IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nos erre jönne be ez
http://iaro.3dmax.hu/ és nem jön be.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
http://iaro.3dmax.hu/
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=46258
Ú, ezt beszkennelni nem lenne kis meló...
Oldalszél van, a legújabb patch után vettük észre, hogy besiklásnál lesodort a pályairányról. Aztán a földön néztem a füstöt, hogy szépen viszi a szél 😊
Mûködõ szélzsák azonban még nincs a clodban 😞
www.pumaszallas.hu
Csak ne merrõl van szó??

Azonban a CoD-ben nem nagyon vettem még észre,hogy leszállás, vagy felszállás közben valami nagy oldalszelet kaptam volna. Ellenben a RoF-ben általános jelenséggel. Ott sok esetben a szélzsák a reptéren visszintes közeli helyzetben is szokott lenni.
Irta: Jereb Gábor, a III. fejezet Szalma János munkája.
Mûszaki Könyvkiadó, Budapest 1963"
Nagyon régi, de csak ez van meg beszkennelve. Akkor bemásolom ide a saját jegyzet, amiben a témákat írtam össze:
Gyakorlati repülés
Iskolakör (JSz 4/281)
Iskolakör oldalszélben (JSz 4/289)
A leszállás mechanikai viszonyai (JSz 4/290)
Siklószög rontása leszállás során (féklap, ívelõlap, csúsztatás) (JSz 4/292)
Talajhatás (párnahatás) (JSz 4/296)
Leszállás gyakorlati végrehajtása (besiklás, siklószög megtörése, kilebegtetés) (JSz 4/297)
Leszállás különleges esetei (ellenszélben, oldalszélben, ellenlejtõre, terepen) (JSz 4/300)
Leszállás közbeni hibák (JSz 4/303)
ACM program
www.pumaszallas.hu
Az enyém a Jereb-Kisely-Szalma-Szentpéteri-Osváth szerõk könyve, valamint Dr. Orbán Pál rep.orvos. Az enyém még MHSZ-es. 1971-05-27. kiadás. Van a Tied ilyen régi? LOL
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A launcher.exe hibáját nem befolyásolhatja pl. az MSI AB?
Vagy esetleg aki a sötét oldali videokarival megy ( NV :-) ) annak is elszáll a játék idõnként?
Figyelem !
Sziasztok !olyan embert keresünk aki ért az egységek exportálásához a játékba!Fontos és sûrgûs lenne , mert piszokul el vagyunk maradva ! :/ az egységeket le tudjuk gyártani , csak valakinek be kéne exportálni !Aki ért hozzá minél elõbb jelentkezzen !
Hungary at War
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Abban egyeztünk meg, hogy a Repulo_szabalyzat_HIM_Sz334_IVfej.pdf -et mindenki maga átolvassa, ez amolyan összefoglalója az eddigi óráknak. Ha ebbõl bárkinek kérdése van, akkor azt köv óra elején átbeszéljük.
Ezután mindenki leszedte az ACM progit a TS szoba file-transferbõl. exe-vel indítva egyenként lehet betölteni a mappájában lévõ animációkat, amiken alap 1v1 2v2 légiharc szituációkat játszott le. A view menüt végigklikkelve lehet nézeteket váltani (alaphelyzetbe csak kilépve lehet visszatérni), ezekrõl írásos anyag csak annyi van, amit a description menüben a progi készítõje odaírt. Ezeket beszéltük át a 2v2.... fileokig bezáróan. Ezt mindenképp érdemes lenne átbeszélni, mondjuk a köv óra elõtt egy fél órát rászánva.
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Herr Laca:összefutottam az indexen Lacusch69-el és azt hittem te vagy, ezért érdeklõdtem.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Pedig ha jól mûkszik remek élményt nyújt az szent igaz.Csak hát gondol egyet és nem mûkszik jól😊
Indi😊
Pedig láttalak a szerveren , csak most tûnik fel,hogy sûrûn csatlakoztál:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gondoltam csak szólok.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"