IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként éppen arról beszélgettünk az asszonypajtival, hogy lassan nem marad a nagyok közül senki, és kénytelenek leszünk beérni a stol félékkel. Persze most is vannak jó színészek, de olyan igazán nagy kevés van.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Legalábbis számomra.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak linket vagy kisebb képet, ha kérhetem.
remélem gyorsan kiszerkeszted!
Imádtam,sõtt imádom a mai napig.
www.smart-bus.hu
Imádlak titeket. 😊
www.pcpilot.hu
IL2 Compare for HSFX and 4.101
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Georg Murr Schott
Volt egy nagyon jó cikk errõl a mûhelyrõl az Aranysasban.
pedig így kell...próbáld szóközzel, nagy HU-val esetleg
és nem felejtsd elmenteni utána
Uraim, B.Ú.É.K. mindenkinek, én mmajd csak jövõre leszek <#integet2>#integet2>
Normálisan optimalizált és játszható cod-ot mindenkinek 2012-re! 😊
GOOBY, pls
Valószínûleg az a probléma,hogy feltelepítetted a Freetrack nevû progit és nem indítottad el,indítsd el még akkor is,ha nem használod. Vagy még azt megpróbálhatod,hogy a conf.ini-ben az
Már pár éve megvan a pacific fighters,de angol nyelven,pár napja néztem meg hogy elvileg a játék feliratai magyarok és a kézikönyv hátuljában is köszönetet mondanak a magyar lokalizációért.Rá is találtam hogy át kell írni az ini fájlt:
locale=hu-ra át is írtam de a játék továbbra is magyar maradt.
Valakinek van ötlete?
Ash-82 motorok
STEAM-en vettem meg az IL2 1946-ot, és repülés közben folyamatosan a jobb alsó sarokba fordul a kamera, csak lepauzált állapotban tudok középre nézni, utána visszaugrik a jobb alsó sarokba a kamera.
Ez mitõl lehet, van rá gyógymód?
D9
.jpg)
www.pumaszallas.hu
Kri: 10 éves pc-böl használhato a cd-rom, hdd, ház, egér-bill s a monitor
i7 2600k felejtös mert nem igazán tud többet mint a kisteso játékban még mérni is nehéz 😊
max a HT na azt meg feldughatja magának az ember ha csak játékra kell a masina akkor inkább 2500k ami máris +20.000 a vga-ra
30.000 környékén már kapni olyan vga-t amivel tudod futtatni a cod-ot hd-ban medium-on a jelenlegi szar állapotában is.
szoktam vele jácccani 😊
még mindig jobban leköt mint a cod
GOOBY, pls
Én jobban értékelnék valami konkrét idõpontot amire már játszható lesz mint szép képeket.
Vagy legalább a launcher exe hibát orvosolhatnák,mint az egyik legidegesítõb problémát.
www.pumaszallas.hu
Mintha téged azért baszogatnának, minek csempézel a földszinten, amíg az emeleten nincs kész a villanyszerelõ meló...
Egyébként meg Luthier külön mondta is, mindenen dolgoznak ezzel együtt:
"1. We are continuing to work on ALL previously announced features: graphics, FM, AI, radio comms, launcher errors, etc. This has always been a constant, never changed, not expected to change."
www.pumaszallas.hu
Már azt a dolgozást.
Mert aztán könnyen elõferdülhet,hogy majd az irodában maguk fogják játszani a fojtatást érdeklõdés hiányában.
www.pcpilot.hu
Nincs Url beszúrás?
Vagy csak picasaweb(google)-s linket nem lehet elküldeni?
még1x
Ez a CloD folytatásából van vagy az 1946 4.11-es Patch-bõl való kép? Állati jól néz ki ez az Il.
Itt egy közvetlen link, ha kell:
http://216.52.148.29:2012/ATAGStats/ATAGStatsV1.html
www.pumaszallas.hu