IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem jó , hogy ezt egy magassági szinten teszitek. Meg még sok minden van, ha valami kérdés van a Rof sg-mehet. De most már nem írok,mert ki*asztok innen.<#vigyor>#vigyor>
Köszi.
Azért remélem tetszett<#alien>#alien>..
Elég bekukkantani egy mondjuk indexes pol fórumra. Mondjuk én néha (igaz ritkán) be szoktam kukkantani, hogy röhögjek a sok marhán 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utána volt még egy német vizslánk ,utoljára meg egy pincsi.
Mindet rajongásik szerettük,de aztán hazaköltöztettük az üzletet a házhoz,és az ügyfelek miatt nem tudunk kutyát tartani😞
A Béna.
Még egy ilyen társaság nincs is a földön ,mi több!!!
Hungarikum😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Felénk kicsiket töltenek,6-8 centi körül,bõven megborsozva,tejföllel,friss kenyérrel isteni.
A Béna.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Viszonylag alacsony, de annál nagyobb hasú, piréz embör vót.
Tudod, öreg Sam..
Na csak mert ezt a mi Kokasunkat mindig a fikával szopattunk. Érzékeny volt a gyomra a lelkemnek 😄
Gyakorlaton megkajátunk a sátorban, mentünk ki, a Kokas mellett meg elég volt annyit mondani, hogy sétafika, vagy grafika vagy Benfica és már szaladt is a bokorba 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk az igaz, hogy amikor a fiamnak azt mondtam (vagy 10-12 évvel ezelõtt), hogy olvassa el a Nagy Indián könyv-et, kiröhögött... 😞
www.pumaszallas.hu
Mármint arra, hogy lenne itt mit nézetni a néppel, de inkább szét kell mosni az agyukat a sok szarral.
De már lenyugodtam.
Mondjuk attól is ki tudok akadni, mikor a "paraszt" mondja, hogy most voltunk göröge, törökbe, apádfaszába de ha visszakérdezek, hogy aztán ecsém, azt tudod É, hogy hol van mondjuk Síkfõkút, akkor csak kamillázik basszus. A saját országukat nem ismerik de a "törökbe" az megy.. Ehhh 😊 Abba is hagyom 😄
- A napsugár nyomában
- Magyarország kisvasútjai
- Másfélmillió lépés Magyarországon és a többi része!!!
Ezek mind-mind értékek! Ma meg mi van?? stoll buccantás örjöng a valóvilágban vagy mi a faszban (mondjuk most a rabságban, csak nem eleget).
Vagy miért kell a gyereknek hétvégén reggel a szar, anime fosokat meg az idióta köcsög meséket nézni?????
Oylan stúdiónk volt, hogy a világot megettük reggelire basszus. Magyar Népmesék, Varjúdombi mesék, Krisztofóró, stb.. Ehelyett nyomják a szart meg a fost a gyerekeknek is.
- Hyppolit, a lakáj (nem a feldolgozás!!!!)
- Isten hozta, õrnagy úr!
- Pacsirta
- A tizedes meg a többiek
- Meseautó, Lila akác, Ez a villa eladó
Soroljam?
Villa Negra? Hmm??
Hol vannak az ilyen filmek? Hol vannak az ilyen színészek?? Persze sok jó van most is, aki tagadja az hüJe. cserhalmi, Rudolf, stb.. De azért kevesebben vannak jók.
hajaj, lehetne még sorolni 😊 vannak még jó magyar filmek
GOOBY, pls
Argó, Kontroll, Szamárköhögés, Csók anyú, Veri az ördög a feleségét, Hipolit a lakáj (feldolgozás), Csak sex és más semmi, Ámbár tanár úr... hirtelen ennyi jutott eszembe. egytõl egyig zseniális filmek zseniális alakításokkal. A sok hollywoodi szirszar a nyomába sem léphet tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
elmentem az x52+trackir kombóval, egy 10 éves srác úgy levert a sima joyyal tr nélkül hogy köpni-nyelni nem tudtam
mehettem haza az elsõ kör után...😄
GOOBY, pls
Az európai légiharc kupának meg a Fortis kihátrálása tette be a kaput. Õ azt nehezményezte, hogy a Fortis órák eladásai nem nõttek a versenyek hatására.
Sajnálom, hogy ma már nincs ilyen, mindenkinek nagy élmény volt, aki egyszer részt vett ezen, akár versenyzõként, akár nézelõdni. Én kis vitrinben õrzöm amiket onnan nyertem, még Punyek messzer rajzát is 😄
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Állítólag ezek gyíkok vagy mik megnõnek 10-11 méterre is, de olyat még nem fogtak, de 8-9 méterest már igen. Van/volt egy mûsor a Vad Világ, abban azt hiszem Indonéziában kerestek egy hatalmas Pitont (azt hiszem ott Piton él) amely néha beruccant a közeli faluba háziállatokat és néha embereket csemegézni. Lementek egy barlangba ahol állítólag a kígyó élt, de nem volt bent más csak sötétség, nedvesség + denevérek. Amikor jöttek ki a barlangból, egyszer csak elkezdett leereszkedni a barlang száján a keresett kígyó és ahogy jött lefelé nem akart elfogyni.Megfogták és lemérték, azt hiszem 740 cm volt, de közben mivel zokon vette hogy tapizzák rátekeredett a csapattal lévõ herpetológusra(nem nevet, tényleg így hívják a kígyós fickókat) és elkezdte szorítani, a csávó pedig igencsak ordibált kamera ide vagy oda, végül leszedték róla és azután szabadon engedték a kígyót is, szegény faszi kicsit meg volt ijedve.
Sajnos ezeket a csodás állatokat igen gyakran elpusztítják.😞
Sztem egyébként az Anakonda jó film én 5-bõl 4--esre osztályoztam.Gumikígyó ide vagy oda.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
http://amerikaingatlan.us/2011/10/30/az-ehes-python-floridaban-lenyelt-egy-egesz-szarvast/
stb..
Szerintem inkább az van,hogy a piton sem fél semmitõl,na meg az aligátor sem. Szétharapni nem tudja csak ha rázza és szétszakad,de azért a kígyó teste csupa izom,valószínû rázhatná egy darabig. Vízbe sem tudja fojtani gondolom. Piton meg tekereghetett rajta napestig ,gondolom max egy jó kis masszásnak érzékelte a kroki😊 Így megegyeztek😊)
De azért kis mocsok a piton a végén😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Hová silányult a mai magyar filmgyártás :/
www.smart-bus.hu
D9