IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom. Köszi a segítséget. Az utolsó lépésig meg volt minden, ott volt a bibi, hogy nem vártam meg a "várakozási idõt", így nem kaptam meg a jó linket.

Most betömörítve teszek vissza mindent, bár tényleg nem sokkal lett kisebb a méret. Megy fel a First Light-is a Darkl Blue mellé, viszont ehhez nem találtam magyar srt-t, ill. az még vele a gond, hogy avi file létére, se a média player, se a KMplayer és a Divx player sem tudja lejátszani. Feltettem egy KLite 8.1-es packot is, de így sem megy. Ha valaki leszedi majd, jöhetnének ötletek a lejátszásra vonatkozólag.
LeonSilver
Ennyi volt a RoF

ezek meg voltak a gépek

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Egyébként nekem rohadtul nem tetszik a 777 üzletpolitikája. A kis faszom fog venni zsetonért iylen szart, ami világít nekem az iccakában. Húzzák a faszukra.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Még valamit. A fejlõdés grafikailag is látványos és ingyé van azoknak is, akik csak a demot használják.

A CloD-ot eladták nekem x összegért és egy rakat szar VOLT akkor is és most sem sokkal jobb.

LeonSilver
Én nem vettem hozzá semmit néhány gépet leszámítva. De! Mint mondottam volt a RoF kész volt amikor kiadták. Qrva jókat nyomtuk online. A CloD meg félkész sincs. Ja. És a néhány géppel együtt összese 71€ költöttem rá. Nem most. Akkor még talán 240 körül volt az ojró.

VO101Tom
"A RoF az évek alatt miért fejlõdött látványosan a mai szintre?"
Azért bakker, mert a ROF, a field modokkal együtt, az 350 dollárba kerül. Most adnak 45% engedményt, ha legalább 20 gépet veszel. Dejó. Akkor is a többszöröse a clodnak, ha annak a megjelenési árát nézed, a mostani 3e Ft-hoz képest meg már az akciós is több mint 10-szeres pénz.

Na ezért.

De borítékolom, aki ezt a ROF-nak teljesen normális, követendõ üzletpolitikának tartja, az fog a legjobban fújni az 1C-re, amikor a BoM-ot teljes áron adják ki.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ja. És akkor az A-10C-t BÉTA-ként árulták. Szóval aki megvette, az tudta, hogy még közel sem tökéletes!

LeonSilver
Na látod? Például ez is. Én qrvára megértem, hogy alacsony prioritású,. meg a kutyát nem érdekli, stb.. De! Kérdezem én, RoF-ban ezt (is) miért lehetett tökéletesen megcsinálni? Ott miért mûködik ez is és minden más is? A RoF az évek alatt miért fejlõdött látványosan a mai szintre? Sõt!! A pénzünkért a RoF-ot miért kaptuk teljesen játszható állapotban és ezt a rohadt szart meg miért nem?
Persze a válaszok zöme már elhangzott néhányszor, csak úgy kérdezem ;)
Én már jó néhány szoftvert vettem és még sohasem bántam meg, egy kivételével. A CloD egy megveszekedett kanyi vasat sem ér jelenleg!
Nézd meg az A-10C-t, az is elég kaki volt, amikor nem kevés pénzért megvettük. De! Fejlesztik, ráadásul a Nevada mapot (ami a képek alapján qrva ütõs lesz) mi akik úgymond elõvételben megvettük az A-10C bétát, ingyen megkapjuk.

VO101Tom
A Pumaszállás GYIK lapot módosítottam a HSFX-re mutató linkekkel.
Köszi Savas a linket.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A Hyperlobbyt szedd le, itt a lap alján van leírás az installról:
http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html

A szervereken futó verzió változhat, a nevükre klikkelve az infóba be szokták írni mit kell engedélyezni.

AZ UP3 és a HSFX két különbözõ mod csomag, azokat két különbözõ IL-2 mappára telepítsd. Itt ír savas a HSFX-rõl: #48600

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A bot mozgásának csak az animációja darabos, a gép vezethetõségét nem befolyásolja. Igen, a kezdetektõl ez van, és nincs is igazán szó róla, hogy ilyen apróságokkal foglalkoznának mostanában.

www.pumaszallas.hu

Ksz.:) Mert megsértett egy tisztet. Még 50 évvel késõbb is fájlalta hogy elhelyezték onnan.
A hajja & fiai gondozásában magyarul is megjelent, Donald Caldwell által írt JG 26 hadmûveleti naplójában van benne ez a történet. Én már rongyosra olvastam a II. kötetét, igaz elég szerencsétlenül is van kötve az a könyv.:)
Érdemes elolvasni.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Többjátékos mód / Csatlakozás egy szerverhez / 24.21.240.15:21000 / csatlakozás

Ez egy cím, de a Hyperlobbiról, vagy az XFire-rõl tudsz más címet is kiírni, aztán azt bemásolni ennek a helyére, csak figyeld, hogy milyen mod van fent neked és milyen kell a szerverhez.

Mitõl lett számûzött ?

Il-2 1946-ban, hogyan lehet online szerverekre belépni? Egyáltalán hol van a szervereket felsoroló lista? Addig hogy lehet szervert csinálni már eljutottam. Elõre is kösz a segítséget.

Délután megnéztem a Dark Blue World-öt, ami a cseh pilótákról szól. Nem olyan, mint AZ angliai csata, de azért jó kis film, nekem tetszett. Lassan meg lesz a First Light-is, ami meg a lengyel pilótákról szól.
Her Laca
Most meg mindenki Elemér 1 et kezd el használni:)) Hirtelen sikere lett:)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Értem, kár érte... köszi a segítséget.
És a bot darabos mozgása miért lehet? Láttam vidiket amiken ugyanez megvolt, ne is számítsak másra a jövõben?
Her Laca
Nem azt is kivették.
Most változott a menü:) A messereknek kell állandóan gépészkedni,míg ugye a hurkány meg a spit nem igényli a PP állandó használatát annyira.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

fecska
gondolom a tûzhányó 2es maradt :)

Her Laca
Nohát ,nohát:) Atagon eltûnt az Elemér 4:)))
keresgélem ,keresgélem de sehol sincs:)

X52-re jött a válasz:O)
"Kb. 6 éve kaptam ajándékba, 1szer kipróbáltam azóta tárolva volt"
mijki
http://www.youtube.com/v/uQdUOWcsCrE&version=3

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
OFF:

Lucas bácsi filmje a Red Tails január. 20-án fog megjelenni. Biztos remek alkotás lesz, mely a valóságot hivatott bemutatni.<#mf1><#eplus2><#crazya> *trollface*

Itt a trailer:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uQdUOWcsCrE

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nohab
Nincs mit.
Nohab köszi a linket.:O)))
Köszi srácok a biztatást:O)
Érdeklõdtem mennyi idõs mûszer de végül is a lényeg mennyit cibálták.Várom a választ...
xx.-ban.
acidrain
Ennyi pénzért?
Simán! Nagyon jó az X52, élmény vele repülni!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

RatBaG
elitta a máját.

Per Aspera Ad Inferi.

mijki
<#eljen>
Az utolsó képen én vagyok, az utolsó missionben. Jó volt nagyon. Köszönöm nektek. :)

LeonSilver
Hol laxxx?

acidrain
Pár kép:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Azért ha lehet, próbáld ki vásárláskor.
Köszi Glo,rámentem gyorsan,most várom az eladó válaszát.
Kell nekem mert megérdemlem.:O)
Ennyiért simán megéri. Én anno duplájáért vettem Galától, de az is 3 éve volt már asszem..

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Tisztelt Minkenki!

A TS-ünk tárhelyének felhasználhatóságáról némi emlékeztetõ: pl. warez, tömörített játék, vagy bármi, ami jogszabályt sérthet, nincs helye a TS tárhelyen. Ugyanis ellenõrzés során ha ilyesmit találnak, visszanézem a logot, hogy ki rakta fel, és a feltöltõnek lesz kiküldve az összes számla. Ezen kívül a TS NEM PUBLIKUS!!! Lehet hívni barátokat, de a határokat tartsuk be.

Köszönettel: 77.PX_Sting
Teljesen egyetértek:O)

Gyertek mert itt van élet gyönyörû lányok fantasztikus zene és tánc és itt nem ciki valakit felkérni.Sõt itt egyedûl senki nem táncol csak legényest.Bíz ez nem romkocsma kérem.

Egy kis hangúlat.
Szerintetek meg-e vegyem?

Rég fáj már a fogam egy ilyenre:O)

Logitech 3D-vel nyomom kb hét éve de bírja.
Nohab
Összetett kérdés. Megtanulni, hogy nem zuhansz le? Elég hamar. Sorozatosan légi gyõzelmeket aratni? Kurva sok :P

Nekem ilyenem van, de ezt csak komoly szándékok mellett vedd csak meg.

Ami pedig a játékot illeti:
Itt egy jó leírás.
LeonSilver
Rendesen megtanulni kezelni a gépeket és repülni viszonylag nem sok idõ.
Életben maradni, másokat leszedni? Háát, egy élet ;)

V43 1105
Üdv !

A napokban gondolkoztam, a rég múltban történõ próbálkozásaim után, hogy belevágok az repülésbe ezzel kapcsolatban lenne pár ide kapcsolódó kérdésem. Mennyi idõ az amíg az ember megtanulja rendesen kezelni a gépeket, megtanul repülni velük? Milyen szoftverek szükségesek a játékban való részvételhez? Mennyinél kezdõdik egy alap, kezdõnek megfelelõ márkásabb joystick? Gondolok én itt Logitechre például .. elõre is köszönöm a válaszokat ! :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mijki
Velünk(Mester, Fecska és én) jöhetsz waron, azzal megyünk ami jut. Bf-110, Ju-87. A dogolást meghagyjuk azoknak, akik tudnak. :) Bár ma lehet megyek egyet vadásszal is. :)

Radics Bélával mi történt hogy olyan fiatalon meghalt?

Akkor ok, nem én lettem núb szobapilóta..

Még a 110-essel meg a Stukkerrel kell gyakorolnom.. A dogolást meg meghagyom a vadászoknak :) Bár ahogy néztem JABo van elég.. mégis dogolnom kell.. <#gonosz3>

Hali!

F9-et nyomd meg, akkor nem ugrik vissza a célkeresztre. Fokozatmentesen nem tudod állítani.. illetve tudod, csak tanulj meg bal kézzel egerezni :)

Hali,
Valaki véletlenül nem repül hat switch-el?
Úgy tudtam ebben már ténylegesen ér valamit, de nem tudom megoldani, hogy fokozatmentesen mozogjon a pilóta feje, és ott maradjon ahol hagyom.
Továbbá, miért mozog olyan darabosan a kormány? sõt még a lapok is..
Zpogi
Örülök,hogy visszatértél ;) ,kár hogy elmentél tegnap,mert simán befértél volna. Hetti is felrakja a napokban úgyhogy gyûlnek a Zümik ismét,bár inkább CloD-ozni szoktunk Hettivel,de ezt az afrikai érát nagyon szeretem és kikellett próbálnom.

Egyébként meg hamar belerázódsz úgyis és valóban változtattak egy kicsit repmodellen,mikor tesztelgettük én is felháborodtam a G2 elgyengítésén.

Viszont egységben az erõ,ez tegnap bebizonyosodott ismét.

A Muzsikás még mindig a szakma csúcsa. Ahogy Sebestyén Márta is. Vannak akik hajszálnyira megközelítették õket (hál' Istennek!), de behozni sose sikerült...

Itt van például ez a nóta, a maga egyedülálló, elképesztõ zseniális hegedûszólójával és Sebestyén Márta hangjával:

http://www.youtube.com/v/yuJMe3bGVeM&version=3