IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kérdése van kérdezzen.
Ha mondanivalója van, mondja.
De ne utasítgasson senkit, aztat nem szeressük <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
De megyek is vissza ReadOnlyba<#pias>#pias>
Ui:Solt te minek akarsz cápákat az A3-ban ? 😄 Elõször rakják rendbe a felszín feletti dolgokat..Bár legalább már van haszna, hogy a motor rendereli a vizet a talaj alatt is. 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként felesleges új nikkel próbálkozni lévén kb. 3másodperc alatt az is tiltólistára kerül.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nohát...akkor kérdezz,vagy mondjad.
www.smart-bus.hu
Igenis, uram!
www.pumaszallas.hu
A telefont nem veszik fel, az email-re nem válaszolnak, nekem is csak "kerülõ" úton sikerült kapcsolatba lépni velük, amire megigérték, hogy visszautalják a pénzem. Ez volt jó két héttel ezelõtt, aztán elmentek szabira. Tartok tõle, hogy a jövõ héten megint kint lesz valamilyen üzenet, hogy "Hascsikarás miatt még egy hét szabi.".
Valszeg lesz egy utam Mosonmagyaróvárra, de akkor már az elõleg mellé a kamatot én fogom adni, de lehet, hogy fájni fog...
A csomag sérült, töltsd le újra, ha lehet akkor a hyperfighter.sk -ról
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Én ha online vásárolok akkor vagy iPon vagy users. Bennük még nem csalódtam.
(kipróbáltam, lejön, kicsomagolja hiba nélkül)
www.pumaszallas.hu
Ha még nem , akkor ne is tegye, egy rohadt retkes társaság.
Elkövettem azt a hibát, hogy elõre utaltam, aztán egy hónapja semmi.
Kapnak még egy utolsó felszólítást, aztán irány a rendõrség.
Az összes tv-ben raklámozott mobil sms-es "üzlet", de mág a retekklubbos sms-ek is ezen az ületi modellen alapulnak. Egy küldött sms-el feliratkozol, majd a kapott sms-ekért is számláznak havi 4-5000 Ft-ot.
www.pumaszallas.hu
A Background data nálam is bekapcsolva alapból. Lehet hogy a wifi-nek kell. A Data roaming meg külföldi mob.net-hez kell. De én sosem használom ha kint vagyok. Ki tudja mennyi lenne...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nekem is volt ilyen 10k Ft-os tanulópénzem ha már itt tartunk. Kínomban, hogy játszani tudjak a GTA4-el, lekelett szednem hozzá egy kulcsot. Ehhez sms-ben küldenem kellet valami bakfityet. Ez 400 forintomba fájt. Ezután letudtam szedni a kulcsot. Nem mûködött. Cserébe hetente 3-4 sms-t kaptam valami buzi csengõhangokkal amiket még csak nem is én választottam, csak jöttek. A számlázáskor derült ki, hogy ezek a rohadt sms-ek amiket el sem olvastam, meg sem nyitottam, 400 forintba kerültek fejenként. így a havi 4-5000 forintos számlámból hirtelen lett 15000 Ft. Berohantam a legközlebbi Trémobil üzletbe, ahol szerencsére nem egy hülye picsát fogtam ki (mert csak azok vannak a pultnál és eszem faszom megáll mennyire sötétek) hanem egy értelmes fazont. 5 perc alatt felderítette milyen forgalom a ludas és letiltotta azonnal. (Én is megtehettem volna, ha elküldöm a STOP szót kitudja mennyiért).
Kiderítettem, hogy kihez tartozik az a köcsög szám, ahonnan az emelt dijas sz*rokat kaptam, Valami b*zi telemarketinges l*sz*r cég volt. Felhívott onnan egy pics*, hogy látják, nem fogadom az smseiket, akarok e újabbakat fogadni mint a "régi szép idõkben". Erre én a lehetõ legkedvesebben: Ha mégegyszer felhívsz, vagy csak küldesz bármit is, a sírodon b*szom szájba anyádat holdvilágos estéken!
Bocs, de kicsit felmegy a pumpa, ha csak eszembe is jut...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Background data (pipa)
Data roaming (nincs pipa)
Data enabled (nincs pipa)
nemtom a background mi lehet, az utolsóhoz van az írva, hogy enable data access over mobile network...
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Olvasgatom a problémádat és teljesen értetlenül állok a dolog elõtt. Én mobilnetet csak akkor használok ha tényleg szükségem van rá és nincs wifis kapcsolatom. A mobilnet nekem alapból le van tiltva a köv. képp:
Settings-Data manager-Data delivery-All mobile data, ahol a pipa kivéve. Ha a pipa vissza van rakva, csak akkor tud felosonni a netre (máshogy hogy?). De azt a kijelzõn is látnám, hogy nem a piros fel/le nyíl van a képernyõ bal felsõ sarkában, hanem mondjuk a 3G a jobb felsõ sarokban.
Amit most leírtam, az bevolt neked állítva?
www.pumaszallas.hu
Én itt --> http://pdafanclub.com/ szoktam olvasni, kérdezni, stb.
Ez az ni. A WiFi természetesen mûködik.
De a 10000Ft/8MB, na azért már tényleg a qrvaanyját. Egy rohadt telefonbeszélgetés ennek többszörösét viszi el, amiért alig fizetsz pár forintot.
www.pumaszallas.hu
http://vimeo.com/27712196
www.pumaszallas.hu