IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a lényeg, hogy ezek nem horror összegek, és egyáltalán nem vagy rákényszerítve.
www.smart-bus.hu
Amúgy általában le vannak bontva a gépek,de néhol kicsit szabadabb.
Amúgy igazad van abban, hogy miféle pimasz dolog az ,hogy még csak nem is böfögnek valamit. Ezért nem tudok elhelyezni néhány dolgot. Az a baj , hogy még mindig nincsen konkurencia. Azt azért megnézném ha Jason-ék váltanának a 2.vh-ra. <#alien>#alien>Csak mi nyerhetnénk, mert akkor aztán vége lenne a boldog békeidõknek a CLOD fejlesztõi csapatánál.
www.pumaszallas.hu
A CloD meg úgy készült hat évig, ahogy a Duke Nukem 10-ig... Ez az egyik ROF-os srác írta, amiért Luthiert támadták a CloD állapota miatt:
Originally Post made by Jason at Sim HQ: 777 Studios - Jason
I'm sorry, but I need to say something because your comments are not correct.
1.) Luthier is a long-time friend of mine and you are smearing him with no proof or knowledge of what really happened that caused the less than stellar release of CLOD. Oleg didn't hand Luthier anything. Luthier was asked by 1C to try to finish the project after Oleg was, depending who you talk to, relieved of duty by 1C or he quit 1C. You make the call. Luthier is making the best of a bad situation and he is a good guy and from what I can tell a good manager. My point is you can't blame him for the release or bad decisions that were forced upon him by others. He was given 12 months to correct 6 years of bad decisions made by others. A good analogy is blaming me for every decision made regarding ROF before my company took over. Coming from someone who had to take over a not so great situation I know what he is going through.
2.) Again, you see to blame Ubi for all this. Why don't you ask 1C if $8 million and 7 years was enough time and money for a team to eventually be held accountable for there work and produce a product? Ubi is not quite the monster they are being portrayed as. Again, see my comments about Oleg's departure. Only Duke Nukem' can have a never ending dev cycle and hell even that got released eventually. Bringing Oleg back isn't going to solve anything. 1C loves when you blame Ubi. 1C was the day to day manager and owners of IL-2 franchise, not to the mention the primary funding source so why aren't they held accountable? Some of you hold Oleg and 1C up like some sort of gods and people who can do no wrong which is foolish.
I'm not going to say anymore, but what you've said about Luthier isn't fair to him. There is no need to be an Oleg or 1C apologist.
Jason
www.pumaszallas.hu
Viszont a program úgy fejlõdik mint az állat. Olegék meg ha normálisan dolgoznának(tak volna 6 évig) azt mondom ok. De eddig bizony ár\érték arányban nem hogy a béka segge alatt vannak, hanem mélyen benne. Uff(személyes vélemény
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Ha valaki tudatosan vásárolgat és figyeli az elég sûrû akciókat az miért gáz? :) Nekem a RoF idáig max 10000.- Forintomban van a 2 év alatt... de vegyük azt, hogy mindent akarok, és mondjuk elment volna rá 20-25000.-Ft. Ez miért egy normál játék árának sokszorosa? Nagyobb címek évente jönnek 10-12000.-Forintos áron... A RoF jelenleg egyáltalán nem drága, teljesen a középmezõny. Kizárólag rajtad múlik, hogy mennyibe kerül neked, és ez bizony nem hátrány.
Arról nem beszélve, hogy a fizetõs tartalmak bizony kiváló munkák. 2-3 dollár egy kiválóan kidolgozott új modellért szerintem egyáltalán nem sok!
A másik, hogy revi nélkül ugyanolyan jól lehet célozni, csak gyakorlás és szokás kérdése. A plusz gpu pedig plusz teher, ami ezeknél a papírjaguároknál nem biztos, hogy olyan marha nagy elõny. Ráadásul ezek a kiegészítõk gombokba kerülnek... minimális az áruk...
Annyit akarok ezzel mondani, hogy nem vagy belekényszerítve a fejlesztési versenybe, mert a kiegészítõk nélkül is ugyanolyan eredményesen és jól lehet repülni mint velük.
Egyébként meg marha egyszerû a történet. Melyik a jobb, egy 5-6000.- Forintos játék, aminek a fejlesztõi szinte szarnak az ember fejére, vagy egy kb dupla ennyibe kerülõ, ahol 90%-ban az van amit mondanak, és valódi fejlesztés történik, nem csak mellé duma megy?
A pénzéhesség szerintem túlzás Uram! Dolgoznak, plusz tartalmakat adnak, és ezért minimális pénzt kérnek. Így tán fennmaradnak, és lesz jövõje a játéknak, a cégnek. Szimulátoros körökben ez sok másik cégrõl nem mondható el... szerintem.
Õk azok, akik letettek már annyit az asztalra, hogy az általuk kért minimális összegeket az ember szívesen kiperkálja... ár/érték arányban messze piacvezetõek szerintem.
www.smart-bus.hu
Majd meglátjuk, hogy Oleg and co hogy vészeli át az elsõ évet, majd onnantól hány új repülhetõ típussal lepnek meg minket. Utána lesz érdemes összehasonlítgatni a fejlesztési és pénzügyi vonalat.
www.pcpilot.hu
Én erre írtam, hogy most az. Hogy mi volt régen, arról nem is volt szó...
Huh... hát, mi egész másképp látjuk ezt :) "Ha "tudatosan vásárolgat, és kivárja az akciókat"... ez mindig leírod, de ez akkor is gáz :) Miért nem úgy írod, hogy ha kiválogatsz csak pár gépet repülni, és megvárod míg azokat ócóért hozzádvágják, akkor van esélyed, hogy csak egy normál játék árát fizesd ki, ne kettõ vagy háromét :) A ROF drága. Szép, de kib*ttul drága. Hogy ár/értékben kiváló lenne, ez nem igaz. Hiszen akkor mindenki megvenné nem? Ez lenne a best buy, és nem kellene akciózniuk. Én azt sem "apró" lehúzásnak érzem, ha arról van szó, hogy katonai szimulátorban tényleges elõnyt nyújtó fejlesztéseket (revi, plusz gpu.) plusz pénzért adnak. Bele vagy kényszerítve egy fejlesztési versenybe, ami ROHADT GUSZTUSTALAN dolog. A "legnormálisabb" fejlesztõi csapat? Talán a legpénzéhesebb...
www.pumaszallas.hu
Ezek az apró "lehúzásaik" engem is frusztrálnak, de ennek ellenére még így is a legnormálisabb fejlesztõ csapat. Összességében pedig ár/érték arányban kiváló terméket kapunk... fõleg, ha az ember tudatosan vásárolgat, és kivárja az akciókat...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
2010.08.19
2011.08.31

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Si vis pacem, para bellum.
Akkor nem tudom mit töltött ma le.
Valaki írta nem is olyan rég, hogy az nvidia driverében a supersampling bekapcsolásával szebb lesz a antialiasing. Ez hol van?
Hiába veszem 4-rõl 8-ra még mindig recéseknek látom az éleket.
A videón 1:56-nál a személyzet ejtõernyõivel próbálják lefékezni a B-24-es Libit:
http://www.youtube.com/watch?v=mjNnqGGgvR0&feature=related
Még mindig Dübendorf:
http://www.youtube.com/watch?v=zhEH8v4FPSI&feature=related
Liberatorok:
http://www.youtube.com/watch?v=IRAPAh78ntM&feature=relate
http://www.youtube.com/watch?v=yt0Q7t7mvvs&feature=related
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A 22 mega viszont kevésnek tûnik, amennyi változtatás van rajta, ez többszáz mega lesz...
www.pumaszallas.hu
Tom.
Kipróbáltam ,semmi változás ,max annyi ,hogy beakadt vagy 5 másodpercre:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.youtube.com/watch?v=SYMW8394Ggg&feature=player_embedded
Én megmondom az igazat perverz vagyok, mert a belgrádi G2-es légcsavarját jó alaposan megsimogattam, na jó a Hurriét is.:):)
"Die Schweiz bekam 80 Maschinen geliefert, welche dann durch die Schweiz mit dem MG 29 über dem Motor und der Oerlikon FF-K in den Tragflächen ausgestattet wurden. Als Zielvorrichtung für den Flugzeugführer wurde das Revi 3c verwendet"
Csodálatosan néz ki az a magyar festésû E3-as!
Elnézést elírtam.:)
Mindennel meg lehet tanulni repülni csak sok idõ és sok gyakorlás kell hozzá.:)
"Senki sem születik pilótának."(Tobak Tibor)
© Johann Win!
A Cod ban az a jó,hogy sokkal,sokkal ,és még annál is többel jobb mint az il2.:) Mondhatnám,hogy közelít a szimulátorhoz ,míg az IL2 õ az nem szim, csak annak nevezzük de nem az. Éééééérted?:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Jó látni végre egy meszát szögletes kabinnal <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A a hidroplánoknál a Sunderland azt hiszem van is a játékban, a németeknél pedig el tudnék képzelni mondjuk He-59-est mert állati jól néz ki.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Letoltes - terkepek
Az eredeti méret 15000 x 10000 pixel körüli, rengeteg memória kell a kezeléséhez, nézelõdni a 25-50%-os képeket javaslom.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu