IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen egyetértek😮)

Gyertek mert itt van élet gyönyörû lányok fantasztikus zene és tánc és itt nem ciki valakit felkérni.Sõt itt egyedûl senki nem táncol csak legényest.Bíz ez nem romkocsma kérem.

Egy kis hangúlat.
Szerintetek meg-e vegyem?

Rég fáj már a fogam egy ilyenre😮)

Logitech 3D-vel nyomom kb hét éve de bírja.
Nohab
Összetett kérdés. Megtanulni, hogy nem zuhansz le? Elég hamar. Sorozatosan légi gyõzelmeket aratni? Kurva sok 😛

Nekem ilyenem van, de ezt csak komoly szándékok mellett vedd csak meg.

Ami pedig a játékot illeti:
Itt egy jó leírás.
LeonSilver
Rendesen megtanulni kezelni a gépeket és repülni viszonylag nem sok idõ.
Életben maradni, másokat leszedni? Háát, egy élet 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

V43 1105
Üdv !

A napokban gondolkoztam, a rég múltban történõ próbálkozásaim után, hogy belevágok az repülésbe ezzel kapcsolatban lenne pár ide kapcsolódó kérdésem. Mennyi idõ az amíg az ember megtanulja rendesen kezelni a gépeket, megtanul repülni velük? Milyen szoftverek szükségesek a játékban való részvételhez? Mennyinél kezdõdik egy alap, kezdõnek megfelelõ márkásabb joystick? Gondolok én itt Logitechre például .. elõre is köszönöm a válaszokat ! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mijki
Velünk(Mester, Fecska és én) jöhetsz waron, azzal megyünk ami jut. Bf-110, Ju-87. A dogolást meghagyjuk azoknak, akik tudnak. 😊 Bár ma lehet megyek egyet vadásszal is. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Radics Bélával mi történt hogy olyan fiatalon meghalt?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Akkor ok, nem én lettem núb szobapilóta..

Még a 110-essel meg a Stukkerrel kell gyakorolnom.. A dogolást meg meghagyom a vadászoknak 😊 Bár ahogy néztem JABo van elég.. mégis dogolnom kell.. <#gonosz3>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hali!

F9-et nyomd meg, akkor nem ugrik vissza a célkeresztre. Fokozatmentesen nem tudod állítani.. illetve tudod, csak tanulj meg bal kézzel egerezni 😊

Hali,
Valaki véletlenül nem repül hat switch-el?
Úgy tudtam ebben már ténylegesen ér valamit, de nem tudom megoldani, hogy fokozatmentesen mozogjon a pilóta feje, és ott maradjon ahol hagyom.
Továbbá, miért mozog olyan darabosan a kormány? sõt még a lapok is..
Zpogi
Örülök,hogy visszatértél 😉 ,kár hogy elmentél tegnap,mert simán befértél volna. Hetti is felrakja a napokban úgyhogy gyûlnek a Zümik ismét,bár inkább CloD-ozni szoktunk Hettivel,de ezt az afrikai érát nagyon szeretem és kikellett próbálnom.

Egyébként meg hamar belerázódsz úgyis és valóban változtattak egy kicsit repmodellen,mikor tesztelgettük én is felháborodtam a G2 elgyengítésén.

Viszont egységben az erõ,ez tegnap bebizonyosodott ismét.

A Muzsikás még mindig a szakma csúcsa. Ahogy Sebestyén Márta is. Vannak akik hajszálnyira megközelítették õket (hál' Istennek!), de behozni sose sikerült...

Itt van például ez a nóta, a maga egyedülálló, elképesztõ zseniális hegedûszólójával és Sebestyén Márta hangjával:

Én is ezért nem mertem menni tegnap, mert újra raktam a játékot, és minden beállítást újra kellett hangolni. Még ma, ha lesz idõm, nyomulok offline, aztán beszállok az online mókába..

Amúgy ijesztõ, hogy mennyit felejt az ember 1 év alatt.. Régebben a bombákat amiket (hozzávetõlegesen) a tankok közé dobtam, azzal a tegnapi próbálkozásaimat nézve örülök, ha egy hangárt eltalálok 😊

A dogolásról ne is beszéljünk.. De lehet, hogy ez a HSFX 5.0 mod viccelt meg, mert mintha a G2-t se lehetne úgy tépni, mint UP2.1-nél.

Erre gondoltál ?

Dark Blue World
Magyar felirat

VO101Tom
Ne accountot adj meg (illetve megadhatod azt is akár), de van minden fájlnak egy elérési útja, azt a tulajdonságaiknál látod. Azt a linket elküldve le tudják tölteni.

www.pumaszallas.hu

Elnézést mindenkitõl a rossz feliratért. Nem figyeltem és rossz feliratot szedtem le. A jó feliratot feltettem a TS/SG/Luftwaffe mappába. Kipróbáltam, mûködik, jó az idõzítése és a megfelelõ a fordítás is.

Most töltöm fel a shared-re- Tom. Ha kész a feltöltés, elég, ha az én accountom elérését adom meg a letöltõknek ?

Itt van a borítója.
Zpogi

Zpogi
Köszönöm Tom majd meg nézem.

Artivizsla:lehet hogy nem is jó ez a felirat mert ez csak Dark Blue és nem Dark Blue World.

Tegnap csatlakoztam Savasékhoz War-ozni a FIBOW-on. Iszonyat jól esett nagyon jó volt,bár kicsit nehézkesen indultam. Felszállás közben konstatáltam,hogy több kontrollom nem jól van beállítva így az elsõ küldim a földön végzõdött törött szárnyakkal.

A második már jobban sikerült. Rögtön felszállás után megtámadtunk 4 db P 40-est és le is lõttük õket,nagyon jól összedolgoztunk(Döme,Savas és én,volt a rajban egy külföldi srác is felszállásnál,de nem tudom,hogy velünk jött-e). Össze zárkóztunk és emelkedtünk tovább,ekkor kiszúrtunk 2db Spit-et az egyiket leszárnyaztam és fordultam,hogy besegítsek a másikba is,ám ekkor minden elõjel nélkül kilépett a játékból.

A harmadiknál 110-essel mentünk(Mester,Mijki,Savas és én),Tobrukot kellett támadni,ám fél óra repülés után ismét kilépett minden elõjel nélkül,nem kicsit lettem ideges.

Ezzel a hibával találkozott már valaki vagy tud rá valami megoldást?

A feliratot azért megnézed ?

Steam hírek.
VO101Tom
Passz. Stingray pár hónapja járt körbe a szobákban, asszem Pogi és Savas is ott volt akkor, kérte, hogy pucoljuk ki a TS szobákat, mert ha ellenõrzést kap a rendszergazda srác, akkor megszívja. Ez azóta is érvényben van, ezért nagy, vagy jogvédett tartalmak megosztásához ne használjátok a TS-t.

A 4sared teljesen jó ilyesmikre, és még azoknak is megosztható a link, akik nincsenek a TS-en.

www.pumaszallas.hu

Ez hasonlít arra, mikor a gimiben a lányos osztályba valahogy besoroznak egy-két fiút is tévedésbõl. Jó, hogy tanulniuk kell a fiúknak is, de ha ügyesek, valami hasonló vár majd rájuk a négy évben. Mondjuk, nálunk fordított volt a helyzet a 20 fiúra jutott két lány, amibõl az egyiket lestoppolta az egyik ügyeletes szépfiú, a többieknek pedig ott maradt az Ágica, aki viszont nem volt egy szégyenlõs lány, a mi nagy szerencsénkre. Mondjuk lehet, hogy ez is közrejátszott abban, hogy az 5 éves érettségi találkozón szembesültünk avval, hogy Ágica nem az iskolarendszerû oktatásnak megfelelõ szakmájában helyezkedett el, hanem amit "ezen kívül" tanult. Egy-egy osztálykiránduláson itt tényleg volt vállveregetés a fiúk között, hogy "..jó a csaj, ki van próbálva..." Fiatalság, bolondság, de ha egyszer lejutok majd Pécsre, ahol azóta sem voltam még, Ágica is eszembe fog jutni, mert nekem onnan nem a török megszállás tárgyi emlékeinek a látványa a legnagyobb élményem. Ez van.

TS/SG/Luftwaffe mappában a film mellett. A repülõs füzeteket levettem a helyfoglalás végett. A film egyébként maradhat a TS-en?
VO101Tom
Felirat file hol van? Megnézem a 720-as HD-re rátehetõ-e...

www.pumaszallas.hu

Tom, ha már úgyis benne vagy, nem javítanád ki a felirat idõzítését ennek a filmnek ?
LeonSilver
Egy igazi kuriózum és befejeztem (egyelõre) <#idiota>

Ezt még valamikor 200 évvel ezelõtt hallottam/láttam a Juhász Elõd féle butikban, azóta kedvelem (mondjuk a fasza countryt azóta is, de ezért nem minden szemetet)

Kenny Rogers: Planet Texas

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Nemtom ki az, aki a TS-re képes volt feltenni Warez könytárat, benne játékokkal, de sürgõsen szokjon le errõl. A TS szerveren csak vendégek vagyunk, az egyik 77-es srácot qrják meg érte, ha olyat találnak a szerveren, ami illegális!

Azt a mappát töröltem, és aki tudja magáról, hogy tett fel még hasonlót, szedje le sürgõsen! Amíg van TS.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Én egy régi progit használok, Time Adjuster a neve. Megnyitva a txt-t tudod tologatni ide oda az idõket, vagy megnyitva mellette a film képkockájához igazítja. Legelsõ és leguccsó mondatra rámutatsz, a többit közé szinkronizálja. Ez nekem 99%-ban megoldja, akkor van gáz, ha a film fps változik lejátszás közben, de ez nagyon ritka. TS-re felteszem a Dongo szobába.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Nem tudtok ti semmit 😊))

Ezt nézzétek. ( a zenét le is halkíthatjátok, nem az a lényeg)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Artivizsla: Amit linkeltél feliratot a Dark Blue World-höz annak nem jó az idõzítése. Erre valami megoldást nem tudtok véletlenül?

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

Nohab
Amúgy errõl eszembe a jutott a Markos Nádas páros. Egyszerûen beszarok rajtuk.

Itt nincs megjátszás, ezek ilyen hülyék. 😄

Markos- Nádas Katona dolog 15 évvel késöbb
Nohab
Mondjuk tõlem távol áll ez a zene. Sváb környezetbõl származom. Esküvõkön inkább ilyet lehet hallani errefelé.

Sajnos mostanában kezd eltûnni ez a hagyományõrzés és az a jó németes világszemlélet. Már csak az erõsen fogyatkozó öregek beszélnek svábul. Tanulni a nyelvet tõlük már lehetetlen, ebbe születni kell.
Her Laca
Ez nem kérdés ám.Mármint,hogy ez tetszik e itt akárkinek is. Ez belénk van kódolva ki bevallja ki nem,de ha egy esküvõn pl ilyen zenét hall a jónép mindenki megmozdul lett légyen öreg vagy fiatal.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Valami teljesen más,Én ettöl örülök meg.
repvez
Én Nem vagyok ilyen nagy rocker , inkább a tuc-tuc felé hajlok, debármit meghallgatok ami jó (nightwish,evenecense)
mostanába nekem ez a 2 kedvenc:

Nohab
A végével megkoronázta az egészet.
fecska
Részemrõl:

Her Laca
<#eljen><#worship> Erre ennyit tudok mondani.

Nohab mester.

Õk meg az elsõ 6 ban vannak nálam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Garou
Üdv!

Inkább csak olvaslak benneteket, de most én is belinkelném az egyik kedvencemet:

Voice of The Soul

Mikor ezt írta Schuldiner mester, már tudta, hogy nem fog meggyógyulni a rákból. Benne van minden, az elején a fájdalom, a végén a csakazértis kitartás.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Nohab
Kellemes hangulatot tud teremteni. Elteszem, még a hasznomra válhat 😊

Ezek meg a mostani kis kedvenc lassú muzsikáim:
Nightwish - While Your Lips Are Still Red
Nightwish - The Islander
Nohab
Nehezen indult be, de onnan már tetszetõs. Átfogom még nézni ennek a bandának is a mûveit.
Errõl mi a véleményetek? A csaj elég bénítóan tud nézni a csalánszopott szájával, de a hangja nem semmi

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A TS/SG/Luftwaffe mappába feltettem a Dark Blue World c. filmet és a magyar feliratot is mellé.
Her Laca
Ezt nézd meg.

Szerintem bitang egy jó klipp.

Her Laca
<#csodalk><#taps><#eplus2><#ijedt> Ennyit tudok mondani😊 De ízlésrõl mint mondottam nem vitatkozunk😊)

Bejön mi <#eplus2> Na, jó ha már ilyen szépen kéred, megkapod <#nevetes1>

Meg még ezen nõttem fel

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nohab
Ment a listámra 😊

Draft Punk, hmmmm. Nagyon nem szeretem a monoton elektronikus zenét, de nekik valahogy sikerült meggyõzniük.

Nyámi: Daft Punk - Harder Better Faster
Her Laca
Most esett le a szellem lovas bakker. Gyerek koromban adták ezt a tévében ha jól rémlik,de a zenére konkrétan emlékszem.

Her Laca
Ehhez mit szólsz?😊 Én bírom.

Szepy!
Azt az atyát tedd be .

Na mi van már? Megint zene butikot tartunk? most épp ezt hallgatom

Nohab
Alice Cooper - Poison

Nem vagyok egy nagy rajongója a western témakörnek, de ezt órákig tudnám hallgatni.