IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis most picit közelebb (Kolozsvár, Torda ). Habár a reális lakhelyemet Skoda Fabia II TDikombinak nevezik, a pontos címem erdély országútjai...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Hol laxx drága tezsvírem? A "szekelyland" tényleg az?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Si vis pacem, para bellum.
http://en.wikipedia.org/wiki/442nd_Infantry_Regiment_(United_States)
www.pumaszallas.hu
Nagyon durva...
Bár, ha jobban belegondolok, Maunikasóba szerepelt? VV-ben volt vendég?
Akkor tök ismeretlen a csávó...
De lehet , hogy erre gondolt.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Alapjáraton a CoD elmenne egy E8400 -on GT9800-as karival? (8 Gb DDr2, Win 7 X64 )?
Van vkinek hasonló ócska konfigja? Megelégszem totál nulla talajgraffal is
Mondtam is a gyereknek tilos párosodni, ez a vérvonal nem szaporodhat.
Egy társaságban az egyik srác büszkén mondta, hogy 1% tetkót csináltat magának, a hõs japán pilóták elõtt tisztelegve, akiknek csak az 1%-a tért vissza a németek elleni bevetésekrõl...
Itt mindenféle szilikon termék mellett szilikonzsírt is lehet kapni. Úgy emlékszem grafitost is kevernek. És jó az ára, ha emlékeim nem csalnak 5-600 Ft-ért 100g-os kiszerelésben kapható.
Na jó, hálivúd biztos nem fogja megcsinálni, de sztem egy európai stúdió igazán megcsinálhatná, manapság a számgép felhasználása miatt az effektek sokkal olcsóbbak lettek.
Aprópopó, nem tudsz véletlenül (óccsóért, elfekvõben levõ) bekapcsoló gombot DM5-höz?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha vki kíváncsi a német gyõzelmi jelzésekre, az itt megnézheti õket:
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=49&t=161979&sid=0c404474cae698025981db065ce6c87d
és itt is:
http://www.asisbiz.com/il2/camouflage/Bf-109.html
2. Szintén 1:10-nél erdõ van alattuk. És ilyen erdõt szerintem Afrikában nem találsz, és kiképzés meg biztos hogy nem, mert ott a német. Szóval. Problem?<#idiota>#idiota>
Váháhááá 😄
Isten sokszínûre teremtette a világot, na de ennyire...?
😊)))))
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mert lehet hogy a kiképzés vagy észak-afrika felett voltak.A musztángokkal meg olaszországbol indultak bevetésre.Már amennyire a wiki pontos
A petróleum, a lakkbenzin, és a motorolaj szinte minden problémát megold.
😊))))))))))))
Azért kérdem, hogy miért beszélik le sakkay kollégát a joy kenésérõl, mert kontakt spray-nek is való.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb