IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ott nem érzem a gép energiáját,de ha sokat gyakorolnék ,biztos elõbbre jutnák . Na majd holnap rálesek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyszóval semmi használhatót. A manual is cserbenhagyott.
www.pumaszallas.hu
sakkay
Mi sem de csak ezen a nyûves szerveren van tömeg,és hát lássuk be nem azzal akarom eltölteni az idõmet,hogy keressek a csatorna felett 2 db gépet😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Valójában nem túl sok PRO érzetet ad az embernek. olyasmi, mint joyban az X52.
Jó-jó, de azért... Szóval masszívabbat is el tudnék képzelni.
Egyszer már meghalt, de egy ügyes kezû emberke életet lehelt bele.
Mindenesetre amennyiért én vettem akcióban (20k), ajándéknak számít, így nem panaszkodom rá.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Csak , hogy jók-e a tapasztalatok..mondjuk már mindegy<#nevetes1>#nevetes1>
Az amik is csudálkoztak, milyen kicsi a 109, aztán mégis mit lehetett vele mûvelni.
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Na de nem akarlak én rábeszélni😊 alant ott a sniper ,ha az tetszik szerintem csapj le rá. Szerintem 20-22 ért odaadja a ficak,nem lennék meglepve ha valami kamionról leesett cucc lenne. Eleve újonc,2 hirdetéssel,le kell alkudni a bányáig😊
Mondjuk én is ezen törpöltem eleinte,amikor élõben láttam a snipert hát nagyon megtetszett. Gondolom azért ,mert batár egy jószág az is😊
A sniperben az tetszik, hogy minden ventilátor benne van, és mind szabályozható egy tekerentyûvel...
www.smart-bus.hu
Nézd meg😊 Ha elõre beteszi az ember a 3 ventint az akadálytalanul nyomja a huzatot ,felül meg hátul távozik. A felsõ se felfelé,hanem hátra fújja.
Azért is van leszigetelve az ajtó is,mert ugye az oldalsó kis réseken szívják az elsõ ventik a levegõt. De ha azt akarod,hogy telibe menjen ,akkor kinyitod az ajtót😊 és voala.
És az a HDD tartó megoldás pl,egyszerûen kiveszi az ember a felsõket,mert minek is alul van 6 db nak hely. De ha vizezné az ember az is elférne ebben röcc nélkül😊
És mondom ,teljes csendbe van az egész,ez a megfizethetetlen.
Amit te kinéztél magadnak az jobban tetszik egyébként, csak attól félek a szellõzése "kevés"... 😊
www.smart-bus.hu
Érdeklõdöm iránta én is😊) De nagyvonalú leszek😊)
Jelzem oldalra is lehet tenni ventit ,de ha nem akkor le van takarva plusz hangszigetelve.
www.smart-bus.hu
Tegnap óta körül jártam a témát😊 ez szerintem A HÁZ!. Bele vagyok szerelmesedve.
Konkrétan hûtés teljesítményben vetekszik a HAF okkal,és emellé semmi hang nem jön ki belõle,a kábel menedzsmentrõl,meg az alakíthatóságáról,no meg a kinézetérõl már nem is beszélek😊
Indítottam szokás szerint egy ocsó val😊 aztán kikötöttem már megint egy ilyennél.
Bakker majd 20 kg ram😊)
www.smart-bus.hu
Az UP3 RC3 telepítése jó volt mert ment csak ezt a DF server modot nem tudom milyen sorrendben vagy hová kell telepíteni.Tudja valaki?
R.I.P. White Europe
Nem bírtam magammal,és ha már ház ,hát legyen komoly😊 De pár nap,esetleg egy hét is kell amíg hozzák.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Az lenne a kérdésem, hogy az IL-2 1946ra felraktam a Ultrapck 3.0 rc, erre lehet felrakni kampányokat és skineket is mint a sima IL-2 1946ra.Ilyeneket pl: Battle over europe, vagy The last day.
Úgy csináltam hogy 4.10.1 verzióra az UP3.0 RC client-et telepítettem aztán arra RC2 és RC3 clientet.Így ment is rendesen,de akkor láttam hogy a servernek az UP 3.0 DF server mod is kell.Ar RC3-ra rátelepítettem a DF servert aztán ezt hozzáadtam a jgsm-ben.Ott kiírta hogy az UP 3.0 RC megváltozott,aktiváltam az UP 3.0 DF server modot,ekkor már csak ez maradt a listában de így meg el sem indult a játék.
A sorrendet ronthattam el?(angolul nem nagyon tudok)