IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Úgy baszom ki ezt a szar USB-s billentyûzetet mint a szart. A tököm már tele van vele, hogy mást ír mint amit leütök..ruz = ezt

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Mint írva avygon, valami gebasz van vele. Addig használd mondjuk ruz http://tinypic.com/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Képek beszúrásához használd EZT!
Nos erre jönne be ez
http://iaro.3dmax.hu/ és nem jön be.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nekem ez nem jön be képfeltöltésre.
http://iaro.3dmax.hu/

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Jah, akkor nem ugyanarról beszélünk. Én a 3dsmax.hu oldalt mondom 😊 Az teljesen más típusú oldal, csodálkoztam is, miért kerül itt elõ 😊)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ide ez volt az utolsó amit feltettem, egy hete 😉

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=46258

LeonSilver
Neeeee. Én még két vagy három napja is töltöttem fel képet.

VO101Tom
a 3dsmax.hu már hónapok óta nem megy.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ja. Valami gebasz van vele.

Na én megyek szétnézek,hogy mi van az égi harcmezõkön.

Nem müxik a 3dmax.hu. vagy csak nekem. majd ha megy akkor rakok fekl képet.

VO101Tom
Én 1998-ban kezdtem, akkoriban a fejezetek szerint szétbontva, fehér kötéssel lehetett kapni valami másolt példányt. Nekem az van meg 😊
Ú, ezt beszkennelni nem lenne kis meló...

Oldalszél van, a legújabb patch után vettük észre, hogy besiklásnál lesodort a pályairányról. Aztán a földön néztem a füstöt, hogy szépen viszi a szél 😊
Mûködõ szélzsák azonban még nincs a clodban 😞

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ó, ha látnád szegényt... Nagyon széjjel van már.

Csak sajnos az utolsó mondat kicsit álom marad. Nem sok ilyen jött ki azóta sem. No meg volt a TRENER könyvünk amit Békéscsabán kaptunk, és abból tanultuk a motoros alapképzést. Sajna azt kölcsönadtam a Killiánon és azóta sem kaptam vissza.

Csdak az enyém egy kicsit olvasottabb LOL

Ja-ja Arról bizony.

LeonSilver
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Csak ne merrõl van szó??

Neked szkennelt könyved van? Nekem az eredeti. Valami 50-100 Ft közötti összeget kellett befizetnünk. Ebben benne volt a repülési napló ára is. Majd beszkennelem és felrakom.

A Tied régebbi. :-( Én 1976-ben ketdtem el repülni, abban az évben volt az elsõ felszállásom.
Azonban a CoD-ben nem nagyon vettem még észre,hogy leszállás, vagy felszállás közben valami nagy oldalszelet kaptam volna. Ellenben a RoF-ben általános jelenséggel. Ott sok esetben a szélzsák a reptéren visszintes közeli helyzetben is szokott lenni.

VO101Tom
"Jereb-Szalma: A VITROLÁZÓREPÜLÉS ISKOLÁJA
Irta: Jereb Gábor, a III. fejezet Szalma János munkája.
Mûszaki Könyvkiadó, Budapest 1963"

Nagyon régi, de csak ez van meg beszkennelve. Akkor bemásolom ide a saját jegyzet, amiben a témákat írtam össze:

Gyakorlati repülés
Iskolakör (JSz 4/281)
Iskolakör oldalszélben (JSz 4/289)
A leszállás mechanikai viszonyai (JSz 4/290)
Siklószög rontása leszállás során (féklap, ívelõlap, csúsztatás) (JSz 4/292)
Talajhatás (párnahatás) (JSz 4/296)
Leszállás gyakorlati végrehajtása (besiklás, siklószög megtörése, kilebegtetés) (JSz 4/297)
Leszállás különleges esetei (ellenszélben, oldalszélben, ellenlejtõre, terepen) (JSz 4/300)
Leszállás közbeni hibák (JSz 4/303)

ACM program

www.pumaszallas.hu

VO101 Tom-nak. Neked mikori a repkönyved? a jereb-féle? Mert az enyémben a a 281-oldal már a mûszerekkel foglalkozik. :-)
Az enyém a Jereb-Kisely-Szalma-Szentpéteri-Osváth szerõk könyve, valamint Dr. Orbán Pál rep.orvos. Az enyém még MHSZ-es. 1971-05-27. kiadás. Van a Tied ilyen régi? LOL

Nálam is csinálja, de ez gondolom a megjelenítés függvényében változik. Ha az eget nézed, akkor nem kell annyit dolgozni a GPU-nak, mintha a földt, vagy esetleg föld fölött nézelõdve légiharcban veszel részt.

Az órajel ugrálásra gondolsz?

www.smart-bus.hu

Zpogi
Ezt miért csinálja a videokártyám CoD alatt?

Ezekkel a beállításokkal?

Mint esetünkben, fos programozásra. Met más minden jó. :-)

Laca NV-l tolja, és neki is elszáll. Az exe elszállások általában memória gondokra, instabil tuningra utalnak. Vagy mint esetünkben, fos programozásra. 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok!
A launcher.exe hibáját nem befolyásolhatja pl. az MSI AB?
Vagy esetleg aki a sötét oldali videokarival megy ( NV :-) ) annak is elszáll a játék idõnként?

Köszönöm, nézem.

