IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nálunk is volt ilyen 56 ban ,fater mesélte,jött a zöld parolis kis sorállományú határõr ,valaki elkiáltotta magát ,hogy ávós,oszt azon nyomban agyonverték,még fel is lógatták a lábánál fogva. Ez biztos így volt apám nem szokott mellé beszélni. Azt mondta az emberek olyan szinten el voltak keseredve,hogy nem volt már önkontról. Szóval emberek ezek,csak nekünk jelen pillanatban furcsa .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyszerüen nincsen idegrendszerem a bugozáshoz,akkor Il2+modok inkább.Várok még a beszerzéssel ólcsóbbért és jóbbért áhitozom.Viszont beszarás a Cod csak kell neki még kb egy év fejlesztés,szerintem.
- csak olyan emberke nézze meg, aki bírja gyomorral a brutalitást. De most tényleg!!!!
Egy NYAKLÁNCÉRT felgyújtanak egy embert Nigériában.
Ezek nem is emberek, de nem is állatok mert állat ilyet nem tesz. Ember se ..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
meg egy spit. Jó ez nagyon bakker,csak nem szabad röviden lõni mint azt megszoktuk,hanem adagolni kell rendes iparos módjára.
fater! Ma esõszünetem van ne vedd el a jó kedvem😊
www.pumaszallas.hu
AI ellen nem probléma a dog amúgy sem,bénák ,csak azok a lehetetlen manõvereik ne lennének😊)
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mindig csak egy rácsapás és nem követem a kiszemelt áldozatot.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A kurzor gombokkal lehet forgatni a lövegtörnyot.
Használd egészséggel 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Betûtípus:
Matura MT Sript Capitals
Ha az segít, a második megvan PSD-ben is...
Feltoljam???
A DonZorro felirat milyen betûtípus?
psd-t meg mjd megoldjuk valahogy.
www.pumaszallas.hu
Nem hiszem el! Pedig 100* megnéztem a videót, és egyértelmû.
NAGYON NAGY KÖSZÖNET ÉRTE TOM MESTER!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha esetleg a PSD-ket fel tudnád tölteni valahová, az sokat segítene a további mókányolásban... <#nezze>#nezze>
Na. Ezt mondtam én is.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egyébként pedig az vesse rám az elsõ követ aki még sohasem hibázott. Tehát én itt most nem kívánok pálcát törni a pilóta felett. Sõt! Tisztelem, hogy patronok nélkül is beült a gépbe és próbálta berepülni.
Valamint még korántsem biztos, hogy pilótahiba volt. Majd a vizsgálat kideríti.
"Háát, mikor még ott voltam ez nem így nézett ki,
Egyszerû fs2004 volt kivetítve egy projektorral a parasztok orra elé,
És a displayek száma is kb fele volt a képen láthatónak, FMC meg még sehol nem volt…"
Na ez a fejlõdés kérem szépen! 😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb