IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A japók kicsit másként értelmezik a "képregény" mûfajt.
Ajánlom a Blame címût,nem az a superman stílus inkább egy komoly sci-fi történet.
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem 9kHuF a 15MB net + családi kábeltv csomag együtt. (És választhatok a tréhóm és a tréhóm között...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Képregény
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
8900 az 5 mbit +a telefon.Nekem már rég lejárt a hüségem ,de nincs más ahova mehetnék.ÉS az a durva hogy uj elöfizetönek meg Tcomos területen élöknek a 15 mbitest 5k -ért árulja aki meg már több éve nálunk van azt meg megfejik mint a tehenet.
Elvileg ösztöl fejlesztenek VDSL-re ahol 15,25 és 50 es csomagjaik lesznek, emilbe megkérdeztem a központot hogy mikor mennyiért és egyéni igény alapján kiépitik e nálam, mivel nem kell uj kábel hozzá, erre az a válasz jött vissza , hogy ha lesz majd hirlevelet küldenek vagy hivjam a 1288at.Kimeritö válasz volt mondhatom.
De a telepités után még kulcsot kér? nálam csak egyszeri aktiváció volt,telepités elõtt.
Úgy látom a kép készítõjének sem tökéletes az antialiasing.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
De felkúrták az agyam. Ma csöngettek, egy faszi volt, kérdezte, Digi netem van-e, és akarok-e váltani. Mondom, hogy az van, és nem akarok váltani. Nagyszerû - mondja- akkor a hûséges elõfizetõknek lenne ajánlata, olcsóbb havidíj, és 2012-tõl kötelezõ digitális szolgáltatások elõzetes bevezetésére. Persze, érdekel. Bejön, elkezdi mondani, hogy így milyen jó lesz nekem, meg úgy milyen jó lesz nekem, csak aláírok egy papírt, és már intézik is a többit. Bekötnek majd egy új kábelt, de erre szükség van, és majd meg kell szüntetni a jelenlegi elõfizetési csomagot. Majd elõvesz egy T-Home-os szerzõdést. Mondom ez micsoda? Hát hogy a Digi meg a magyar telekom közötti partner megállapodás, bla bla bla. Na, mondtam neki tegye vissza a papírt a kis mappájába, és húzhat lakásból ahova akar. A qrva anyjukat. (Ja, és kiderült T-Home új belépõként, az ehhez kapcsolt fél éves akcióban lett volna olcsóbb a netem, utána kb ugyanez. Viszont TV, és teló sokkal több.)
www.pumaszallas.hu
Nagyon jól néz ki a táj,valamint a tengerpart is szép lett.
LINK
Elvileg mára ígérték a patchet, "ha nem lesz gond". Este kiderül. A beta patch-eket nem telepíti automatikusan, amikor 1C fórumon bejelentik, akkor adnak linket a letöltéshez. Installálni nem kell, csak simán felülírod a régi fájlokat. Ha gond van a beta-val, steam alól a "Verify integrity of game cache" paranccsal vissza tudod állítani a legutolsó hivatalos verzióra.
www.pumaszallas.hu
Ma lesz patch a CLOD-hoz? Nekem úgy rémlik a mai napot adták meg...
Azt szeretném még kérdezni, hogy a CLOD maga telepiti fel a javitásokat és a patchet vagy nekem kell külön, ha igen akkor hogyan?
Éredeklõdni szeretnék, Saitek x52 pro joy hoz lehet e funkció gombokat valahonnan beszerezni. Sajnos a C gomb a joyból kiesett és elveszett😞.
Elõre is köszönöm a segítséget, tudom ez nem joy os topic de hátha😊
IKSZDÉÉÉÉ
Néhány .sfs file lett felülírva a gépeken, csak senki nem tudja miért 😊
Az én tippem az, hogy -mivel megjelenésével egy napon történt- a Hyperlobbyhoz lehet köze. Esetleg a VAC frissített valamit. Grafikai javítás, elõbéta, ilyesmikrõl is pletykálnak, de mivel a beta patch sosem automatikus, ezeket nem hinném...
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD