a székre szerkesztettem,bele egy hideg sör ,és egy gumicsöves összeköttetést alkalmaztam a számmal,így repülés ,vagy harc közben is tudtam pótolni az ásványi anyagokat ,na meg a folyadékot:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Pontosan :D A következõ már a sör, utána meg a járókeret lesz :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Mi van Miki:I Macik után jönnek a nénik?:))) Kamaszodunk,kamaszodunk?:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Rendben.

VO101Tom
Ha online is akarod használni, akkor felségjelzést, törzs lajstromjelzést, számozást ne tegyél rá. Egyenlõre nem lehet leszedni az alap felség- és lajstromjelzést a gépekrõl (te úgy látod, hogy leszedted, de mindenki más látja az eredeti felségjeleket is).

www.pumaszallas.hu

mijki
Na kicsit hamarabb haza jöttem. Még indulás elõtt módosítottam a skint, remélem tetszik.

Egy két dolgot lejjebb fogok rakni, kicsit magasan vannak.

Her Laca

Vadul harcászkodom,de nem jöttem rá miért nehéz a gép irányítása. Hurri leesett ,csak utána néztem szét:) hoppá mondom:)

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/M9XddwvGYYU&version=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Most már igen, lehet használni egyedi festést.

www.pumaszallas.hu

i robot
Lehet használni ilyen skineket? Több szerveren is láttam érdekes festéseket, 2 napja pl . egy piros Spit-et stb.....

Nagyon tetszetõs!

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Nagyon jó lett Tom:) Most próbáltam ki:)

LeonSilver
Egyébként (állítólag) EZ a pontos szöveg és a faszi aki a végén bejön, az üveglappal az magyar :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Régi de kurva jó. Amikor elõször láttam bejött a ROFL ... Sírtam, visítottam és fetrengtem a röhögéstõl.

Her Laca

A Rof fórumon találtam:) Kész vagyok a mai napra:XD

http://www.youtube.com/v/IKhpUw7_BMQ&version=3

Her Laca
Nem érdemes. Logiból egyedül a G940 ami ér valamit a többi hamar pontatlan lesz.

PLackó
LOGITECH Force 3D Pro-ról van valakinek tapasztalata? Érdemes rá lecserélni egy Saitek cyborg evot? Vagy próbáljak inkbb keresni cyborg evo force-ot?

DummyBoy
Nekem volt mind a kettõ, ebben és a Rise of Flight topikban is írtam róluk pár szót ... Meg a vmh59-es fórum Hotas topikjában is ...

Nem egy kategória a kettõ ... Ha nem kell a force akkor a Saiteket ajánlanám, mert a Profilere ráver a logitech szarra, a pedál pedig szélesebb és kényelmesebb (Ez szubjektív ...) viszont sokkal erõsebben kell nyomni, a Logitech-é "puhább"

Az X-52 (mind a kettõ) moddolás után igen precíz bot tud lenni, sajnos a G940 a SW-e miatt nem olyan precíz,de ez az én szintemen nem oszt nem szoroz (Pedig pár éve tolom ...) komolyabb verdenyzõknél ez már okozhat gondot ...

Modern repülõkhöz a jobb programozási lehetõségek és a felesleges FFB miatt inkább a Saiteket ajánlanám, viszont DCS Black Shark, ROF és IL-2 esetén egyértelmûen FFB.

A gázkaros - MSFFB-s megoldás sem rossz, de az MSFFB ritka mint a fehér Zorro, a programozhatósága pedig 0, emiatt komolyabb szimhez nem igazán oké ... (Sajnos a Lonci sorozaton kívül nem igen láttam olyat, hogy modifiert lehessen programozni a játékon belül ...)

Az X52 Pro pedig ha ki lehet használni a lehetõségeit, egyértelmûen jobb mint a sima, csak sajnos aránytalanul drágább :(

Nekem lassan lejár a G940-es garanciája, elsõ dolgom lesz, hogy keresek hozzá center detent-es potikat, és várom az új SW-t mint a messiást :) Ettõl eltekintve nem bántam meg, hogy lecseréltem az X-52-t, erre :)

Ott vannak még a komolyabb hotasok, ha nem számítana a pénz, akkor egy X65 és egy Warthog is pihenne itthon, de annyira nem vagyok jó helyzetben sajna :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

PhantomAss
vagy ha rám hallgatsz akkor szerzel egy saitek gázkart+plusz egy ff-es microfos sidewinder joyt bagóért
elnyûhetetlen és pontos, nekem is atöbbiek ajánlottál és jobb mint az x52 joy

GOOBY, pls

Her Laca
Her Laca
Csak sima X52 -m volt pedál nélkül. De a konklúziómon ez nem változtat, a pedál az nagyon jó dolog mint kiderült számomra ,és tök mindegy mihez használjuk.
Most van a G940 es ,kb el tudom mondani mi a helyzet velük.
A logiról. Force-os,nagyon nagy élmény ,jobb mint az X52 ebbõl a szempontból.
Nekem nagyon tetszik. Egy hibája van ,legalábbis ami nekem nem tetszik,hogy a tekerõknek nincs középállásuk, ez zavaró. Amúgy <#eljen>
Az X52 meg egy egyszerûen jó bot ,csak nem force-os amúgy pontos ,jó hotas.
Talán a gázkar kényelmesebb a saiteken ,de ez nem igazán szempont:)
Ha egy árban van akkor a logi,de pl én nem vennék X52 pro-t,annyit nem ér hanem simát. Jelzem én egyáltalán nem vennék boltban új hotast, használtan jóval olcsóbban meg lehet szerezni szinte új joyokat.
Megveszik ,játszanak vele 2-4 alkalommal,rájönnek,hogy ez a mûfaj nem egyszerû,aztán pár hónap múlva eladják. Eddig minden joyomat így vettem és soha bajom nem volt egyikkel sem. Persze ez csak az én véleményem:) nem kötelezõ egyet érteni vele.

A két játékvezérlõt összehasonlította már valaki ?
Árban megegyeznek, de használatban ?

LOGITECH Joystick FLIGHT SYSTEM G940

Saitek X52 Pro Flight Control System + pedál
VO101Tom
Igen.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Srácok. Ilyen szarok nektek is elõ-elõ jönnek?

LeonSilver
Igen, van oktatás, elõrelépés "nagyobb" gépre.

ott a vállalkozó kedvû jelentkezõknek megcsinálják hozzá a szükséges szakszókat is?
LeonSilver
Megy egy sorozat a Diszkóverin. Repülj velünk Alaszkába!
Ha most olyan 20 éves körül lennék összepakolnám a motyómat és elhúznék oda. Nagyot szopnak, sokan leesnek de eszméletlen milyen helyeken repülnek, az meg még eszméletlenebb, hogy milyen helyeken szállnak le.

LeonSilver
Ez kurvajó!

Elevator, rudder off... Szerencse, hogy ki tudott ugrani, még nagyobb szerencse, hogy volt ideje az ernyõnek kinyílni.

Ezt egyébként láttátok már:

Oleg botoxkezelés után
LeonSilver
http://www.youtube.com/v/2oJngucEac4&version=3

DummyBoy
Vagy a Tüskevár ... Vagy a Tenkes kapitánya ... Minden lében két kanál ... stb ...

Sokat lehetne ezekrõl beszélgetni :)

@LeonSilver: Mi szerintem megyünk idén is ... mióta egy jóbarátom légiózik, majd minden évben elmegyünk õket megnézni! :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Na de azért még kimaradt egykét film ! :) Pl : Bujtor István filmek (Ötvös Csöpi szerepében :Pogány Madonna ,Hamis a baba , Több tonna kámfor stb)
Vagy a Bud Spencer filmek . De most több nem jut eszembe hirtelen ! :/

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

acidrain
Nem kell azt annyira elkapkodni. :)
Nekem megfelelne idén is valamikor.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

PhantomAss
A forró szél zseniális sorozat, megvan az összes rész, alap :D

GOOBY, pls

LeonSilver
Arról is lehet majd szó szerintem, csak azt idõben el kell kezeni szervezni, hogy lehetõleg mindenki ott tudjon lenni. Teszem azt idén õsszel elkezdjük levajazni a jövõ nyárit. Ez elég idõ arra, hogy a munkahelyén mindenki szabaddá tudja magát tenni. Aztán valahol összejövünk, sütünk több tíz kiló steaket és telezabáljuk magunkat :)

Her Laca
És a forró szél?<#eljen> Firga bácsit imádtam:)

acidrain
Persze, hogy nem közölték. <#falbav>
Nehogy már megcsodálhasson a jónép egy ilyen repülõgépet.
Ráadásul a reptértõl kb 900 méterre dolgozok, ha tudok róla pikk-pakk ott tudtam volna lenni.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Már hogy a viharba ne mondana:)
http://www.youtube.com/v/79ATKFn22GA&version=3

PhantomAss
minden jó filmet felsoroltatok
majdnem mind meg is van divx-ben
már csak egyet keresek, de sehol sem találom: a "nem kell mindig kaviár" mond nektek valamit? Thomas Lieven, a botcsinálta titkosügynök?
aki olvasta a könyvet, az talán tudja, hogy megy megtörtént eseményeket dolgoz fel a film
(majd az összes elhárítás beszervezte a világháború alatt az akarata ellenére, a háború után az õ javaslatára cserélték ki F.G .Powers-t, a lelõtt u2 pilótát egy orosz kémre pl)
zseniális könyv, ajánlom mindenkinek

GOOBY, pls

Her Laca
Mintha Tom mondott volna pénteket,de hogy ez a hét péntek azt nem tudom:)

Csak azt ne higgyétek, hogy elõre közölték bárkivel is (igaz, Savas?)

Corsair Szegeden

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Elvileg 19-én fog megjelenni Amerikában is, úgyhogy jobban teszik ha addigra teljesen rendbehozzák. Ideje lenne már. :)

www.pcpilot.hu

Her Laca
Apropó. Nem ma jön a folt?

Azt már fel se merem hozni, hogy jó lenne végre már egy topic találkozó is...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Idén már le vagyok foglalva (nagyon kedves vendégeim lesznek, õket kell majd pátyolgatnom) de ha elõbb nem, akkor jövõre összeröffenünk!

inkább ne!!! :-)))
1944. szeptember 6-a, 22 óra 13 perc.

Stirlitz egyedül üldögél a lakásában, és Berlin szövetséges bombázását hallgatva a német legfelsõ vezetésben történt fejleményeken töpreng és konyakot iszogat.

- Talán mégis le kellene menni az óvóhelyre - gondolja Stirlitz.
- Most már késõ - gondolja a bomba.
Her Laca
Tavaly is voltam. Megyek most is. Vasszécsényben állandó vendégek vagyunk:)