IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
OFFF:

Ha megnyerem a lottót veszek egy Fw-190-et. Nagyon szép. De addig is, ha lesz kocsim(kb. 2 év) akkor elmegyek Hahnweide-ba az old-timer repülõnapra. Többen is mehetnénk, nagyon jónak tûnik. Sok 2.vh-s masina szeli ott az eget. És 3 napra 28 euró a belépõ. 14 év alatt ingyenes.

És Szept. 2-4 között. Egyszer elmegyek oda az biztos.

Ezek is ott lesznek:

On:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Gondoltam 😊 Annyit nem ér az egész. Azt, hogy mi lett a hosszúpuskával nem tudom, vagy csak már nem emlékszem rá 😄 Régen volt na.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

engem nem zavar, direkt szórakoztatnak az ilyen anekdóták 😊

Amúgy meg a "túl sok nosztalgia a jelen kudarca" 😉

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem azért kérdeztem, hogy mi lett a Germánnal, hogy megvárjam este egy sötét sikátorban. :-)))

Egyébként is, régen volt, meg szétoffoljuk itt a topicot. Én a magam részérõl lezártam. Ennyi nosztalgia elég volt. :-)))
LeonSilver
Én kifejezetten kedveltem a táposokat, mert velük legalább lehetett beszélgetni és nem csak a dugásról meg a piáról. Volt olyan srác akivel olyan barátságba keveredtünk, hogy ha kimenõt kapott akkor eljött hozzánk dumálni. Hála istennek nekem nem kell bujkálnom a városban 😉 nem úgy mint egyik-másik volt munkatársamnak.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sajnálom szegényt. A 6.-nak volt rendes klubszobája is saját kantinnal, ha volt lehetõségünk oda mentünk fel lógni. Egyébként "Hosszú Puskával" mi lett? Nem jut eszembe a neve, õ volt akkoriban a zászlóalj törzsfõnök. Igaz az, hogy pk-ból azért minõsítették vissza, mert egy gyakorlaton a magyar zászló alatt rohamoztatott, és ez kiverte pár embernél a biztosítékot? Legalábbis ez volt a legénységi pletyka.
Nem felejtettem el! :-))) Egyébként annyiban jó volt, hogy zömmel egy évfolyam került egy zászlóaljhoz. 87-88-ban a 4-5-6. századhoz zömmel a közgázosok. Nyomás alatt hamar kiderül, hogy ki milyen ember. Köztünk is volt tetû. És a nem elõfelvételisek között is volt jó ember.
A legtöbb tápos a lövészekhez került, ami nem kis feszültséget okozott, a zömében nyírségi, aluliskolázott, azóta sem dolgozó, szoláriumot nem használó állomány között, akik folyamatosan bizonyítani akarták, hogy õk annak ellenére azért mégis csak okosabbak lennének. Haverék bemagyarázták nekik, hogy a "degenerált" azt jelenti, hogy "nagyon okos", így az öregek megkövetelték, hogy a táposok "degeneráltnak" szólítsák õket állandóan és erre nagyon büszkék is voltak, a táposok meg majd megpusztultak állandóan, hogy el ne röhögjék magukat.
Nagyon drukkoltam, hogy ne te legyél "szeretett" volt szpk-ám, Germán fõhadnagy. Az egy mekkora barom volt. Beképzelt stréber tetû. Ráadásul gyûlölt bennünket elõfelvételiseket. Mindenhol elõfelvételis volt a századírnok, kivéve nálunk. Úgy választotta ki, hogy elõfelvételis nem lehet, tehát maradt az a csávó, akinek csak felfüggesztettje volt.

Titeket, a 6. századot meg minden sorkatona irigyelte... Tényleg!
LeonSilver
Na. Én a "nyalókás hatodik"-nál voltam szakaszparancsnok 😉
Imádtam a szakaszommal a NATO ház környékén nyáron a fûben szunyókálni! És a rakétákkal valamint egyéb eszközökkel marhulni. Szegény Zsoltinak (õ volt a szdpk és a tettestárs) valamikor 90 után amikor már nem voltam ott, hogy vigyázzak rá, egy trotil le is vitte a jobb kezét könyök alatt 😞

Mondjuk nem sok értelmes ember volt ott akkoriban...
Én 87-88-ban voltam sorkatona. Ja, Kukori egy idióta volt. Kivitte éjszakai gyakorlatra az 5. századot, de kinn volt a 6. is. Annak a pk-ja meg egy haverja kivittek egy láda sört, meg egy csomó világító rakétát, és elkezdetek összevissza lövöldözni tûzijáték jelleggel (a 6. század meg döglött a fûben). Az idióta Kokas meg azt hitte, hogy az ezred (vagy akkor már dandár?) parancsnokság jött ki szemlézni, és elkezdte azt csináltatni az 5. századdal, amit a rakéták elméletileg jelentenek. Szerencsétlenek szívtak mint a torkosborz. Meg Kokas volt az, aki megrohamoztatott egy dombot két ellentétes oldalról. Utána gratulált neki a zászlóalj, hogy épp most sikerült kiviteleznie, hogy ez emberei lelõjék egymást.
Nem tudhatom ha elõre láthatnék már milliomos lennék😊
Sok érdekességet tapasztaltam az eddigi Atis kártyáimmal,így azon sem csodálkoznék ,ha az lenne a gond,de ha virágbolti akkor legyen az.
LeonSilver
Mint az x52-n? Én nem vettem észre. Viszont ha a lövész helyére ülök és lövök, akkor nem tudom mozgatni a stukkert ergo nagy lószar az egész.

VO101Tom
Igen, kitörlöd azt a sort, hogy FSX kompatibilis, és már stimmel is a leírás <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Itt is megkérdezem hátha tudja valaki:FSX Me-163-as mûszerfalán nem látszik pár mûszer és néhány kis hézagon kilátni a szabadba.A leírás szerint pedig FSX kompatibilis a gép,nem tudja valaki van-e erre megoldás?

VO101Tom
Használ itt valaki olyan joy-t, amin a tûzgomb (a RAVASZ) kétállású? 1c-n írt egy gyerek, hogy neki G940-nél a 2. fokozatban letiltja a kormányokat. Ha felengedi a tûzgombot, akkor oké lesz. Nektek nem volt ilyen gond?

www.pumaszallas.hu

Mondjuk, az sem volt semmi, amikor a sittesek söprögettek az ebédlõ elõtti téren, a smasszerok meg géppityuval a hátukon tébláboltak közöttük, majd az egyik sittes odaugrott az õr hátához, felhúzta a géppityut és elsütötte az õr hátán. Elõszõr az õrnek becsúszott a sportszelet, majd egy óra múlva már õ is sittes volt, oszt mehetett söprögetni õ is.

Mondjuk a sittesek jó gyerekek voltak,sok mindenre meg lehett kérni õket. Mivel a fogda és az örszemélyzet épülete egyben volt, napközben amíg az õrszemélyzet szunyõkált, a sittesek virrasztottak, meg zsugáztak a fent levõ személyzettel, aztán, ha jött valaki, a sittesek magukra zárták a cellát.
LeonSilver
A Zara Pált meg még az ezredparannnok is Bazdmegpali-nak hívta, mert a manus minden második szava za volt, hogy bazdmeg.

Egyszer (sokszor, de ez most lényegtelen) jól lebaszták valamiért a parancsnoki meetingen. Ment fel a századhoz aztán üvöltött már a lépcsõ aljáról a szolgálatvezetõnek, hogy (már nem emlékszem a nevére) : Pistaaaaaa, mondtam bazdmeg szójjá bazdmeg nemszótá bazdmeg lebasztak bazdmeg! 😄 😄 Ez így egy szuszra.

LeonSilver
Különben sem hadnagy volt, hanem tábornok. Vagy ellentengernagy 😄 MonteKukori 😄 Mekkora egy fasz volt, Jézus...

Hadmagyot meg századparancsnokot csináltak belõle, aztán egy szaros térképet nem tudott megrajzolni 😄 A Rohonci úti 10 emeletes házakra rajzolta a zászlólajat 😄

LeonSilver
Mármint 84-85 körül.

LeonSilver
Nem. De a kukori akkor még messze nem volt hadnagy.

Még mindig azt hiszed, hogy az ati miatt van mikrolag? 😊

www.smart-bus.hu

Egyszerû mert Atival tolom😊
Ez ki húzva ha nem az lesz itt a gond,hanem a virágbolti.
Próbáltam másikat is,illetve fel tóltam valami egy gb os patch,és ugyan olyan fos lett.
Ha minden jól megy akkor jön holnap a gépembe a gyógyír😊
Szia Tökmindegy😊
Sajnos Virágbolti a verza egyenlõre.
Már az elején a Tréning résznél csinálja😞
Akkor ezek szerint nem Ati<#wilting>
Tényleg jó nagy darab ember volt. Az eskü elõtt beígérte,hogy élve megnyúzza azt, akivel az eskü napján probléma lesz. Csoda, hogy a gyerek inkább megszökött, mintsem a szeme elé kerüljön ?

