IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Nekem a G940 annyiból tetszik jobban hogy ahhoz nem kell külön pedált venni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Tuskegee airman film fekete pilotáirol szol a 99es alakulatrol ezért a cim is vörös farkuak.
RUNS IN WinXP: Some say the European edition of MA hangs during install on WinXP, US version, made later, doesn't. Workaround: DON'T LET CD AUTORUN--Insert Mig Alley CD, right click on 'setup' prog & select 'Create Shortcut' let it put the shortcut on your desktop, then right click the shortcut & select 'compatability mode' tab, select 'Windows 98' (you may need to 'disable visual themes' and 'turn off advanced text services for this programme'), then double click THE NEW SHORTCUT to run the 'setup' prog. Next RUN THE GAME ONCE -BUT- NOT IN COMPATABILITY MODE! Next, go to the official '1.23 patch', right click and set it to "Windows 98" compatibility mode & run it. Find the file "msvcrt.dll" in the game folder on your hard drive -DELETE it. Do the 'NO CD dodge' (see below). Then you can run the game -BUT- NO NEED TO USE COMPATABILITY MODE!.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A mostani repülõsfilm-ínséges idõben olyan ez a trailer, mint nyári aszályban a frissítõ zápor.
Csak az a hihetetlen mozgás és lövés ne lenne 2:14-nél...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A hegedûs gyereket figyuzzátok. Beszarok,ennek van ám kordinációs készsége.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nagyon rövid fejlesztõi hírek (frissítés):
Ha hang jól halad.
Általános hangulat: video
www.pumaszallas.hu
Csak lelõni tudom a vereseket ,nem olvasni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A 99-esekröl szól
Remélem tényleg jön a patch.
Mondjuk sokkal többet nem is igen lehet csinálni egy ilyen kisvárosban. Max ha nyár van és tucccc úszni (jól) akkor irány a Rába.
Én pár sportot mûvelek, futottam már maratont, de a sportok között a legnagyobb szopás az úszóknál van szerintem. De legalábbis az elsõ háromban bent van. Fõleg a szürke hétköznapok.
Ez így nem lesz jó,ha sokáig vacakolnak még.
Viccet félre téve kellett pár nap amíg teljes szinkronban mozgott minden végtagom,de alapjában véve tényleg hamar ráéreztem😊
Apropó. Ma jön a folt?
Fél óra után kész vagyok.<#vigyor>#vigyor> Mármint úgy elfáradtam mintha 4 órája repülnék.
Szerintem mosolyogj, és ajánld fel neki, hogy ha a fogyasztóvédelem illetékes mûszaki állomásának a hivatalos, pecsétes szakvéleményét hozza, hogy az eszköz rejtett hibás volt, akkor hajlandó vagy tovább beszélgetni a problémáról, ellenkezõ esetben kénytelen vagy feltételezni, hogy vagy õ tönkretette, vagy a haverja tönkretett kártyáját akarja rádsózni.
(Kártyát széthajtom -> veszek egy ugyanolyat neten -> visszaviszem az eladónak a rosszat. Van egy jó kártyám némi benzin ellenében)
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Lehet evidens,de ha a joy-t balra csúsztattam balra dõlt a gép is. Úgyhogy azt szoktam meg. Szóval?<#fejvakaras>#fejvakaras>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Vettem egy saitek pro flight ruddelt, és van egy evo force joy-om. Na most a ruddel faszán mûködik, (sõt a Clod-ban még a joy-tól is átvett pár mozgást), a joy viszont csak remeg, de nem mûködik rajta semmi! Fel van ismerve mind a két cucc a win alatt jól is mûködnek. De a szimekben összeakadnak! <#conf>#conf>
Most elõször adtam el cuccot a Ph-n meg asszem utoljára is.
Faszi eljött a kártyáért, beraktam a gépébe, mûködött faszán. Ez volt két hete. Most meg itt sír, hogy beszart a kártya (megjegyzem ez a második ami rövid idõn belül beszarik nála) és hát mi legyen. Hát mi a fasz? Talán dugja fel magának.. Mégis mire gondolt? Két hétig használja, a fasz tudja mit csinál vele én meg majd visszaveszem? Idióta..