IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

irjátok be:http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/durva-karambol-elegans-tavozas-49431
VO101Tom
Ha te új gyerek vagy valahol, az elsõ szavad az, hogy rendere utasítod az évek óta ott lévõket?
Ha kérdése van kérdezzen.
Ha mondanivalója van, mondja.
De ne utasítgasson senkit, aztat nem szeressük <#alien>

www.pumaszallas.hu

Scottt
Bár én itt csak ReadOnly módban vagyok,azért szerintem valahol igaza van,ha valóban új(volt) akkor nem tudhatja, hogy itt egy összetartó kis közösség van,ahol megfér az Offtopic-ami jelenleg hasznos is- talán, ha illedelmesebben közölte volna a kérését maradhatott volna, nem ? 😊Bocs, hogy bele vau,bár azért ez csak egy Il-2/CoD topick
De megyek is vissza ReadOnlyba<#pias>

Ui:Solt te minek akarsz cápákat az A3-ban ? 😄 Elõször rakják rendbe a felszín feletti dolgokat..Bár legalább már van haszna, hogy a motor rendereli a vizet a talaj alatt is. 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Nos. A topik css-ébe került egy topicbanlist.js szkriptecske. vendó kolléga olvashat, posztolhat is de a posztajit senki sem látja 😉 (ohh shit)
Egyébként felesleges új nikkel próbálkozni lévén kb. 3másodperc alatt az is tiltólistára kerül.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#alien>Nincs kizárva.

LeonSilver
😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#nevetes1>
Nohát...akkor kérdezz,vagy mondjad.

fecska
szerintem valamelyik pihentagyú regelt egy új accot és most itt pukkasztja a népet😄

www.smart-bus.hu

Hínnye...
Igenis, uram!

hajjaj 😄
mivel az Il-2 fórumában vagyunk ezért legyen az Il-2rõl szó !!
VO101Tom
Amit tegnap este, repülés után néztünk oldalt, a http://www.acesofww2.com/ -ot, az adminja újrarakta, már nincs rajta trójai.

www.pumaszallas.hu

Az igaz, hogy van még egy hetem, csakhogy július 17-én adtam fel a megrendelést, amit 2-5 napra igazoltak vissza, azóta meg eltelt egy hónap. A múlt héten meg az volt kint nekik, hogy aug. 1-15 szabadság, amit tegnap megfejeltek még egy héttel.
A telefont nem veszik fel, az email-re nem válaszolnak, nekem is csak "kerülõ" úton sikerült kapcsolatba lépni velük, amire megigérték, hogy visszautalják a pénzem. Ez volt jó két héttel ezelõtt, aztán elmentek szabira. Tartok tõle, hogy a jövõ héten megint kint lesz valamilyen üzenet, hogy "Hascsikarás miatt még egy hét szabi.".
Valszeg lesz egy utam Mosonmagyaróvárra, de akkor már az elõleg mellé a kamatot én fogom adni, de lehet, hogy fájni fog...
szekelyland
Hali!

A csomag sérült, töltsd le újra, ha lehet akkor a hyperfighter.sk -ról

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

V Domino
Ne kapkodd el,van még egy heted.<#falbav>

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Még csak nem is hallottam róluk, de kössz, hogy figyelmeztettél minket. <#eljen>

Én ha online vásárolok akkor vagy iPon vagy users. Bennük még nem csalódtam.

VO101Tom
Honnan szedted le? Innen? http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=2&orderby=dateA
(kipróbáltam, lejön, kicsomagolja hiba nélkül)

www.pumaszallas.hu

Vásárolt már valaki az Amorfnet-tõl online valamit ?
Ha még nem , akkor ne is tegye, egy rohadt retkes társaság.
Elkövettem azt a hibát, hogy elõre utaltam, aztán egy hónapja semmi.
Kapnak még egy utolsó felszólítást, aztán irány a rendõrség.
Szevasztok , most csereltem Windowsot sp3 . le akarom tolteni a hyperlobbyt illetve lejon de nem tudom kicsomagolni .> the archive corrupted: Mi a franc lehet? Igy meg nem jartam . KOszonom a segitseget
VO101Tom
Á. Emeltdíjas kalózkodás? Ámátõr 😊 www.serals.ws 😉
Az összes tv-ben raklámozott mobil sms-es "üzlet", de mág a retekklubbos sms-ek is ezen az ületi modellen alapulnak. Egy küldött sms-el feliratkozol, majd a kapott sms-ekért is számláznak havi 4-5000 Ft-ot.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem tanulópénz, jóváiratom.

www.pumaszallas.hu

Akkor a Data enabled nálad ugyan az, mint nálam az All mobile data. Ha nincs ott a pipa, akkor te sem leszel pipa 😊

A Background data nálam is bekapcsolva alapból. Lehet hogy a wifi-nek kell. A Data roaming meg külföldi mob.net-hez kell. De én sosem használom ha kint vagyok. Ki tudja mennyi lenne...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Akkor sajnos itt volt a gond. Sajnálom a 10k-s számlát, de ahogy mondani szokás tanuló pénz. Csak kicsit sok(k)

Nekem is volt ilyen 10k Ft-os tanulópénzem ha már itt tartunk. Kínomban, hogy játszani tudjak a GTA4-el, lekelett szednem hozzá egy kulcsot. Ehhez sms-ben küldenem kellet valami bakfityet. Ez 400 forintomba fájt. Ezután letudtam szedni a kulcsot. Nem mûködött. Cserébe hetente 3-4 sms-t kaptam valami buzi csengõhangokkal amiket még csak nem is én választottam, csak jöttek. A számlázáskor derült ki, hogy ezek a rohadt sms-ek amiket el sem olvastam, meg sem nyitottam, 400 forintba kerültek fejenként. így a havi 4-5000 forintos számlámból hirtelen lett 15000 Ft. Berohantam a legközlebbi Trémobil üzletbe, ahol szerencsére nem egy hülye picsát fogtam ki (mert csak azok vannak a pultnál és eszem faszom megáll mennyire sötétek) hanem egy értelmes fazont. 5 perc alatt felderítette milyen forgalom a ludas és letiltotta azonnal. (Én is megtehettem volna, ha elküldöm a STOP szót kitudja mennyiért).

Kiderítettem, hogy kihez tartozik az a köcsög szám, ahonnan az emelt dijas sz*rokat kaptam, Valami b*zi telemarketinges l*sz*r cég volt. Felhívott onnan egy pics*, hogy látják, nem fogadom az smseiket, akarok e újabbakat fogadni mint a "régi szép idõkben". Erre én a lehetõ legkedvesebben: Ha mégegyszer felhívsz, vagy csak küldesz bármit is, a sírodon b*szom szájba anyádat holdvilágos estéken!

Bocs, de kicsit felmegy a pumpa, ha csak eszembe is jut...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Tény! Ha külföldre megyek én is 5x átnézek minden beállítást... itthon meg mindegy, mert 1GB-s netem van a telefonhoz úgy, hogy ha túllépem, akkor nincs plusz számlázás, hanem csak lassítják. 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
A data delivery alatt nekem ezek vannak most:
Background data (pipa)
Data roaming (nincs pipa)
Data enabled (nincs pipa)

nemtom a background mi lehet, az utolsóhoz van az írva, hogy enable data access over mobile network...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Tudod, jobb félni mint rábaszkurálni 😊

😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Igen, én is letiltottam. Ettõl függetlenül használom ezt a kis szutykot. 😉

VO101Tom
Nem volt beállítva, mert azt hittem le van tiltva a mobil net, ahogy az az elõfizetéses idõszakban is volt. Wifit használok én is. A kis 3G ikonra biztos felfigyelek, ha figyelem, vagy ha észreveszem. De nem is gondoltam rá. Különben ezzel kezdem a dominóra váltáskor, hogy letiltatom a rákba az egészet...

www.pumaszallas.hu

Én regisztráltam a vodafone oldalán, és így minden szolgáltatást tudok magamnak állítani egy mozdulattal... eddig nem volt gond...

www.smart-bus.hu

Ja és mind ehhez, nem kell semmi app a marketrõl, hanem csak a pipát veszed ki ha nem akarsz mobilnetet, majd visszarakod ha igen.

Ez jóóó! Köszi!

www.smart-bus.hu

Helló Tom,

Olvasgatom a problémádat és teljesen értetlenül állok a dolog elõtt. Én mobilnetet csak akkor használok ha tényleg szükségem van rá és nincs wifis kapcsolatom. A mobilnet nekem alapból le van tiltva a köv. képp:

Settings-Data manager-Data delivery-All mobile data, ahol a pipa kivéve. Ha a pipa vissza van rakva, csak akkor tud felosonni a netre (máshogy hogy?). De azt a kijelzõn is látnám, hogy nem a piros fel/le nyíl van a képernyõ bal felsõ sarkában, hanem mondjuk a 3G a jobb felsõ sarokban.

Amit most leírtam, az bevolt neked állítva?

LeonSilver
<#eljen>

VO101Tom
Akkor így teljesen jó... csak azok a színek <#alien>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszi. Utánanézek. Elvileg most már le van tiltva, de persze az óvatosság nem árt, ki tudja mikor kapcsolják vissza "vééééletlen" :/

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Az én windózos mobilomra vagy egy nagyon fasza, néhány kilós kis szoftver. Le tudja tiltani a netet, wapot, mms-t. Ha valamiért új ROM-ot rakok fel vagy csak újrarakom a windózt ez az elsõ amit felteszek. MoDaCo NoData a neve. Nézz körül hátha van droidra is valami hasonló.

Én itt --> http://pdafanclub.com/ szoktam olvasni, kérdezni, stb.

Ez az ni. A WiFi természetesen mûködik.

Tényleg nagyon jó lett. Mondjuk ezt késõbb mi is meg tudnánk csinálni (ha lesz keleti front), mert vannak magyar rádiós riportok is a Magyar Királyi Honvéd Légierõ bevetéseirõl. Egyszer valahol olvastam, azokat hogyan csinálták. Nem élõ volt, hanem a riporter elment egy bevetésre, és a gépen rögzítette a riportot (ahogy a BBC-s csávó, hogy "most értük el a frontot", "nagyon erõs légvédelmi tüzet kapunk", stb.) majd késõbb összevágták, és úgy ment adásba.
Szeva. Itt nem igazán csípik a rövidítéseket.<#alien>

fecska
nem megy rendesen

VO101Tom
Gondolom ilyenkor az értintõképernyõ viszont felejtõs...

www.pumaszallas.hu

fecska
fecska
találtam rá tokot vz és porálló, lehet fényképezni, meg az érzékelõk is mûködnek az elején, bevittem a tenderbe semmi baja nem lett tõle. egyedül annyi a baja hogy a másik oldalt nem zavaróan de halkan hallanak

VO101Tom
Ez a kiskapu, hogy ennek a netnek nincs havidíja, elvileg te döntheted el, hogy akarod-e használni. Korábban ilyen gond nem volt, ezek az "okostlefonok" viszont minden figyelmeztetés nélkül beállítják (hát okosak na) és használják a netet, sõt, nálam wifi van otthon, és így is a 3G-t használta, gondolom azért, mert azt gyorsabbnak mérte (ha tényleg havidíjas elõfizetõ lennék, akkor ezt még egy jó dolognak is tartanám).

De a 10000Ft/8MB, na azért már tényleg a qrvaanyját. Egy rohadt telefonbeszélgetés ennek többszörösét viszi el, amiért alig fizetsz pár forintot.

www.pumaszallas.hu

fecska
csövi én meg régi

VO101Tom
Egy újabb qrvajó kis videó CloD-al.
http://vimeo.com/27712196

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez akkora buziság, hogy csak ezért kiérdemelne az összes szolgáltató egy faszkorbácsot. Mindent, beleértve a dominót is kikapcsolt nettel kellene árulni.

LeonSilver
Kérlek normálisan és érthetõen próbálj posztolni, ellenkezõ esetben minden külön értesítés nélkül törlésre kerülnek a posztjaid.

heló új vok