IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Akkor tényleg shift F1, de azért vicces volt. Én azért emlékeztem a CTRL+E-re, mert én át raktam sima E-re a revi mögé ülést 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Nem, Ctrl E alapértelmezésben a kiugrás...
Shift F1-el ülsz a revi mögé.

www.pumaszallas.hu

mijki
A mesza revi-je a '42-es gépektõl kezdve, oldalt van. Ha megnyomod a Ctrl+E-t "beülsz" mögé és látod a célkeresztet. És akkor lehet pontosan célozni. Nem? 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
"- Célozni pontosan Ctrl+E gomb, és a revi (célkereszt) elõtted lesz."
Miva? Ne szivasd már 😊

www.pumaszallas.hu

mijki
Megcsináltam a német ász Adolf Galland Messeraschmitt E-3-a, E-4-es skinjét. Egy képrõl másoltam a színeket. A parancsnoki jelzést nem tettem rá, mivel még online nem lehet eltüntetni azokat. (ha valakinek kell átküldöm)

Ui.: Az orr kúpot és a gép oldalán lévõ légbeömlõt nem tudtam lefesteni, mivel nem tudom hol vannak pontosan a skinbe.

2,

- Célozni pontosan Ctrl+E gomb, és a revi (célkereszt) elõtted lesz.
- Bombázni: attól függ mivel bombázól. Ha 2 vagy 4 motoros bombázóval, akkor bomba célzóval érdemes bombázni (Controls-ban tudod beállítani). Ha zuhanóbombázól (pl.: Stuka), akkor elmész a célpont fölé, és amikor látod a kis ablakban, a hátára fordítod a géped, benyomod a zuhanó féket és rázuhansz. Ha vádészbombázóval mész (pl.: FW-190 F-8) akkor én mindig úgy zuhanok rá a célra, hogy a revi alján a célpont az 1. és a 2. csík között legyen. Gy mindig találok.
- Ha gyorsan akarsz menni, akkor menj vízszintesen, ne kanyarodj mindenfele és ne tépd a gépet. Van egy mûszer amiben van egy golyó. Ha az középen van akkor megy a leggyorsabban. De lehet játszani a hûtõvel is akár.

Mit kell beállítani, hogy a "Gyors küldetés" módban a beállított küldetés felszállással kezdõdjön és ne a levegõben ?
Ha már Oblivion akkor Lysandus rátapintott a lényegre. A cselekvés szabadsága az ami engem is megfogott benne. Hatalmas játéktér, a különbözõ
pályák közötti betöltések sem zavaróak. Lehetsz "két-lábon járó félisten" vagy egy telhetetlen vámpír akár. Ami meg nagyon megfogott benne hogy lehet házakat venni benne és ezeket kedvünk szerint lehet berendezni.
Belsõ nézetben a legjobb a harc és lehet még lovagolni is. A grafikát is erõsen fel lehet javítani csak nekem akkor már beszaggat a kép erõsebb gép kellene. A Witcher is hangulatos játék ( szinte már festõi 😄 ) de a kettõ két különbözõ kategõria.
De nem ezért akartam írni hanem az Il. 2 Sturmovik-al kapcsolatban kérném a segítségeteket. Rég játszottam már vele de azért érdekelne hogy
az ördögbe lehet benne:
- mondjuk a Me 109 rendesen célozni.
- bombázni
- vagy a nagyobb sebességû mint akár az etalon Me 262 felkínlódni 500-600 km/h fölé.
hirtelen ennyi jut eszembe.
Amúgy meg szép ez a biplán. El is mentem.
Willenbrock
Kösz!

VO101Tom
Csináltam Bücker Jungmann-t is, erre jobban is hasonlít a Tiger Moth...

Skin1 DL Skin2 DL

www.pumaszallas.hu

<#smile>Ok.

mijki
Gyönyörû!<#eljen>

VO101Tom
Hát nem sokkal szebb így a Tiger Moth? 😉

skin DL

www.pumaszallas.hu

Az Oblival is játszottam (meg az elõzõ Elder Scrolls részekkel: Arena, Daggerfall, Battlespire, Morrowind) és a Witcher 1-el is. A Witcher kötöttebb. A mellékküldik szigorúan a fõküldihez kötõdnek, és nincs benne annyi helyszín sem, mint az Obliban. A karakter adott, nem lehet generálni. Kevesebb varázslat, varázsital, fegyverféle is van a Witcherben, ugyanakkor nagyon hangulatos, jól eltalált világ, izgalmas sztorival. Az Oblivion (és az összes többi Elder Scrolls játék) sokkal szabadabb, lényegében akárhányszor végigjátszható, tulajdonképpen nem lehet kétszer egyformán végigmenni benne. Sõt, tulajdonképpen a "végigjátszásnak" nincs is benne értelme, mert nem kell követned a fõszálat, nyugodtan elkalandozhatsz akármerre. De szerintem neked a Witcher jobban bejönne.
Nohab
Rosszat nem hallottam róla. Virágbóti, aztán ha megérdemli vedd meg.
LeonSilver
Szép meg minden, de azért nem egy Oblivion.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Srácok. Játszik valaki a witcher 2 vel? Ez olyan mint annó az oblivion volt?
Csak mert láttam képeket róla és szép,no meg ha olyan kalandozósos ,mászkálós,beszélgetõs lehet megvenném.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem ma jön a folt? Csak mintha😊) erre emlékeznék.XD
Aztán lehet rosszul😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ne haragudj a világért sem akartalak megsérteni!
Valóban nem ismerlek,ha gondolod folytathatjuk a témát privátban,nem akarom én sem szétoffolni a topicot.
De szerintem én azért kicsivel több országban jártam\dolgoztam és tudnék meglepõ dolgokat mesélni.

A Béna.

Ha idõgyorsításban nézem tök jól látszanak a felhõ mozgásának jellegzetességei. Nagyon profi. Kár , hogy az eszi a legtöbbet. Legalábbis ha nálam sok a felhõ, és arra fordulok, mindig leesik az fps.

Na...elszámoltam 10. Most írok.Nem ismersz, én sem téged.
Ha valakit, engem hidegen hagy a média hõzöngése.
Magamról:itt kitöröltem...
Legalább annyi a tapasztalatom a témában szerintem mint neked(bár nem ismerlek de ebben biztos vagyok), bizonyos okoknál fogva...
Azt ,hogy mind ugyanúgy kezdjük,egy elképesztõ irodalmi túlzás(Fa*ság).
Mér a 5!!!másodperced más itt,mint afrikában.
...megint írnék, de ez nem az a fórum.
<#smile>

Nem idegenek,emberek ugyanúgy mint te,ne a média hõzöngése alapján(neohippi liberális stb) ítélkezz, hanem talán beszélgess el egy Afrikából vagy (bárhonnan)jött emberrel.
Mind egyformán kezdjük az életet.
A többivel egyetértek.
A véleményemet alátámasztandó: Nem politizálok,nincsen ideologiám,pusztán csak kurva sok országban jártam és láttam néhány dolgot a saját szememmel amirõl neked csak a média beszél,és persze nagyon sok más nemzetiségû emberrel beszéltem.
"Régen a lányok úgy tudtak fõzni mint az anyjuk...ma úgy tudnak inni mint az apjuk."

A Béna.

LeonSilver
Két héttel a FighterOps után 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Wow ... odab@sz ez a videó!

Lehet már tudni, hogy ez a CoD mikor fog megjelenni? <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Akkor menjen vissza oda, ahonnan jött, aztán várja meg amíg kiröhög minket.
Jó várakozást kívánok neki.<#alien> Csak Németországban 7!!!millió idegen van. Ha netán bekövetkezne a vízió az nagyrészt pont a sok idegen, és az európai hülye ovis liberális meg a neo hippis neháborúzzszeretkezz felfogás miatt lesz. Meg ahogy Ákos igen jól megfogalmazta egy számában "ma már a fiúk is lányok"

Nesu
Köszönöm !

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

szekelyland
Próbáltam a köv képpen, és ment:
Il2 Up 2,01 - et JSGME-vel beállítottam stock 4.10.1 re, utána az il2 mappából kitöröltem a Mods, Files, JSGMEmods mappát, majd erre rátelepítettem az UP3 RC3-at. Elsõ futtatásnál ki kell választani h Up3 at akarsz használni és onnantól voilá... Nekem mûködött...
Persze azelõtt ha csinálsz egy biztonsági másolatot az il2 rõl, akkor nem haragszik meg senki, fõleg te, ha vmi nem jött össze...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Vannak ennél komolyabb videók is. Egyen egy fickót csak deréktól lefelé gyújtottak fel, és nézték szépen körbeállva ahogy elég. Miután meghalt jött a pap, feladta a kenetet, és mindenki ment haza.

Odakint tétje van a bûnözésnek, és egyes országokban a falusi vének tanácsa nem az emberi jogok betartásáról híres.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hecker007
le kell tölteni az UP3-at külön, alap il2 1946-ot fel kell patchelni teljesen és arra telepíteni az UP3-at

fecska
Sajnos ez nem ilyen egyszerû... Kell egy tiszta játék 4.10.1el és letölteni az up 3mat aztán felpeccselni rc1 2 3- má
Linket most inkább nem adok telefOnrol így is elég lassú a sok új cucc miatt ( kevés az 512 RAM?) de a Google vagy a többiek biztos tudnak segiteni

Willenbrock
A Mig vs Sabre szerverre akartam csatlakozni.UP3 RC3 kell hozzá. UP2.01 van most fenn,lefuttattam az UP updatert,a végén megint 2.01-et mutat,hogy lehet UP3.0-ra frissíteni akkor? És mi az az RC3?

Willenbrock
Ahogy idõsödöm egyre inkább elfogadhatatlannak érzem a brutalítást.Lehangoló hogy képes ilyesmire az ember és vannak akik ezt a férfiasság fokmérõjének is tekintik.A balkáni népek kultúrájában ez még elfogadottabb mint errefelé.(albán vérbosszú hagyománya és hasonlók)
A szerbek is amit mûveltek a falvakban...néhány embernek mintha kifejezetten igénye lenne a vérengzésre,én sosem értettem meg ezeket az érzelmeket vagy indulatokat de nem is akarom.

Azért kicsit gondolkodjatok el Afrikán mielõtt félreértitek.
Ezek olyanok mint itthon a dakoták,nagy vállalatok pénzelnek különbözõ hadurakat,hogy fenntarthassák ezeket az állapotokat.
A normális békés emberek nem csatlakoznak hozzájuk így õk uralkodnak és azt tesznek amit akarnak.
Egyik ember sem születik úgy,hogy gyilkos lesz,de ezek az állatok maguk köré gyüjtik a gátlástalan agressziv embereket és csinálják a balhét mert azt mondják nekik:Bármit megtehetsz az emberekkel de üzletileg az én utasításaimat kell követned.
Ezért tudunk mi olcsó mobilt meg elektronikai cuccokat venni...
Minél rosszabbak az életkörülmények,minél nagyobb a káosz annál jobban lehet kizsákmányolni egy országot,és alacsonyan tartani a fizetéseket.
Ahoz ,hogy a "fejlett"nyugati kultura és életmód fentartható legyen ahoz ki kell zsákmányolni valamelyik országot,többek között ez Magyarország sorsa is...
Épp tegnap beszélgettem egy sráccal Zimbabwebõl jött,õ csak röhögött rajtunk,azt mondta: Tudod ez már nem megy így sokáig a nyugati rendszer öszeomlik és az emberek éhen fognak halni mert nem értenek a földmüveléshez,afrikában az emberek életben fognak maradni minden gond nélkül mert nagyon rég ugy élnek ,hogy megbecsülnek mindent amit a természettõl kapnak.
És kurvára igaza van.

A Béna.

Nézzétek meg a videót, légyszi' még egyszer. Hány szereplõ van?tömeg??? Az ütések 90!!!%-át...6!!! ember viszi be. Figyeljétek meg azt is, hogy valaki(nagyon aktív az elején (kék csíkos ing farmer)) az igazán durva részeknél eltûnik. A rúgós csávok 2 is ugyanaz. És ráadásul direkt akarja a kocsi alá rúgni. Simán gyilkos.

Az igaz..mindenki üti..aztán ha figyelmesen nézed a videót megtalálod a katalizátor embereket. Megölni valakit,legtöbbször technikai dolog,pl. akasztás. Az nem olyan , hogy nyócanakasztunk'.Gondolom érted mire gondolok.
És természetesen van csorda szellem
(katonaságnál mindig volt akit bántottak) ez bizony létezõ dolog. De a lenti nigró' tömegben nagyon sok tapasztalt" ember van.

Her Laca
Fater mondta, az említett esetnél ,nõk ,férfiak,fiatalok ,öregek mind ütötték a katonát. Végén kiderült,hogy egyszerû határõr volt, kiskatona ,aki éppen ment haza,de akkor már késõ volt.Zöld parolija volt és az elég volt az embereknek. Annyira rettegtek az AVH-tól ,hogy kiadták a dühüket. Minden mindegy alapon azért még felkötötték. Szóval a tömeg az egy kiszámíthatatlan egy katyvasz ,én úgy látom.

Nekem is van ismerõs, aki aztán kint maradt. Nagyon imádom a Japán történelmet. Halkan jegyzem meg, az egyetlen nép, akit a nyugati kultúra a gyarmatosítás idejében, nem tett vazallussá, vagy gyarmattá. Amikor Kínával ez történt óriási csalódás volt a Japánok szemében. Ez a 2vh. alatti viselkedésükön is egyértelmûen látszódott. Most olvastam egy Japán gazd.történész könyvét, annyira más volt , hogy hihetetlen.

LeonSilver
Igen. Én alapvetõen kedvelem a japókat, de az biztos, hogy nem 100-as egyik sem. Van egy nagyon jó barátom aki tanult kint egy évet és ha minden igaz most megint megy vissza. Õ azt mondja, hogy nem is kicsit ütõdöttek 😄

Itt belemehetünk abba is kik húzták fel...sanszos , hogy nem Margit néni a sarki fûszeres, hanem volt front katonák..akik öltek már párszor.

A kulturális hatás egy polgárra , nagyon összetett dolog. Nézzük a régi görögöket,pl.- Spártát. Mennyire máshogy álltak az öléshez(csatában),minden fiatal vágyott az elsõ ölésre!!mégsem voltak (amúgy mint nép) kegyetlenek.

Willenbrock
Ilyen 56-os élménye nagyapámnak is volt: odament a a fához megnézni ki lóg rajta,lábánál fel volt kötve az illetõ és lógott a bele.Ekkor odajött két fiatalember és megkérdezték tõle "mi nem tetszik haver?" vagy valami hasonlót.Durva lehetett,azt nem tudom ki volt a felkötött lehet hogy tényleg ÁVH-s volt vagy egyéb funkcionárius.

Alapvetõen, amikor egy ország eléri, hogy bevezeti az általános iskola kötelezettséget, az a legnagyobb lépés a lincselés ellen..nem minden esetben,de nagyon számít. Persze sok kivétel van.

Természetesen nagy vonalakban állítottam. Úgy igaz is hidd el.
Japán kérdésébe belemehetünk,de a Japánok a föld 8. csodája..teljesen máshogy mûködnek mint bármely más nép.

Nem a mûveltségtõl függ, hanem attól a kultúrkörnyezettõl, amiben felnõtt valaki, illetve ahová helyezi magát.
A nyugati-keresztény kultúra többé-kevésbé a legyõzött ellenség megkímélését hirdeti (és teszi), de természetesen nem szentírás ez sem.
Viszont olyan kultúrában, ahol a legyõzött ellenség élete semmit sem ér, sokkal kegyetlenebbek a következmények.
Pl. a japánok Nankingnál, vagy a fekete-afrikai népirtások (vagy az örmény holokauszt, vagy Adolf bátyó, aki visszanyúlt az ógermán hagyományokhoz, stb...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
1:13-ig bírtam,ez már szinte fizikailag fájt.Mintha terebélyesedne is pedig még fiatal.

Még a mûvelt (nincs idézõjel) Európában is 2 vh, délszláv háború, alatt is elképesztõ dolgok történtek. Sok szakértõ azóta is boncolgatja , hogy kifejezetten intelligens emberek hogyan viselkedhettek úgy a táborokban , és Ukrajnában stb. ahogy viselkedtek. De az viszont egyértelmûen kimutatható: ahol nagyon alacsony az átlag mûveltség szintje, ott arányosan durvábbak a háborúk ,netán etnikai villongások. Sok ember+kevés iq(0közbiztonság,á.stabilitás),+nyomor=sok vér a földön.

LeonSilver
Persze, értelek. És valóban az van leginkább, hogy nekünk, juróp embereknek (vagy legalábbis a zömnek) ez így elfogadhatatlan illetve felfoghatatlan.

V Domino
Régebben olvastam egy könyvet a ruandi mészárlásról.Néhány hutu fiatal (14-18 év) visszaemlékezései,akiket úgynevezett átnevelõ intézetben helyeztek el a vérfürdõ után,hátha még lesz belõlük valami.Na szóval ott szó se volt falkaösztönrõl,lincshangulatról.
Reggel idõre kellett jelentkezni a falu fõterén,aztán fogták a bozótvágót és elindultak az erdõbe.Meg volt határozva egy norma,amit meg kellett "csinálni",aztán mehettek haza.Kb. mint itthon egy gyárban,senkinek nem volt erkölcsi agálya,totál gépies volt az egész.
Úgyhogy szvsz ezeket nem lehet európai ésszel megítélni,ez ott mindennapos dolog,elég olcsó arrafele az emberélet.

R.I.P. White Europe

spyy55
Ez komoly?

Her Laca
A párhuzam az létezik,a kiváltó okok mások. A párhuzam az annyiban kimerül,hogy õk is mi is emberek vagyunk.56 ot csak példaként hoztam fel amúgy,de nézhetjük a jugó konfliktust is ,ott is történtek hasonló szituk,az sem afrika pedig.
Ki tudja milyen körülmények közt élnek,mik a nyomorúságaik stb stb.
Kár ezen filózni,az emberiség nem változik ,még ha szeretnénk is azt gondolni.
Régen az emberek úgy jártak megkövezni másokat mint most mi a moziba.
Tudom ez morbid kicsit de biztos érted a lényeget.