IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
A joy alján a rugós rész forog. Már vagy 10 perce töprengek hogy tudnám szétszedni, de nem jöttem még rá :(

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Nézd meg, hogy a bot tengelye(ami körül a rugó van), a markolat csavarásakor mozdul-e (úgy értem, hogy csavarodik -e a markolattal együtt)
Ha csavarodik, akkor a joy aljában van a poti, ha fix, akkor a markolatban.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
Nem hiszem, hogy a markolatban van, mivel:

1. nagyon szûk
2. nem tudom szétszedni<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Az abberált barom:

http://www.youtube.com/v/YA-dwEjosoM&version=3

acidrain
Szerintem a markolat részben van, ugyanúgy, mint az EVO-nál, és az X52-nél.

mijki
Valaki megtudná mondani, hogy a Saitek Cyborg X rudder potiját hogy lehet tisztítani? Hol van? Videó jó lenne.

VO101Tom
Már régebben is volt szó errõl az oldalról (http://www.cockpitinstrumente.de). Rengeteg, 2. vh-s tengely hatalmakhoz tartozó repülõgéphez készült kézikönvy (Flugzeug Handbuch), üzemeltetési és karbantartás utasítás (Bedienung und Wartung), kezelési szabály (Bedienungsvorschrift), fegyverzeti leírás (Abwurfwaffe, Starre Schußwaffe) témákban vannak beszkennelt eredeti dokumentumok (nem ritkán több mint 100 oldalasak), ezek le is tölthetõk. De gondolom ismeritek is ezeket. Na a lényeg, hogy még régebben rászántam egy kis idõt, végigklikkeltem az oldalt, leszedtem minden fellelhetõ pdf-et, valamivel több mint 6GB. Most látom viszont, hogy az oldal fizetõs lett (phüü <#idiota>). Szóval ha valakinek kellene ilyesmi doksi (makettezéshez, CloD-hoz, akármihez) e-mailezzen, és át tudok küldeni -gyakorlatilag- bármit.
Több okból sem teszem a pumaszálláson letölthetõvé, egyrészt qrvasok az anyag, másrészt vízjelezve vannak a pdf oldalak (mégha nem is tulajdonosa a szerzõi jogoknak, a beszkennelést õk végezték). Lehet egy listát majd írok valamikor, hogy mi van meg, de küldözgetni csak a weboldaltól függetlenül fogom.

www.pumaszallas.hu

A kivételek erõsítik a szabályt! :)

www.smart-bus.hu

Scottt
Néha nem is olyan rossz az.Egy jóbarátomnak és az apjának is anno idején a "csúcs" 6600-suk volt (Nokia)Az egyik eredeti finnországi példány,amit ott csináltak,a másik pedig ici-pici cípõsz szavanyú kínai volt,és láss csodát,a kínai kamerája sokkal szebb képet csinált,direkt összehasonlítottuk többször is mert nem akarta senki se elhinni, hogy valamiben jók a sárgák :D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Zpogi
Már hatan vagyunk,csak tessék,csak tessék!

acidrain
kb 20 óra körül leszek harckész.

<#eljen>Támogatom, 11-ig én is ráérek valószinû

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Zpogi
Rendezhetnénk ma is egy össznépi kutyaharcot.

A 9.század után én minden filmre vevõ vagyok ettõl a rendezõtõl.
<#worship>

A Béna.

Itt pedig lángszórót tesztelnek az FPS Russiások, érdemes megfigyelni hogy a faszi 2x is megégeti a kezét és a vidi vége is jó.:)

http://www.youtube.com/watch?v=D9DkciMTsLI&feature=related

Itt pedig Glock 17-t:

http://www.youtube.com/watch?v=FbsgHbXubGU

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

mijki
Jájj, de város +fav!<#eljen>
http://www.youtube.com/v/EtNtWvHoBfQ&version=3

VO101Tom
erre kíváncsi leszek...
3D-s film készül Sztálingrádról

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Mi is minden szart kilõttünk. A suliban például az egész századnak volt egy darab tisztítóvesszõje mert a többit kilõttük :D Aztán röpült még a gyíkhús, rohambili.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Majd elfelejtettem még egy poént megemlíteni hk ügyben. Egyik haver mesélte, hogy náluk a gyakorlaton a hk-sok avval szívatták egymást, hogy a vaktöltény elé betöltötték az ágyúcsõbe a babgulyáskonzervet és avval lõtték egymás hátulját. Na azt a ráégett dzsuvát kaparhatták utána a kopaszok naphosszat. A fiatalabbak kedvéért, a T-55-ös löveg belsõ átmérõje 100 mm, ami megegyezik a konzervek külsõ átmérõjével, nyilván nem véletlenül, ugyanígy az AMD lõszer átmérõje sem véletlen egyezik meg a cigaretta átmérõjével, ugyanis háborús helyzetben a töltõgépsorokat átállították volna lõszertöltésre a rossz nyelvek szerint.
Mondjuk a harckocsit takarítani szombatonként a karbantartási napon nem volt egy leányálom. Az eleje kormos a hátulja olajos az oldala meg az alja sáros. Mire kivakarták a kopaszok a sarat a láncszemekbõl, le is szopták magukat rendesen, mert ugye egy kicsit más méretû, mint egy 28-as csepel bringáé.
PhantomAss
vazze

bocs srácok, akik akartak meghívót, ma akartam küldeni, és letiltották az összeset
tegnap még azt írták öt napig küldhetek...
azért ha lesz újra szólni fogok, bár egy kicsit most dühös rájuk

GOOBY, pls

Boldogult ifjúkoromban visszarángattak tartalékosnak ('92).
Mivel híradó katona voltam soros koromban, így tarcsisként is az lettem (R142 mûszerész / relé ápk.)
Nekünk qrva laza volt, nem volt benzin a laktanyában(!!!) és a gázolaj is kellett a hk-kba.
Elsõ nap egy ifjú hadnagy keménykedni akart, hogy a relé antenna felállításakor az ápk. másszon fel, és akassza be a szintköteleket.
Hát perszeeee... gondoltam, és azt válaszoltam, hogy tériszonyos vagyok... (civilben tv szerelõ voltam korábban, szereltem fel pár antennát...)
Aztán kiderült, hogy a században mindenki tériszonyos, és a hadnagy úr mászott fel...
Innentõl kezdve minket békén hagytak. Általában laza amõba alakzatban jártunk enni, a század eleje már visszafelé tartott, amikor mi még csak elindultunk...
Egyszer látunk egy szigorú alakzatban, vigyázzt verve haladó ronda, olajos gyakorlójú társaságot, amint mentek ebédelni.
Na, szopatják a sorosokat - gondoltuk.
Közelebb érve elég öregeknek tûntek és felismertem egyik gyerekkori barátomat.
Tarcsis harckocsizók voltak...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ha valakit majd zavarnak a katonatörténetek, akkor abba hagyom, addig is egy párat még leírok még.

Egy épületben laktunk a harckocsizókkal ( hk ), övéké volt a földszint és az elsõ emelet egyik fele, a másik felén meg voltunk mi a felderítõk.
A hk-knak amellett, hogy akkorák voltak, hogy elmehettek volna a 3D-s törpikés filmbe statisztának volt még egy olyan tulajdonságuk, amitõl õrületbe kergettek minket. Mivel fele-fele arányban voltunk az emeleten, az ügyeletet és a takarítást is megosztottuk a két század között. Evvel nem is volt semmi gond, de a hk-k valami olyan érzékkel találták meg a legnagyobb szárazságban is azt az egy pocsolyát, ami az egész Dunántúlon volt, hogy a partifecskék hozzájuk jártak tanulni.
Akárhányszor vonultak ki-be az épületbõl századszinten, olyan mennyiségû sár potyogott ki a ruhájukból, bakancsukból, amennyibõl minden alkalommal egy kisebbfajta vályogházat lehetett volna verni a körlet mellett. Az egyik éjjel riadót rendeltek el, kelés, öltözés és sorakozó az épület elõtt, majd létszám ellenõrzés és tûnés vissza a körletbe aludni. Eredetileg este mindenki a tisztított ruháját teszi el a bakancs is ki van cápafogazva, az épület elõtt pedig betonozva van még a fûszálak köze is, de a hk-sok után így is lapátolni kellett megint a sarat a folyosón. Utólag visszagondolva most jövök rá, hogy Vasmegyében miért nem láttunk fecskét, csak rengeteg varjút, amit arrafelé csak úgy hívtak, hogy fagyálló fecske, mert nem találtak sarat a fészeképítéshez, mert a hk-sok még a beton alól is felszedték azt.

