IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Részben igazad van, de én azért nem vonnék párhuzamot az 56-os események és az ottani lincseléseket kiváltó okok közé és egy 6$-os nyaklánc közé 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Dehogy nem. Emberek ezek,a jó õsi falkaösztön eluralkodott rajtuk.
Nálunk is volt ilyen 56 ban ,fater mesélte,jött a zöld parolis kis sorállományú határõr ,valaki elkiáltotta magát ,hogy ávós,oszt azon nyomban agyonverték,még fel is lógatták a lábánál fogva. Ez biztos így volt apám nem szokott mellé beszélni. Azt mondta az emberek olyan szinten el voltak keseredve,hogy nem volt már önkontról. Szóval emberek ezek,csak nekünk jelen pillanatban furcsa .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nagyon szomorú, és nagyon dühös vagyok az ilyen videókon. Igazi lincs..

Hú de jó lett!Gondolkodtam rajta mi legyen RoF vagy CoD,RoF lett.
Egyszerüen nincsen idegrendszerem a bugozáshoz,akkor Il2+modok inkább.Várok még a beszerzéssel ólcsóbbért és jóbbért áhitozom.Viszont beszarás a Cod csak kell neki még kb egy év fejlesztés,szerintem.
LeonSilver
Ez is off és elõre szólok:
- csak olyan emberke nézze meg, aki bírja gyomorral a brutalitást. De most tényleg!!!!

Egy NYAKLÁNCÉRT felgyújtanak egy embert Nigériában.

Ezek nem is emberek, de nem is állatok mert állat ilyet nem tesz. Ember se ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
Kicsit off:

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Bazz!!! Ezzel már a tömegpusztító fegyver bevetését, a háborús bûncselekmény határait súroltad! <#taps>
VO101Tom
Igen, azzal valami gond van, a fórumuk viszont közvetlen linken elérhetõ: dongo forum

www.pumaszallas.hu

Nesu
Latom megszünt a Dogok honlapja <#shakehead>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Most repkedtem a Repka full on egy felszállással E1 el 3 db wellington.
meg egy spit. Jó ez nagyon bakker,csak nem szabad röviden lõni mint azt megszoktuk,hanem adagolni kell rendes iparos módjára.

fater! Ma esõszünetem van ne vedd el a jó kedvem😊

LeonSilver
Tessék, napi bünti :p

Her Laca
Csinálj😊 Én ehhez annyit értek mit Bea asszony a magfizikához 😊 Ala leon.

VO101Tom
Kéne csinálni dogpályát, és most már coddal is lehetne 1v1-eket rendezni... na?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Persze. De ez az egész semmi másra nem jó mint gyakorolni a gép kezelését a lövést. Ember ellen a tuti,mióta pedálom van istenuccse még közeli dogfight ban sem lõtt le senki,bár lehet pont kifogtam a gyakorlatlanabbakat.
AI ellen nem probléma a dog amúgy sem,bénák ,csak azok a lehetetlen manõvereik ne lennének😊)

VO101Tom
Én az egyik nap véletlen a SVAO szerverre mentem be, feltûnt, hogy némelyik Spitet mintha tényleg ésszel vezetnék, energiaharcban eléggé megizzadtam ellene... aztán látom, hogy SpitII...ppffhh... sajnos a többi szerveren nem volt senki, maradtam itt, estére azért csak lõttem vagy 20-at. De csak szigorúan energia és számbeli fölénybõl lehet ellenük kezdeni valamit, teljesen olyan érzésem volt, mint amikor G6 vs SpitIX pályák vannak Rigán...

www.pumaszallas.hu

Be szoktam rakni a cr.42-õt is ellenfélnek, mert nagyon mozgékony. Direkt közelharcot gyakorolni nagyon jó..<#vigyor> ha netán mégis lent maradna az ember. Próbáltad már messzer ellen milyen?

Her Laca
El sem tudod képzelni mennyire más ez mint az õs. Egyszerûen imádom ahogy repülni kell az emillel,és mindig felfedezek valami aprróságot. Pl 2-3 ezren a pp 11 órán és kb három negyed gáz ,úgy hasít a vas,hogy a spitek csak integetnek. Tegnap az õrületbe kergettem két spitet ,párban voltak és rám akaszkodtak. Nevetve lehagytam õket ,mondjuk kitartóak voltak végigkergettek a térképen ,aztán a reptér légvédelme besegített egy kicsit ,így meghaltak😊És az Emil 1😊 kiváló.

Na ez a videó már nekem is tetszik 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Nagy választék nincs😊 Spit vagy hurkány. Én speciel 4 enemi ellen megyek egymagam. Ebben az esetben csakis az energia harc a célravezetõ,elõször próbálok némi magassági fölényt kicsikarni ,majd azt megtartva csipegetek.
Mindig csak egy rácsapás és nem követem a kiszemelt áldozatot.

Öööö..igaz nem mondtam , a Clod-ra gondoltam.<#smile>

V Domino
Ez nagyon komoly<#hehe>:

R.I.P. White Europe

DonZorro
ISTEN VAGY...<#worship><#taps><#eljen><#smile>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

acidrain
G6 late vagy A6-os fóka, az ellenfél Veterán Yak 9T, P39, vagy La5fn, több darab, külön-külön rajba beosztva, szlovákia nyári térkép, azonos energiaszint, légvédelem bekapcsolva.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hogyan szoktatok gyakorolni ai ellen? És mi ellen? Csak kíváncsiság.

Ha nem piszkáltad a beállításokat akkor F10, csak elötte hajolj elõre 😄
A kurzor gombokkal lehet forgatni a lövegtörnyot.

VO101Tom
Itt a két file, a psd és a jpg is. Játékban nem próbáltam ki, ha valami izé van vele, szólj.
Használd egészséggel 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
<#eljen>

VO101Tom
ööö majd megnézem akkor, eddig egyszer ha használtam...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Na de az egeret nem tudom., hiába rángatom a kurva rágcsálót.

VO101Tom
A controls "turret" szekcióban állítsd be a lövészkedéshez szükséges gombokat.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ha sokáig repül teljesen más típuson, abban az a veszélyes, hogy a kezében az a típus "van benne".

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Fasza ez a videó.

LeonSilver
Srácok. Hogy a rákba kell (lehet) megcsinálni azt, hogy a buzeráns farok vagy akármilyen lövész helyéra ha átülök, akkor az egérrel tudjam mozgatni a stukkert?

LeonSilver
Egyébként nem is az FSX-ben fordult ez elõ velem. Bárki kipróbálhatja az FC2-ben. Ha jó sok motyó van a 25T-n és korán kezdi húzni neki az ember, akkor szinte teljesen ugyan ez az esemény játszódik le mint ami a videón látható.

Willenbrock
Hát a farokcsúszón hosszanti kopás van,a fõszerelõ is azt mondta hogy korán emelték el és túl nagy állásszögben.Ráadásul a szél sem volt gyenge ez még rájátszhatott.Az egyik korábbi videón is meglepõen közel van az a farokcsúszó a betonhoz.Ha tovább lent tartotta volna az orrát és úgy gyorsította volna és a végén kisebb állásszöggel emeli el lehet nem ez történt volna.Bár az ezredes 35 éve repült ilyen gépen elveleg jobban tudja hogy kell felszállni vele.A vizsgálati eredménybõl majd kiderül.

Her Laca
Én örömrepkedek😊Tisztára belepistultam ,viszont jó lenne már egy Anglia elleni támadást is véghezvinni úgy csoportosan.

VO101Tom
Nem. Nekik még új, és ahhoz már elég jól használható, hogy lekösse õket egy ideig. Mondjuk én az 1C fórumot olvasgatom rendszeresen, SimHQ, és UbiSoft fórumokon nemtom mi megy. Az európaiak viszont anyáznak rendesen, nincs patch, luthierék nem mondanak semmit, már bannoltak egy-két embert, töröltek egy-két topikot, szal paprikás a hangulat. Mondjuk, ha valaki olyan fasz, hogy 10 fórum után képes nyitni egy tizenegyediket, hogy miért nem jó a MP hang, és miért szar az egész az ne is csodálkozzon. Értelmes topik alig akad, csak a rinyálás meg az anyázás meg 😞

www.pumaszallas.hu

Olvastatok valami visszajelzés az USA-ból?

VO101Tom
Nem kell, köszi, úgysem tudok róla leszedni semmit. Sablonban tricolor, századjelvényetek, ilyesmik megvannak már.

www.pumaszallas.hu

DonZorro
Ez a legnagyobb (360x362):

Betûtípus:
Matura MT Sript Capitals

Ha az segít, a második megvan PSD-ben is...
Feltoljam???

VO101Tom
Arról a koponyáról van valami nagyobb kép? COD skinek elég nagyok, 2042x2042 pixel, fõleg ha szárny aljára is kell, akkor ez kicsi.
A DonZorro felirat milyen betûtípus?
psd-t meg mjd megoldjuk valahogy.

www.pumaszallas.hu

Pedig épp kezdtem kiakadni, hogy ilyen hibát nem csinál egy profi (sugarasban is) pilóta,miért kell ba*tatni amíg nem zárult le a vizsgálat, de aztán rájöttem , hogy semmit nem tudok róluk. Másrészt, emberek õk is, tehát hibáznak....bár ez akkora orbitális hiba,(szobapilótaként is merem állítani) hogy még mindig k*rva szkeptikus vagyok.
Nem hiszem el! Pedig 100* megnéztem a videót, és egyértelmû.

DonZorro
Mindegy melyikre teszed õket. Majd megtalálom a helyüket...

NAGYON NAGY KÖSZÖNET ÉRTE TOM MESTER!!! <#worship><#worship><#worship>

Ha esetleg a PSD-ket fel tudnád tölteni valahová, az sokat segítene a további mókányolásban... <#nezze>

LeonSilver
"A pilóta, nem tudom, miért, belekapaszkodott a botba és csak húzta, húzta."

Na. Ezt mondtam én is.

Papa01
ITT is új információkat lehet olvasni az esetrõl. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Valahol olvastam, hogy ezek a gépek rendkívül izgágák. Felszállásnál például szinte hagyni kell, hogy magától emelkedjen el a betonról. Nekem az a véleményem, hogy a pilóta túl korán kezdte húzni a botot és valamiért nem engedte vissza hanem csak húzta. Hasonló velem is elõszokott fordulni FSX-ben és én onnan tudom, hogy ebben az esetben qrva instabil az egész hóbelevanc és én is jártam már úgy mint ahogy a 15-ös. Lebillen a szárny és onnantól jónapot kívánok van.

Egyébként pedig az vesse rám az elsõ követ aki még sohasem hibázott. Tehát én itt most nem kívánok pálcát törni a pilóta felett. Sõt! Tisztelem, hogy patronok nélkül is beült a gépbe és próbálta berepülni.

Valamint még korántsem biztos, hogy pilótahiba volt. Majd a vizsgálat kideríti.

spyy55
Még mindig nincs megoldva a tankolás és az újratöltés a földön egyik IL-ben sem? (IL2 1946, ILCOD)

Hadd idézzem a kollégámat 😊)

"Háát, mikor még ott voltam ez nem így nézett ki,
Egyszerû fs2004 volt kivetítve egy projektorral a parasztok orra elé,

És a displayek száma is kb fele volt a képen láthatónak, FMC meg még sehol nem volt…"

Na ez a fejlõdés kérem szépen! 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb