IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
Kell egy billentyüzet is :-(
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
"..alig használt logarlécem hasonló állapotú menyasszonyra cserélném,......
-TE IS TOLOGATHATOD, jelige!..."
Gondolom, hogy a nagyobb érték nem feltétlenül utal arra, hogy légvonalban melyik szerver van messzebb ?
a ping -rõl fogalmam sincs...nem is szoktam nézni igazából
GOOBY, pls
A Ping-et értem hogy mi, a ping értékének megadott számok ebben az esetben mit jelentenek ? A Pin-elés idejét ?
ultrapack cwitcher -ben (vagy mi az) visszaállítottad alapra a játékot, nincs mod engedélyezve?
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
de használj xfire-t, sokkal több szervert mutat és egyszerû beállítani
GOOBY, pls
Kössz !!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Nem tudtok olyan szervert, amin van külsõ nézet is meg egy pár könnyítés a kezdõknek ?
A SKY9T-re fel tudtam menni, mondjuk le is szedtek mind a két körben, de nem is ez volt a lényeg, meg a joy sincs még meg. Egyébként tegnap vittek el egy új x52 pro-t a vaterán, de lecsúsztam róla.
1024-rõl már visszavettem az elõbb 768-ra. Játék közben is maradjon 128 Mb-on ?
Ez miatt van, hogy egyes gépek kiválasztásakor fehér a külsõ szín, ill. a fülke belülrõl ?
LINK
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 4.10.1 UP3RC4 van fent nekem is, mos már csak az a baj, hogy a próbálgatott szerverek közül a Spit vs. Me109-esre tudok csatlakozni, de ott is 90 %-nál megáll a csatlakozás, a többi kipróbált szerverr nem is tudok csatlakozni. A routeren kell engedélyezni valamit esetleg ?
www.pumaszallas.hu
A Hyperlobby képernyõ jobb felsõ ablakában a "Connect/Select game" pont alatti listában.
Ugyan az mint sima il2 editorba 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kiválasztod object browserben a vonatot (válassz valami nagy szerelvényt) simán Ctrl+kattal lerakod a sínre, nem csinálsz semmit, csak a sín egy másik pontján csinálsz egy waypointot (Ctrl+katt ugyan úgy egy másik helyre a sínen)
Il 2 Sturmovik, a Pacific Fighters és az 1946 van a választható listában.
Mondjuk azért valamivel felhasználóbarátabb FMB-t is csinálhatnának.
A gépeket amiket feldob elsõ körben, meg tudod változtatni, ha a német slotok közt egy repülhetõ típus fejlécében lévõ pilóta ikonra klikkelsz, akkor azt a gépet fogod vezetni. Persze minden más slot géptípusa megávltoztatható, akár lenullázható.
www.pumaszallas.hu
Szeretnék szerteszéjjel bombázni/lõni egy vonat szerelvényt, de nem bírok lerakni a sinre még egy szaros mozdonyt se.
HILFE-HELP-SEGÍCCSSSÉG 😉
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A "Game description" mezõbe mit kell megadni ?
Me 109
Me 109 E4
Me 109 E4
Me Bf 109
Lexikon
Bf 109
Fw 190D
Fw 190D / Ta 152
Fw 190D festés
http://www.acesofww2.com/
www.pumaszallas.hu