IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ijesztõ, hogy mennyit felejt az ember 1 év alatt.. Régebben a bombákat amiket (hozzávetõlegesen) a tankok közé dobtam, azzal a tegnapi próbálkozásaimat nézve örülök, ha egy hangárt eltalálok :)
A dogolásról ne is beszéljünk.. De lehet, hogy ez a HSFX 5.0 mod viccelt meg, mert mintha a G2-t se lehetne úgy tépni, mint UP2.1-nél.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
Most töltöm fel a shared-re- Tom. Ha kész a feltöltés, elég, ha az én accountom elérését adom meg a letöltõknek ?
Itt van a borítója.
Artivizsla:lehet hogy nem is jó ez a felirat mert ez csak Dark Blue és nem Dark Blue World.
Tegnap csatlakoztam Savasékhoz War-ozni a FIBOW-on. Iszonyat jól esett nagyon jó volt,bár kicsit nehézkesen indultam. Felszállás közben konstatáltam,hogy több kontrollom nem jól van beállítva így az elsõ küldim a földön végzõdött törött szárnyakkal.
A második már jobban sikerült. Rögtön felszállás után megtámadtunk 4 db P 40-est és le is lõttük õket,nagyon jól összedolgoztunk(Döme,Savas és én,volt a rajban egy külföldi srác is felszállásnál,de nem tudom,hogy velünk jött-e). Össze zárkóztunk és emelkedtünk tovább,ekkor kiszúrtunk 2db Spit-et az egyiket leszárnyaztam és fordultam,hogy besegítsek a másikba is,ám ekkor minden elõjel nélkül kilépett a játékból.
A harmadiknál 110-essel mentünk(Mester,Mijki,Savas és én),Tobrukot kellett támadni,ám fél óra repülés után ismét kilépett minden elõjel nélkül,nem kicsit lettem ideges.
Ezzel a hibával találkozott már valaki vagy tud rá valami megoldást?
A 4sared teljesen jó ilyesmikre, és még azoknak is megosztható a link, akik nincsenek a TS-en.
www.pumaszallas.hu
TS/SG/Luftwaffe mappában a film mellett. A repülõs füzeteket levettem a helyfoglalás végett. A film egyébként maradhat a TS-en?
Ezt még valamikor 200 évvel ezelõtt hallottam/láttam a Juhász Elõd féle butikban, azóta kedvelem (mondjuk a fasza countryt azóta is, de ezért nem minden szemetet)
Kenny Rogers: Planet Texas
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azt a mappát töröltem, és aki tudja magáról, hogy tett fel még hasonlót, szedje le sürgõsen! Amíg van TS.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ezt nézzétek. ( a zenét le is halkíthatjátok, nem az a lényeg)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Itt nincs megjátszás, ezek ilyen hülyék. :D
Markos- Nádas Katona dolog 15 évvel késöbb
Sajnos mostanában kezd eltûnni ez a hagyományõrzés és az a jó németes világszemlélet. Már csak az erõsen fogyatkozó öregek beszélnek svábul. Tanulni a nyelvet tõlük már lehetetlen, ebbe születni kell.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
mostanába nekem ez a 2 kedvenc:
Nohab mester.
Õk meg az elsõ 6 ban vannak nálam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Inkább csak olvaslak benneteket, de most én is belinkelném az egyik kedvencemet:
Voice of The Soul
Mikor ezt írta Schuldiner mester, már tudta, hogy nem fog meggyógyulni a rákból. Benne van minden, az elején a fájdalom, a végén a csakazértis kitartás.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Ezek meg a mostani kis kedvenc lassú muzsikáim:
Nightwish - While Your Lips Are Still Red
Nightwish - The Islander
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Meg még ezen nõttem fel
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Draft Punk, hmmmm. Nagyon nem szeretem a monoton elektronikus zenét, de nekik valahogy sikerült meggyõzniük.
Nyámi: Daft Punk - Harder Better Faster
Nem vagyok egy nagy rajongója a western témakörnek, de ezt órákig tudnám hallgatni.
Én nagyon nagy Metallica rajongó vagyok ám:)
Mondhatnám az elsõ háromban ami a kedvenceket illeti ott van:)
Rebecca:) <#eplus2>#eplus2>
Ha már Metallica
Metallica - The Unforgiven
Iron Maiden - The Longest Day
Mondjuk azt nagyon sajnálom, hogy ebbõl a korszakból elég silány a felvett hanganyag minõsége. :-\
Nem úgy mint ezek a szarok.... (Ha már péntek van.)<#eplus2>#eplus2>
Hamarabb megtudunk Sanyótol valamit ,mint tõlük:)
http://il2sturmovik.ubi.com/cliffs-of-dover/en-gb/home/index.aspx
Legalább szólhatnának az Ubisoftos fiúknak, hogy még élnek és frissítgessék már az aldomainjüket.
Mondjuk itt szebben szól.
Jut eszembe Miki fiam:) és még nem is lovaltuk bele magunkat annyira ,mert még pl szó sem esett részemrõl az Iron Maiden rõl ugye.Így hirtelen este 10 körül:)
No ezt be kell tennem:)
Megvan ez a dísz albumuk:) Extra DVD meg mitököm. Nagyon ütõs.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mijki, ezek a színek mennek. Meg a villamos ;) (Rolls Frakció)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Autóm szerves tartozéka ez is:) Szoktak nézni,hogy bólogatok a kopasz fejemmel a ritmusra:)
Na meg ez is:)
Mondjuk ezek kicsit keményebb zenék tegyük hozzá.