IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjegyzem, próbáltunk egy 800-as Marauder vs. Gixxer750K1-esem rugalmasságot 50-rõl 6-ban.
A rövid löketû 750-esem úgy állva hagyta az állítólag nyomatékos V2-est, hogy nem is láttam a tükörben...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Olyan 50 el elballagnék vele. Persze baleset akkor is érhet ,de engem már nem a sebesség vonz. Mondjuk sose voltam az a száguldozós fajta.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként akkor még független voltam, alkalmi / rövid kapcsolatokkal...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De még csak a nézelõdés stádiumában járok,valszeg nyárra már megveszem.
Azt néztem,hogy pl lóerõben nem sok a különbség az 1400 és a 800 as között. Menetteljesítményben nagyon érezhetõ?
Ez gyönyörû😊 Legalábbis nekem tetszik.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem ezért nem lesz motorom sosem, mert soha sem volt. A motort szerintem tizen évesen kell elkezdeni 50-es simsonnal meg babettákkal, aztán onnan lehet felfelé lépkedni a nagyobb kategóriák irányába. Jól gondolom?
Bár ezeket a totyakos berregõket amiket Laca nézeget, talán csak nem olyan veszélyes mint valami rizses vagy tésztás seggrakéta nem? <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nagyon sok barátom motorozik,a legtöbb harley val. Õk is azt mondják,hogy a suzuki az jó választás, nekem inkább a forma most a lényeges,azt nem tudom ,hogy egy 800 as vagy 1400 es jobb választás e .
www.smart-bus.hu
Vagy van ez az Intruder. Szóval valami ilyen stílusú tetszik.
Si vis pacem, para bellum.
Meg a versenyzést is tök undorral nyomtad...
😊)))))))))))))))))))))))))))))
Si vis pacem, para bellum.
Nekem egy 800 as is elég lenne szvsz,nem hinném,hogy 1500 as kéne.
De van abban valami amit mondasz ezt aláírom.
Sanyókám😊 Kis közösségünk igazi ereje ím megmutatkozik😊)Már többedszerre,hogy úgy mondjam. Had kapja csak az ívet ,én aszondom baszogatásból sose elég:XD
Adott egy számot különben ,és még nehézséget sem okozna utána nézni de szvsz értelmetlen ,lévén biztos vagyok benne,hogy nem rendõr.
Ha meg az (mint ezt közöltem is vele) akkor nem véletlen ,hogy olyan kép alakul ki a rendõrségrõl amilyen. Mert evvel csak egy nagyon korlátolt ember hozakodna elõ.
A nagy mellnél már csak egy dolog jobb: két nagy mell!<#gonosz1>#gonosz1>
"Am elegem van már az egészbõl....-.-" Konzultálj a többi "haveroddal" vagy Sanyo haverjaival hogy nem fogok mindenkinek leírni külön mindent! Egy emberrel megbeszélem és kész!"
Elsõre még nagy volt a szája, de másodjára már átérezte, hogy hiba lenne feszíteni a húrt... <#boxer>#boxer>
Szerintem hétfõn tudunk elõrelépni...
www.smart-bus.hu
Spad Fighters
Fokker DRI.
Fokker DVII.
Sophit Fighters
S.E.5a
Albatros Fighter
Álj rá az SG mappára, jobb klikk, fájlkezelõ almenü és ott meg fogod látni a Luftwaffe mappát.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"fegyverviselésre és intézkedésre jogosult"
Halkan jegyzem meg, hogy kizártnak tartom bármilyen jellegû kapcsolatát olyan szervezettel, ahol ilyesmit kaphatna. <#alien>#alien>
Ezt már csak abból is gondolom, hogy nincsen olyan
(ha esetleg mégis rendõr lenne) rendõr, aki ilyen eseteben megadná a jelvényszámát magától.<#vigyor>#vigyor>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pisztolya???
Lehet, hogy egy tizenéves hülye gyerek, aki nem fogja fel a tetteit. Na nem mintha ez mentség lenne számára.
Köszi a kedvességed, a korabeli típusok közül nekem is elég sok van, mondjuk a Gotha-ról nem sok. Ha esetleg találnál valamit annak nagyon örülnék! 😊
Tegnap sikerült fellépnem az SG szobába, de sajnos a Luftwaffe szekciót nem, de lehet én voltam vaksi. Majd még ma megpróbálom. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szia ! Éjjel keresgéltem még a neten a privát után és találtam neked való füzetek is. Van valamilyen kívánságod egyébként ?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Meg nem is értem, milyen nagyon sok sikeres üzletrõl szövegel, teljesen friss a regje is.
TBD Devastator
Fh3 Demon
Be2
Fiat Cr32 / 42
P38 Lighting
S2F Tracker
US Liason Aircraft
A26 Invader
Polikarpov Fighters
FW 189 ( magyar vonatkozásokkal !! )
OS2U Kingfisher
Egyébként a lány, akit kinéztünk neki, úgy néz ki, mint Samantha Fox 25 évesen.
Amikor az orvosi munkaalkalmassági vizsgálathoz neki is ki kellett osztanom a vizeletmintához a fél literes küblit, a többiek szóltak neki, hogy : "...Zsolti, a sárgából kel a fél liter, nem a fehérbõl!!!..."
Samantha Fox
Pedig de jó lenne Mig-15, Sabre, Mig-21!, meg társaikkal hasítani.
Kb. 1946-1970 idõszak cuccaival.
Még mindig ez a kedvencem.
SimHQ-t néha nézegetem, de errõl nem emlékszem hírekre, gondolom azóta nagy a csönd. És tervezett címet nem is említettek, mi?
Third Wire: nyilván messze nem szim, csak akartam kicsit "irányítani" a Starfightert, Phantomot + satöbbit...<#miaz>#miaz><#smile>#smile>
Hogy ebbõl mennyi fog megvalósulni (és mikor?), azt megsaccolni sem merem.
Robin Olds életrajzi könyvét elolvasva nagyon nagy kedvem támadt F-4 Phantom II-vel Vietnam felett repülni, de a Third Wire nálam sajnos nem üti meg a szintet.
www.pcpilot.hu
Idõnként szokatatok linkelni ilyen jet videókat, és múltkor annyira bekészültem, hogy kínomban elõvettem a Third Wire játékait.
Fel is merült bennem: miért nincs tervben valami brutál, a HIDEGHÁBORÚ gépeit felvonultató, fasza-grafik JET szimulátor? Nagyon kéne! (LOMAC, Flaming Cliffs2-t hagyjuk, az nem igazán az téma és kevés is)
Másik,© artivizsla #47842:
HOGY a francba lehet 33 évig nulla tapasztalatot összehozni nõk terén?! (börtönbe vót a csávó 10 évig?<#idiota>#idiota>) Megkérdezhetem, mi a "srác" foglalkozása? (mind1, de akkoris - és egyre több az iylen)
Ez már csak a fuldokló utolsó próbálkozása,már a markomban vannak a golyói.
Köszi a segítséget, nagy vagy. 😊
www.pcpilot.hu
bemásolom a legutóbbi válaszát.
De holnap estére igérem ez még változni fog😊))
" Rendben van. Köszöntem a felvilágosítást! Érdekelne ki az a sok ember akiket felháborít a viselkedésem...hmmm. Egyetlen 1x nem volt még ilyen esetem mint ez...pedig már nagyon sok mindent vettem és adtam el itt ph-n! Amennyiben kapok egy olyan képet amiben be van bizonyítva hogy Sempron procit küldtem akkor visszaveszem. De olyan kép kell amiben megy a gép!! Mert egy képet én is le tudok tölteni bármikor! Ha tényleg olyan állapotban van a processzor hogy nem lehet vele semmit csinálni akkor nem vagyok hajlandó a teljes összeget visszafizetni mivel akkor így én maradok "szarban". A fizetett összeg felét hajlandó vagyok visszafizetni!