IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7 2600K, GTX580 Cuda2-s, 8 giga 1600Mhz ram és nem tud olyan folyamatosan futni maxon mint a ROF.
HD 6950 vagy gtx 560 az alja a vga nak ,6970 el és gtx 570 el már jó.
gtx 580 al nagyon jó. hd 6990 el is. Tehát egy NASA kompatibilis hardver kell ,hogy hibátlanul fusson.
De mint alant látod Phantomass nak a konfigját és nincs megelégedve vele.
Ebbe csak az a szomorú,hogy azok a vga-k amiken jól elfut 100+ ezer hufnágelbe kerülnek.
Alternatíva lehet két kisebb teljesítményû vga-t CF,vagy sli be kötve ,de ezekkel nincs tapasztalatom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Masik dolog, ugye ez csak 4:3as keparanyt tamogat.
1400x1050 be nagyobb a field of view ming 1920x1080ba.
1400x1050 be ugye eleg sok sotet felulet van ketoldalt.
Full hdba meg a fuggoleges meg fow tuti kissebb de lehet a vizszintes is.
Ti hogy allitottatok be?
Stabal a TFT native meg a widescreen kozott kene lenni kulonbsegnek? Mert en nem talatam.
May the force serve you well!
Minding kikapcsolom de mindig bekapcsolodik ha ujrainditom.
Mi a különbség azon kívül, hogy mások készítik mind a kettõt?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Install IL2 + extrák
Szûz 1946 kell a HSFX-nek, vagy elég, ha a JSGME-ben kikapcsolom, ill. melyik a jobb Mod, az UP3 RC4, vagy a HSFX ?
Jóember hát én is ebben a cipõben járok ! :/ a gép megvan hogy mi lesz (kb én is 120 rúgot költök rá ) csak a pénznek mindig lába kéll !
szerintem itt nézz körbe : www.argep.hu
vidikártyából ezt venném : http://www.argep.hu/product_1537461.htm
alaplapból Gigabyt-sat kéne venni az olyan 20 ropi körül forog ozt ramból 4 és 8 Gb között gondolkodj ! Tápból egy jó 560V megteszi . A proci azt nem tudom AMD olcsóbb csak kicsit gyengébb 8igaz mihez képest). az Intel meg bitag drága de kicsit erõsebb (ár én I5-t vennék az elég jó azt mondják)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Teljesen különálló az UP-tól.
Ha a kettõt összekavarod, abból jó nem sül ki. (Tesztelve)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mert mind a ketto valtoztatja flight modellt szoval. Az utolsonak telepitett FMje mukszik gondolom. Singlebe ez meg nem olyan nagy gond.
Vagy onlineba nem is lehet hsfxel nyomi?
i2500k 4ghz, 4gb ram, gtx 560ti, win7 x64
tök mindegy mit raksz alá, egy kalap fos a mostani állapotban
nincs olyan játék ami high/very high beállításon ne futna, csak a cod, de annak meg tök mindegy, ha very low vagy ultra high, ugyanolyan fosul megy
GOOBY, pls
Más. Aki vásárolni akar az "Ég Urai" sorozat korábbi részeibõl az a KöKi termináltól gyalog 15 percre ( vagy a 202E busszal 5 perc ), az Újhegyi út 5 szám alatti telephelyen megteheti, mert hegyekben áll még az elsõ példányokból is.
Jelenleg 4 magos, 4GHz körüli proci, 4 vagy 8GB ram, és minimum 1GB-os videokártya (felsõ kateg) kell hogy fullban fusson HD felbontáson.
www.pumaszallas.hu
Nem lesz elég.
Ne reménykedj.
Gyûjtögess még.
Csak!!! egy valamire való VGA az 60 ropi.De lehet a srácok összeollóznak neked valamit .
Bár valami AMD proci ,lap ,4 giga ram ,táp ,meg egy vga talán kijön belõle. Ja kéne vinyó is az meg most drága.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt csak be kell másolni a conf.ini-be. Egy biztonsági másolatot azért csináljatok az eredetirõl.
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=2
Effects=2
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

Telepítése:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Letöltöd a part1-et és a part2-õt
- Kicsomagolod az .exe-t
- Feltelepíted az IL-2 fõmappájába, és UP3al együtt mûködik, már kipróbáltam. Létrehoz egy #UP# mappát a fõmappában. És nem kell aktiválni a JSGME-be.
Kipróbáltam, pl.: Battle of Britain szerveren mûködik. 😊
Good hunting, Pilot!
battlefield szimulátor
www.pumaszallas.hu
Az FX Complation-t honnan tudom letölteni, és fut úgy is, hogy nekem az Il-2ön fent vann az UP3 patch?
Pár kép:

Ha biztonsági másolatod nincs róla (controlst sem mentetted el soha?), akkor lehet nincs más, be kell konfigolni mindent. De ha ezt kell, és végzel, akkor MENTSD EL a fájlokat máshova is (a játékban a controls alatt a save-el egy fájlba lemented a gomb- és joy beállítást. Ezután a conf.init és társait is másold át egy mappába - bár ezek a fájlok peccsenként változhatnak, a gombkiosztás mentése nem).
www.pumaszallas.hu
Hang mód
Ui.: Ezek mûködnek, kipróbáltam õket. De MA találtam egy mód csomagot. 400-500MB. Aki akarja megpróbálhatja. MÓD pack a javából. 😊
FX Compilation topic
FX Compilation part 1
FX Compilation part 2
Remélem hasznosak lesznek a linkek. 😊
R.I.P. White Europe
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Most molyolhatok megint a beállításokkal ,viszont pl jelentek meg érdekes dolgok. Valamit javítottak ,mert mikor ránéztem töltött valamit,de nem sokat. Vagy csak szinkronizált,de mit?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
bár te már olyan szinten vagy online hogy azért megértem hogy idegesít
én pár hónapig biztos nem fogom felrakni
majd ha olyan hírek jönnek hogy "hú de jó lett a peccs óta", de azt hiszem ez nem mostanában lesz
sõt attól félek sosem
GOOBY, pls
Eltûntek a beállításaim a joyt illetõen. Most ez hogy van? És hogy tudom visszahozni? És rohadjanak meg . A tököm se akar megint mindent beállítgatni.
(ha lelõttek csak röhögtem)
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
Si vis pacem, para bellum.