IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
ezt hogy érted?

VO101Tom
Remélem pénteken kiadják.
Jó látni végre egy meszát szögletes kabinnal <#idiota>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mert a clod sokkal bonyolultabb annál, hogy benyomomd az I-t, majd ha kiírja, hogy overheat, akkor leveszed a gázt. Ha agyaggalambnál több ambíciód van felszálláskor, akkor 100%-ig ismerned kell a gép minden berendezését. Nem véletlen, hogy eredeti gépkönyvek alapján tanulják ezeket, nem a manualból (ami egyébként egy vicc).

www.pumaszallas.hu

mijki
ma dogfight

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hogy hogy vezetni?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
És vezetni tudnád õket?

www.pumaszallas.hu

Az is faintos lenne ha benne lennének a játékban a kor tommy bombázói pl.Whitley, Hampden, Bombay, Harrow, Battle, Wellington(azt hiszem az benne is van), Hudson, Skua, stb.Jöhetnének ritkább gépek is pl,Hart, Hind, Roc, Lysander, Hawker Hector, Vickers Vildebees stb.
A a hidroplánoknál a Sunderland azt hiszem van is a játékban, a németeknél pedig el tudnék képzelni mondjuk He-59-est mert állati jól néz ki.

LeonSilver
No igen. A fizetõs gépek még csak-csak elmennek de ezek a cuccok amiket most zsetonért árulnak nálam kibaszta a biztosítékot. Nekem nem kevés pénzem van a RoF-ban de egy vasat nem fogok többet költeni rá. Akkor vágták el magukat nálam amikor egy peccs után egyik pillanatról a másikra a kétmagos procit lehetett kidobni és nem ismerték el, hogy õk baszták el a cuccot. Nyaljanak nyulat és hugyozzanak szögesdrótot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Stingray kolléga jóvoltából újabb, 1942-ben készült térképeket kaptunk, amiket kitettem a pumaszállásra.
Letoltes - terkepek
Az eredeti méret 15000 x 10000 pixel körüli, rengeteg memória kell a kezeléséhez, nézelõdni a 25-50%-os képeket javaslom.

www.pumaszallas.hu

fecska
az egy elavult motor...

Mi a jó ebben a CloD-ban?Alig van benne repülhetõ géptípus:Bf-109,Bf-110, He-111, Ju-88, Do-17, Hurri, Spit, Defiant, Blenheim, Beaufighter és kb. ennyi(olasz gépek vannak a játékban pl.BR-20, Cr-42?).Inkább az Il-2 1946-t kellene fejleszteni és a hibákat kijavítani, pl. ne repüljön keresztül a kiugrott pilóta a törzsön vagy a leszakadó alkatrészek ne repüljenek keresztül a gépen, vagy a fákon ne lehessen keresztül repülni vagy a gépkocsioszlopok alacsonytámadás közben ne menjenek tovább stb.Az lett volna szerencsés ha francia hadjárat is benne lett volna a CloD-ban, a sok király francia gép miatt.

VO101Tom
Persze, hogy rászánják a fejlesztést, ha egy normál játék árának 3-4-szeresét fizeted ki érte <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

fecska
"ha jól mennek a dolgok" 😊

fecska
igen
Luthier:
"We’ve been working very hard on multiple aspects of the game. We are pushing with all our might to have the beta version of the upcoming patch ready… Well, sooner than you might think! If nothing goes wrong, it might even be out this very Friday."

Zpogi
És hamarosan elkészül a Clod-hoz a Hyperlobby is.
LINK

repvez
akkor pénteken béta patch és utánna a végleges ?
Zpogi
WHÁÁÁÁ ez a hang orgánum,besza behu!!!!!

mijki
pedobear 4ever!

and trollface trolololololololololo

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Valamelyik nap egy kicsit röppentem vele. Nekem is éppen az jutott eszembe, hogy a megjelenéskor a grafikának szinte köze nem volt a mostanihoz. Akkor sem volt ronda de most még ráadásul qrva szép is. A repmodell meg fenomenális.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Igen. kicsit átnézhetnének a Rof készítõihez is, mert bár a sg Rof-on én vagyok a legjobban felháborodva a fizetõs dolgokon(csak egy részével nem értek egyet), viszont az tény , hogy igen igen pörög tõle a fejlesztés. Más gárda már rég 2. részként adta volna ki akkora a különbség grafikailag, és fizikailag is. Nem ám toltozás ,foltozás ,szarozás, kamuzás.

Ennyi idõsen ilyen hirtelennek lenni?!<#vigyor>
Azt hiszem igen csak megbánnád ezt a dolgot. Ha nem is most,akkor a következõ patch-nél,vagy az utána következõnél, vagy az......

szekelyland
CoD ra nincs konfigom, igy inkább zenét hallgatok a fórumon....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
Lehet bekellene építeni a logóba ezt .. 😄

LeonSilver
EZt szoktam én is mondani EDékkel kapcsolatban. Ott sincs igazi alternatíva/konkurencia ergo azt csinálnak amit akarnak. Õk ráadásul nem is a szim piacból élnek, õk ennyivel könnyebben szarják le a népet.

VO101Tom
Már az il-2 sem CloD kategória (UP ide vagy oda), a WoP, WoT, akármi szarok pedig pláne fényévekre vannak tõle. Nincs semmilyen konkurenciája a CloD-nak (2vh-s témában persze), és még híre sincs hogy lenne más. Ezt tudják 1C-nél is, ezért merik megcsinálni ezt, ami már hónapok óta megy. A következõ patch -elvileg- tényleg nagyon sok dolgot javítani fog, csak senki nem tudja pontosan mit és mikor.

www.pumaszallas.hu

SgtChris
Srácok! Hazajövök a melóból, belépek a fórumba, látom a több tucat új hozzászólást, mondom, van PATCH!!! Juhééé... Erre a Zenebutik-zenehíd, illletve a Poptarisznya online változatába futok... :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
Én azért nem hinném, hogy a WoP komoly konkurenciája lenne a CloD-nak. A WoP egy röpcsis bõrbe bújtatott CS, mint ahogyan a WoT is az. Lehet tiltakozni de ez akkor is igaz. Nem egy kategória a kettõ.

Egyébként nagyon félek attól, hogy a CoD be fog fulladni. Sanyo is folyamatosan linkeli a többi fejlesztést, szerintem a World of Planes (world of tanks repszimre) nagyon éles konkurenciája lesz. Gondolom az irányítás, fizika, DM meg sem közelíti majd a CoD-ot, de ha gyors, pörgõs multit tud felkínálni, akkor nagyon nehéz lesz vele versenyezni. Nagyon félek attól, hogy kiegnek már neki se állnak. Tehát befullad, ahogy most van, nem lesznek új gépek, és nem lesznek úh hadszínterek... Abba a helyzetbe, amibe belemanõverezték magukat a fiúk, nagyon nehéz lesz kijönni.

Illetve ki lehetne, egy ütõs javítással, amit lehetõleg már egy kisebb kieggel (pár új gép, mondjuk 1941 elejérõl, orosz front) ingyen. Ezzel párhuzamosan intenzív sajtókampány a neten, magazinokban és a szimulátoros közösségben. Röviden ennyi a marketing terv összefoglalója. Csak ez pénzbe kerül. Mert mondjuk az elsõ tervezett fizetõs kieg bevételeirõl le kellene mondani. Bár meg lehetne csinálni úgy, hogy annak csak egy része lenne ingyenes, patch része...

Értitek mire gondoltam? Abból indultam ki, hogy a CoD-ot is hasonló életciklusra tervezik mint az Il-2-õt. Õs CoD, valami FB, AEP, PF, stb. Nekem ez egyébként szimpatikusabb, mint a World of Tanks üzleti modell, amiben ha prémium lõszert akarsz multiba, akkor küldj sms-t. Gondolom a Wolrd of Planes is ilyen lesz.

De summa summarum: megkerülhetetlen egy ütõs javítás a CoD-hoz. Anélkül nem megy.
LeonSilver
😄 <#eljen>

Szerintem pár hónapot még várj vele. Adj még egy (sokadik) esélyt a CoD-nak. És nem utolsósorban: év végére talán már lesz pénzem egy új konfigra! :-))))))
Her Laca
Várok még egy két hetet aztán feldobom apróra a cuccot. Ha ez így megy tovább ,ráérek venni jövõ télen majd új konfigot ,addig meg minek álljon benne a pénzem. Most is laptopról írok,meg ott a telefon ha netezni akarok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Látod én is csak a CloD miatt cseréltem le a VGA kártyát (jó, elõbb-utóbb le kellett volna de ez volt az a bizonyos csepp) és erre tessék. Megette a fene az egészet.

Her Laca
Jaja😊 Erõsen gondolkozom,hogy eladom az egész miskulanciát ,gépet ,joyt ,tr-t ,mitökömet. Van egy bivaly gépem ,meg minden ami ehhez a retek játékhoz kell ,osztán nem is használom. Akkor már inkább eliszom ,annak látszatja is van😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Én is így vagyok vele 😊

Mondjuk azért megy 1000L az off is mert kicsit állóvíz lett ez a CloD 😞

Her Laca
Apropó. Folt van ,lesz ,vagy mi a retek van? Gondoltam megvárom,és addig nem játszom a Cod al ,de ha így megy tovább lassan el is felejtem .😞

Hallgatom oszt mindjárt elbõgöm magam. Nem is tudom miért 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bakker, a Solaris lemez nekem is meg van, de elõkerestem a többi "gépzenét" is.

Benkõ Lexikon I.
Benkõ Lexikon II.
Mihály T. : Szintetizátor-varázs
Presser : Electronok
Omega : P.R.Computer

Nekem vizsont nagyon bejött anno még az Ultrvox, Yazoo, és a Spandau Ballet, no meg a jó öreg Komissar a szomszédból.
fecska
amikor elõször ezt megláttam hangosan felröhögtem😊 Slash szétbaszta MJ koncertjét már a biztonsági õr akarta lekísérni

LeonSilver
Bizony-bizony. Én is mondtam már, hogy szegény Gary Moore (és szegény mi!) 58 évesen meghalt, de az ilyen fluor tamásokra nem bír ráesni egy kurva virágcserép... Én most be is fejezem a linkelgetést (egyelõre 😄 ), de azért még egyet nyomatok. Tudom, hogy vótmá (többször is) de nem bírok magammal. Elmondhatatlanul szeretem a zenéjét. Szóval aki unja az ne hallgassa meg, a többieket meg csókultatom 😉

Most egy kicsit elvonulok, hogy egyedül legyek..

Her Laca
Egy biztos. Akik megérdemlik (vannak sokan hál istennek) örökké élni fognak.
Szerintem napestig hozhatnánk klippeket ,mert van bõven a nagyon nagy nevekbõl,és akad a félistenekbõl is szép számmal. No meg a legnagyobbak száma is tetemes😊 Csak õk legtöbbször korán halnak😞

LeonSilver
Szeressük az öreget. Ahogyan (én) nagyon-nagyon szeretem Jackot is. Ez a zene meg egész egyszerûen utolérhetetlen. Amit Slash mûvel arra nincs szó 😉

Kicsi a világ! 😄 Mi egyszer levonultunk kollektíve az angyalok földjérõl, oszt utána többet nem kellett mennünk! 😄 Cserébe szeretettel fogadtuk az árpád híd környékén a középen elválasztott hosszú hajú fiatalembereket... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az biztos, hogy Ray Dorsetnek van egy feje basszus D:

Her Laca

És a királyhoz mit szóltok?

A zene a mai napig kurva jó és örök klasszikus, de könyörgöm! Az emberek akkoriba hogy voltak képesek ilyen elcseszett fejekkel járni kellni???? XDDD Nagyon gáááz 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
:XD😊)) Paprika barátom volt a beengedõ ember😊 Elõ elõ fordultunk ott is.
Csak miután volt egy kisebb svéd torna ,kitiltottak minket onnan.
Aztán Sanyikát is kirúgták, mert valami amerikai katonai attasét lerugdosott a lépcsõn. 😞

LeonSilver
Persze, nem is azért mondtam, hogy kritizáljam a zenei akármijét akárkinek 😉 Mindenki azt hallgat amit akar 😉 csak ha valami oylant hallgat akkor én legyek távol tõle 😄

Az ilyen szarok mint ez a fogkrém ödipusz meg csak ideiglenes fellángolások.
Tudod Laca azért nem éri meg vele foglalkozni mert egyrészt nem éri meg az idõt pazarolni rá, másrészt meg ezek sehol sem lesznek amikor (például) az alant hallható/látható klippet még ezrek és ezrek fogják imádni!!

Fortunába senki nem járt??? 😊)

www.smart-bus.hu

Imádom! 😊) Pár éve volt koncert az ufóban... hatalmas volt! 😊

www.smart-bus.hu