IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
http://www.youtube.com/v/CgbhyjuhbX8&version=3

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
köszi átnyálazom

GOOBY, pls

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Igen. Minden tökéletes.
Itt van a telepítés menete
Majd Ez is fontos.
De olvasgass elõbb mielõtt nekikezdesz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Hát én csak késõbb tudok fellépni, m.o-i idõ szerint 20:30 - 21:00 tõl vhol reggel fél 8 magasságáig....

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

ma este olyan hét óra körül?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem olyan egyszerû szakma ez a lelki pátyolgatás, mivel csöbörbõl vederbe kerültünk a fiúval. Még a randi elõtti korszakban, mikor a hormonok beindultak nála, elég volt utána dolgozni a többieknek, mert a lila köd miatt összekevert mindent, fordítva csinált dolgokat, stb. Ilyenkor szokták mondani a többiek, nekem, hogy : "...hozzál mer neki egy ribancot, aztán rendezze le rendesen, mert megõrül miatta mindenki..." Most, hogy naphosszat gyurmázza a didiket, megint lila köd van a fiún, most meg ezért nem lát, nem hall semmit, kever össze mindent.
PhantomAss
te Laca azt mondtad hogy cm7-et használsz Defyn ugye?
mûködik minden? kamera, wifi, gps, semmi gond vele?
gondolkodok rajta én is ...

GOOBY, pls

Her Laca
Ezt megláttam egy tag aláírásában:)

" Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Justin Bieber ☐"
Felvisítottam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bajtársiasságból csillagos ötös! :-)))
szekelyland
Szepy kolléga, megadtad mára nekem az életcélt...

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Tényleg Ata mester. Nincs kedved felszállási engedélyért könyörögni? :) Tolhatnánk párban is a vörös terrort ahogy régen ;)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hát, emberek majdnem egy éve hogy nem dugtam be a joy-t. Azt hittem mindent elfelejtettem, de ma felmentem a grij-re bohóckodni és úgy ment mint a régi szép idõkben :))

VO101Tom
Készítettem inkább belõlük egy torrentet, 2,5GB-ot nem teszek TS-re. Ezt a ROF topikban is tovább oszthatod ismerõsöknek, ha gondolod, egy ideig bent hagyom a megosztásban. A fileok nincsenek tömörítve, ha nem kell mind, akkor így válogathatsz is. 105 pdf egyébként, nem mind repülõs, de mind WW1 téma.

www.pumaszallas.hu

196cm 104Kg :D

De itt az angoloknál nincs semmi normális kaja...meg nõ se nagyon...
Ezek meghalnának egy jó körömpörkölttõl.
De megyek haza "Harácsonyra" lesz ám habzsi dõzsi!
Ha a kisklapec nem akarja rendezni a sarát dobjátok a címet,úgyis Nyíregyházán szállok le a vonatról<#boxer>.
Elballagok beszélgetni a szüleivel,mert még egy 40 éves embert is meghat az anyai szigor:D

A Béna.

Na bakker, és végignéztem volna azt az utolsó filmet, az tuti...
Látjátok, még motor sem kell hozzá....

Herr Laca, még egy érv a kisebb mellett. A kisebb vételárat, és a kisebb üzembentartási költséget adott esetben könnyebb a családi pénzügyminisztériumban elfogadtatni...

Si vis pacem, para bellum.

Hááát... annak ellenére, hogy túl gyorsan ment a kamionos, azért ügyes volt... ha belefékez, akkor tarolja a sort... :S

www.smart-bus.hu

Éppen német kitüntetéseket nézegettem amikor megakadt a szemem egy dátumon.Dec.18.-án hunyt el Hans-Ulrich Rudel.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ott az asszony kevesebbet fog ülni. Az mondjuk már HerrLaca kompetenciája, hogy ezt elõnyként vagy hátrányként könyveli el. :)))

Õszintén szólva, én szétnéznék a helyedben a 600-as naked bike-ok közt is.
Iszonyat strapabíró motorok, nagyon jó velük motorozni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kezdésbõl én is a 800-at ajánlanám. A nagyobbik nemcsak nyomatékra nagyobb, de súlyra is, meg vezethetõségre is. Azért az MZ után egy alig 3-4 mázsás tank nem a legjobb visszaszokni. Ha nem teszel nagy, hosszú túrákat, akkor nem fog elõjönni a 1.4 elõnye. Rövidebb, nyugisabb tempókra a liter alattiak jobbak, kényelmesebben vezethetõek. És ha nagyon rákattansz, még mindig cserélhetsz nagyobbra 1-2 szezon után.
Az oldalkocsissal nem akarlak elkeseríteni, de az egy picit másabb világ. Vezethetõségre is, kényelemre is. Ugyanúgy elázol, mint motoron, és ugyanúgy nem tudsz elõzni, mint autóval.
És nem nagyon lehet jókat kapni. Én két éve adtam el egy ismerõsõm oldalkocsis VX-ét, (egy jó fél évig jártam is vele). Ahogy beszélgettünk az érdeklõdõkkel (3-4 volt), ugyanazt a 3 (három) motort emlegették, amit az egész országban akkor árultak. HD volt aranyárért (csak az oldalkocsi 1-1,5M!), egy Bandit és egy Honda közepesen leharcolt állapotban, meg a nálam lévõ Suzuki. Ezen kívül Pancsik, meg Jawak, de az mégiscsak más kategória.

Papa01
...kis kákabélû szarjankók meg akarják nekem magyarázni, hogy menjek legelni mert az milyen kurva egészséges.

Na, most már vigyorogva megyek lefeküdni.. <#vigyor><#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

szekelyland
"...Meg sok legyen"

Ámen

LeonSilver
Én nagyon csípem az ilyen fickókat! Ki nem állhatom, amikor ilyen kis kákabélû szarjankók meg akarják nekem magyarázni, hogy menjek legelni mert az milyen kurva egészséges. Hát nekem meg a pacal, körömpörkölt és társai az egészségesek. Húsból meg nekem a marha a gyengém. Imádommm!!! De alapvetõen mindent megeszek (Vadat és halat, s mi jó falat. És még a tenger izéit is) csak jól legyen elkészítve! Meg sok legyen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

szekelyland
Semmmit... Utána vhol a piszok ruhanemûket kidobtam volna a kocsiból....

Szepy bakker én is 184 vagyok de most decemberben töltöttem a 106-ot.... És a jelenlegi meló mellett egyelõre nem lesz csökkenés + nomeg a párom egyre jobban fõz, amióta külön lakunk anyukától....

Papa01
Köszi szépen!! :) Nagyon jó kis anyagok! :)

Tom:
Köszi neked is a fáradozásaidat,örülnék ha feltennéd! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Mit tenne az adott szituációban? <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Figyelmeztetlek elõre, hogy a cimbora ráadásul nagy páleszfõzõ is egyben és a tudományát nem az idén kezdte a legálisban, meg asszem a fõzõjére sincs garancia már vagy 20 éve, no meg a horgászatot sem veti meg! Szóval, jóféle magyar ember ! :D
Willenbrock
Én az FS-ben szoktam ilyen hidegháborús gépekkel repkedni,ahoz sok kiegészítõ van,viszont harcolni sajna nem lehet velük.
A Third Wire sorozatból a Wings Over Vietnam tetszett legjobban,kiegészítõvel még a veres oldal mig-21-esei is repülhetõk,van 1-2 szép hiteles kabin is hozzájuk.Nem olyan szintû szimulátor mint a lock on de azért hard fokon nagyon nehéz miggel legyûrni a fantomokat.

LeonSilver
Jóember!!! Nagy barátok lennénk mi :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Muszáj volt, mivel vagy húsz évet kellett behoznia a fiúnak egybõl. Mondjuk egy valamit elb@sztunk, ugyanis az elsõ randira vitt magával egy jó nagy csokor vörös rózsát is. Ez idáig nem is olyan nagy baj, de a leányzó apja nagyon jó barátom, mellesleg õ is nálunk dolgozik a cégnél, meg együtt is íjászkodunk, oszt mikor a randi másnapján meglátta a rózsacsokrot, kapott is nejétõl rendesen, mert kiderült, hogy a 30 év alatt nem vett összesen annyi virágot neki, mint amit a lánya kapott az elsõ randin. Jó tanácsként annyit üzent velem a srácnak, hogy ami a lány szobájában történik, az már nagyon nem tartozik rá, de a hûtõbõl a sörét, meg a pörköltjét meg ne egye alkalomadtán, mert akkor kicsit ideges fog lenni és a végén nem áll jót magáért. Tudni kell róla, hogy olyan 100-110 kg-os és mikor délutános mûszakból megyünk haza, õ csak úgy tud elaludni, ha elõtte eszik egy jó nagy tányér pörköltet fél üveg ubival, meg tol rá egy-két sört még a biztonság kedvéért.
Her Laca
Micsoda fotel van rajta:)<#eljen>
Régen azért ,hogy összerakták a dolgokat.

Jobban jár, ha megunja, hisz így csak a cpu árát kell utalnia... ha le kell mennünk hozzá, akkor az úti költségünket, és a napidíjunkat is állnia kell... <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

acidrain
HD -kat nem szeretem, de az Indian az tetszik.

