IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Oké, megvan 😄

Nem is próbálkozok többet, 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem csak ügyes, gyors is. 😊 Már mint Johann Wind
mijki
Akkor egy újabb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Werner Mölders F1-es vagy F2-es változatú messere.

Bocsi hogy elrontottam a játékot, kérdezz még1-t.😉

mijki
Mára utolsó feladvány:

Francia ászok.

Német ászok.
Az 1. link nem sikerült.Talán most:http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/rk.htm

Akit érdekel, az keresse a fenti linken a Lovagkeresztes stukások, csatarepülõk és gyorsbombázóknál. Ott van a lövészek és a rádiósoknál.

A kezén lévõ "Immelmann" karszalag miatt biztos hogy az StG 2-höz tartozik.

Már meg is van az emberünk: Oberstabsarzt Dr. med. Ernst Gadermann
Rudel egyik lövésze. 😊

Link1

Link2

Ez jó játék volt. 😊

Úgy látszik, hogy ma háborús nap van, mert az MGM-en meg "Az angliai csata"-t vetítik éppen.
Én nem rosszindulatból mondtam!!!😊😊
Tudod én mennyit szoktam tévedni? Rengeteget.😊
Tévedni emberi dolog. Csak beszálltam a játékba és szóltam hogy az alsó nem Rudel.😊

Ha lesz kedvem, majd megnézem hogy ki van a képen, mert vhol már látta azt a képet.

mijki
Akkor lehet tévedtem, ne haragudjatok. 😞

Az alsó tuti hogy nem Rudel. Vmelyik másik bombázó ász. Nézd meg a vaskereszt alatt, nekünk balra azt a jelvényt, az egy a "Luftwaffe légi alakulatainak szárazföldi csatajelvénye" legalábbis én ilyen néven ismerem, azt pedig azok a Luftwaffe katonák kaphatták, akik szárazföldi harcokban is részt vettek, sztem Rudelnek ilyen jelvénye nem volt. Az arcán Rudelnek nem is volt ilyen sebhelye.

Az ám. Karl Körner.😊 Az utolsók közt kapta meg a Lovagkeresztet.

A Hûség a becsületem címû hajja és fiai könyvben van vele 1 v. 2 interjú.
Egyébként az egy isteni könyv, csak volt SS katonák visszaemlékezéseibõl áll.

Her Laca

A pumákoknál találtam😊 Tiszta Magyarország.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Rendben, alkönyvtárba fogom rakni, valahogy így fog kinézni: pcpilot.hu/stories/images/sg/

...és innen osztódik tovább az alfórumokra. Remélem így jó lesz. A végsõ igazításokat én is meg tudom csinálni, ha esetleg bele kellene írni a kódba.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Ja. Holnap elküldöm. Ma egy linuxot kell megbütykölnöm. Meg át kell majd írogatnom az eléréseket.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Át tudod küldeni mailben? vo101sanyo kukac gmail pont com. Felrakom, aztán elküldöm a linkeket.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Csak néhány tíz mega. A szkriptek izéjét tárolom csak ott.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Karl Körner😊

Sanyo
Sima ügy, mennyi hely kell? 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nem drága mert egy alapot 2000Huf/év-bõl meg lehet úszni, de akkor is. Menjenek a picsába.

http://fw.hu/elofizetesi_csomag_informaciok.html

de legalább át is nevezik paywebre? 😊

Papa01
Nem mondod.. gáz. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
loál
Fizetõs lesz a szar freeweb. Költözhetek át máshová az sg-s cuccokal. Fakk

Bár ez nem a repülõkrõl szól, nem kisebb ász volt a maga nemében :

„Áprilisban Bollersdorf közelében egy német gyalogsági ellentámadást kellett támogatnunk, amikor megláttam 2 új Sztálin II-es harckocsit 200 méteres távolságban. Az egyik harckocsi legénysége valószínûleg félálomban lehetett, mert nem hallotta meg, hogy egyre közelebb érek hozzájuk. Gyorsan kilõttem az elsõ páncélost, így a roncs elzárta a második látóterét, amelyik egybõl megpróbált felém fordulni, és az én irányomba fordítani az ágyúcsövét. Végül a nagy kapkodásában beletolatott a mögötte lévõ mély árokba. A Bellersdorftól Strausberg felé vezetõ úton 11 Sztálin harckocsi sorakozott fel. A falu szélén további 120-150 harckocsi állt, amelyeket éppen akkor töltöttek fel lõszerrel és üzemanyaggal. Tüzet nyitottam rájuk, így kilõttem az elsõ és az utolsó páncélost. Emiatt torlasz keletkezett, és a többi harckocsi nem tudott megfordulni a keskeny úton. Legénységük beindította a motorokat, és tüzelõállást próbáltak felvenni. Eközben folyamatosan tüzeltem rájuk. A lõporral, és üzemanyaggal megrakott teheraurók azonnal felrobbantak, az oroszok pedig kiugráltak a jármûveikbõl. Kilõttem mind a 39 lövedékemet, azután visszavonultam. A 39 lövedékemmel megsemmisítettem 39 harckocsit. Minden lövés telitalálat volt. Mire visszarendeltek berlinbe 100 ellenséges harckocsit és 26 tankelhárító löveget semmisítettem meg.”
Her Laca
Ja.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Az alsó képen is õ van?

mijki
Pedig Õ az! 😊

Kösz a választ. Tehát kizárólag! Steamen keresztül indítható? Medve
Her Laca
Steamen keresztül indítod nyilván.
Van egy olyan opcio,hogy a filek épségének ellenõrzése vagy mi azt futtasd le hátha valami rosszul települt.Utána autómatikusan kijavítja.

Her Laca
Fogalmam sincs ki ez,de hogy nem Rudel az makdnem biztos😊

A Világ legjobb csatarepülõje.

D9

Hans Ulrich Rudel <#vigyor0>

D9

mijki
Akkor most én:

Sziasztok! Tudna segíteni valaki? Lehet, hogy lejárt lemez, de nem bírom elindítani a Cliffs of Dovert. Majdnem 100 %-ig betölt, aztán leáll. Ha nem muszáj,nem mennék a Steam-hez. Van megoldás? Elõre is kösz! Medve
<#eljen> Benéztem!!!<#idiota>

D9

mijki
Szerintem:

Erich Hartmann

H.J.M.<#kacsint>

D9

V43 1105
Ki van a képen ? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jobban kedveltem anno, mint Koko-t és sajnálom is, hogy a sportpályafutása ilyen véget ért, beleértve a német idõszakot is, ezért is tartom méltatlannak hozzá, hogy a médiában kezdi ilyenformán sajnáltatni magát. Én csak ezen rágtam be, nem a pénztárcájában akartam kotorászni és azt sem vitatom, hogy megdolgozott a pénzéért. Egyébként, ugyan ez igaz az összes celebre és más ismert mûvészemberre, akik alkalomadtán telesírják a médiát, hogy milyen szarul megy nekik.
Egyszer Hofi mesélte el egy interjúban, hogy a '70-es és '80-as években a Koós Janival õk voltak a haknikirályok az országban. Annyi pénzt hakniztak össze, hogy nem tudtak már mit kezdeni vele. Elõször a Koós vetette fel, hogy vegyenek egy telket Visegrádon, hogy fogyjon a pénz, majd építettek rá házat is, de a pénz csak nem akart fogyni. Az OTP-be nem akarta bevinni, mert hülyén nézet volna ki abban az idõben ekkora összeg, fõleg ahhoz képest, amirõl a mûsorai szóltak. Ekkor már mercije volt sofõrrel és kitalálták, hogy majd a visegrádi házikó pincéjébe, egy cipõsdobozba teszi el a fölösleget, mert otthon nem akarta már tartani. Õsszel kivitte a pénzt, de tavasszal, amikor ment érte, az egerek szétrágták mindet. 1,5 milla volt és mindez a a '80-as évek tájékán. Mondjuk, õ legalább nem panaszkodott és volt bátorsága mindezt elmondani.
Sztem nem a sportolóink pénzügyeivel és életmódjukkal/körülményeikkel kellene foglalkozni, hanem mondjuk a politikusokéval.
Madár legalább "megdolgozott" azért, hogy így éljen.

Her Laca
Ma 17.50 Filmmúzeum . A leghosszabb nap.

Her Laca
Ez a régi honlapjuk. A fórum is a régi amit Tom linkelt.Majd kiderül mi is a helyzet.

Más. Azért kíváncsi lennék, hogy az összebokszolt 100 millás apanázs után, miért kell bepánikolni, ha pár hónapig nem érkezik újabb zsé a számlára? Lehet, hogy át kell írni a klasszikust :"..A kaviárt is kaviárral eszem..."

""Nem tagadom: most, hogy már hosszú ideje nincsen bevételem a mérkõzéseimbõl, bizony nekünk is össze kellett húznunk a nadrágszíjat. Az elmúlt években felhalmozott tartalékokból élünk, de ez nem mehet a végtelenségig" - idézi Madárt a hírportál.

Erdei családja most próbál lefaragni a kiadásokból, "Jobban odafigyelünk, hogy ne költsünk felesleges dolgokra. Például nem voltunk nyaralni, de a mindennapi kiadásokat is át kellett nézni. Visszavettem a telefonálásból és a furikázásokból."
A legújabb compare-ban két K14-es van. Egy HSFX 4.0-ás és egy HSFX 5.0-ás. Ha az utóbbihoz nézi a C3-at, akkor jobb a C3, de ha a HSFX 4.0-ás K14-hez, akkor viszont a sima K14-es a jobb. A HSFX 5.0-ban lehet, hogy valamit nagyon elszámoltak, mert az szerint a max. vario az 12 m/s, míg a HSFX 4.0-ban 22 m/s.
Peking egy kicsit a róka fogta csuka esetébe került, mivel felvásárolta az USA adósságát, így ha az euró után a dollárt küldik taccsra, akkor egy kis zsebpénz menni fog a levesbe, amit azért már õk is meg fognak érezni. Ott is kezdenek már nyekeregni az emberek, hogy a cirkusz és a kenyér mellé, egy kis korpalé is jól jönne már és ez nagyon jól látható volt nemrégiben, amikor felmerült, hogy Kína ad segélyt Európának, rögtön elkezdtek hüppögni az emberek, hogy kilóg a seggük a gatyából otthon és még õk adjanak segélyt a gazdag nyugati embereknek. Mondjuk, van is benne valami. A Szlovákoknál is kiverte a biztit, amikor be kellett dobni a közösbe egy kis lóvét, hogy segítsenek a görög nagybácsin, ahol a fizetések, még az osztrák szintet is meghaladták, ráadásul 25 év munkaviszony után mehetett is nyugdíjba a szegény állami alkalmazott.
Mondjuk, ha a londoni bukméker irodákban lehetne fogadni arra, hogy melyik ország olajvállalatai teszik majd rá a kezüket a líbiai olajvagyonra, azt hiszem szánok rá egy kis pénzt, mert túl nagy kockázat nem lesz benne. Valszeg, nem a MOL lesz az és itt még égõ olajkutak sincsenek, mint Kuvaitban, mert ott is csak arra voltunk jók.
"Az USA-ban ki nyomtatja a pénzt? Hát nem a kormány, hanem egy bank, amit úgy hívnak köznyelven, hogy FED. Õ már azon is keres, hogy eladja a dollárt a kormánynak. Utoljára a Kenedy fiú akarta államosítani a FED-et, csak hát golyóval a fejben ez nem volt olyan egyszerû dolog."

Úgy ahogy mondod! Kadhafit is miért kellett olyan gyorsan eltenni láb alól? Mert nem kellett neki a xar dollár. Aranyat akart az olajáért.

Európát washington irányítja. washingtont pedig telaviv. De nem lesz ez így sokáig... Ott van Peking.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb