IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó látni végre egy meszát szögletes kabinnal <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A a hidroplánoknál a Sunderland azt hiszem van is a játékban, a németeknél pedig el tudnék képzelni mondjuk He-59-est mert állati jól néz ki.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Letoltes - terkepek
Az eredeti méret 15000 x 10000 pixel körüli, rengeteg memória kell a kezeléséhez, nézelõdni a 25-50%-os képeket javaslom.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Luthier:
"We’ve been working very hard on multiple aspects of the game. We are pushing with all our might to have the beta version of the upcoming patch ready… Well, sooner than you might think! If nothing goes wrong, it might even be out this very Friday."
LINK
and trollface trolololololololololo
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azt hiszem igen csak megbánnád ezt a dolgot. Ha nem is most,akkor a következõ patch-nél,vagy az utána következõnél, vagy az......
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

www.pumaszallas.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Illetve ki lehetne, egy ütõs javítással, amit lehetõleg már egy kisebb kieggel (pár új gép, mondjuk 1941 elejérõl, orosz front) ingyen. Ezzel párhuzamosan intenzív sajtókampány a neten, magazinokban és a szimulátoros közösségben. Röviden ennyi a marketing terv összefoglalója. Csak ez pénzbe kerül. Mert mondjuk az elsõ tervezett fizetõs kieg bevételeirõl le kellene mondani. Bár meg lehetne csinálni úgy, hogy annak csak egy része lenne ingyenes, patch része...
Értitek mire gondoltam? Abból indultam ki, hogy a CoD-ot is hasonló életciklusra tervezik mint az Il-2-õt. Õs CoD, valami FB, AEP, PF, stb. Nekem ez egyébként szimpatikusabb, mint a World of Tanks üzleti modell, amiben ha prémium lõszert akarsz multiba, akkor küldj sms-t. Gondolom a Wolrd of Planes is ilyen lesz.
De summa summarum: megkerülhetetlen egy ütõs javítás a CoD-hoz. Anélkül nem megy.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk azért megy 1000L az off is mert kicsit állóvíz lett ez a CloD 😞
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Benkõ Lexikon I.
Benkõ Lexikon II.
Mihály T. : Szintetizátor-varázs
Presser : Electronok
Omega : P.R.Computer
Nekem vizsont nagyon bejött anno még az Ultrvox, Yazoo, és a Spandau Ballet, no meg a jó öreg Komissar a szomszédból.
Most egy kicsit elvonulok, hogy egyedül legyek..
Szerintem napestig hozhatnánk klippeket ,mert van bõven a nagyon nagy nevekbõl,és akad a félistenekbõl is szép számmal. No meg a legnagyobbak száma is tetemes😊 Csak õk legtöbbször korán halnak😞
www.smart-bus.hu
És a királyhoz mit szóltok?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak miután volt egy kisebb svéd torna ,kitiltottak minket onnan.
Aztán Sanyikát is kirúgták, mert valami amerikai katonai attasét lerugdosott a lépcsõn. 😞
Az ilyen szarok mint ez a fogkrém ödipusz meg csak ideiglenes fellángolások.
Tudod Laca azért nem éri meg vele foglalkozni mert egyrészt nem éri meg az idõt pazarolni rá, másrészt meg ezek sehol sem lesznek amikor (például) az alant hallható/látható klippet még ezrek és ezrek fogják imádni!!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu