IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Hát Laca nem fogod elhinni, de fészbúkon, Garas mûvész úrra emlékezve linkeltem ezt is! 😉
Egyébként éppen arról beszélgettünk az asszonypajtival, hogy lassan nem marad a nagyok közül senki, és kénytelenek leszünk beérni a stol félékkel. Persze most is vannak jó színészek, de olyan igazán nagy kevés van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Lassan elmegy egy igazán nagy generáció. Még jó,hogy az alkotásaik fent maradnak,és mondhatjuk,hogy ezek az emberek hallhatatlanok .
Legalábbis számomra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
De a fészbúkon van olyan büdös tapló paraszt, aki már nekiállt zsidózni.... Az agyam megáll basszus.

Her Laca
Látom Leon mindig ugyan arra gondolunk.

LeonSilver
MIjki, tedd be máshogy.
Csak linket vagy kisebb képet, ha kérhetem.

köszi szépen ezt a 13472x5808-as képet!
remélem gyorsan kiszerkeszted!

LeonSilver
Meghalt Garas Dezsõ 😞((

Her Laca
No ez ugyan nem örömteli és nem is a mai napra való de most olvasom,hogy meghalt Garas Dezsõ.
Imádtam,sõtt imádom a mai napig.

<#taps>

www.smart-bus.hu

Her Laca
No hála az égnek😊 Én nem nyugtalankodtam ,nekem már megírta a múltkor😊

Sanyo
Mindenkinek köszönöm a segítséget és a támogatást, az ember aki átvert a görbe procival, fillérre pontosan visszafizette amivel lehúzott, a postaköltséget is beleértve.

Imádlak titeket. 😊

www.pcpilot.hu

Milyen szar dolog is 37.000 ft nyugdíjból megélni !

Cikk
Ez a program nincs meg véletlenül valakinek ?

IL2 Compare for HSFX and 4.101
Sikerekben, örömökben gazdag Boldog Új Esztendõt Kívánok mindenkinek!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

A púpos hátú macskáról rögtön beugrott, hogy ez Georg "Murr" Schott(német aranykereszt, spanyol kereszt)gépe.😊

Georg Murr Schott

Volt egy nagyon jó cikk errõl a mûhelyrõl az Aranysasban.

Köszönöm szépen a segítséget, igen a Free track lesz a gondom
Újra megtaláltam a CoD Koreás változatáról a képeket😊 Ebbõl lesz valami majd?

PhantomAss
mármint hogy angol maradt?
pedig így kell...próbáld szóközzel, nagy HU-val esetleg
és nem felejtsd elmenteni utána

Uraim, B.Ú.É.K. mindenkinek, én mmajd csak jövõre leszek <#integet2>
Normálisan optimalizált és játszható cod-ot mindenkinek 2012-re! 😊

GOOBY, pls

Zpogi
Szia!

Valószínûleg az a probléma,hogy feltelepítetted a Freetrack nevû progit és nem indítottad el,indítsd el még akkor is,ha nem használod. Vagy még azt megpróbálhatod,hogy a conf.ini-ben az résznél a trackIRUse=1-et írd át 0-ra.

Sziasztok!

Már pár éve megvan a pacific fighters,de angol nyelven,pár napja néztem meg hogy elvileg a játék feliratai magyarok és a kézikönyv hátuljában is köszönetet mondanak a magyar lokalizációért.Rá is találtam hogy át kell írni az ini fájlt:
locale=hu-ra át is írtam de a játék továbbra is magyar maradt.
Valakinek van ötlete?
Elnézve egy-egy ilyen restaurálás körüli molyolást, vagy egy II. v.h-ús fotógyûjteményt, belegondolni is durva, hogy ezekbõl a gépekbõl ezer-tízezer szám semmisültek meg a háború alatt. Ilyenkor érezni igazán, hogy mi az az "anyagcsata" és hogy mekkora pazarlás volt az egész, anyagi oldalról nézve, mert technikai oldalról hozott talán eredményt, csak egy kicsit sokba került a "kísérletezésre" fordított munka/anyag mennyisége.
A tarjáni restaurátor mûhelyt ismeri valaki ? Amikor anno ott jártam, az öreg az ebéd utáni sziesztáját nyomta, de a felesége megengedte, hogy az ablakon át bekukucskáljunk a mûhelybe. Egy messzert restauráltak és még egy kétmotoros katonai gép állt a mûhelyben. A messzer állítólag német megrendelésre készült.

Ash-82 motorok
Sziasztok!
STEAM-en vettem meg az IL2 1946-ot, és repülés közben folyamatosan a jobb alsó sarokba fordul a kamera, csak lepauzált állapotban tudok középre nézni, utána visszaugrik a jobb alsó sarokba a kamera.
Ez mitõl lehet, van rá gyógymód?
Repülj csak Pe-8 al ...<#eplus2>

D9

VO101Tom
Van egy német restaurátor mûhely, a Meier Motors. Többek között meszát és fókát is restaurálnak. Van egy fórum, ahova rendszeresen feltesznek képeket, pl ezt is (ha a többi is érdekel, klikk ide).

www.pumaszallas.hu

Igen, kb én is ezeket gondoltam, ja meg a joyt😊 De inkább ahogy többen is írták várok még, hogy kijavítsák a CoDot. Tényleg, mikor is jön a Moszkvás rész? 6 év múlva?😊

Volt rá 6 évük..................................

Kri: 10 éves pc-böl használhato a cd-rom, hdd, ház, egér-bill s a monitor
i7 2600k felejtös mert nem igazán tud többet mint a kisteso játékban még mérni is nehéz 😊
max a HT na azt meg feldughatja magának az ember ha csak játékra kell a masina akkor inkább 2500k ami máris +20.000 a vga-ra
30.000 környékén már kapni olyan vga-t amivel tudod futtatni a cod-ot hd-ban medium-on a jelenlegi szar állapotában is.

Sanyo
Szerintem holnap reggel.

www.pcpilot.hu

4.11 mikorra várható? Remélem nem sokára jön. Repülhetõ Pe-8! Már a legelsõ IL-2 óta vártam. Végre! Korábban mindig azt mondták,hogy azért nem teszik repülhetõvé,mert nagyon felborítaná az erõ egyensúlyt a szövetséges oldal meg a kékek között. Most úgy tûnik meggondolták magukat😊 Boldog Új Évet mindenkinek,az 1C csapatának is,reméljük a most következõ 2 hét karácsonyi/újévi szünet után munkába állva jóval komolyabb eredményeket érnek majd el az új játékuk optimalizálásában,továbbfejlesztésében,mint pártunk és kormányunk a "két hét alatt rendet teszünk" címû kampányszöveg megvalósításával.

Ha valakit érdekel a Homefront játék van egy 50%-os kuponom rá a steamen. Szívesen odaadom akinek kell.

PhantomAss
ööö egyébként engem érdekel a régi il2
szoktam vele jácccani 😊
még mindig jobban leköt mint a cod

GOOBY, pls

Her Laca
Ok😊Csak már a pénzemért szeretnék problémamentesen szórakozni azon emberekkel egyetemben akik kifizették azt a közel 10 ezer forintot a szarjukért😊
Én jobban értékelnék valami konkrét idõpontot amire már játszható lesz mint szép képeket.

Vagy legalább a launcher exe hibát orvosolhatnák,mint az egyik legidegesítõb problémát.

VO101Tom
Ja. Nekem is a korai együlésesnek tûnik, a Late törzsén kellene lenni külön merevítõ bordáknak, amit kívülre szereltek fel (no, hát nem ment finoman a leszállás, elõfordul az ilyen 😊 ), viszont nincs kiegyenlítõ súly a csûrõnél, ami late-re utal... akkor passzolok. De kb mindegy, mert ezeken kívül nem volt különbség az együléses erarly meg late között.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
És azt mondd már meg nekem, hogy mi köze a kettõnek egymáshoz? Aki a 3DS Max-al rajzolja ezeket, az nem ül oda akkor sem flight modellt, meg video engine-t programozni, ha pisztolyt szorítasz a fejéhez, mert nem ért hozzá.

Mintha téged azért baszogatnának, minek csempézel a földszinten, amíg az emeleten nincs kész a villanyszerelõ meló...

Egyébként meg Luthier külön mondta is, mindenen dolgoznak ezzel együtt:
"1. We are continuing to work on ALL previously announced features: graphics, FM, AI, radio comms, launcher errors, etc. This has always been a constant, never changed, not expected to change."

www.pumaszallas.hu

Jó 2.vh-s képek

Igen!!!!!Mert Johann Wind legyõzhetetlen!!!!!!😊

Her Laca
Kicsit serényebben ha kérhetném😊
Már azt a dolgozást.
Mert aztán könnyen elõferdülhet,hogy majd az irodában maguk fogják játszani a fojtatást érdeklõdés hiányában.

Az korai.Én ezt a fehér 9-es gápet már láttam vhol fényképen.

Sanyo
Kösz Tom: Il-2 képek. 😊

Laca: írják, hogy dolgoznak rajta.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Tolmácsold köszönetünket és viszont kívánságunkat,de tedd hozzá,hogy a reptéri kóbor ebet sem érdekli az íl2 es csodálatos formavilága,inkább tegyék rendbe a szarjukat elõször.

Sanyo
Il-2 Early?

www.pcpilot.hu

Ksz.Te látsz linket?
Nincs Url beszúrás?
Vagy csak picasaweb(google)-s linket nem lehet elküldeni?

No? No Foto?

még1x

VO101Tom
Clod.

www.pumaszallas.hu

Második vh.-s sztem elég jó fotók:

Ez a CloD folytatásából van vagy az 1946 4.11-es Patch-bõl való kép? Állati jól néz ki ez az Il.

VO101Tom
Boldog új évet kívánnak Luthierék, feltettek pár screenshotot 1C-re.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nem tudom,hogy mennyire jó ez,mert Atag Kellert ma egy gyönyörû rácsapással Pk ra tettem,és nyoma sincs.

VO101Tom
Tényleg. Alig találtam meg, az biztos, hogy a weblap design-el nem sokat foglalkoznak 😊

Itt egy közvetlen link, ha kell:
http://216.52.148.29:2012/ATAGStats/ATAGStatsV1.html

www.pumaszallas.hu

mijki
Zolinátor megszállta a tudatunkat...
Elfoglalja a világot!!!!
MENEKÜLJETEK!!!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro