IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én arra gondoltam,hogy amikor már csak pont a gép, és nincsen semmi kivehetõ sziluett..mivel nagyobb a sebesség hamarabb lesz pont.<#vigyor>

Willenbrock
A Mig-15 vs Sabre harcokban meg még rövidebb idõ van az azonostításra,úgy elhúz a másik gép mint a villám,még jó hogy a sabre kilóméteres füstcsíkot húz különben még nehezebb lenne követni a mozgását.

Her Laca
Dehogy is. Egyszerû szokás kérdése,kellõ tapasztalattal már messzirõl megismered milyen gép közeledik. Vannak jó kis ismertetõ jegyek,pl a szárnyprofil,aztán a hûtõk,spitnél egy kicsi egy nagy ,míg emilnél szimmetrikus és egyforma,hurrinál középen a törsz alatt,abszolút felismerhetõek. Pusztán gyakorlat kérdése,no meg ,hogy ha az ember sose használt ikont,akkor eleve ezeket az ismertetõ jegyeket keresi,míg a másik az ikont. Ugyan az ez is mint a ROF ,gyakorlás kérdése az egész. Én pl a ROF ban istentelenül béna vagyok,,viszont messzerrel ,vagy fókával asszem igen jól elkavarok. Mondjuk kicsit más a stílusa a két korszaknak. Tényleg mióta új Joy om van ki sem próbáltam a Rof ot.
Én ott nem érzem a gép energiáját,de ha sokat gyakorolnék ,biztos elõbbre jutnák . Na majd holnap rálesek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ott én sem jutottam semmire sem. Egy szürkés képernyõn kívül semmilyen beállítási lehetõséget sem találtam. Se hõmérséklet se évszak....
Egyszóval semmi használhatót. A manual is cserbenhagyott.
Nohab
Pillanatnyilag a Medium felhõbeállítás a maximum. Próbáltam beállítani a missziókészítõben az esõt, vihart, de nem volt ott egy árva felhõ se.
Elhiszem, a Clod multit nem ismerem. Sanszos , hogy a gépek sebessége nehezíti ezt a dolgot, hiszen hamar kikerülnek a-könnyen észreveszem,majd azonosítom távolságból. A Rof-ban engem csak zavarnak az ikonok. Már messzirõl rá lehet jönni bizonyos dolgokból, ,hogy mi a helyzet. De nem fárasztalak titeket a Roffal.

Valaki tudna abban segíteni, hogy az idõjárást hol és hogy kell beállítani a COD-ban? Szeretnék vastag felhõrétegen áttörni és nem csak ezeken a kis pamacsokon amiket eddig találtam.
VO101Tom
Van még egy pálya, a sydicate full real, nagy La manche térképpel, de az meg iszonyatosan laggos, és csak ritkán vannak fent 40-60-an (kevesebb emberre nagyon nagy az a térkép)...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Azt nem ,de már lõttem vagy 12 gépet , összességében elvéreznek az ifjú titánok. Gondolom az azonosítással vannak problemáik😊 Nem baj szívesen tanítgatom a népeket😊

sakkay

Mi sem de csak ezen a nyûves szerveren van tömeg,és hát lássuk be nem azzal akarom eltölteni az idõmet,hogy keressek a csatorna felett 2 db gépet😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Pedig az az igazi. ROF-nál nem is játszom ikonnal.

VO101Tom
Külsõ nézetet is leszedték?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Azért ,hogy meglátszik ,hogy ki mint nevelkedett az IL2 ben. Ahogy nincs ikon ,igencsak vérszegény a többség.

2-3 éve 20 k?? Az nagyon kemény..én 25-ért veszem, és még így is olcsónak számít. Arról nem beszélve , hogy hiánycikk.

Kb. 2 éve van nekem is (vagy 3 éve?).
Valójában nem túl sok PRO érzetet ad az embernek. olyasmi, mint joyban az X52.
Jó-jó, de azért... Szóval masszívabbat is el tudnék képzelni.
Egyszer már meghalt, de egy ügyes kezû emberke életet lehelt bele.
Mindenesetre amennyiért én vettem akcióban (20k), ajándéknak számít, így nem panaszkodom rá.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Srácok. A repka seron nincsenek ellenséges ikonok😊 Ez tetszik.Úgy megszoktam,aztán erõsen csodálkoztam az imént.

Willenbrock
Lehet hogy azt de én nem nagyon érzem a különbséget,tension +/- ez van ráírva.Szorosságot szabályozza.Amúgy pontos,jó pedál,jól reagál a kisebb mozdultokra is.

Aha..hát az nem jó. Az nem a visszaállás(középre) erejét szabályozza? Na remélem pénteken már megmondhatom tapasztalatból.

Willenbrock
Nekem az van,szerintem nagyon jó.2 éve nyûvöm de semmi gond nem volt még vele,a potméterek nem koptek el benne,nem érzékeny a porra.Arra nem jöttem rá mi középen az a tekertyû mert elvileg szabályozza milyen erõsen álljon a pedál de én bármerre tekerem ugyanolyan a keménysége.

Használ itt valaki saitek pro flight lábkormányt??
Csak , hogy jók-e a tapasztalatok..mondjuk már mindegy<#nevetes1>

acidrain
Rendben, majd küldöd, amikor tudod.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ó, állítólag nem a méret a lényeg...

Az amik is csudálkoztak, milyen kicsi a 109, aztán mégis mit lehetett vele mûvelni.

Si vis pacem, para bellum.

Lebuktatsz minket cicus! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Látom te is szereted ha valami nagy😊

Sniper, vagy az a minimal dizájnos batár... 😄 Más nem kell... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
37. Ebbe van 3-4 db venti gyárilag , a hátsó a felsõ meg az egyik elsõ az tuti. No meg ennek is van venti szabályzó tekerentyûje. Csak ez hátul van.
Na de nem akarlak én rábeszélni😊 alant ott a sniper ,ha az tetszik szerintem csapj le rá. Szerintem 20-22 ért odaadja a ficak,nem lennék meglepve ha valami kamionról leesett cucc lenne. Eleve újonc,2 hirdetéssel,le kell alkudni a bányáig😊
Mondjuk én is ezen törpöltem eleinte,amikor élõben láttam a snipert hát nagyon megtetszett. Gondolom azért ,mert batár egy jószág az is😊

És ez mennyi is?

A sniperben az tetszik, hogy minden ventilátor benne van, és mind szabályozható egy tekerentyûvel...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem KEVÉS!!!!!! Hidd el nekem ,EZ!!! A HÁZ.

Nézd meg😊 Ha elõre beteszi az ember a 3 ventint az akadálytalanul nyomja a huzatot ,felül meg hátul távozik. A felsõ se felfelé,hanem hátra fújja.
Azért is van leszigetelve az ajtó is,mert ugye az oldalsó kis réseken szívják az elsõ ventik a levegõt. De ha azt akarod,hogy telibe menjen ,akkor kinyitod az ajtót😊 és voala.
És az a HDD tartó megoldás pl,egyszerûen kiveszi az ember a felsõket,mert minek is alul van 6 db nak hely. De ha vizezné az ember az is elférne ebben röcc nélkül😊
És mondom ,teljes csendbe van az egész,ez a megfizethetetlen.

Ez de durva! 😊) Ma még nem néztem rá, erre tessék! 😄

Amit te kinéztél magadnak az jobban tetszik egyébként, csak attól félek a szellõzése "kevés"... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Lásd kivel van dolgod😊
Érdeklõdöm iránta én is😊) De nagyvonalú leszek😊)

Én EZT néztem ki magamnak. ( természetesen a kék led kikapcsolható! )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Vannak. Tökéletes. Oldalt szív a rácsos részen. Mondom utána jártam a dolognak. A Haf 912+al van pariban. És zaj ,no meg pormentes. Csak kúrva drága.😞
Jelzem oldalra is lehet tenni ventit ,de ha nem akkor le van takarva plusz hangszigetelve.

Vannak tesztek a szellõzésérõl? Nekem fura, hogy az oldalán nincs ventilátor... kevésnek tûnik az elõröl beszívott levegõ... fõleg a zárt elõlapon keresztül! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
Ahhoz is.
Tegnap óta körül jártam a témát😊 ez szerintem A HÁZ!. Bele vagyok szerelmesedve.
Konkrétan hûtés teljesítményben vetekszik a HAF okkal,és emellé semmi hang nem jön ki belõle,a kábel menedzsmentrõl,meg az alakíthatóságáról,no meg a kinézetérõl már nem is beszélek😊
Indítottam szokás szerint egy ocsó val😊 aztán kikötöttem már megint egy ilyennél.
Bakker majd 20 kg ram😊)

Gyönyörû ez a ház!!! DE! Ez inkább vízhûtéshez való... ( szerintem )

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Akkor ezt a UP3 DF server modot nem a végén az RC3-ra kell telepíteni a gyökérkönyvtárra? Mert én úgy csináltam de felülírta az UP3 RC3-at mikor itt aktiváltam,ezért már el sem indul.
Az UP3 RC3 telepítése jó volt mert ment csak ezt a DF server modot nem tudom milyen sorrendben vagy hová kell telepíteni.Tudja valaki?

V Domino
Tom,össze tudnál kalapálni nekem is egy olyan fejlécet,mint amilyen Poginak is van?

R.I.P. White Europe

Her Laca
Ok 😊 Viszont várnod kell pár napot rá ,míg megjön EZ😊
Nem bírtam magammal,és ha már ház ,hát legyen komoly😊 De pár nap,esetleg egy hét is kell amíg hozzák.

No igen... elvárható lett volna tõle egy Drezda, Hirosima (stb...) címû festmény is...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nono, a Guernica eredetileg egy torreádoros képnek indult. (A torreádor halála, ha jól emlékszem). Aztán jelentõsebb mennyiségû készpénzért lett propagandafestmény. (Ez a kép szépségébõl persze nem von le!)

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
Persze, hogy biztos. Majd szorítok neki helyet.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Köszönöm!

VO101Tom
Hello. A skineket biztos, a kampányt nem próbáltam, de nem tudok olyanról, hogy ne lehetne.

www.pumaszallas.hu

Üdv mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy az IL-2 1946ra felraktam a Ultrapck 3.0 rc, erre lehet felrakni kampányokat és skineket is mint a sima IL-2 1946ra.Ilyeneket pl: Battle over europe, vagy The last day.

Willenbrock
A Mig12 vs Sabre szerverhez installálom az UP3.0-t.
Úgy csináltam hogy 4.10.1 verzióra az UP3.0 RC client-et telepítettem aztán arra RC2 és RC3 clientet.Így ment is rendesen,de akkor láttam hogy a servernek az UP 3.0 DF server mod is kell.Ar RC3-ra rátelepítettem a DF servert aztán ezt hozzáadtam a jgsm-ben.Ott kiírta hogy az UP 3.0 RC megváltozott,aktiváltam az UP 3.0 DF server modot,ekkor már csak ez maradt a listában de így meg el sem indult a játék.
A sorrendet ronthattam el?(angolul nem nagyon tudok)

Willenbrock
Kösz!

Zpogi
CTRL+SHIFT és úgy a Connect.

Willenbrock
Mi is az a billentyûkombináció amivel meg lehet adni a H.Lobbynak az exe-t?

Her Laca
Bakker😊 Ha megunom az asszonyt már nem is kérdezek😊
De biztos? Nagy egy batár ám,lesz helye?