IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na erre mondják, hogy akinek nem fáj trianon, az vagy hülye, vagy nem magyar.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Teljesen egyetértek veled. Nagyon "jó" munkát végeztek a "kommunisták" az 50 év alatt-e téren. Nem mintha a mai baloldalnak nagyon más lenne a hozzáállása.

LeonSilver
Nyugodtan offolj. Engem qrvára érdekel amit itt írogattok!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem is tudom miért nem tûnt fel a rovásírás vagy a név maga. Ha még nem mondtam volna, akkor Isten hozott testvér!

off

Tudjátok és régen, fiatalabb koromban qrvára nem foglalkoztam azzal, hogy a határon túl is élnek magyarok (mondjuk annyira nem is volt ildomos foglalkozni vele). Egészen addig amíg ki nem mentünk az oroszokhoz gyakorlatra és Kárpátalján "lábon" mentünk. Munkácsnál pakoltunk le a vonatról és majdnem Ilyvóig mentünk (Lemberg vagy Lvov).

Na ekkor teljesen megváltozott a felfogásom. A magyarok lakta falvakban sírtak az emberek, virágot dobáltak a harckocsikra és a BMP-kre (mint a háborús filmekben) mert szegények talán úgy gondolták, hogy megyünk felszabadítani õket. Komolyan megrázó volt.
Nos nekem azóta kinyílik a bicska a zsebemben ha valaki lerománozza az erdélyi magyarokat, oroszozza-ukránozza a Kárpátaljaiakat esetleg leszlovákozza a felvidékieket.

Elnézést ha ez itt valakit zavar.
on

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szép volt.

Én a kettõs mércét utálom amit az amik mindig mindenben használnak...legyen az film,vagy a saját történelmük. Pl nagy szájjal nyomják a 2vh. filmekben a franciáknak ,hogy mennyivel tartoznak nekik(legalábbis ez van a szavak mögött) ,de az nem jut eszükbe,hogy nem is nyerik meg!! a függetlenségi háborút a franciák nélkül.
Amúgy nem "rugózok" hanem imádom a törit.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Megnyugtatok mindenkit, a csávó szimplán hülye. Õ a Japán Császári Légierõ pilótáira gondolt. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ez két okból sem volt lehetséges, egyrészt a földgolyó két oldaláról, másrészt szövetséges haderõkrõl lévén szó. Csávó megsértõdött, elvonult...

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
"Csak a második vh. után lett más értelmezése a szónak." Rugózhatunk a szavakon, de ez akkor sem a mai értelemben vett koncentrációs tábor, nem hadifogoly tábor, nem munkatábor, és nem megsemmisítõ tábor. Tkp Börtön. Ezért mondtam, hogy az internáló tábor a legjobb hasonlat rá.

www.pumaszallas.hu

<#vigyor>Köszönöm a pontosítást, igazán leköteleztél.<#wink>

VO101Tom
Hogy japán nemzetiségû, vagy japán származásúakról volt szó, az számomra nem derült ki, simán lehet, hogy a srác, akirõl Romeo One írt, csak szimplán hülye, és egyáltalán nem is erre gondolt. De japán (származású) amerikai katonák harcoltak a németek ellen. Én csak ennyit írtam 😊

www.pumaszallas.hu

Csak így hirtelen elsõre.

Nézd meg légyszi' , hogy miket neveztek akkoriban annak. Igazából az Angolok találták ki, a Búr háború alatt.(megnyerték ezzel a húzással) Ha érdekel leírom de nem akarok annyit off-olni.
Csak a második vh. után lett más értelmezése a szónak.

szekelyland
ott, ott. 😊
Vagyis most picit közelebb (Kolozsvár, Torda ). Habár a reális lakhelyemet Skoda Fabia II TDikombinak nevezik, a pontos címem erdély országútjai...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Én itt arra gondoltam pl. ha én kimegyek egy másik országba, a gyerekem megkapja az állampolgárságot,és az új haza besorozza, majd elküldi harcolni.Akkor õ már nem magyar, max magyar származású. Ennyi.