Hogy miért jutottak most az eszembe a hk-sok ? Egyik alkalommal ment a század a laktanyában az úttesten a javítómûhely közelében, ahol az út szélén várakozott egy T-55-ös, járó motorral. Mikor mellé értünk a köcsög törpikés nyomott egy padlógázt a 12.000 cm3-is dizellel, amitõl a 30 embert egybõl lepadlózta. Nem olyan kis füst volt az, mint amilyen a pár sorral lejjebb látható a "Dohányzol ?" videón, meg szoptak is aznap este a takarítással rendesen, mert csak halott német katona nem volt odab@szva nekik a folyosó kövére, amit fel kellett takarítaniuk, mivel õk voltak a sorosak.
Ma már minden a kis sárgák keze alól kerül ki... még az iphon is... ezen kiakadtam! :(

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én sose hozsannázom a dolgaimat. Ha valami kicsit is necces nálam az egy szar.:)Ott a roccat fülesem ami állítólag remek cucc de miután belestõl kijött a mikrofonja és szétszedtem szembesültem a kis kínai kezek igénytelen munkályával,megrendült a bizalmam mindenben.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem is azonosulok, mert nekem totálisan mások a tapasztalataim. :) Vannak apró hibái, de, hogy ipari hulladék lenne, az elég erõs túlzás... más mint amihez szoktál, kb ez a fõ gond! :))

No meg amíg nekem jól mûködik, meg a legkisebb ismert nyûg miatt is szó nélkül cserélik, addig én elvagyok! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem játék közben váltottam udb t
Máshová csatlakoz mint eredetileg. De ne ragozzuk,mint mondtam ez az én véleményem,nem kell vele azonosulni:) De szerintem ugyanojam, mint az összes logi joy, egy ipari hulladék:)Ezen véleményemen asszem semmi nem fog változtatni. Ettõl függetlenül használom,de nem szeretem.:) Ha felnosszant úgy is a falhoz vágom.
.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A cyborgom nekem is csinált fura dolgokat... az ffb-je meg nem hasonlítható a G940-hez. Jó vétel az... ;)

www.smart-bus.hu

Kb ezt vártam! :)))

"Elõtte ki volt húzva a joy , usb be bedugtam ,csak másik helyre mint szoktam.10 percig idegeskedtem,mert a gép mindent csinált csak azt nem amit akartam. Kiléptem a játékból,megnéztem a beállításait ,össze vissza ugrált minden."

Mennyire életszerû, hogy valaki játék közben usb portot vált? :D Még jó, hogy meghülyül...

"Akkor ha nem használom sokáig idõ kell a potiknak,hogy észhez térjenek. Nem is akarnak néha reagálni. Pár perc maszatolás után már jók."

Ilyen nálam nincs, sõt még nem is hallottam róla... :D

"Ja a gázkar egy kényelmetlen valami a saitek után."

Ez szokás kérdése... nekem alá van támasztva a könyököm, így egyáltalán nem kényelmetlen, bár az x52 fotelje ránézésre is kényelmes, ez tény.

A tekerõk középállásának hiánya csak eleinte fura, késõbb megszokható.

Összegezve a "nyûgjeidet" elég erõs kijelentésnek érzem ezt: "A forc része jó ez kétségtelen,amúgy egy trágya."

Ár / érték arányban messze veri az x52 + saitek pedál kombinációt... össze sem hasonlítható szerintem. Ennyi pénzért ilyen ffb-s szett ajándék. Élményben egyszerûen verhetetlen.

Elismerem, hogy a saitek jobb csúcskategóriás botokat csinál, de azoknak az ára sem ennyi. A loginak ez az elsõ hotas rendszere, és mint ilyen ár/érték bajnok. Fõleg azzal a supportal ami jár hozzá.

Vannak hibái, de, hogy egy trágya lenne... ez olyan Lacás túlzás! :D Olyan ez, mint az amd vs nv. Hozzászoktál valamihez, és vén morgó medve vagy már ahhoz, hogy máshoz alkalmazkodj! ;) Fordított esetben ugyanúgy szidnád az NV-t, vagy a saiteket... :D

www.smart-bus.hu

Hecker007
nekem a saitek se mindig akar mûködni ha nem ugyanoda van visszadugva (cyborg X-em van egyenlõre) én is G940-et akarok most venni :):)

mijki
PEDOBEAR 4EVER :P
http://www.youtube.com/v/8ZXdzEc_RIk&version=3

VO101Tom
Cod fórumon találtam:

letölthetõ, qrvanagy méretben nyomtatható innen:
http://www.2shared.com/file/zbMG2EvT/navigationskarte.html

Ez meg egy online, zoomolható CloD térkép
http://www.npemap.org.uk/tiles/map.html#625,137,1

(egész héten a labancoknál süttettem a hasam, kéne repkedni valamit ma :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ha akarod:) Nemrég Tommal repkedtük. Elõtte ki volt húzva a joy , usb be bedugtam ,csak másik helyre mint szoktam.10 percig idegeskedtem,mert a gép mindent csinált csak azt nem amit akartam. Kiléptem a játékból,megnéztem a beállításait ,össze vissza ugrált minden. Kalibráció megoldotta.
KALIBRÁLNI KELLETT!!!:) Basszus a saiteket még soha nem kalibráltam ,nem hogy egy másik usb be helyezés után:)Akkor ha nem használom sokáig idõ kell a potiknak,hogy észhez térjenek. Nem is akarnak néha reagálni. Pár perc maszatolás után már jók. Ha nem lenne ez az FFB (ami baromira tetszik) már felkínáltam volna eladásra itt a fórumon:) Ja a gázkar egy kényelmetlen valami a saitek után. Arról ,hogy nincs közép állása a tekerõknek ,vagyis érezhetõ már nem is akarok beszélni:)
Szóval summásan ,ha nem ocsón vettem volna ,már a csillagokig ére a hõbõrgésem:) de így még elszenvedek vele egy kicsit ,annyiért biztos el tudom adni amennyiért vettem:) Csak várok valami saitek ffb cuccra:)

pilóta-torony
kicsit off,sajna angolul van de jókat röhögtem.

A Béna.

Unknown aircraft: "I'm f...ing bored!"

Air Traffic Control: "Last aircraft transmitting, identify yourself immediately!"

Unknown aircraft: "I said I was f...ing bored, not f...ing stupid!"

A Béna.

Ment a pü.a torrent meghívóért.
Valami hír a pathrõl? Nem telt még el az ígért 2-3 hét??<#nevetes1>

Például? Elég drasztikus a véleményed, így egy indoklás érdekelne. :)

www.smart-bus.hu

Eger fölött gyakoroltak a katonák ma délelõtt. Be szép hangjuk is volt, öröm hallani!

Si vis pacem, para bellum.

PhantomAss
kell vkinek meghívó bithorlo torrentre? van 13, még öt napig el tudom küldeni
ha kell vakinek írja meg az emilcímét

GOOBY, pls

Szép meg jó képek, de nem szép dolog ilyennekkel szét offolni a topicot...

XD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain

Gondolom azóta az unió már betiltotta ezt is. Vagy Ecclestone.
Katonatörténetek

Én ezen szoktam felvidulni :))

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

LeonSilver
Ez mondjuk nem poénos, annál inkább parasztos. Remélem az összes köcsög tüdõrákban fog megdögleni. Lassan.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

ok, várjuk, de légyszives használd már a "url beszúrása" gombot.