91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Persze én sem akartam felső kategóriában választani. Amúgy talán egyszer sem volt olyan cserém, ahol az alaplap maradt..vagy talán egyszer.
  • Solt
    Csak senkinek nem fog kelleni egyben... vagy legalábbis csak akkor, ha nagyon olcsón adod, szóval azt kalkuláld be, hogy az alaplap az átlagosnál is veszteségesebb történet lesz. Érdemes valami középkategóriásat venni, semmiképpen sem "csúcs" lapot...
  • sakkay
    Majd úgy adom el annak idején, hogy alaplappal együtt. Most is így csinálom.
  • Solt
    Gond valószínűleg nem lesz vele, de cirka 2018 Q3-ban jönnek a 390-s lapok amik majd a 8700K utáni procikkal is kompatibilisek lesznek. A 370-s lapok abban a pillanatban lesznek eladhatatlanok! :)
  • sakkay
    Ja tudom. Remélem más gond nem lesz azzal az alaplappal.
  • Lysandus
    Isten nyugosztalja!
  • LeonSilver
    Köszi! Ez qrva nagy segítség! Valami hasonlót tervezgetek az agyvelőmben én is, és ezzel egy csomó időt megspórolok ;) Köszi szépen!
  • Solt
    Nyugodtan veheted majd mivel ez a 7700K utódja magasabb órajellel és plusz két maggal, rossz biztos nem lesz. De azt tudod ugye, hogy a 370-s lap örök darab lesz?
  • Solt
    Nyugodjon békében!
  • PhantomAss
    Köszi!
    Valami ilyesmin gondolkodom én is, egy hegesztett váz ami az ülést és a joy/gázkar/pedált tartja.
    Ezt el is mentem magamnak, nagyon jó alapnak.
  • sakkay
    Vsz novemberben fogok venni egy 8700k-t. Van esetleg aki ilyesmit tervez, vagy már előbb is? Jó lenne valami szimes tapasztalat milyen is a proci-mielőtt megveszem.
  • levy668
    Ahoy!

Itt vannak a tervek amit sikerült összeszednem:
    ülés
    Remélem sikerül hasznát venned.
  • LeonSilver
    A terveket, méreteket, akármit igen szívesen vennénk, ha megosztanád ;) THX
  • VO101Tom
    Stenge Csaba írta facebookra:
    Szeptember 28-án elhunyt Nyemecz Pál, aki a legidősebb még élő II. világháborús vadászpilótánk volt (február 19-én töltötte be a 100. életévét). Nagy idők nagy tanújaként a kolozsvári 2/3. "Ricsi" vadászrepülő-század, illetve a 2/II. vadászrepülő-osztály utolsó még élő pilótája volt már régóta. Jómagam két évtizede ismertem személyesen, sok-sok értékes órát töltöttem vele együtt. Jó leszállást, Pali bácsi! A csatolt fotó Kolozsváron készült róla, 1941 elején.
    kép
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.30. 01:57:27
  • levy668
    Közben találtam képet a kész "termékről" (jóvanna az asztallapoknál nem minden vízszintes:))

Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.09.29. 23:06:19
  • levy668
    Üdv!
    Én innen vettem az ülést:
    ülés
    Ez is sportülés, hozzá lehet szokni, egy jó kis párna ajánlott a kényelemhez. Egyébként itt lehet dönthető ülést is kapni, csak az a baj hogy kettesével....
    itt meg a vázzal(work in progress annó)

Most nincs kedvem szétszedni joyokat a kész ülésről és lefotózni, de ha kéred, akkor nagyon szívesen... ehhez az üléshez meg vannak a tervek is.
  • sakkay
    nagyonköszi
  • macleody
    c/users/neved/appdata/roaming/naturalpoint
  • sakkay
    Nem találom a track ir profilokat. Mármint, hogy hova rakja, ha létrehozok egyet. Tud valaki segíteni? A natural pointos eredeti mappába nincsen.
  • Solt
    Privát... ;)
  • macleody
    Ha gondolod rendeld meg, nekem kellene az egyik :)
  • LeonSilver
    Ja. Hülye vagyok :D whiteskull csinálta a vasdarabot :)
  • LeonSilver
    Persze, majd dobok - de gyanítom a tied hamarabb kész lesz. Ali van időm ilyesmivel foglalkozni :/

Hogy ki csinálta? Hát ... izé :D nem is tudom, hogy itt az ezsgén mi a nikkje. De minnyá kiderítem
  • Solt
    Te tudod, de ez is autós ülés és 70 euróért újat biztos nem kapsz... :)
  • PhantomAss
    Tetszik az ülés, de most egyelőre csak ötleteket gyűjtök, aztán ha kész a TERV akkor nekiállok.
    Azt is meg akarom várni hogy Leonnak hogy válik be az autós ülés, mert ha jó akkor én is inkább veszek azt, mégiscsak olcsóbb.
  • Solt
    Ez az ülés nem tetszik? LINK

Igaz, hogy ezt sem tudjuk kipróbálni, de most 140 euró (220 körül szokott lenni) a két darab, egyik jó lenne nekem a másik neked... ha nem jó, visszaküldjük. Mit szólsz?
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.29. 15:27:53
  • VO101Tom
    Nálam jó.
  • sakkay
    Nem működik a Logitech progi a G940-hez. Nálatok faxa? Az ikonja is eltűnt. Ha felrakom újból, akkor sem rakja ki..
  • PhantomAss
    Nem gond, én sem fogalmaztam meg pontosan :) A lényeg hogy ő is olvassa a fórumot..
  • VO101Tom
    Jaaa, MMaister cuccát ismerem, de nekem más ugrott be a "cockpit"-ról, szorri.
  • VO101-MMaister
    Alapbol nem tul kenyelmes:) Viszont raktam bele egy jo vastag memorias uloparnat, igy mar szuper. De ha teheted mindenkeppen ulj bele mielott megveszed. En nem tettem:)
  • VO101-MMaister
    CloD alatt ugye eleg korlatozott a tengelyek hasznalata, mivel pl. a vizhutot gombra kell tenni. Olajhutot lehet rapakolni, vagy multi-engine gepeknel pl a 110-esnel a masodik motor gazkarjat, illetve angolszasz gepeknel a fordulatszam szabalyzast.
  • arrow19
    MMaister a hűtők axisát hogy használod a quadranton?
  • PhantomAss
    Ó, szerintem ezt láttam én régebben valamelyik fórumban, a Messzer markolatról és az egyedi pedálról megismerem.
    Köszi!
    Az ülés mennyire kényelmes?
  • VO101-MMaister
    En butorlapbol csinaltam egy egyszeru platformot. Arra racsavaroztam egy olcso kagyloulest. Az ules ulolapjan a szivacsot ki lehet vagni, hogy ne legyen a bot utjaban. A gazkarnak, billentyuzetnek meg polckonzolokbol csinaltam tartot. A butorlapra barhova ra tudod csavarozni a botot es a pedalt is ha van.
    Az egesz nem hosszabb 1,5m-nel.
    Simseat-1 by csaba.moharos

Simseat-2 by csaba.moharos

• PhantomAss
    Na ez egy jó ötlet, erre rá lehet csavarozni a warthogot. Megkérdezhetem ki csinálta ezt a felfogatót?
    Dobj majd egy képet ha kész lesz pls!
  • Solt
  • LeonSilver
    Így van. Nekem ezt egy itteni kolléga csinálta. Vagy ez vagy egy hasonló lesz az ülés alsó részére erősítve, erre megy a joy, oszt' jó napot.
    Nincs még kifurkálva, de a lényeg látható ebből is.

• LeonSilver

Simán lehet képet beilleszteni. Viszont ez semmivel sem jobb, mint egy autóülés. Én egy Ford galaxy első ülését vettem meg, abból lesz talán még az idén a kokpityu.
  • Solt
    Ez egy versenyülés másolata... na most a versenyülések mindenről híresek, csak a kényelemről nem! :) Nem dönthető a háttámlája sem, szóval kipróbálás nélkül én a helyedben ilyet biztos nem vennék meg. Nem lenne egyszerűbb ha a Joy toldásán módosítanál és lenne benne egy ív?