IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékszem mekkora sláger volt '92-ben ez:
meg ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4
Ma már nem bírom ujrahallgatni.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Még azon a héten ismertem meg Lukács Lacit is a nagynénjém által
vagy 10 évig voltak egy albérletben úgyhogy az a hét nagy zenei sokk volt 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Egyébként annak idején a Kraftwerket nem nagyon volt ildomos nyilvánosan hallgatni.
Ehhez mit szóltok?
Bill meg ha nem ide születik, most világsztár. Meg a Földes is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Életem meghatározó zenekara a Kraftwerk!!! Én 4 éves voltam, amikor elõször hallottam és láttam ezt:
Lefagytam a gyönyörtõl és libabõrben úsztam percekig! Akkor mindenki körülöttem sissy catch, samanta fox meg madonna és michael jeksonra nyáladzott. Ezeket persze ezek után mind gyûlöltem. Befogtam a fülemet amikor leadták. Amikor meg megkérdezték, hogy akkor én mit szeretek, elkezdtem utánozni, hogy: "point, point csat, po po po point, point csatt csatt"
Ne tudd meg milyen fejet vágtak. "Ez a gyerek nem normális. Ilyen zene nincs is. Mindig ilyen?"
A következõ meghatározó élmény:
Voltam vagy 12 éves és ez volt a nagy szám😊 A tangóról szereztük be a lemezeket.
Na meg ÕK!
A mai napig õrzöm a lemezeiket ,pedig már rég nincs lemezjátszóm.
Nem akarja az igazságot😊
Na õk azok.
Van,vagyis volt szerencsém személyesen ismerni😊
Sose felejtem el amikor alumínium mankóval jelent meg , és mondta,hogy most már alu felnivel jár😊 Az egyik legnagyobb hang .
Megvan a full diszkográfia. Múlt vasárnap volt koncert de nem értem vissza Kolozsvárra....
A nejemet soxor õrületbe kergetem amikor eljön velem s párszáz km-en keresztül Bill kapitány meg a Hobo kisért a magnóban....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
(bocs, de rajtam van a nosztalgia)<#zavart1>#zavart1>
Ezeket a régebbi zenéket sokkal többre tartom, mint amik most mennek. (Gondolok itt az olyanokra mint SP, vagy SD, vagy hogy a francba hívják, meg a karamell, és a többi csodálatos elõadó).
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
mondjuk a mr.presidentet nem szerettem
az ace of base volt a másik kedvenc 😄
GOOBY, pls
Egem ebben az évben hozott a gólya.
Viszont király a madár csizmája(meg a zene sem rossz)!
Akkor mit szósz ehhez?
Na vén trottyok!
Ki emlékszik még ezekre rajtam kívül? <#idiota>#idiota>
On:
"Különben is, a természet, vagy a teremtõ (kinek-kinek ízlése szerint) minden tökéletes után létrehozza annak torz elkorcsosult változatát is, így jött létre a repülõgépbõl a helikopter, a pilótából a helikoptervezetõ, és a férfiból a nõ."
Milstory
A Béna.
www.pcpilot.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
-Elsõ tanítási nap = Jöttünk,
láttunk,visszamennénk ..
-Osztálypénz = Kincs, ami nincs
-Tanár felgyógyul = Batman visszatér
-Közeleg az érettségi = Terminátor 2 - Az ítélet napja
-...Ha felelés elõtt állsz = Vészhelyzet
-Minden órán dolgozat = Rémálom az Elm utcában
-Röpdolgozat = Megint dühbe jövünk
-Töri óra = A bukás
-Ügyeletes tanár = Sentinel, az õrszem
-Szülõi értekezlet = Végsõ visszaszámlálás
-Osztálykirándulás= Másnaposok
De van benne valami !<#eplus2>#eplus2>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
nem tudnád átküldeni egy sms-ben?
<#eplus2>#eplus2>
GOOBY, pls

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Megnyitod a térképet, jobb klikk rá, és nyomva tartod, bal klikk, elõjön egy ablak, ott kipipálod a Normal mode-ot, és rákattintasz az IL Zoom mode-ra.
Azon ügyben kérném a segítséget, hogy az UP3-ban repülés közbeni minimap-ot nem tudom visszaállítani a radarképrõl más opcióba. Hogyan kell csinálni? A billentyû kiosztásban nem találtam megoldást, ott csak az alap van.
Köszi, üdv.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Hogy lehet rávenni a játékot arra, hogy a 6DOF menjen?
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro