IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Miva? Ne szivasd már 😊
www.pumaszallas.hu
Ui.: Az orr kúpot és a gép oldalán lévõ légbeömlõt nem tudtam lefesteni, mivel nem tudom hol vannak pontosan a skinbe.
2,
- Célozni pontosan Ctrl+E gomb, és a revi (célkereszt) elõtted lesz.
- Bombázni: attól függ mivel bombázól. Ha 2 vagy 4 motoros bombázóval, akkor bomba célzóval érdemes bombázni (Controls-ban tudod beállítani). Ha zuhanóbombázól (pl.: Stuka), akkor elmész a célpont fölé, és amikor látod a kis ablakban, a hátára fordítod a géped, benyomod a zuhanó féket és rázuhansz. Ha vádészbombázóval mész (pl.: FW-190 F-8) akkor én mindig úgy zuhanok rá a célra, hogy a revi alján a célpont az 1. és a 2. csík között legyen. Gy mindig találok.
- Ha gyorsan akarsz menni, akkor menj vízszintesen, ne kanyarodj mindenfele és ne tépd a gépet. Van egy mûszer amiben van egy golyó. Ha az középen van akkor megy a leggyorsabban. De lehet játszani a hûtõvel is akár.
pályák közötti betöltések sem zavaróak. Lehetsz "két-lábon járó félisten" vagy egy telhetetlen vámpír akár. Ami meg nagyon megfogott benne hogy lehet házakat venni benne és ezeket kedvünk szerint lehet berendezni.
Belsõ nézetben a legjobb a harc és lehet még lovagolni is. A grafikát is erõsen fel lehet javítani csak nekem akkor már beszaggat a kép erõsebb gép kellene. A Witcher is hangulatos játék ( szinte már festõi 😄 ) de a kettõ két különbözõ kategõria.
De nem ezért akartam írni hanem az Il. 2 Sturmovik-al kapcsolatban kérném a segítségeteket. Rég játszottam már vele de azért érdekelne hogy
az ördögbe lehet benne:
- mondjuk a Me 109 rendesen célozni.
- bombázni
- vagy a nagyobb sebességû mint akár az etalon Me 262 felkínlódni 500-600 km/h fölé.
hirtelen ennyi jut eszembe.
Amúgy meg szép ez a biplán. El is mentem.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak mert láttam képeket róla és szép,no meg ha olyan kalandozósos ,mászkálós,beszélgetõs lehet megvenném.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aztán lehet rosszul😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Valóban nem ismerlek,ha gondolod folytathatjuk a témát privátban,nem akarom én sem szétoffolni a topicot.
De szerintem én azért kicsivel több országban jártam\dolgoztam és tudnék meglepõ dolgokat mesélni.
A Béna.
Ha valakit, engem hidegen hagy a média hõzöngése.
Magamról:itt kitöröltem...
Legalább annyi a tapasztalatom a témában szerintem mint neked(bár nem ismerlek de ebben biztos vagyok), bizonyos okoknál fogva...
Azt ,hogy mind ugyanúgy kezdjük,egy elképesztõ irodalmi túlzás(Fa*ság).
Mér a 5!!!másodperced más itt,mint afrikában.
...megint írnék, de ez nem az a fórum.
<#smile>#smile>
Mind egyformán kezdjük az életet.
A többivel egyetértek.
A véleményemet alátámasztandó: Nem politizálok,nincsen ideologiám,pusztán csak kurva sok országban jártam és láttam néhány dolgot a saját szememmel amirõl neked csak a média beszél,és persze nagyon sok más nemzetiségû emberrel beszéltem.
"Régen a lányok úgy tudtak fõzni mint az anyjuk...ma úgy tudnak inni mint az apjuk."
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lehet már tudni, hogy ez a CoD mikor fog megjelenni? <#idiota>#idiota>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Jó várakozást kívánok neki.<#alien>#alien> Csak Németországban 7!!!millió idegen van. Ha netán bekövetkezne a vízió az nagyrészt pont a sok idegen, és az európai hülye ovis liberális meg a neo hippis neháborúzzszeretkezz felfogás miatt lesz. Meg ahogy Ákos igen jól megfogalmazta egy számában "ma már a fiúk is lányok"
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Il2 Up 2,01 - et JSGME-vel beállítottam stock 4.10.1 re, utána az il2 mappából kitöröltem a Mods, Files, JSGMEmods mappát, majd erre rátelepítettem az UP3 RC3-at. Elsõ futtatásnál ki kell választani h Up3 at akarsz használni és onnantól voilá... Nekem mûködött...
Persze azelõtt ha csinálsz egy biztonsági másolatot az il2 rõl, akkor nem haragszik meg senki, fõleg te, ha vmi nem jött össze...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
Odakint tétje van a bûnözésnek, és egyes országokban a falusi vének tanácsa nem az emberi jogok betartásáról híres.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Linket most inkább nem adok telefOnrol így is elég lassú a sok új cucc miatt ( kevés az 512 RAM?) de a Google vagy a többiek biztos tudnak segiteni
A szerbek is amit mûveltek a falvakban...néhány embernek mintha kifejezetten igénye lenne a vérengzésre,én sosem értettem meg ezeket az érzelmeket vagy indulatokat de nem is akarom.
Ezek olyanok mint itthon a dakoták,nagy vállalatok pénzelnek különbözõ hadurakat,hogy fenntarthassák ezeket az állapotokat.
A normális békés emberek nem csatlakoznak hozzájuk így õk uralkodnak és azt tesznek amit akarnak.
Egyik ember sem születik úgy,hogy gyilkos lesz,de ezek az állatok maguk köré gyüjtik a gátlástalan agressziv embereket és csinálják a balhét mert azt mondják nekik:Bármit megtehetsz az emberekkel de üzletileg az én utasításaimat kell követned.
Ezért tudunk mi olcsó mobilt meg elektronikai cuccokat venni...
Minél rosszabbak az életkörülmények,minél nagyobb a káosz annál jobban lehet kizsákmányolni egy országot,és alacsonyan tartani a fizetéseket.
Ahoz ,hogy a "fejlett"nyugati kultura és életmód fentartható legyen ahoz ki kell zsákmányolni valamelyik országot,többek között ez Magyarország sorsa is...
Épp tegnap beszélgettem egy sráccal Zimbabwebõl jött,õ csak röhögött rajtunk,azt mondta: Tudod ez már nem megy így sokáig a nyugati rendszer öszeomlik és az emberek éhen fognak halni mert nem értenek a földmüveléshez,afrikában az emberek életben fognak maradni minden gond nélkül mert nagyon rég ugy élnek ,hogy megbecsülnek mindent amit a természettõl kapnak.
És kurvára igaza van.
A Béna.
És természetesen van csorda szellem
(katonaságnál mindig volt akit bántottak) ez bizony létezõ dolog. De a lenti nigró' tömegben nagyon sok tapasztalt" ember van.
Japán kérdésébe belemehetünk,de a Japánok a föld 8. csodája..teljesen máshogy mûködnek mint bármely más nép.
A nyugati-keresztény kultúra többé-kevésbé a legyõzött ellenség megkímélését hirdeti (és teszi), de természetesen nem szentírás ez sem.
Viszont olyan kultúrában, ahol a legyõzött ellenség élete semmit sem ér, sokkal kegyetlenebbek a következmények.
Pl. a japánok Nankingnál, vagy a fekete-afrikai népirtások (vagy az örmény holokauszt, vagy Adolf bátyó, aki visszanyúlt az ógermán hagyományokhoz, stb...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Reggel idõre kellett jelentkezni a falu fõterén,aztán fogták a bozótvágót és elindultak az erdõbe.Meg volt határozva egy norma,amit meg kellett "csinálni",aztán mehettek haza.Kb. mint itthon egy gyárban,senkinek nem volt erkölcsi agálya,totál gépies volt az egész.
Úgyhogy szvsz ezeket nem lehet európai ésszel megítélni,ez ott mindennapos dolog,elég olcsó arrafele az emberélet.
R.I.P. White Europe
Ki tudja milyen körülmények közt élnek,mik a nyomorúságaik stb stb.
Kár ezen filózni,az emberiség nem változik ,még ha szeretnénk is azt gondolni.
Régen az emberek úgy jártak megkövezni másokat mint most mi a moziba.
Tudom ez morbid kicsit de biztos érted a lényeget.