91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #87541 Majd úgy adom el annak idején, hogy alaplappal együtt. Most is így csinálom. -
Solt #87540 Gond valószínűleg nem lesz vele, de cirka 2018 Q3-ban jönnek a 390-s lapok amik majd a 8700K utáni procikkal is kompatibilisek lesznek. A 370-s lapok abban a pillanatban lesznek eladhatatlanok! :) -
sakkay #87539 Ja tudom. Remélem más gond nem lesz azzal az alaplappal. -
Lysandus #87537 Isten nyugosztalja! -
#87536 Köszi! Ez qrva nagy segítség! Valami hasonlót tervezgetek az agyvelőmben én is, és ezzel egy csomó időt megspórolok ;) Köszi szépen! -
Solt #87535 Nyugodtan veheted majd mivel ez a 7700K utódja magasabb órajellel és plusz két maggal, rossz biztos nem lesz. De azt tudod ugye, hogy a 370-s lap örök darab lesz? -
Solt #87534 Nyugodjon békében! -
#87533 Köszi!
Valami ilyesmin gondolkodom én is, egy hegesztett váz ami az ülést és a joy/gázkar/pedált tartja.
Ezt el is mentem magamnak, nagyon jó alapnak.
-
sakkay #87532 Vsz novemberben fogok venni egy 8700k-t. Van esetleg aki ilyesmit tervez, vagy már előbb is? Jó lenne valami szimes tapasztalat milyen is a proci-mielőtt megveszem. -
levy668 #87531 Ahoy!
Itt vannak a tervek amit sikerült összeszednem:
ülés
Remélem sikerül hasznát venned. -
#87526 A terveket, méreteket, akármit igen szívesen vennénk, ha megosztanád ;) THX -
#87525 Stenge Csaba írta facebookra:
Szeptember 28-án elhunyt Nyemecz Pál, aki a legidősebb még élő II. világháborús vadászpilótánk volt (február 19-én töltötte be a 100. életévét). Nagy idők nagy tanújaként a kolozsvári 2/3. "Ricsi" vadászrepülő-század, illetve a 2/II. vadászrepülő-osztály utolsó még élő pilótája volt már régóta. Jómagam két évtizede ismertem személyesen, sok-sok értékes órát töltöttem vele együtt. Jó leszállást, Pali bácsi! A csatolt fotó Kolozsváron készült róla, 1941 elején.
kép
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.30. 01:57:27 -
levy668 #87524 Közben találtam képet a kész "termékről" (jóvanna az asztallapoknál nem minden vízszintes:))
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.09.29. 23:06:19 -
levy668 #87523 Üdv!
Én innen vettem az ülést:
ülés
Ez is sportülés, hozzá lehet szokni, egy jó kis párna ajánlott a kényelemhez. Egyébként itt lehet dönthető ülést is kapni, csak az a baj hogy kettesével....
itt meg a vázzal(work in progress annó)
Most nincs kedvem szétszedni joyokat a kész ülésről és lefotózni, de ha kéred, akkor nagyon szívesen... ehhez az üléshez meg vannak a tervek is. -
sakkay #87522 nagyonköszi -
#87521 c/users/neved/appdata/roaming/naturalpoint -
sakkay #87520 Nem találom a track ir profilokat. Mármint, hogy hova rakja, ha létrehozok egyet. Tud valaki segíteni? A natural pointos eredeti mappába nincsen. -
Solt #87519 Privát... ;) -
#87518 Ha gondolod rendeld meg, nekem kellene az egyik :) -
#87517 Ja. Hülye vagyok :D whiteskull csinálta a vasdarabot :) -
#87516 Persze, majd dobok - de gyanítom a tied hamarabb kész lesz. Ali van időm ilyesmivel foglalkozni :/
Hogy ki csinálta? Hát ... izé :D nem is tudom, hogy itt az ezsgén mi a nikkje. De minnyá kiderítem -
Solt #87515 Te tudod, de ez is autós ülés és 70 euróért újat biztos nem kapsz... :) -
#87514 Tetszik az ülés, de most egyelőre csak ötleteket gyűjtök, aztán ha kész a TERV akkor nekiállok.
Azt is meg akarom várni hogy Leonnak hogy válik be az autós ülés, mert ha jó akkor én is inkább veszek azt, mégiscsak olcsóbb.
-
Solt #87513 Ez az ülés nem tetszik? LINK
Igaz, hogy ezt sem tudjuk kipróbálni, de most 140 euró (220 körül szokott lenni) a két darab, egyik jó lenne nekem a másik neked... ha nem jó, visszaküldjük. Mit szólsz?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.29. 15:27:53 -
#87512 Nálam jó. -
sakkay #87511 Nem működik a Logitech progi a G940-hez. Nálatok faxa? Az ikonja is eltűnt. Ha felrakom újból, akkor sem rakja ki.. -
#87510 Nem gond, én sem fogalmaztam meg pontosan :) A lényeg hogy ő is olvassa a fórumot.. -
#87509 Jaaa, MMaister cuccát ismerem, de nekem más ugrott be a "cockpit"-ról, szorri. -
VO101-MMaister #87508 Alapbol nem tul kenyelmes:) Viszont raktam bele egy jo vastag memorias uloparnat, igy mar szuper. De ha teheted mindenkeppen ulj bele mielott megveszed. En nem tettem:) -
VO101-MMaister #87507 CloD alatt ugye eleg korlatozott a tengelyek hasznalata, mivel pl. a vizhutot gombra kell tenni. Olajhutot lehet rapakolni, vagy multi-engine gepeknel pl a 110-esnel a masodik motor gazkarjat, illetve angolszasz gepeknel a fordulatszam szabalyzast. -
#87506 MMaister a hűtők axisát hogy használod a quadranton? -
#87505 Ó, szerintem ezt láttam én régebben valamelyik fórumban, a Messzer markolatról és az egyedi pedálról megismerem.
Köszi!
Az ülés mennyire kényelmes? -
VO101-MMaister #87504 En butorlapbol csinaltam egy egyszeru platformot. Arra racsavaroztam egy olcso kagyloulest. Az ules ulolapjan a szivacsot ki lehet vagni, hogy ne legyen a bot utjaban. A gazkarnak, billentyuzetnek meg polckonzolokbol csinaltam tartot. A butorlapra barhova ra tudod csavarozni a botot es a pedalt is ha van.
Az egesz nem hosszabb 1,5m-nel.
Simseat-1 by csaba.moharos
Simseat-2 by csaba.moharos
-
#87503 Na ez egy jó ötlet, erre rá lehet csavarozni a warthogot. Megkérdezhetem ki csinálta ezt a felfogatót?
Dobj majd egy képet ha kész lesz pls! -
Solt #87502 -
#87501 Így van. Nekem ezt egy itteni kolléga csinálta. Vagy ez vagy egy hasonló lesz az ülés alsó részére erősítve, erre megy a joy, oszt' jó napot.
Nincs még kifurkálva, de a lényeg látható ebből is.
-
Simán lehet képet beilleszteni. Viszont ez semmivel sem jobb, mint egy autóülés. Én egy Ford galaxy első ülését vettem meg, abból lesz talán még az idén a kokpityu. -
Solt #87499 Ez egy versenyülés másolata... na most a versenyülések mindenről híresek, csak a kényelemről nem! :) Nem dönthető a háttámlája sem, szóval kipróbálás nélkül én a helyedben ilyet biztos nem vennék meg. Nem lenne egyszerűbb ha a Joy toldásán módosítanál és lenne benne egy ív? -
#87498 találtam valamit ami nagyjából jó lehet, olyasmi kellene ahol szinte csak a seggedet rakod bele, és maga az ülőlap rövid
ilyesmire gondolok:
kép
(de jó hogy nem lehet képet beilleszteni)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.09.28. 20:02:33 -
Solt #87497 A szim üléssel nagyon bekeríted magad, nem lesz egyszerű ilyet találnod!