Két éve arrafelé tekeregtünk, aztán a gyereknek meg akartam mutatni, hogy hol volt az apja katona,de már sittet csináltak a laktanyából.

Mondjuk a katonák 11-en lehettek egy szobában, meg központi fûtés volt, langyos vízzel, a sitteseknek meg padlófûtés és csak 6-an vannak egy szobában, a konyhán meg állítólag a különféle felekezetû raboknak külön is fõznek.
Nem is rólatok volt szó! :-) Ez itt most a Szombathelyen szolgálatot teljesítõk sarka. :-)
Her Laca
Nálunk a szakács volt Kokas😊 mondjuk nem hadnagy:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jesszus, csak nem te voltál Kokas hadnagy?
LeonSilver
A Madarsi egyébként egy hadkieg parancsnoka lett, a Zara meg ment a dísz zászlóaljhoz. Úgyis 2m körüli volt a manus.

LeonSilver
Haha!! A Madarasi meg a Bazdmeg (Zara) Pál 😄
Mekkora sztorikat mesélhetnék 😄

Én meg 85-86-ban szintén Szombathely, felderítõ század. 85-ben a mi kiképzésünk végén történt, hogy az eskü napján részegen jött vissza a városból az egyik kiskatona, azután amikor az ÜTI elvette a könyvét, megijedt a Századparancsnok által elõtte beígért retorziótól, így inkább kiszökött a kerítésen át a közeli gyakorlótérre, ahol két nap után találták meg. A megtaláláskor kiosztot pofonok következményeként késõbb a laktanyapk. repült, a századpk-ot ( ...Pál ) pedig felfüggesztették.

Amúgy nekem utólag csak jó élményeim származnak abból az idõszakból, úgyhogy FOREVER GARASIN !!!
Her Laca
Kollega😊
Nekem ugyan Tökmindegy😊) de megvetted avagy virágbólti?
No mert azzal akadni is fog😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Más játék is laggol neked, ( PH ) nálad lesz valami nyûg... 😉

www.smart-bus.hu

szia epylepsia szûrõt kapcsold ki
LeonSilver
Persze. 84-90 Szombathely.

Igen a nélkül is kegyetlen rossz játszani😞
VO101Tom
Pár héten belül (2-4?) jön majd egy nagy patch, addig elõfordulhatnak mindenféle akadások, hibák. Az erdõt kapcsold le, az sok embernek segített (minden mást visszatolhatsz). Indítsd újra a játékot, akkor is, ha nem kéri.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
A CF támogatás még döcögõs, anélkül próbáltad már?

www.pcpilot.hu

Sziasztok.
HD6950CF q9550 4gb memó ,és mikroakad ez a játék.
Tudtok segíteni mi a probléma,mert le butítottam teljesen és akkor is mintha ugrálna a kép.
Mikor vettem fraps al fel videót a játékból felezõdött elég szépen az FPS,és amíg ment a felvétel nem akadt.?
Azt lehet tudni, hogy mikor és melyik laktanyában ?
LeonSilver
Én mondjuk hivatásos lövész szkpk voltam. Písz.

Látom egyesekben kitörölhetetlen nyomot hagytak a kiképzõ õrmesterek. Peace! :-)))
VO101Tom
Azt is sokan nem tudják hogy egy katonának rendfokozata van, nem rangja. Az a bárónak meg a grófnak van 😊

www.pumaszallas.hu

Egyszer régen egy barátommal hallgatunk egy "nagy" sztorit egy bizonyos személytõl,amiben elhangzott ez a mondat-"és én akkor azt mondtam neki, ha férfi vagy, húzd meg a ravaszt"<#rolleyes> a beállt csöndben rezzenéstelen arccal a barátom-"és nagyon fájt neki??" Majdnem be*artam úgy röhögtem, fõleg ,hogy az adott úriembernek le sem esett.Ez eléggé rontotta az amúgy sem túl nagy hitelét.<#nevetes1>

LeonSilver
Ravasz nincs sem joyon sem fegyveren. Az erdõben vagy a mezõn, na ott van. 😉

Ne nevessük már ki a szegény laikust. Talán ebbõl is látszik, hogy tényleg nem sokat használhatta...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Ja. Gyorsan tüzel basszus 😄
Ezen (is) lárszik, hogy mekkora nagy baromállaccság volt megszüntetni a sorkatonaságot. Ott ilyenért beindult a fóka. Minimum.

Sanyo
Szegény rókamama. 😄

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Óóóó bazdmeg. Majdnem leestem a székrõl. Aszongyahogy : - Gyorstüzelõ ravasz

Váááá