LeonSilver
"majd veszek odaát nálatok vasat újat "

Hol laxx drága tezsvírem? A "szekelyland" tényleg az?

VO101Tom
Azon szerintem elfut... de ettõl az új patchtól várnak sokat...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Koncentrációs tábor helyett inkább internáló tábort mondanék, féltek a beszivárgó, alvó ügynököktõl, meg lehet érteni. Faji alapon vitték oda az embereket, de nem végezték ki a foglyokat, mint a német koncentrációs táborokban. Párhuzamot vonni így a kettõ közt elég nagy csúsztatás...

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Majd karácsonyig vhogy összekuporgatok 100-150k Ft-t akkor majd veszek odaát nálatok vasat újat magamnak (mert itt jó 20-25%-al drágább), addíg ülök szépen, ez a lentebbi konfig megvan csak gondoltam hátha menne rajta. Nem számít h lassú, csak 1024-en ne akadjon és minimális graffal menjen. Arra elég-e? Tudom hogy sokmagos és sokszázezres kari kell h simán menjen én csak azt akartam tudni h ezzel a vassa egyáltalán elindul-e, mert már megúntam hogy csak a jútubon "játsszak" CoD-t...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hát, ez se nagyon van a kirakatban...

Sakkaynak igaza van, az amerikai japókat koncentrációs táborba vitték, nem a hadseregbe.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Egyelõre NEM áldozok pénzt hardwerre, gondoltam hogy amíg csiszolgatják addig még várok. Egyelõre ez a konfig áll fent, gondoltam fizukor nagy diszkréten megveszem én is a játékot, addig totál lapos grafikával reménykedem hátha eldöcögne egy 25-30 as átlag fps-el....

<#falbav><#falbav><#falbav>
Nagyon durva...
Bár, ha jobban belegondolok, Maunikasóba szerepelt? VV-ben volt vendég?
Akkor tök ismeretlen a csávó...

Arról nem beszélve, hogy a Japán pilóta, az Japán pilóta...nem amerikai.
De lehet , hogy erre gondolt.

Aha...nekem errõl inkább az amerikai japánoknak készült koncentrációs táborok jutnak eszembe. Amerikában. Az is egy szép történet, és nem nagyon van firtatva.

VO101Tom
Négymagos proci 3GHz körüli frekivel, 4GB RAM, 1GB videokártya kell hozzá, a tapasztalatok szerint. Nekem a 9800GT (512) nagyon lassú volt (560Ti hez viszonyítva), de a grafikai és a hang részt most kalapálják át (ezért van ilyen nagy kuss 1C-nél), várjuk meg a patch-et.

www.pumaszallas.hu

😊))) Látod, ez eszembe sem jutott....

VO101Tom
A 2. világháborúban harcoltak az amerikai hadseregben (amerikai) japánok. Akik ott születtek, ott nõttek fel. Értelemszerûen nem a csendes óceáni frontra vitték õket...

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Off:

Alapjáraton a CoD elmenne egy E8400 -on GT9800-as karival? (8 Gb DDr2, Win 7 X64 )?

Van vkinek hasonló ócska konfigja? Megelégszem totál nulla talajgraffal is

Fiatalabb koromba egy srác(és ez most teljesen komoly) beszélgetett egy kis csajjal, és valahogy a szülõkre terelõdött a szó. Erre a srác elõvett egy Hitler képet(nemtom'miért volt nála) és mutatja a csajnak. "Ez a faterom!" csaj-"Apukád katona?"
Mondtam is a gyereknek tilos párosodni, ez a vérvonal nem szaporodhat.

Mi van??????<#wow1>

Ezen nagyokat röhögtem. Nemtom' mi európaiak mennyire vagyunk elfogultak az amcsikkal szemben...<#alien> szerintem semennyire!

Bár a kedvencem:
Egy társaságban az egyik srác büszkén mondta, hogy 1% tetkót csináltat magának, a hõs japán pilóták elõtt tisztelegve, akiknek csak az 1%-a tért vissza a németek elleni bevetésekrõl...

Privi ment.

Itt mindenféle szilikon termék mellett szilikonzsírt is lehet kapni. Úgy emlékszem grafitost is kevernek. És jó az ára, ha emlékeim nem csalnak 5-600 Ft-ért 100g-os kiszerelésben kapható.

szekelyland
Mint lennebb linkelte vki, Hartmannról mér nem csinálnak filmet??? Sztem cselekmény lenne benne, dráma úgyszintén (lásd hadifogság, stb) a végén hapy end.
Na jó, hálivúd biztos nem fogja megcsinálni, de sztem egy európai stúdió igazán megcsinálhatná, manapság a számgép felhasználása miatt az effektek sokkal olcsóbbak lettek.

Miért mit vártatok? A film elsõdleges célcsoportja amerika. Ott úgysem szeretnek gondolkozni az emberek. Bõven elég nekik egy ismert amerikai gép, egy nácinak látszó másik gép, az ellenség demonizálása a halálfejjel, kis dramaturgiai cseppentés a (bárhová) felfestett gyõzelmi jelekkel, és kész. Hõs ámerikai megmenti a világot. Hülyéknek ennyi is elég. A világ többi része: 1, 2, 3.

Tudom, csak magyar nyelvû oldalt akartam linkelni.

Aprópopó, nem tudsz véletlenül (óccsóért, elfekvõben levõ) bekapcsoló gombot DM5-höz?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hát az a dye zsír nagyon jó! Viszont az a bolt már bezárt.

Itt nézd meg hogy hol vannak a gyõzelmi jelek.Azt a hszt nézd amire válaszoltam ezt a hsz-t.A legutóbb belinkelt youtubos videón olyan 1:10-nál is látszanak.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
Áááááá de faszák a linkek!! <#eljen>

mijki
😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A kabin alatt nem voltak.Mondottam én.😊

mijki
A hátsó függõleges vezérsíkon(rudderen) voltak a gyõzelmi jelzések.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Il-2 4.11 patch<#banplz><#idiota><#eplus2>

Ez nagyon tré film lesz.Röhejes 109-es törzsének hátsó szekcióján lévõ halálfej szerû felfestés.Abban az idõben már az egység azonosító csíkokon kívül már nem festettek fel semmit oda.Az Angliai csatában és a Barbarossa hadmûvelet idején voltak ott a gépeken század vagy gruppe jelvények, de késõbb már ezek is eltûntek.Az egyik messeren pedig a kabin alatt vannak gyõzelmi jelzések, na én ott német gépen még nem láttam, mert nem is volt.A kabin alatt csak egy maroknyi német pilótának volt vmi magánjelvény vagy egy név felfestve, légigyõzelmi jel sosem.Viszont román messeren nem is egyszer láttam már gyõzelmi jelzéseket a kabin alá festve.

Ha vki kíváncsi a német gyõzelmi jelzésekre, az itt megnézheti õket:

http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=49&t=161979&sid=0c404474cae698025981db065ce6c87d

és itt is:

http://www.asisbiz.com/il2/camouflage/Bf-109.html

mijki
1. 1:10-nél amikor a mesza (G-2/G-6?)-ot üldözi az egy P-40(látszik a nagy (légbeömlõn?). Az biztos nem Mustang, szerintem.
2. Szintén 1:10-nél erdõ van alattuk. És ilyen erdõt szerintem Afrikában nem találsz, és kiképzés meg biztos hogy nem, mert ott a német. Szóval. Problem?<#idiota>

LeonSilver
Ezen befostam. Tuti, hogy nem fogom megnézni.

Váháhááá 😄

Bõrük fekete, tenyerük fehér, a farkuk meg vörös...
Isten sokszínûre teremtette a világot, na de ennyire...?
😊)))))

Hmmm... EZ nem jobb? 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról