IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Nõ olyan,mint a parkoló!A jó foglalt,a többi vagy nyomorék,vagy fizetõs😄"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én sem barkács cuccokról beszélek,de pl a Hilti cuccaim ,se bírják már úgy mint a régiek. Na mind1😊 még öt év ,veszek a balaton felvidéken egy házat és tojok a világra😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak igen jó termékek a mai napig is, ezek az ipari szerszámok. (Hitachi, Flex, DeWalt, Fein, kék Bosch, stb...)
A barkács szerszámok meg... inkább nem mondok semmit...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha elfogadod ha nem, ma már megtervezik a mérnökök, hogy egy adott fogaskerék ami szaros mûanyagból készült mennyi idõ múlva kopjon szarrá. Régen is volt ilyen csak enm ekkora mértékû és azért régen egy adott márkában meg lehetett bízni. Sajnos ma már nem garancia a név. Sõt.
Én is utálom, hogy ez van de nem tudok ellene tenni, vagy nem sokat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mit szólnál ,ha elmennék kiburkolni a lakásod,mondjuk ,most jó nyomottak az árak ,tehát ocsón,és mondjuk 5 év múlva leesik a falról minden burkolat ,a padlót meg felsöpröd. Én annyit mondanék,hogy hát fogyasztói társadalom van bakker,azt akarod ,hogy éhen haljak? Lehet el is ásnál a kert végében 😊
mert ha a kis sárgának lehet ,akkor nekem is😊
Jut eszembe. Hoztak olyan Gránitot kínából,hogy az ország legjobb csiszoló brigádja nem vállalta el a fényezését sem. Besza,behu😊 Már a követ is onnan hozzák.
A fogyasztói társadalom,meg egy jó kitalált humbug, mivel nem a mi melósaink viszik haza a fizut a termék legyártásáért,hanem a kis sárgák egy marék rizset kapnak ,és a cég egyre gazdagabb. Ha itt gyártanánk bármit és abból jól élne a melós akkor még el is fogadom ezt az érvet ,de így nem.
Sajnos pontosan a fején találtad a szöget.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Annyi változott,hogy pl a jó szerszám ma is drága,csak nem tart sokáig.
És igenis hajlandó lennék én többet is fizetni a termékért ,ha minõséget adnának. Cimbim hûtõ gép szerelõ,a lent nevezett hûtõnket asszony állandóan le akarja cserélni, a haver ,meg nem gyõzi lebeszélni. Azt mondja , a legjobb a világon. 17 év alatt egy izzót cserélt benne. Ma veszel 100 ezerért és max 5 év. És még javíthatatlan is.
www.pumaszallas.hu
Nekem meg ilyen,és én nagyon meg vagyok elégedve vele,de a kis sárgák akkor is pusztuljanak ki. Bezzeg a siemens mosogató gépem,a Bosch sütõm,a Lehel (eredeti 17 éves) hûtõm ,mért nem látta még szerelõ? Megmondom. Mert a kis retkes sárga kezüket nem érintették hozzá!!!
Ja pl az eredeti,22 éves FLEX márkájú flexembe,mért nem kellett még semmit sem cserélni ( minden nap gyilkolva van!!!!) ,a két éves makita(mert már ezt is kínában gyártják) meg már volt szervízbe. Van egy japó is,na azt se látta még szakember.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A mikrofonját állítgatom ,valamiért nem akar szólni. Mondom kiveszem. Erre kijött a belével együtt. Másfél órát matekoltam rajta ,de megcsináltam,viszont ez is megerõsített abban ,hogy ma már minden egy ipari hulladék. Mindegy mi a márkája.
A sárgák pusztulnának már ki,amire ráteszik a kezüket abból jó nem fog kisülni.
MG-FF/M és Hispano (unofficial) MOD.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?p=317125#post317125
www.pumaszallas.hu
Megnézném azt a civil légitársaságot, ahol a kapitánnyal elkezd valaki vitatkozni...
A kijelentéseinek egy része valószínûleg igaz, csak éppen mások is ugyanúgy repülnek balesetmentesen.
Egyébként, ha már Szmolenszk.
Si vis pacem, para bellum.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Az input alatt van egér érzékenység beállítás. Nem az van levéve?
www.pumaszallas.hu
amd2000+os proci,1gb ram,gforce5200 vga.
Azért köszi.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
<#wave>#wave><#eplus2>#eplus2>
GOOBY, pls
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ezt írja európai kiadású Mig Alley lassú lehet US XP-n.
1. Ne hagyd, hogy a CD autorunnal induljon (Nyomd a Shiftet, mikor behúzza).
2. A setup.exe-rõl csinálj egy parancsikont az asztalra (Jobb klikkel ráklikkelsz, nyomvatartva kivonszolod az asztalra, ott felengeded, akkor megjelenik egy helyi menü, ott válaszd ki, hogy parancsikon készítése).
3. Ezután jobb klikk a parancsikonon, válaszd ki a kompatibilitás fület, és ott állítsd be, hogy Win98 módban futtassa.
4. Ugyanitt tiltsd le az asztali témákat, meg az "advanced text services for this programme" - ezt nemtom melyik lehet magyarul, W7 alatt ilyen nincs.
5. indítsd el ezt a parancsikont.
6. feltelepítés után indítsd el egyszer a játékot, de ne állíts be semmilyen kompatibilitást.
7. Tedd fel a hivatalos 1.23-as patchet, jobb klikkel azon is beállítva a win98 kompatibilitást (ehhez valszeg a CD-rõl, Mountolt file-ból ki kell másolni a fileokat winyóra).
8. A feltelepített játék könyvtárában keresd meg a "msvcrt.dll" fájlt, és töröld ki.
9. A NO-CD megoldást leírja késõbb (másold be azt is)
10. Ezután futtathatod a játékot úgy, hogy NEM kell kompatibilitási módot váltani rajta.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Nekem a G940 annyiból tetszik jobban hogy ahhoz nem kell külön pedált venni.
A Tuskegee airman film fekete pilotáirol szol a 99es alakulatrol ezért a cim is vörös farkuak.
RUNS IN WinXP: Some say the European edition of MA hangs during install on WinXP, US version, made later, doesn't. Workaround: DON'T LET CD AUTORUN--Insert Mig Alley CD, right click on 'setup' prog & select 'Create Shortcut' let it put the shortcut on your desktop, then right click the shortcut & select 'compatability mode' tab, select 'Windows 98' (you may need to 'disable visual themes' and 'turn off advanced text services for this programme'), then double click THE NEW SHORTCUT to run the 'setup' prog. Next RUN THE GAME ONCE -BUT- NOT IN COMPATABILITY MODE! Next, go to the official '1.23 patch', right click and set it to "Windows 98" compatibility mode & run it. Find the file "msvcrt.dll" in the game folder on your hard drive -DELETE it. Do the 'NO CD dodge' (see below). Then you can run the game -BUT- NO NEED TO USE COMPATABILITY MODE!.
A mostani repülõsfilm-ínséges idõben olyan ez a trailer, mint nyári aszályban a frissítõ zápor.
Csak az a hihetetlen mozgás és lövés ne lenne 2:14-nél...