Tudom hogy Il2ös ez a forum de minden sregítség jól jön !
Figyelem !
Sziasztok !olyan embert keresünk aki ért az egységek exportálásához a játékba!Fontos és sûrgûs lenne , mert piszokul el vagyunk maradva ! :/ az egységeket le tudjuk gyártani , csak valakinek be kéne exportálni !Aki ért hozzá minél elõbb jelentkezzen !

Hungary at War

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
A Jereb-Szalma tankönyv 4. fejezetének a végét vettük át, a 281-303 oldalig. Ez inkább szabályzathoz közeli anyag (iskolakör felépítése, besorolás leszálláshoz, általános közlekedési szabályok). Ez után kis gyakrep elmélet, a különbözõ leszállási technikákat, hibákat beszéltük át. Tettem fel a TS-re (VO101/Oktatás alá) a File transfer szabályzat mappába egy képet is (flugbetrieb1.jpg), ami a 2. világháborúban használt repülõtéri jelzéseket magyarázza el. Errõl is sztorizgattunk kicsit, hogy mikre kell figyelni egy repülõtéren, milyen jelzéseket használnak, stb. CloD-ban is megjelentek már ezek a kis táblák, ha elkezdünk gyakorolni a játékban, akkor ezeket ismerni kell.

Abban egyeztünk meg, hogy a Repulo_szabalyzat_HIM_Sz334_IVfej.pdf -et mindenki maga átolvassa, ez amolyan összefoglalója az eddigi óráknak. Ha ebbõl bárkinek kérdése van, akkor azt köv óra elején átbeszéljük.

Ezután mindenki leszedte az ACM progit a TS szoba file-transferbõl. exe-vel indítva egyenként lehet betölteni a mappájában lévõ animációkat, amiken alap 1v1 2v2 légiharc szituációkat játszott le. A view menüt végigklikkelve lehet nézeteket váltani (alaphelyzetbe csak kilépve lehet visszatérni), ezekrõl írásos anyag csak annyi van, amit a description menüben a progi készítõje odaírt. Ezeket beszéltük át a 2v2.... fileokig bezáróan. Ezt mindenképp érdemes lenne átbeszélni, mondjuk a köv óra elõtt egy fél órát rászánva.

www.pumaszallas.hu

Nem akarom az idõdet rabolni. Ha megadod melyik könyvekbõl, oldaltól oldalig volt az anyag akkor utánaolvasok.

VO101Tom
Tudtommal nem, de a héten valamikor feljössz TS-re, elmondom az anyagot.

www.pumaszallas.hu

Nem tudtam tegnap a kiképzésre menni. Készített valaki felvételt mint a múltkor?

Emiatt a múltkor hajnali kettõkor vettem észre, hogy mennyi az idõ....

Si vis pacem, para bellum.

Majdnem. A sváb vezetéknevem kezdõbetûi...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

igérték a készitök,hogy lesz 3D,már van mert csillagokat látok! a dühtöl😊 igértek meglepetést, na az is van, launcher hibával ma többet találkoztam mint veresel. remélem sünt pisilnek addig amig megnyugszom
😊A nevedben az schlachtflieger-t jelent?😉

Herr Laca:összefutottam az indexen Lacusch69-el és azt hittem te vagy, ezért érdeklõdtem.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

az biztos,hogy bõven van hova fejlödnie a szimnek, viszont én még igy sem teszem le😊 az amikor szembe találom magam egy spittel amit humán terelget na az valami beszarás volt már,hogy abba kellet hagynom mert olyan szivdobogás jött rám,hogy megijedtem. hehe 42 évesen
Her Laca
XD Velem is csinált olyat. 2x haltam az egyik önrobbanás,a másik meg felszállás közben egy spit meglyuggatott😊 No de sebaj. Mondjuk a kékek meg az õ repterük fölött hiénáztak csapatban,mire rájöttem ,hogy mi a helyzet órákat keringtem a csatorna fölött hiába. Mondjuk ez így megöli a játékot,persze õk is szállhatnának fel másik reptérrõl. Na mind1 ez van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ja, és berakott valami kicseszett sufniba ahol rögtön felrobbant az emil, áááááá
Her Laca
Ma még itthon vagyok,ezért játszogattam ,de Tom tanácsát megfogadom, fel a polcra a joyt,tir -t ,aztán ha egy év múlva jó lesz akkor leporoljuk a cuccot. Kár idegeskedni e miatt. Szar ez nem kétséges,valamikor biztos jó lesz . Úgy hogy ,nem is fogom kommentálni ezután ,asszem felesleges idõpocsékolás.
Pedig ha jól mûkszik remek élményt nyújt az szent igaz.Csak hát gondol egyet és nem mûkszik jól😊

Indi😊
Pedig láttalak a szerveren , csak most tûnik fel,hogy sûrûn csatlakoztál:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

meg vuduztál😄 ma még 5 percet nem sikerült egyben repülni
PhantomAss
én már meguntam, rég letöröltem 😊

GOOBY, pls

Her Laca
Ma repkedtem a csatorna felett ,és biza a launcher vagy 5 -6 szor leállt.
Gondoltam csak szólok.

zsííír ! 😄 Kár hogy men of Warban nincs még ilyen ! :/

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Pontosítok. A prohardveren van.

Nekem igen... <#wave>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Nincs. Miért?

Off.Van reged az indexen?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"