Egy ilyen "fészerbõl kitolt"-nak nagyon örülnék:
http://www.youtube.com/v/Hy0BRcAk-kg&version=3

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Bakker Szepy ezt benéztem:) Azt hittem nekem írtad:XDD

Her Laca
XD:)) Helyes.
Remélem Sanyót értesíti errõl. Én még holnap írok neki ,hiszen reagálnom kell arra amit legutóbb írt nekem,de mint mondottam már nagyjából eldõlt a dolog:) Persze lehet már megunta ezt az össznépi zaklatást amiben része volt az utóbbi napokban:)

Magasabbnak vagy nehezebbnek néztél? <#nevetes1>

(Amúgy amikor sportoltam, 70-75 kiló volt a rendes súlyom. Persze csodálatos életmódom miatt alakult így minden)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Laca!

Én most ezt kaptam tõle: "Rendezve lesz...Nyugalom" Egyelõre most én leállok... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jó :) pontosan 182 cm er vagyok:) De már megyek össze:))

Láttalak képen, és én többnek néztelek volna.

Én 184 cm magas vagyok és kereken 80 kg. Életemben elõször gondolkodom fogyózáson, mert vissza akarom hozni a 78 kg-os sport súlyomat. Fitness teremben 8 percig vagyok képes futni egyhuzamban 10-es fokozaton. Nem tudom hogy ez mekkora távolság mekkora sebességgel, de azt tudom, hogy bringázni ájulásig képes vagyok a hegyekben :)))

lehet oldalasa.épiteni kell,olyat amilyet te szeretnél.erröl szól ez az egész
abszolute érezhetö, viszont ezek nagy testü nehézkes vasak. ha még kezdö vagy nem biztos,hogy jó ötlet. arrol nem beszélve,hogy asszonyka miként reagál dolgokra. de próbáld ki, én annyi hatalmas arcot ismertem meg igazi barátott. nagyon más világ
Her Laca
Ez is igaz:)Már mint a felállítás.
Tehát aszondod,egy 800 as nekem úgy rendben is lenne.
Utoljára 20 évesen MZ vel virgonckodtam:)
De ha lehetne oldalkocsisat kapni az nagyon bejönne:) A kutyám is jöhetne motorozni:XD

Én meg 180 magas és 70-75 kg:)
Nem végeztem cooper tesztet,de napi rendszerességgel átlag 2 tonna kavicsot megmozgatok,nagyjából 1500-2000 guggolás (mindezt olyan plusz 20 -30 kilóval) lépcsõzésrõl már nem is beszélek:)
Kötélen,rúdon a mai napig hamarabb felérek (csak kézzel) mint a fiam aki 24 éves és nagyon erõs:))) Mondjuk futni már nem szeressek.

VO101Tom
A ROF fórumban nemtom mennyire mennek ezek, az Osprey kiadónak vannak nagyon jó kiadványai, amik a történelmi hátterekkel, repülõ ászokkal foglalkozik (I. vh). Van amiben kifejezetten a magyartokkal (Osprey - Aircraft of the Aces 046 - Austro-Hungarian Aces Of WWI ) foglalkozik. Ha ilyesmik kellenek, feldobom TS-re ezeket.

www.pumaszallas.hu

170 magas vagyok, és 90 kiló.
Ahhoz képest az õsszel még Cooper teszten a korosztályom átlagát lazán megfutottam...

Vi8szont motorozhatóságban egy 800-as simán körberöhögi.
Arról nem is szólva, hogy egy 1.5-öst sokkal nehezebb felállítani, ha elesel...<#eplus2>

Na ezért sem féltelek :)). Viszont a kollégáimat annál inkább <#szomoru1> Az egyik alig 170 magas de közel 100 kg. 500 métert még biciklivel sem képes megtenni, 3 fok lépcsõtõl meg nem kap levegõt. Nem is tudom mit akar kompenzálni egy monsterral...

Her Laca
Mint alant említettem én ráérõs fajta vagyok:)
Engem pusztán az érdekel,hogy szép idõben elpöttyögjek vele ,közben csodáljam a tájat stb ,stb.
Tehát a végsebessége,gyorsulása ,konkrétan nem is érdekel,a z viszont már megfontolandó mint mondod,hogy komfortosabb vezetni akkor a nagyobbat.

Mert az átlagember egy pöcs.

Gundark 1 1
Ez a lényeg. Valaki elbasz valamit, és te szívod meg, jobb esetben eltörik a lábszárvédõd, rosszabban a gerinced. Míg egy autóban behorpad az ajtó, és káromkodsz.

Sanyó : irtam én is a gyereknek :) Vázoltam az úriember viselkedését, és stílusát. De én szerintem kedves voltam :) Semmi anyázás meg ilyen. Pusztán felhívtam a figyelmét dolgokra :)