IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha csavarodik, akkor a joy aljában van a poti, ha fix, akkor a markolatban.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
1. nagyon szûk
2. nem tudom szétszedni<#idiota>#idiota>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Több okból sem teszem a pumaszálláson letölthetõvé, egyrészt qrvasok az anyag, másrészt vízjelezve vannak a pdf oldalak (mégha nem is tulajdonosa a szerzõi jogoknak, a beszkennelést õk végezték). Lehet egy listát majd írok valamikor, hogy mi van meg, de küldözgetni csak a weboldaltól függetlenül fogom.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
<#worship>#worship>
A Béna.
http://www.youtube.com/watch?v=D9DkciMTsLI&feature=related
Itt pedig Glock 17-t:
http://www.youtube.com/watch?v=FbsgHbXubGU
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
bocs srácok, akik akartak meghívót, ma akartam küldeni, és letiltották az összeset
tegnap még azt írták öt napig küldhetek...
azért ha lesz újra szólni fogok, bár egy kicsit most dühös rájuk
GOOBY, pls
Mivel híradó katona voltam soros koromban, így tarcsisként is az lettem (R142 mûszerész / relé ápk.)
Nekünk qrva laza volt, nem volt benzin a laktanyában(!!!) és a gázolaj is kellett a hk-kba.
Elsõ nap egy ifjú hadnagy keménykedni akart, hogy a relé antenna felállításakor az ápk. másszon fel, és akassza be a szintköteleket.
Hát perszeeee... gondoltam, és azt válaszoltam, hogy tériszonyos vagyok... (civilben tv szerelõ voltam korábban, szereltem fel pár antennát...)
Aztán kiderült, hogy a században mindenki tériszonyos, és a hadnagy úr mászott fel...
Innentõl kezdve minket békén hagytak. Általában laza amõba alakzatban jártunk enni, a század eleje már visszafelé tartott, amikor mi még csak elindultunk...
Egyszer látunk egy szigorú alakzatban, vigyázzt verve haladó ronda, olajos gyakorlójú társaságot, amint mentek ebédelni.
Na, szopatják a sorosokat - gondoltuk.
Közelebb érve elég öregeknek tûntek és felismertem egyik gyerekkori barátomat.
Tarcsis harckocsizók voltak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egy épületben laktunk a harckocsizókkal ( hk ), övéké volt a földszint és az elsõ emelet egyik fele, a másik felén meg voltunk mi a felderítõk.
A hk-knak amellett, hogy akkorák voltak, hogy elmehettek volna a 3D-s törpikés filmbe statisztának volt még egy olyan tulajdonságuk, amitõl õrületbe kergettek minket. Mivel fele-fele arányban voltunk az emeleten, az ügyeletet és a takarítást is megosztottuk a két század között. Evvel nem is volt semmi gond, de a hk-k valami olyan érzékkel találták meg a legnagyobb szárazságban is azt az egy pocsolyát, ami az egész Dunántúlon volt, hogy a partifecskék hozzájuk jártak tanulni.
Akárhányszor vonultak ki-be az épületbõl századszinten, olyan mennyiségû sár potyogott ki a ruhájukból, bakancsukból, amennyibõl minden alkalommal egy kisebbfajta vályogházat lehetett volna verni a körlet mellett. Az egyik éjjel riadót rendeltek el, kelés, öltözés és sorakozó az épület elõtt, majd létszám ellenõrzés és tûnés vissza a körletbe aludni. Eredetileg este mindenki a tisztított ruháját teszi el a bakancs is ki van cápafogazva, az épület elõtt pedig betonozva van még a fûszálak köze is, de a hk-sok után így is lapátolni kellett megint a sarat a folyosón. Utólag visszagondolva most jövök rá, hogy Vasmegyében miért nem láttunk fecskét, csak rengeteg varjút, amit arrafelé csak úgy hívtak, hogy fagyálló fecske, mert nem találtak sarat a fészeképítéshez, mert a hk-sok még a beton alól is felszedték azt.
Hogy miért jutottak most az eszembe a hk-sok ? Egyik alkalommal ment a század a laktanyában az úttesten a javítómûhely közelében, ahol az út szélén várakozott egy T-55-ös, járó motorral. Mikor mellé értünk a köcsög törpikés nyomott egy padlógázt a 12.000 cm3-is dizellel, amitõl a 30 embert egybõl lepadlózta. Nem olyan kis füst volt az, mint amilyen a pár sorral lejjebb látható a "Dohányzol ?" videón, meg szoptak is aznap este a takarítással rendesen, mert csak halott német katona nem volt odab@szva nekik a folyosó kövére, amit fel kellett takarítaniuk, mivel õk voltak a sorosak.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
No meg amíg nekem jól mûködik, meg a legkisebb ismert nyûg miatt is szó nélkül cserélik, addig én elvagyok! :)
www.smart-bus.hu
Máshová csatlakoz mint eredetileg. De ne ragozzuk,mint mondtam ez az én véleményem,nem kell vele azonosulni:) De szerintem ugyanojam, mint az összes logi joy, egy ipari hulladék:)Ezen véleményemen asszem semmi nem fog változtatni. Ettõl függetlenül használom,de nem szeretem.:) Ha felnosszant úgy is a falhoz vágom.
.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
"Elõtte ki volt húzva a joy , usb be bedugtam ,csak másik helyre mint szoktam.10 percig idegeskedtem,mert a gép mindent csinált csak azt nem amit akartam. Kiléptem a játékból,megnéztem a beállításait ,össze vissza ugrált minden."
Mennyire életszerû, hogy valaki játék közben usb portot vált? :D Még jó, hogy meghülyül...
"Akkor ha nem használom sokáig idõ kell a potiknak,hogy észhez térjenek. Nem is akarnak néha reagálni. Pár perc maszatolás után már jók."
Ilyen nálam nincs, sõt még nem is hallottam róla... :D
"Ja a gázkar egy kényelmetlen valami a saitek után."
Ez szokás kérdése... nekem alá van támasztva a könyököm, így egyáltalán nem kényelmetlen, bár az x52 fotelje ránézésre is kényelmes, ez tény.
A tekerõk középállásának hiánya csak eleinte fura, késõbb megszokható.
Összegezve a "nyûgjeidet" elég erõs kijelentésnek érzem ezt: "A forc része jó ez kétségtelen,amúgy egy trágya."
Ár / érték arányban messze veri az x52 + saitek pedál kombinációt... össze sem hasonlítható szerintem. Ennyi pénzért ilyen ffb-s szett ajándék. Élményben egyszerûen verhetetlen.
Elismerem, hogy a saitek jobb csúcskategóriás botokat csinál, de azoknak az ára sem ennyi. A loginak ez az elsõ hotas rendszere, és mint ilyen ár/érték bajnok. Fõleg azzal a supportal ami jár hozzá.
Vannak hibái, de, hogy egy trágya lenne... ez olyan Lacás túlzás! :D Olyan ez, mint az amd vs nv. Hozzászoktál valamihez, és vén morgó medve vagy már ahhoz, hogy máshoz alkalmazkodj! ;) Fordított esetben ugyanúgy szidnád az NV-t, vagy a saiteket... :D
www.smart-bus.hu
letölthetõ, qrvanagy méretben nyomtatható innen:
http://www.2shared.com/file/zbMG2EvT/navigationskarte.html
Ez meg egy online, zoomolható CloD térkép
http://www.npemap.org.uk/tiles/map.html#625,137,1
(egész héten a labancoknál süttettem a hasam, kéne repkedni valamit ma :)
www.pumaszallas.hu
A Béna.
KALIBRÁLNI KELLETT!!!:) Basszus a saiteket még soha nem kalibráltam ,nem hogy egy másik usb be helyezés után:)Akkor ha nem használom sokáig idõ kell a potiknak,hogy észhez térjenek. Nem is akarnak néha reagálni. Pár perc maszatolás után már jók. Ha nem lenne ez az FFB (ami baromira tetszik) már felkínáltam volna eladásra itt a fórumon:) Ja a gázkar egy kényelmetlen valami a saitek után. Arról ,hogy nincs közép állása a tekerõknek ,vagyis érezhetõ már nem is akarok beszélni:)
Szóval summásan ,ha nem ocsón vettem volna ,már a csillagokig ére a hõbõrgésem:) de így még elszenvedek vele egy kicsit ,annyiért biztos el tudom adni amennyiért vettem:) Csak várok valami saitek ffb cuccra:)
kicsit off,sajna angolul van de jókat röhögtem.
A Béna.
Air Traffic Control: "Last aircraft transmitting, identify yourself immediately!"
Unknown aircraft: "I said I was f...ing bored, not f...ing stupid!"
A Béna.
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
ha kell vakinek írja meg az emilcímét
GOOBY, pls
XD
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb