IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megnyerem a lottót veszek egy Fw-190-et. Nagyon szép. De addig is, ha lesz kocsim(kb. 2 év) akkor elmegyek Hahnweide-ba az old-timer repülõnapra. Többen is mehetnénk, nagyon jónak tûnik. Sok 2.vh-s masina szeli ott az eget. És 3 napra 28 euró a belépõ. 14 év alatt ingyenes.
És Szept. 2-4 között. Egyszer elmegyek oda az biztos.
Ezek is ott lesznek:
On:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy meg a "túl sok nosztalgia a jelen kudarca" 😉
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Egyébként is, régen volt, meg szétoffoljuk itt a topicot. Én a magam részérõl lezártam. Ennyi nosztalgia elég volt. :-)))
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Titeket, a 6. századot meg minden sorkatona irigyelte... Tényleg!
Imádtam a szakaszommal a NATO ház környékén nyáron a fûben szunyókálni! És a rakétákkal valamint egyéb eszközökkel marhulni. Szegény Zsoltinak (õ volt a szdpk és a tettestárs) valamikor 90 után amikor már nem voltam ott, hogy vigyázzak rá, egy trotil le is vitte a jobb kezét könyök alatt 😞
Sok érdekességet tapasztaltam az eddigi Atis kártyáimmal,így azon sem csodálkoznék ,ha az lenne a gond,de ha virágbolti akkor legyen az.
www.pumaszallas.hu

www.pumaszallas.hu
Mondjuk a sittesek jó gyerekek voltak,sok mindenre meg lehett kérni õket. Mivel a fogda és az örszemélyzet épülete egyben volt, napközben amíg az õrszemélyzet szunyõkált, a sittesek virrasztottak, meg zsugáztak a fent levõ személyzettel, aztán, ha jött valaki, a sittesek magukra zárták a cellát.
Egyszer (sokszor, de ez most lényegtelen) jól lebaszták valamiért a parancsnoki meetingen. Ment fel a századhoz aztán üvöltött már a lépcsõ aljáról a szolgálatvezetõnek, hogy (már nem emlékszem a nevére) : Pistaaaaaa, mondtam bazdmeg szójjá bazdmeg nemszótá bazdmeg lebasztak bazdmeg! 😄 😄 Ez így egy szuszra.
Hadmagyot meg századparancsnokot csináltak belõle, aztán egy szaros térképet nem tudott megrajzolni 😄 A Rohonci úti 10 emeletes házakra rajzolta a zászlólajat 😄
www.smart-bus.hu
Ez ki húzva ha nem az lesz itt a gond,hanem a virágbolti.
Próbáltam másikat is,illetve fel tóltam valami egy gb os patch,és ugyan olyan fos lett.
Ha minden jól megy akkor jön holnap a gépembe a gyógyír😊
Sajnos Virágbolti a verza egyenlõre.
Már az elején a Tréning résznél csinálja😞
Akkor ezek szerint nem Ati<#wilting>#wilting>
Két éve arrafelé tekeregtünk, aztán a gyereknek meg akartam mutatni, hogy hol volt az apja katona,de már sittet csináltak a laktanyából.
Mondjuk a katonák 11-en lehettek egy szobában, meg központi fûtés volt, langyos vízzel, a sitteseknek meg padlófûtés és csak 6-an vannak egy szobában, a konyhán meg állítólag a különféle felekezetû raboknak külön is fõznek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mekkora sztorikat mesélhetnék 😄
Amúgy nekem utólag csak jó élményeim származnak abból az idõszakból, úgyhogy FOREVER GARASIN !!!
Nekem ugyan Tökmindegy😊) de megvetted avagy virágbólti?
No mert azzal akadni is fog😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
HD6950CF q9550 4gb memó ,és mikroakad ez a játék.
Tudtok segíteni mi a probléma,mert le butítottam teljesen és akkor is mintha ugrálna a kép.
Mikor vettem fraps al fel videót a játékból felezõdött elég szépen az FPS,és amíg ment a felvétel nem akadt.?
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ezen (is) lárszik, hogy mekkora nagy baromállaccság volt megszüntetni a sorkatonaságot. Ott ilyenért beindult a fóka. Minimum.