IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is próbálkozok többet, 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.messerschmitt-bf109.de/display.php?lang=de&auth=e&name=ergebnis_suche&fotonummer=5959
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Bocsi hogy elrontottam a játékot, kérdezz még1-t.😉
Akit érdekel, az keresse a fenti linken a Lovagkeresztes stukások, csatarepülõk és gyorsbombázóknál. Ott van a lövészek és a rádiósoknál.
Tudod én mennyit szoktam tévedni? Rengeteget.😊
Tévedni emberi dolog. Csak beszálltam a játékba és szóltam hogy az alsó nem Rudel.😊
Ha lesz kedvem, majd megnézem hogy ki van a képen, mert vhol már látta azt a képet.
A Hûség a becsületem címû hajja és fiai könyvben van vele 1 v. 2 interjú.
Egyébként az egy isteni könyv, csak volt SS katonák visszaemlékezéseibõl áll.
A pumákoknál találtam😊 Tiszta Magyarország.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...és innen osztódik tovább az alfórumokra. Remélem így jó lesz. A végsõ igazításokat én is meg tudom csinálni, ha esetleg bele kellene írni a kódba.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://fw.hu/elofizetesi_csomag_informaciok.html
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Fizetõs lesz a szar freeweb. Költözhetek át máshová az sg-s cuccokal. Fakk
„Áprilisban Bollersdorf közelében egy német gyalogsági ellentámadást kellett támogatnunk, amikor megláttam 2 új Sztálin II-es harckocsit 200 méteres távolságban. Az egyik harckocsi legénysége valószínûleg félálomban lehetett, mert nem hallotta meg, hogy egyre közelebb érek hozzájuk. Gyorsan kilõttem az elsõ páncélost, így a roncs elzárta a második látóterét, amelyik egybõl megpróbált felém fordulni, és az én irányomba fordítani az ágyúcsövét. Végül a nagy kapkodásában beletolatott a mögötte lévõ mély árokba. A Bellersdorftól Strausberg felé vezetõ úton 11 Sztálin harckocsi sorakozott fel. A falu szélén további 120-150 harckocsi állt, amelyeket éppen akkor töltöttek fel lõszerrel és üzemanyaggal. Tüzet nyitottam rájuk, így kilõttem az elsõ és az utolsó páncélost. Emiatt torlasz keletkezett, és a többi harckocsi nem tudott megfordulni a keskeny úton. Legénységük beindította a motorokat, és tüzelõállást próbáltak felvenni. Eközben folyamatosan tüzeltem rájuk. A lõporral, és üzemanyaggal megrakott teheraurók azonnal felrobbantak, az oroszok pedig kiugráltak a jármûveikbõl. Kilõttem mind a 39 lövedékemet, azután visszavonultam. A 39 lövedékemmel megsemmisítettem 39 harckocsit. Minden lövés telitalálat volt. Mire visszarendeltek berlinbe 100 ellenséges harckocsit és 26 tankelhárító löveget semmisítettem meg.”
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Van egy olyan opcio,hogy a filek épségének ellenõrzése vagy mi azt futtasd le hátha valami rosszul települt.Utána autómatikusan kijavítja.
D9
D9
D9
Erich Hartmann
D9
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyszer Hofi mesélte el egy interjúban, hogy a '70-es és '80-as években a Koós Janival õk voltak a haknikirályok az országban. Annyi pénzt hakniztak össze, hogy nem tudtak már mit kezdeni vele. Elõször a Koós vetette fel, hogy vegyenek egy telket Visegrádon, hogy fogyjon a pénz, majd építettek rá házat is, de a pénz csak nem akart fogyni. Az OTP-be nem akarta bevinni, mert hülyén nézet volna ki abban az idõben ekkora összeg, fõleg ahhoz képest, amirõl a mûsorai szóltak. Ekkor már mercije volt sofõrrel és kitalálták, hogy majd a visegrádi házikó pincéjébe, egy cipõsdobozba teszi el a fölösleget, mert otthon nem akarta már tartani. Õsszel kivitte a pénzt, de tavasszal, amikor ment érte, az egerek szétrágták mindet. 1,5 milla volt és mindez a a '80-as évek tájékán. Mondjuk, õ legalább nem panaszkodott és volt bátorsága mindezt elmondani.
Madár legalább "megdolgozott" azért, hogy így éljen.
""Nem tagadom: most, hogy már hosszú ideje nincsen bevételem a mérkõzéseimbõl, bizony nekünk is össze kellett húznunk a nadrágszíjat. Az elmúlt években felhalmozott tartalékokból élünk, de ez nem mehet a végtelenségig" - idézi Madárt a hírportál.
Erdei családja most próbál lefaragni a kiadásokból, "Jobban odafigyelünk, hogy ne költsünk felesleges dolgokra. Például nem voltunk nyaralni, de a mindennapi kiadásokat is át kellett nézni. Visszavettem a telefonálásból és a furikázásokból."
Mondjuk, ha a londoni bukméker irodákban lehetne fogadni arra, hogy melyik ország olajvállalatai teszik majd rá a kezüket a líbiai olajvagyonra, azt hiszem szánok rá egy kis pénzt, mert túl nagy kockázat nem lesz benne. Valszeg, nem a MOL lesz az és itt még égõ olajkutak sincsenek, mint Kuvaitban, mert ott is csak arra voltunk jók.
Úgy ahogy mondod! Kadhafit is miért kellett olyan gyorsan eltenni láb alól? Mert nem kellett neki a xar dollár. Aranyat akart az olajáért.
Európát washington irányítja. washingtont pedig telaviv. De nem lesz ez így sokáig... Ott van Peking.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb