IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Itt van a telepítés menete
Majd Ez is fontos.
De olvasgass elõbb mielõtt nekikezdesz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
mûködik minden? kamera, wifi, gps, semmi gond vele?
gondolkodok rajta én is ...
GOOBY, pls
" Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Justin Bieber ☐"
Felvisítottam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
De itt az angoloknál nincs semmi normális kaja...meg nõ se nagyon...
Ezek meghalnának egy jó körömpörkölttõl.
De megyek haza "Harácsonyra" lesz ám habzsi dõzsi!
Ha a kisklapec nem akarja rendezni a sarát dobjátok a címet,úgyis Nyíregyházán szállok le a vonatról<#boxer>#boxer>.
Elballagok beszélgetni a szüleivel,mert még egy 40 éves embert is meghat az anyai szigor:D
A Béna.
Látjátok, még motor sem kell hozzá....
Herr Laca, még egy érv a kisebb mellett. A kisebb vételárat, és a kisebb üzembentartási költséget adott esetben könnyebb a családi pénzügyminisztériumban elfogadtatni...
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Iszonyat strapabíró motorok, nagyon jó velük motorozni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az oldalkocsissal nem akarlak elkeseríteni, de az egy picit másabb világ. Vezethetõségre is, kényelemre is. Ugyanúgy elázol, mint motoron, és ugyanúgy nem tudsz elõzni, mint autóval.
És nem nagyon lehet jókat kapni. Én két éve adtam el egy ismerõsõm oldalkocsis VX-ét, (egy jó fél évig jártam is vele). Ahogy beszélgettünk az érdeklõdõkkel (3-4 volt), ugyanazt a 3 (három) motort emlegették, amit az egész országban akkor árultak. HD volt aranyárért (csak az oldalkocsi 1-1,5M!), egy Bandit és egy Honda közepesen leharcolt állapotban, meg a nálam lévõ Suzuki. Ezen kívül Pancsik, meg Jawak, de az mégiscsak más kategória.
Na, most már vigyorogva megyek lefeküdni.. <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ámen
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szepy bakker én is 184 vagyok de most decemberben töltöttem a 106-ot.... És a jelenlegi meló mellett egyelõre nem lesz csökkenés + nomeg a párom egyre jobban fõz, amióta külön lakunk anyukától....
Tom:
Köszi neked is a fáradozásaidat,örülnék ha feltennéd! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A Third Wire sorozatból a Wings Over Vietnam tetszett legjobban,kiegészítõvel még a veres oldal mig-21-esei is repülhetõk,van 1-2 szép hiteles kabin is hozzájuk.Nem olyan szintû szimulátor mint a lock on de azért hard fokon nagyon nehéz miggel legyûrni a fantomokat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Régen azért ,hogy összerakták a dolgokat.
www.smart-bus.hu
Egy ilyen "fészerbõl kitolt"-nak nagyon örülnék:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Remélem Sanyót értesíti errõl. Én még holnap írok neki ,hiszen reagálnom kell arra amit legutóbb írt nekem,de mint mondottam már nagyjából eldõlt a dolog:) Persze lehet már megunta ezt az össznépi zaklatást amiben része volt az utóbbi napokban:)
(Amúgy amikor sportoltam, 70-75 kiló volt a rendes súlyom. Persze csodálatos életmódom miatt alakult így minden)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én most ezt kaptam tõle: "Rendezve lesz...Nyugalom" Egyelõre most én leállok... :)
www.smart-bus.hu
Én 184 cm magas vagyok és kereken 80 kg. Életemben elõször gondolkodom fogyózáson, mert vissza akarom hozni a 78 kg-os sport súlyomat. Fitness teremben 8 percig vagyok képes futni egyhuzamban 10-es fokozaton. Nem tudom hogy ez mekkora távolság mekkora sebességgel, de azt tudom, hogy bringázni ájulásig képes vagyok a hegyekben :)))
Tehát aszondod,egy 800 as nekem úgy rendben is lenne.
Utoljára 20 évesen MZ vel virgonckodtam:)
De ha lehetne oldalkocsisat kapni az nagyon bejönne:) A kutyám is jöhetne motorozni:XD
Én meg 180 magas és 70-75 kg:)
Nem végeztem cooper tesztet,de napi rendszerességgel átlag 2 tonna kavicsot megmozgatok,nagyjából 1500-2000 guggolás (mindezt olyan plusz 20 -30 kilóval) lépcsõzésrõl már nem is beszélek:)
Kötélen,rúdon a mai napig hamarabb felérek (csak kézzel) mint a fiam aki 24 éves és nagyon erõs:))) Mondjuk futni már nem szeressek.
www.pumaszallas.hu
Ahhoz képest az õsszel még Cooper teszten a korosztályom átlagát lazán megfutottam...
Arról nem is szólva, hogy egy 1.5-öst sokkal nehezebb felállítani, ha elesel...<#eplus2>#eplus2>
Engem pusztán az érdekel,hogy szép idõben elpöttyögjek vele ,közben csodáljam a tájat stb ,stb.
Tehát a végsebessége,gyorsulása ,konkrétan nem is érdekel,a z viszont már megfontolandó mint mondod,hogy komfortosabb vezetni akkor a nagyobbat.
Sanyó : irtam én is a gyereknek :) Vázoltam az úriember viselkedését, és stílusát. De én szerintem kedves voltam :) Semmi anyázás meg ilyen. Pusztán felhívtam a figyelmét dolgokra :)