IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól értelmeztem kb. még 3 hét mire kiadják és ez lesz a legnagyobb patch amit eddig kiadtak(valamivel 1GB alatt).
Újra írják a grafikai motort meg a hangokat és hozzányúlnak a fizikához is. Lesznek új gépek és rengeteg új jármû. Nagy vonalakban ennyi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.youtube.com/watch?v=JOULqeKDRlY&feature=related
Nem is értem hogy voltak olyanok akiknek ez nem tetszett.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Olyan visszajelzések érkeztek a fórumba, miszerint mind a T-Mobile-os, mind a Vodafone-os készülék elfogadja bármely szolgáltató kártyáit, tehát függetlenek. Ugyanakkor ez még nem garancia arra, hogy te is függetlenként fogod megkapni, hiszen változnak a készletek, elképzelhetõ, hogy idõvel SIM lockot kapnak az újabb szállítmányból származó készülékek.
Forrás.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az, hogy angol nyelvû a teló, nem gond?
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mellesleg Fecska mester ... dobhatnál némi információmorzsát ennek a dolognak az anyagi vonzatairól és hazai lehetõségeirõl ... akár privátban is 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
átlag olyan 50 km/h de ha keményen meg küldöd amihez fizikai erõnlét akkor olyan 35öt is el lehet érni kb 200 kmes vizszintes sebességgel.
Egyébként nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy kipróbáljam...
az egyik srác itt lakik és ugrik nyiregyen megcsinálta elvileg most a legbrutálabb ruhát (ez a szakmája)
Apa teszteli a ruhájit😊
Remélem hamarosan én is ilyen sorsra jutok 😊
Si vis pacem, para bellum.
Egyébként t-mobile. Firmware 2.2.2
www.pumaszallas.hu
Eszméletlen kis ketyere. Én imádom <#szeret>#szeret>
Használd egészséggel. Csak egy kérdés még. Hol vetted és hanyas az op rendszere 2.2-es?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Amúgy nagyon durva, de gyakorlatilag halálos dolog.
Ha annyira érdekel,ernyõzni itt is lehet.
Aztán ha meguntad(az életed) jöhet ez!<#vigyor>#vigyor>
Visszaszívom 😊
A hivatalos vízállósághoz igen komoly teszt kell = sokbakerül = olcsó telefon nem vízálló 😊 (Ettõl függetlenül lehetséges, hogy maga a telefon az, sõt vízállóra tervezték, de hivatalosan tuti nincs minõsítve, tesztelve 😊 )
Mondjuk a teló mentségére legyen mondva, hogy a "tesztelõ" az akvárium sarkához csapkodta a kijelzõt... azért ez túlzás.. 😄
ITT azért a Defy is kapja rendesen.. 😊
www.pumaszallas.hu
Laca: Lehet neked akkor EZ kéne.. durvák a videók nagyon... 😊)