IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ez (is) kurvajó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
OFF de ettõl éppen most beszartam és behugyoztam 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

A hegedûs gyereket figyuzzátok. Beszarok,ennek van ám kordinációs készsége.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
<#merges2><#guluszem1><#merges2><#vigyor3>

VO101Tom
Múlt héten ennyit tudott kipréselni magából Luthier:

Nagyon rövid fejlesztõi hírek (frissítés):
Ha hang jól halad.
Általános hangulat: video

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Tom😊 Én a magyart is töröm:XD Szerinted?😊
Csak lelõni tudom a vereseket ,nem olvasni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
CD Galaxis már nem is árulja a COD-ot. Az 576-ban viszont újra 7e.

www.pumaszallas.hu

repvez
Gyerekkoromba mi is minden lónyálba belemásztunk,kiöntött folyó ártér,tiltott bánya tó ,szemétlerakó melletti holtág..soha sem lett semmi bajom<#alien>pedig óriás állatság volt. Viszont szerettünk úszni.
Remélem tényleg jön a patch.

LeonSilver
😄

Mondjuk sokkal többet nem is igen lehet csinálni egy ilyen kisvárosban. Max ha nyár van és tucccc úszni (jól) akkor irány a Rába.

Húú voltam egy fél évet Körmenden, még vagy 10-15 éve. Sportoltam,este meg ittam. Ennyi is maradt meg körülbelül.<#nevetes1>

LeonSilver
Én körmendi gyerekként mi mást is tehettem volna? Kosaraztam 😉 Meg már kicsit idõsebb fejjel baseballt toltam, igaz már nem sokáig sajnos. De nagyon-nagyon szeretem!!!

<#vigyor>
Én pár sportot mûvelek, futottam már maratont, de a sportok között a legnagyobb szopás az úszóknál van szerintem. De legalábbis az elsõ háromban bent van. Fõleg a szürke hétköznapok.

LeonSilver
Nem vagy egyedül!!!!

VO101Tom
Múlt heti Luthier dev updatet olvastad?

www.pumaszallas.hu

Kis off
Imádom.

Her Laca
Pedig jöhetne,mert vérszegény az online repkedõ emberek mennyisége.
Ez így nem lesz jó,ha sokáig vacakolnak még.

Megnéztem tegnap, sokan nagy reményeket fûztek a péntekhez, de hivatalosan nincsen bejelentés. Páran ezért mondták azt ,hogy nem jön,mert mindig be szokták jelenteni. Ne legyen igazuk..

Her Laca
10 perc😊 A véremben van:XD
Viccet félre téve kellett pár nap amíg teljes szinkronban mozgott minden végtagom,de alapjában véve tényleg hamar ráéreztem😊

Apropó. Ma jön a folt?

Mennyi idõ alatt szoktad meg a ruddelt??
Fél óra után kész vagyok.<#vigyor> Mármint úgy elfáradtam mintha 4 órája repülnék.

Her Laca
Ingyé kellett volna adnod,és ebben az esetben is ha megmekken minimum kártérítést köllene fizetned. Mondjuk az új ára 1/3 át.Nem tudtad?Ejnye😊

Ja, és különben is, egyértelmû, hogy át akartad verni, mert nem volt rajtad sapka.
Szerintem mosolyogj, és ajánld fel neki, hogy ha a fogyasztóvédelem illetékes mûszaki állomásának a hivatalos, pecsétes szakvéleményét hozza, hogy az eszköz rejtett hibás volt, akkor hajlandó vagy tovább beszélgetni a problémáról, ellenkezõ esetben kénytelen vagy feltételezni, hogy vagy õ tönkretette, vagy a haverja tönkretett kártyáját akarja rádsózni.
(Kártyát széthajtom -> veszek egy ugyanolyat neten -> visszaviszem az eladónak a rosszat. Van egy jó kártyám némi benzin ellenében)

Si vis pacem, para bellum.

Mondom neked, hagyd a francba. Vannak páran, akik ezt szakmányban csinálják...

LeonSilver
Hát ha én ezt elõre tudom, akkor inkább megfogom a kártyát és eldobom a picsába. Azt mondja nekem, hogy hát biztos ezért volt gyanúsan olcsó a kártya. Hát könyörgöm, mégis mennyit kellett volna kérnem egy 2 éves, 1GB-os 4870-ért? 50k-t??? (15k-ért hírdettem, a csávó zalaegerszegi, eljött érte ezért 14k-ért megkapta)

Helyesen látod,természetesen erre gondoltam. De azért köszönöm a segítséget. Huuhuu nagyon más,de nagyon jó lesz.

LeonSilver
Szerintem erre gondolt csak rosszul fejezte ki magát a kolléga úr.

Khmmm. Balra fordulnia kell a gépnek. A dõlés csak utána jön, ennek függvényében.

VO101Tom
dõlni? semerre 😊 Ha a bal oldali pedált beléped, akkor a gép orrának is balra kell mozdulnia (a gép függõleges tengelye körül).

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Természetesen balra.

Melyik a helyes(reális) irány a lábkormánynál? Ha a bal lábam elõre tolom, akkor melyik irányba kell dõlni a gépnek??
Lehet evidens,de ha a joy-t balra csúsztattam balra dõlt a gép is. Úgyhogy azt szoktam meg. Szóval?<#fejvakaras>

VO101Tom
ja... ja. Ez már csak ilyen. Ha másik USB-be dugod a joyt, ilyet akkor is csinál(hat).

www.pumaszallas.hu

Azt is megtettem, de most a Clod talán jó lesz, beléptem a menübe, és újra kalibráltam az irányokat....faszán felismerte a joyt, csak rakott elé egy 1 számot! Fura..

VO101Tom
Nemtom, hogy összeakadnak-e, de azonos gyártó termékeinél nem kellene ilyen gondnak lenni. Klibrálás után mit csinál? W7 alatt van egy olyan lehetõség is, hogy játékvezérlõ beállítások, ott állítsd be, hogy a joy legyen az elsõdleges controller, ne a pedál (ha átvesz tõle mozgást, akkor valszeg ez a gond).

www.pumaszallas.hu

Srácok gyors segítség kellene!
Vettem egy saitek pro flight ruddelt, és van egy evo force joy-om. Na most a ruddel faszán mûködik, (sõt a Clod-ban még a joy-tól is átvett pár mozgást), a joy viszont csak remeg, de nem mûködik rajta semmi! Fel van ismerve mind a két cucc a win alatt jól is mûködnek. De a szimekben összeakadnak! <#conf>

Ó, hát ez nem Ph függõ. Vidkártya, autó, bármi. Személyesen, postán, bárhogy. Van egy ilyen réteg, megvesz valamit, aztán addig cseszteti, míg szétmegy. És rohan vissza sírni.

VO101Tom
Köszi itt is <#vigyor>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Az eszem megáll.
Most elõször adtam el cuccot a Ph-n meg asszem utoljára is.
Faszi eljött a kártyáért, beraktam a gépébe, mûködött faszán. Ez volt két hete. Most meg itt sír, hogy beszart a kártya (megjegyzem ez a második ami rövid idõn belül beszarik nála) és hát mi legyen. Hát mi a fasz? Talán dugja fel magának.. Mégis mire gondolt? Két hétig használja, a fasz tudja mit csinál vele én meg majd visszaveszem? Idióta..

LeonSilver
Tom, itt is

Willenbrock
Nem tudja véletlen valaki hogy a Rowan Mig Alleyt hogy lehet XP-n futtatni? Régebben valahogy sikerült de most nem akarja az igazságot.

Hát igen. A mk3-as félelmetesen jó. Simán lehet vele fordulózgatni 10k-n, zuhanásban, ha a p47 jobb nála csak. Én is lefordultam vele a9-et, 9k-n, de megvolt vele G6-os, G14-es, és K4-es is😊 Ha kicsit erõsebb lenne a fegyverzete a legjobb lenne. Egy gyengéje van, ha meglõnek, akkor a motor biztos leáll.
persze fel volt teve az utolso mod amit a 4.10.1 utan kiadtak es ment is valami 6 gb. , virus olot csereltemn valami Trojant felismert benne es torles utan mar nem indult modosan
...azt tudtam, hogy a Me262 könnyen gyullad gázadásra, de nem sejtettem, hogy ennyire. Vagy csak leborítás közben nem szabad?

Igen, az volt a "mindentvivõ" .
😊))

Her Laca
Savi😊 Köszönöm,hogy ingyenes meghívót küldtél arra a Red tökömtudja mire😊 jól bezavartál ,lévén megjelent a játéklistámban. És nincs is feltelepítve ,aztán megijedtem,hogy valaki kalózkodik a gépemmel.
Bele telt pár percembe ,mire kiderítettem a dolgot😊 De megvan nekem az eredeti dobozos változat is😊 csak pont annyira érdekel ,mint a multis Arma😊
Ha kell valakinek oda is adom😊

És megjelent a Dínó D-Day vagy mi a tököm is? Értitek? Dínó!!!!! D-Day😊
Eszem megáll.

Ennek ellenére ritka madár. Ha fókával vagyok és meglátok egy p-51-et akkor nem ijedek meg. De ha meglátom hogy mustangIII, akkor azt mondom magamban, na ezzel jó lesz vigyázni. Ennek ellenére sokan mégis a sima pónikkal mennek. Mi lehet ennek az oka?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hello

Il-2 1946 MOD telepítés GY.I.K.!

próbáltad? 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Helo Meg kernek valakit dobjon egy linket honnan toltsem le az UP 3.0 az il-2 -hoz Koszonom szepen
PhantomAss
ja hát a hármas póni veszélyes, olyan gyors hogy utol nem éred semmivel, plusz jól is fordul, persze hamar törik a szárnya ennek is szóval vigyázni kell vele
én nagyon szeretem amúgy, meg mindegyik pónit 😄

GOOBY, pls

Her Laca
Lola T😊) Asszem az mindent vitt az autós kártyában nem? De rég volt😊

Nem tudom mennyire lehet még téma a régi il-2, (az új multiban meg se mocccan a gépemen) Az alábbi sztori spit vs mod szerverén volt, megyek a mustang után, szokésosan mellélövök, elkezdi húzni, széles vigyor az arcomon, k-4-el megyek utána, gondolom ma már mustangot vacsorázok, elkezdem konstansba 300 méteren huzni utna, hát nem, ugy lefordult mint annak a rendje. Átestem és meghaltam õ meg repkedett körbe vigan. Csak utána láttam hogy mkIII volt. Kipróbltuk a dolgot mkIII--al fecskával saját hoston, és, mostantól jobban megnézem sima--e vagy mk-e, mert a kettõ nem egyenlõ:/

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.