IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Kérek kb. egy fél órát. 😊

www.pcpilot.hu

Zpogi
Hát igen rendesen lebutították az árnyékokat,meg a színeket 😞

PLackó
A cockpit nekem tetszetõsebb a jelenlegi állapotában. DE végre hallatnak magukról.

Zpogi
Itt vannak a képek:

Ha jól értelmeztem kb. még 3 hét mire kiadják és ez lesz a legnagyobb patch amit eddig kiadtak(valamivel 1GB alatt).

Újra írják a grafikai motort meg a hangokat és hozzányúlnak a fizikához is. Lesznek új gépek és rengeteg új jármû. Nagy vonalakban ennyi.

Her Laca
Egy laza helyzetértékelést ungarise nyelven,no meg a képek közzé tétele ,mert nem vagyok regisztrálva az 1 C -n,nagyban megkönnyítené a helyzetem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Itt az új infó a következõ frissítésrõl.

LINK

Willenbrock
Utoljára még ezt,csak hogy látszódjon hogy repül a 21-es modell:

Willenbrock
Mig-21:

Willenbrock
Van aki csinált már migeket is,brutális hangjuk van 😊

http://www.youtube.com/watch?v=JOULqeKDRlY&feature=related
Nem is értem hogy voltak olyanok akiknek ez nem tetszett.

No tessék <#vigyor3><#wink>(remélem az egyházi adó fizetve van mindenkinél <#eplus2>)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

<#wow1><#guluszem1><#guluszem1><#wow2><#wow2> Ez de durva !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
nem hiszem...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Lesz ma folt? Csak úgy eszembe jutott.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Jobb ha inkább ott helyben kipróbálja, szerintem hivatalból azt fogja mondani az ügyfélszolgálatos, h nem az. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Igen, ezt akartam írni én is. Laca, esetleg telefonálj be a t-mobil ügyfélszolgálatra, kérdezd meg. Itt azt írják, hogy független az is amit szolgáltatónál veszel (nekem csak T van itthon, nem tudom kipróbálni).

www.pumaszallas.hu

Papa01
- Szolgáltatónál tényleg függetlenül kapom a telefont?
Olyan visszajelzések érkeztek a fórumba, miszerint mind a T-Mobile-os, mind a Vodafone-os készülék elfogadja bármely szolgáltató kártyáit, tehát függetlenek. Ugyanakkor ez még nem garancia arra, hogy te is függetlenként fogod megkapni, hiszen változnak a készletek, elképzelhetõ, hogy idõvel SIM lockot kapnak az újabb szállítmányból származó készülékek.

Forrás.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Én kis boltban nem veszek telefont.😊 Egy a bajom,hogy a Telenor nem árulja,sajnos,már tízen ,húszon éve náluk vagyok. És így a készülék nekem nagyon olcsó szokott lenni.

VO101Tom
Van olyan is, de az drágább. Ha tényleg veszel ilyet, arra figyelj, hogy a kis boltok úgy is árulják, hogy kiszedik a dobozból a memóriakártyát, és nem adnak hozzá fülest. A töltõje ennek olyan, hogy a 220-ba dugott foglalaton van egy USB nyílás, oda kell bedugni a hozzá kapott adat kábelt. Kis boltokban, lehet, hogy ebbõl is másmilyent kapsz.

Az, hogy angol nyelvû a teló, nem gond?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Kártya független ? Mert azonnal veszek egyet.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Neem?? Ha tudnád, hogy mik vannak ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Én sajnos nem tudok annyit fizetni, hogy kipróbáljam ...

Mellesleg Fecska mester ... dobhatnál némi információmorzsát ennek a dolognak az anyagi vonzatairól és hazai lehetõségeirõl ... akár privátban is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

De csak érdekse 262öt még nem láttam ilyenben ! Csak a hagyományos gépeket , végén már mig17 is lesz 😊

fecska
1:3, 1:4 de ehhez ember is kell aki 2m magas és 40 kiló.
átlag olyan 50 km/h de ha keményen meg küldöd amihez fizikai erõnlét akkor olyan 35öt is el lehet érni kb 200 kmes vizszintes sebességgel.

PLackó
Valóban,köszi!

Mennyi ezeknek a ruháknak a siklószáma? És egyáltalán mennyivel repülnek/zuhannak a mókusok?

Egyébként nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy kipróbáljam...
fecska
jah és tegnap kimentünk sárkányból ugrálni elkezdte nézni a sárkány belépõélét erõsen jegyzetelt anyagok és formák szerint😊

fecska
tavaly voltam bispennél:

az egyik srác itt lakik és ugrik nyiregyen megcsinálta elvileg most a legbrutálabb ruhát (ez a szakmája)

Apa teszteli a ruhájit😊
Remélem hamarosan én is ilyen sorsra jutok 😊

LeonSilver
Na, nyomjad bajtárs!

fecska
ezt modellnek hvják nem?

fecska
Tudok róla beszélni... 😊😊

LeonSilver
A realisztikus beállításoknál nincs letiltva? Csak mert nem változott a bill kiosztás.

PLackó
Lenne egy kis bénázásom, ClOD-ban hogy kell gunner-re váltani pilótából? A jelenlegi patch elõtt (jó rég volt) simán a C billentyûvel ment emlékeim szerint,most viszont sehogy nem akarja az igazságot,pedig átnyálaztam a controlst.

<#wow1><#ijedt> azta ilyen makettot még nem láttam !

Ejszen ennyi adrenalinból én is ellenék elég sokáig...

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Nekem is tetszik, WM6 után (MDA VArio III volt a régi) az android minõségi csere 😊
Egyébként t-mobile. Firmware 2.2.2

www.pumaszallas.hu

Papa01
Én úgy tudom, az új készülékekre már az kerül.. 😊

Csak neeeem!??? Motorola? És pont a Defy??? Üdv a klubban<#wave><#taps><#taps>

Eszméletlen kis ketyere. Én imádom <#szeret>

Használd egészséggel. Csak egy kérdés még. Hol vetted és hanyas az op rendszere 2.2-es?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

repvez
ismerek pár embert aki foglalkozik tandem repültetéssel nem is olyan sokért még videot is készitenek az ugrásrol 😊
Zpogi
Sajnos nem az én pénztárcámhoz van mérve az ejtõernyõzés,de azért jó lenne. <#whatever>

Hullanak mint a legyek!<#alien>
Amúgy nagyon durva, de gyakorlatilag halálos dolog.
Ha annyira érdekel,ernyõzni itt is lehet.
Aztán ha meguntad(az életed) jöhet ez!<#vigyor>

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Zpogi
Ha egyszer ezt kipróbálhatnám...

DummyBoy
Hmmm ... ahogy nézem az elmúlt pár évben sokat változtak a dolgok 😊

Visszaszívom 😊

DummyBoy
Vízálló tuti nem lehet, max félrefordították ... cseppálló ...

A hivatalos vízállósághoz igen komoly teszt kell = sokbakerül = olcsó telefon nem vízálló 😊 (Ettõl függetlenül lehetséges, hogy maga a telefon az, sõt vízállóra tervezték, de hivatalosan tuti nincs minõsítve, tesztelve 😊 )

Papa01
😄 😄
Mondjuk a teló mentségére legyen mondva, hogy a "tesztelõ" az akvárium sarkához csapkodta a kijelzõt... azért ez túlzás.. 😄

ITT azért a Defy is kapja rendesen.. 😊

VO101Tom
A nagy Cov sztori'!
Csak eszembe jutott múltkor.

Papa01
Szerintem is tudja, csak szerintem nem reklámozzák, gélnek, hogy nagyon sokan halálra gyötörnék szegény Defy-t.. 😄 Egyébként én is úgy fogom fel, mint Te.. 😊

Laca: Lehet neked akkor EZ kéne.. durvák a videók nagyon... 😊)

VO101Tom
Én még azt olvastam tesztekben, hogy IP67-est tudja, miután megvettem - õszintén- mér nem foglalkoztam vele. Vízbe én sem viszem, de jó tudni, hogy tudná 😊

www.pumaszallas.hu