IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
ott, ott. 😊
Vagyis most picit közelebb (Kolozsvár, Torda ). Habár a reális lakhelyemet Skoda Fabia II TDikombinak nevezik, a pontos címem erdély országútjai...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Én itt arra gondoltam pl. ha én kimegyek egy másik országba, a gyerekem megkapja az állampolgárságot,és az új haza besorozza, majd elküldi harcolni.Akkor õ már nem magyar, max magyar származású. Ennyi.

LeonSilver
"majd veszek odaát nálatok vasat újat "

Hol laxx drága tezsvírem? A "szekelyland" tényleg az?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Azon szerintem elfut... de ettõl az új patchtól várnak sokat...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Koncentrációs tábor helyett inkább internáló tábort mondanék, féltek a beszivárgó, alvó ügynököktõl, meg lehet érteni. Faji alapon vitték oda az embereket, de nem végezték ki a foglyokat, mint a német koncentrációs táborokban. Párhuzamot vonni így a kettõ közt elég nagy csúsztatás...

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Majd karácsonyig vhogy összekuporgatok 100-150k Ft-t akkor majd veszek odaát nálatok vasat újat magamnak (mert itt jó 20-25%-al drágább), addíg ülök szépen, ez a lentebbi konfig megvan csak gondoltam hátha menne rajta. Nem számít h lassú, csak 1024-en ne akadjon és minimális graffal menjen. Arra elég-e? Tudom hogy sokmagos és sokszázezres kari kell h simán menjen én csak azt akartam tudni h ezzel a vassa egyáltalán elindul-e, mert már megúntam hogy csak a jútubon "játsszak" CoD-t...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hát, ez se nagyon van a kirakatban...

Si vis pacem, para bellum.

Sakkaynak igaza van, az amerikai japókat koncentrációs táborba vitték, nem a hadseregbe.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Egyelõre NEM áldozok pénzt hardwerre, gondoltam hogy amíg csiszolgatják addig még várok. Egyelõre ez a konfig áll fent, gondoltam fizukor nagy diszkréten megveszem én is a játékot, addig totál lapos grafikával reménykedem hátha eldöcögne egy 25-30 as átlag fps-el....

<#falbav><#falbav><#falbav>
Nagyon durva...
Bár, ha jobban belegondolok, Maunikasóba szerepelt? VV-ben volt vendég?
Akkor tök ismeretlen a csávó...

Arról nem beszélve, hogy a Japán pilóta, az Japán pilóta...nem amerikai.
De lehet , hogy erre gondolt.

Aha...nekem errõl inkább az amerikai japánoknak készült koncentrációs táborok jutnak eszembe. Amerikában. Az is egy szép történet, és nem nagyon van firtatva.

VO101Tom
Négymagos proci 3GHz körüli frekivel, 4GB RAM, 1GB videokártya kell hozzá, a tapasztalatok szerint. Nekem a 9800GT (512) nagyon lassú volt (560Ti hez viszonyítva), de a grafikai és a hang részt most kalapálják át (ezért van ilyen nagy kuss 1C-nél), várjuk meg a patch-et.

www.pumaszallas.hu

😊))) Látod, ez eszembe sem jutott....

VO101Tom
A 2. világháborúban harcoltak az amerikai hadseregben (amerikai) japánok. Akik ott születtek, ott nõttek fel. Értelemszerûen nem a csendes óceáni frontra vitték õket...

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Off:

Alapjáraton a CoD elmenne egy E8400 -on GT9800-as karival? (8 Gb DDr2, Win 7 X64 )?

Van vkinek hasonló ócska konfigja? Megelégszem totál nulla talajgraffal is

Fiatalabb koromba egy srác(és ez most teljesen komoly) beszélgetett egy kis csajjal, és valahogy a szülõkre terelõdött a szó. Erre a srác elõvett egy Hitler képet(nemtom'miért volt nála) és mutatja a csajnak. "Ez a faterom!" csaj-"Apukád katona?"
Mondtam is a gyereknek tilos párosodni, ez a vérvonal nem szaporodhat.

Mi van??????<#wow1>

Ezen nagyokat röhögtem. Nemtom' mi európaiak mennyire vagyunk elfogultak az amcsikkal szemben...<#alien> szerintem semennyire!

Bár a kedvencem:
Egy társaságban az egyik srác büszkén mondta, hogy 1% tetkót csináltat magának, a hõs japán pilóták elõtt tisztelegve, akiknek csak az 1%-a tért vissza a németek elleni bevetésekrõl...

Privi ment.

Itt mindenféle szilikon termék mellett szilikonzsírt is lehet kapni. Úgy emlékszem grafitost is kevernek. És jó az ára, ha emlékeim nem csalnak 5-600 Ft-ért 100g-os kiszerelésben kapható.

szekelyland
Mint lennebb linkelte vki, Hartmannról mér nem csinálnak filmet??? Sztem cselekmény lenne benne, dráma úgyszintén (lásd hadifogság, stb) a végén hapy end.
Na jó, hálivúd biztos nem fogja megcsinálni, de sztem egy európai stúdió igazán megcsinálhatná, manapság a számgép felhasználása miatt az effektek sokkal olcsóbbak lettek.

Miért mit vártatok? A film elsõdleges célcsoportja amerika. Ott úgysem szeretnek gondolkozni az emberek. Bõven elég nekik egy ismert amerikai gép, egy nácinak látszó másik gép, az ellenség demonizálása a halálfejjel, kis dramaturgiai cseppentés a (bárhová) felfestett gyõzelmi jelekkel, és kész. Hõs ámerikai megmenti a világot. Hülyéknek ennyi is elég. A világ többi része: 1, 2, 3.

Tudom, csak magyar nyelvû oldalt akartam linkelni.

Aprópopó, nem tudsz véletlenül (óccsóért, elfekvõben levõ) bekapcsoló gombot DM5-höz?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hát az a dye zsír nagyon jó! Viszont az a bolt már bezárt.

Itt nézd meg hogy hol vannak a gyõzelmi jelek.Azt a hszt nézd amire válaszoltam ezt a hsz-t.A legutóbb belinkelt youtubos videón olyan 1:10-nál is látszanak.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
Áááááá de faszák a linkek!! <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A kabin alatt nem voltak.Mondottam én.😊

mijki
A hátsó függõleges vezérsíkon(rudderen) voltak a gyõzelmi jelzések.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Il-2 4.11 patch<#banplz><#idiota><#eplus2>

Ez nagyon tré film lesz.Röhejes 109-es törzsének hátsó szekcióján lévõ halálfej szerû felfestés.Abban az idõben már az egység azonosító csíkokon kívül már nem festettek fel semmit oda.Az Angliai csatában és a Barbarossa hadmûvelet idején voltak ott a gépeken század vagy gruppe jelvények, de késõbb már ezek is eltûntek.Az egyik messeren pedig a kabin alatt vannak gyõzelmi jelzések, na én ott német gépen még nem láttam, mert nem is volt.A kabin alatt csak egy maroknyi német pilótának volt vmi magánjelvény vagy egy név felfestve, légigyõzelmi jel sosem.Viszont román messeren nem is egyszer láttam már gyõzelmi jelzéseket a kabin alá festve.

Ha vki kíváncsi a német gyõzelmi jelzésekre, az itt megnézheti õket:

http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=49&t=161979&sid=0c404474cae698025981db065ce6c87d

és itt is:

http://www.asisbiz.com/il2/camouflage/Bf-109.html

mijki
1. 1:10-nél amikor a mesza (G-2/G-6?)-ot üldözi az egy P-40(látszik a nagy (légbeömlõn?). Az biztos nem Mustang, szerintem.
2. Szintén 1:10-nél erdõ van alattuk. És ilyen erdõt szerintem Afrikában nem találsz, és kiképzés meg biztos hogy nem, mert ott a német. Szóval. Problem?<#idiota>

LeonSilver
Ezen befostam. Tuti, hogy nem fogom megnézni.

Váháhááá 😄

Bõrük fekete, tenyerük fehér, a farkuk meg vörös...
Isten sokszínûre teremtette a világot, na de ennyire...?
😊)))))

Hmmm... EZ nem jobb? 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

1.14-nél figyelitek mikor a mustanggal egyhelyben megfordul? xDDDDDD ez nagyon nagyon<#duhos2>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Ez mi? A majmok bolygója repülõs változatban? XD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
te jó ég mekkora f***
mint egy 2. vh-s hawx

GOOBY, pls

repvez
miböl állapitottad meg hogy europa fölött repülnek?
Mert lehet hogy a kiképzés vagy észak-afrika felett voltak.A musztángokkal meg olaszországbol indultak bevetésre.Már amennyire a wiki pontos
mijki
Azok P-40-ek Európa fölött? Azokat nem csak a Csendes-óceánon és Észak-Afrikában vetették be?

repvez
Jójó, de azt azért megnézem, amikor a G940-et valaki jól megmossa petróleumban, kicsit kicsöpögteti, aztán MSZ-20, hogy ne nyikorogjon... 😊

Ugyan már... 20 éve vasmunkából élek, de soha nem volt ilyesmi a kezemben.
A petróleum, a lakkbenzin, és a motorolaj szinte minden problémát megold.

Síkosító helyett? No, így még nem próbáltam....
😊))))))))))))

repvez
LeonSilver
Nem. Igaz esztergáltam egy keveset(~2-3 év) de oda ilyen szar nem kellett. Minden egyéb, hasonló jellegû dologtól (autószereléstõl kezdve a mosógép szétbarmolásáig) egyszerûen irtózom. Nekem nem jelent kielégülést egy sebváltó le/szét szerelése és a hasonló "férfias" vagy annak vélt mutatványok mûvelése. Nem szeretem a benzinszagot és kifejezetten utálom az égõ gumi szagát. Szó mi szó nem találkoztam még ilyennel, de a leírást nézve én sem javaslom a használatát. Minimum a csavarlazító része necces egy joynál amiben sok mûanyag alkatrész leledzik. 😉

Jó helyen kapizsgálsz. Mûszer olaj meg valami zsíroldó, ami sokak szerint petróleum. Sokan házilag is össze állítják maguknak 2:1 arányban a petróleum javára, mert elsõsorban tisztításra való mintsem kenésre.

Azért kérdem, hogy miért beszélik le sakkay kollégát a joy kenésérõl, mert kontakt spray-nek is való.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sosem kerültél hatos csavarnál nagyobb fémholmi környékére? 😊)))))))))))))
A WD-40 maga A SPRAY! A csoda! Minden fémbetegséget gyógyít!

Szóval egy univerzális felhasználású tisztító-kenõ-védõ folyadék, spray kiszerelésben, egész kellemes hatékonysággal.