IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Igen. Én alapvetõen kedvelem a japókat, de az biztos, hogy nem 100-as egyik sem. Van egy nagyon jó barátom aki tanult kint egy évet és ha minden igaz most megint megy vissza. Õ azt mondja, hogy nem is kicsit ütõdöttek 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Itt belemehetünk abba is kik húzták fel...sanszos , hogy nem Margit néni a sarki fûszeres, hanem volt front katonák..akik öltek már párszor.

A kulturális hatás egy polgárra , nagyon összetett dolog. Nézzük a régi görögöket,pl.- Spártát. Mennyire máshogy álltak az öléshez(csatában),minden fiatal vágyott az elsõ ölésre!!mégsem voltak (amúgy mint nép) kegyetlenek.

Willenbrock
Ilyen 56-os élménye nagyapámnak is volt: odament a a fához megnézni ki lóg rajta,lábánál fel volt kötve az illetõ és lógott a bele.Ekkor odajött két fiatalember és megkérdezték tõle "mi nem tetszik haver?" vagy valami hasonlót.Durva lehetett,azt nem tudom ki volt a felkötött lehet hogy tényleg ÁVH-s volt vagy egyéb funkcionárius.

Alapvetõen, amikor egy ország eléri, hogy bevezeti az általános iskola kötelezettséget, az a legnagyobb lépés a lincselés ellen..nem minden esetben,de nagyon számít. Persze sok kivétel van.

Természetesen nagy vonalakban állítottam. Úgy igaz is hidd el.
Japán kérdésébe belemehetünk,de a Japánok a föld 8. csodája..teljesen máshogy mûködnek mint bármely más nép.

Nem a mûveltségtõl függ, hanem attól a kultúrkörnyezettõl, amiben felnõtt valaki, illetve ahová helyezi magát.
A nyugati-keresztény kultúra többé-kevésbé a legyõzött ellenség megkímélését hirdeti (és teszi), de természetesen nem szentírás ez sem.
Viszont olyan kultúrában, ahol a legyõzött ellenség élete semmit sem ér, sokkal kegyetlenebbek a következmények.
Pl. a japánok Nankingnál, vagy a fekete-afrikai népirtások (vagy az örmény holokauszt, vagy Adolf bátyó, aki visszanyúlt az ógermán hagyományokhoz, stb...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
1:13-ig bírtam,ez már szinte fizikailag fájt.Mintha terebélyesedne is pedig még fiatal.

Még a mûvelt (nincs idézõjel) Európában is 2 vh, délszláv háború, alatt is elképesztõ dolgok történtek. Sok szakértõ azóta is boncolgatja , hogy kifejezetten intelligens emberek hogyan viselkedhettek úgy a táborokban , és Ukrajnában stb. ahogy viselkedtek. De az viszont egyértelmûen kimutatható: ahol nagyon alacsony az átlag mûveltség szintje, ott arányosan durvábbak a háborúk ,netán etnikai villongások. Sok ember+kevés iq(0közbiztonság,á.stabilitás),+nyomor=sok vér a földön.

LeonSilver
Persze, értelek. És valóban az van leginkább, hogy nekünk, juróp embereknek (vagy legalábbis a zömnek) ez így elfogadhatatlan illetve felfoghatatlan.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

V Domino
Régebben olvastam egy könyvet a ruandi mészárlásról.Néhány hutu fiatal (14-18 év) visszaemlékezései,akiket úgynevezett átnevelõ intézetben helyeztek el a vérfürdõ után,hátha még lesz belõlük valami.Na szóval ott szó se volt falkaösztönrõl,lincshangulatról.
Reggel idõre kellett jelentkezni a falu fõterén,aztán fogták a bozótvágót és elindultak az erdõbe.Meg volt határozva egy norma,amit meg kellett "csinálni",aztán mehettek haza.Kb. mint itthon egy gyárban,senkinek nem volt erkölcsi agálya,totál gépies volt az egész.
Úgyhogy szvsz ezeket nem lehet európai ésszel megítélni,ez ott mindennapos dolog,elég olcsó arrafele az emberélet.

R.I.P. White Europe

spyy55
Ez komoly?

Her Laca
A párhuzam az létezik,a kiváltó okok mások. A párhuzam az annyiban kimerül,hogy õk is mi is emberek vagyunk.56 ot csak példaként hoztam fel amúgy,de nézhetjük a jugó konfliktust is ,ott is történtek hasonló szituk,az sem afrika pedig.
Ki tudja milyen körülmények közt élnek,mik a nyomorúságaik stb stb.
Kár ezen filózni,az emberiség nem változik ,még ha szeretnénk is azt gondolni.
Régen az emberek úgy jártak megkövezni másokat mint most mi a moziba.
Tudom ez morbid kicsit de biztos érted a lényeget.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Részben igazad van, de én azért nem vonnék párhuzamot az 56-os események és az ottani lincseléseket kiváltó okok közé és egy 6$-os nyaklánc közé 😉

Her Laca
Dehogy nem. Emberek ezek,a jó õsi falkaösztön eluralkodott rajtuk.
Nálunk is volt ilyen 56 ban ,fater mesélte,jött a zöld parolis kis sorállományú határõr ,valaki elkiáltotta magát ,hogy ávós,oszt azon nyomban agyonverték,még fel is lógatták a lábánál fogva. Ez biztos így volt apám nem szokott mellé beszélni. Azt mondta az emberek olyan szinten el voltak keseredve,hogy nem volt már önkontról. Szóval emberek ezek,csak nekünk jelen pillanatban furcsa .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nagyon szomorú, és nagyon dühös vagyok az ilyen videókon. Igazi lincs..

Hú de jó lett!Gondolkodtam rajta mi legyen RoF vagy CoD,RoF lett.
Egyszerüen nincsen idegrendszerem a bugozáshoz,akkor Il2+modok inkább.Várok még a beszerzéssel ólcsóbbért és jóbbért áhitozom.Viszont beszarás a Cod csak kell neki még kb egy év fejlesztés,szerintem.
LeonSilver
Ez is off és elõre szólok:
- csak olyan emberke nézze meg, aki bírja gyomorral a brutalitást. De most tényleg!!!!

Egy NYAKLÁNCÉRT felgyújtanak egy embert Nigériában.

Ezek nem is emberek, de nem is állatok mert állat ilyet nem tesz. Ember se ..

mijki
Kicsit off:

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Bazz!!! Ezzel már a tömegpusztító fegyver bevetését, a háborús bûncselekmény határait súroltad! <#taps>
VO101Tom
Igen, azzal valami gond van, a fórumuk viszont közvetlen linken elérhetõ: dongo forum

www.pumaszallas.hu

Nesu
Latom megszünt a Dogok honlapja <#shakehead>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Her Laca

Her Laca
Most repkedtem a Repka full on egy felszállással E1 el 3 db wellington.
meg egy spit. Jó ez nagyon bakker,csak nem szabad röviden lõni mint azt megszoktuk,hanem adagolni kell rendes iparos módjára.

fater! Ma esõszünetem van ne vedd el a jó kedvem😊

LeonSilver
Tessék, napi bünti :p

Her Laca
Csinálj😊 Én ehhez annyit értek mit Bea asszony a magfizikához 😊 Ala leon.

VO101Tom
Kéne csinálni dogpályát, és most már coddal is lehetne 1v1-eket rendezni... na?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Persze. De ez az egész semmi másra nem jó mint gyakorolni a gép kezelését a lövést. Ember ellen a tuti,mióta pedálom van istenuccse még közeli dogfight ban sem lõtt le senki,bár lehet pont kifogtam a gyakorlatlanabbakat.
AI ellen nem probléma a dog amúgy sem,bénák ,csak azok a lehetetlen manõvereik ne lennének😊)

VO101Tom
Én az egyik nap véletlen a SVAO szerverre mentem be, feltûnt, hogy némelyik Spitet mintha tényleg ésszel vezetnék, energiaharcban eléggé megizzadtam ellene... aztán látom, hogy SpitII...ppffhh... sajnos a többi szerveren nem volt senki, maradtam itt, estére azért csak lõttem vagy 20-at. De csak szigorúan energia és számbeli fölénybõl lehet ellenük kezdeni valamit, teljesen olyan érzésem volt, mint amikor G6 vs SpitIX pályák vannak Rigán...

www.pumaszallas.hu

Be szoktam rakni a cr.42-õt is ellenfélnek, mert nagyon mozgékony. Direkt közelharcot gyakorolni nagyon jó..<#vigyor> ha netán mégis lent maradna az ember. Próbáltad már messzer ellen milyen?

Her Laca
El sem tudod képzelni mennyire más ez mint az õs. Egyszerûen imádom ahogy repülni kell az emillel,és mindig felfedezek valami aprróságot. Pl 2-3 ezren a pp 11 órán és kb három negyed gáz ,úgy hasít a vas,hogy a spitek csak integetnek. Tegnap az õrületbe kergettem két spitet ,párban voltak és rám akaszkodtak. Nevetve lehagytam õket ,mondjuk kitartóak voltak végigkergettek a térképen ,aztán a reptér légvédelme besegített egy kicsit ,így meghaltak😊És az Emil 1😊 kiváló.

Na ez a videó már nekem is tetszik 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Nagy választék nincs😊 Spit vagy hurkány. Én speciel 4 enemi ellen megyek egymagam. Ebben az esetben csakis az energia harc a célravezetõ,elõször próbálok némi magassági fölényt kicsikarni ,majd azt megtartva csipegetek.
Mindig csak egy rácsapás és nem követem a kiszemelt áldozatot.

Öööö..igaz nem mondtam , a Clod-ra gondoltam.<#smile>

V Domino
Ez nagyon komoly<#hehe>:

R.I.P. White Europe

DonZorro
ISTEN VAGY...<#worship><#taps><#eljen><#smile>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

acidrain
G6 late vagy A6-os fóka, az ellenfél Veterán Yak 9T, P39, vagy La5fn, több darab, külön-külön rajba beosztva, szlovákia nyári térkép, azonos energiaszint, légvédelem bekapcsolva.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hogyan szoktatok gyakorolni ai ellen? És mi ellen? Csak kíváncsiság.

Ha nem piszkáltad a beállításokat akkor F10, csak elötte hajolj elõre 😄
A kurzor gombokkal lehet forgatni a lövegtörnyot.

VO101Tom
Itt a két file, a psd és a jpg is. Játékban nem próbáltam ki, ha valami izé van vele, szólj.
Használd egészséggel 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
<#eljen>

VO101Tom
ööö majd megnézem akkor, eddig egyszer ha használtam...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Na de az egeret nem tudom., hiába rángatom a kurva rágcsálót.

VO101Tom
A controls "turret" szekcióban állítsd be a lövészkedéshez szükséges gombokat.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ha sokáig repül teljesen más típuson, abban az a veszélyes, hogy a kezében az a típus "van benne".

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Fasza ez a videó.

LeonSilver
Srácok. Hogy a rákba kell (lehet) megcsinálni azt, hogy a buzeráns farok vagy akármilyen lövész helyéra ha átülök, akkor az egérrel tudjam mozgatni a stukkert?

LeonSilver
Egyébként nem is az FSX-ben fordult ez elõ velem. Bárki kipróbálhatja az FC2-ben. Ha jó sok motyó van a 25T-n és korán kezdi húzni neki az ember, akkor szinte teljesen ugyan ez az esemény játszódik le mint ami a videón látható.

Willenbrock
Hát a farokcsúszón hosszanti kopás van,a fõszerelõ is azt mondta hogy korán emelték el és túl nagy állásszögben.Ráadásul a szél sem volt gyenge ez még rájátszhatott.Az egyik korábbi videón is meglepõen közel van az a farokcsúszó a betonhoz.Ha tovább lent tartotta volna az orrát és úgy gyorsította volna és a végén kisebb állásszöggel emeli el lehet nem ez történt volna.Bár az ezredes 35 éve repült ilyen gépen elveleg jobban tudja hogy kell felszállni vele.A vizsgálati eredménybõl majd kiderül.