IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Gyerekek ez ízlés kérdése ám. Pl én személy szerint nem komálom annyira azokat a varrógépeket ,nem is játszom vele,csak nagy néha. De ,hogy minden maxra tolva,csillog, villog, és meg se röccen az tény és ezért le a kalappal.Frontvonal,városok ide vagy oda:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"A frontvonal meg kifejezetten randa." Na igen erre nincsen mentség. A többi amit írtál szerintem szubjektív, habár a városokkal és az utakkal nekem is gondom van.

Azért halkan megjegyezném,kb 10000 ft van a játékban részemrõl, (alap+néhány akciós gép) de hidd el nem vagyok hátrányban.
Arról nem beszélve ,hogy a 23!!!!!patch amit eddig kiadtak, mind komolyan javította a ROF-ot. Más cég ekkora javításokat simán már új játékként adja el. Nem túlzás... és épp most volt ilyen a szimulátoros világban ha jól látom(BS2).<#alien>

VO101Tom
Sokat szívtam az irányítással, amit írtam is az elõbb. Nehézkes, és idegesítõ összeakadások voltak benne. Hiányzott a klikkelhetõ kabin, amit clodban vagy A10-ben már megszoktam (fõleg, hogy azoktól sokkal kevesebb klikkelhetõ objektum kellene, de megértem, ez nem fért már a büdzsébe ;) ). A grafikai rész elég szubjektív, nekem túl csicsás, színes, mint egy Disney rajzfilm. A folyó mindenhol úgy tükrözõdik, hogy borotválkozni lehetne benne, a talaj sok nagy, egyszínû csempékbõl van összerakva, és ami városokat kitesz, némelyik csak a nagy zõd közepére ledobott pár épület-kocka. Ennél már az Il-2 UP térképei is jobbak szerintem. Fákon kívül más növény nincs, még jelzés értékkel sem. Ez olyan sterillé teszi a tájat is (ok, van fû alacsonyan, de az kb 50 méterig látszik). A frontvonal meg kifejezetten randa. A repülõgépek eléggé low-poly kidolgozásúak, az a clod közelében sincs (ez is UP szint szerintem, de kíváncsi lennék a konkrét polygonszámra). Persze, ezért hasít is mint állat, ami viszont tényleg nagy pozitívum. A kabin grafikája szépen ki van dolgozva, ami még tetszett benne a gépek sérülése. Az látványos, jobb mint a clod vagy il-2. Fényekben és árnyékokban nincs semmi extra, FM, DM-re nem mondok semmit, nem repkedtem benne sokat.
Aztán lehet csak az elvárásaim voltak nagyok, annyit ajnározták itt fórumon, hogy így fényévekkel jobb, meg úgy fényévekkel jobb, hogy ahhoz képest csalódás volt.

Hogy online mit tud, azt nem teszteltem, de épp tegnap panaszkodott arról Nesu, hogy lelõtt egy gépet, mégis az kapta meg killnek, aki a még a zuhanó gépbe beleereszt egy sorozatot. Gondolom ez a rész, meg az online repülési lehetõségek (coop, dogszerver) az u.a. mint il-2-nél. Vagy ez valamiben többet tud?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Pedig de:)Ha elborul az agyam (márpedig most ez történt) nem szoktam vacilálni.
És én többet ezektõl nem veszek terméket azt is szögezzük le:)
Eljátszották a bizalmamat:)

Jelzem te sem vitézkedsz mostanság vele. Pedig te sem vagy kisebb megszállott mint én sõt! Max te toleránsabb vagy ,no de ne félj ahogy múlnak majd az évek ez csökkenni fog:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Felraktam az AceMegaCodecPack 6.03-at, de avval sem ment.

MediaPlayer alatt ezt írja ki :"Cannon render the file

KMplayer alatt : "A szûrõkombináció az adatfolyam leképezéséhez nem található."

VO101Tom
Jajj Laca, te hetente állsz így vele, aztán mégsem :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nem nem jó. És igen ideges vagyok több mindenért is. Nemcsak a Launcher exe miatt. De nem akarok én itt ellenpropagandát kifejteni,kifejti azt maga a játék.

Én kb most úgy állok vele,hogy adom el a cuccokat amiket e miatt vettem meg. Ez remélem válasz a kérdésedre:))))

Her Laca
http://www.youtube.com/v/mhNTeS5vf7g&version=3
Jaja:) A Blizard ban még lehet bízni:))
Átvezetõ videókat sem tud senki olyat csinálni még a mai napig sem.
Nézd meg a csajszi kezét. pl.

VO101Tom
Nem a programban van a hiba, hiszen megoldottam. De ez nem változtat azon, hogy másfél órát szívtam vele, míg az összes szaros nyûgjére rájöttem. Az volt az elsõ gond, hogy a pedált lépkedve jó volt, középre lépve viszont kitért. Ezért volt benne egy rúgás. Winben felismerve, bekalibrálva, vadi új joy. Nem kicsit voltam ideges. Állgattam én mindent, dead zone-t, érzékenységet, Winben és progiban, de semmi nem használt. Végül egyenként le kellett gyalulni az egész controlst, mindent alapról újra beállítani, utána jó lett. Mai napig nem tudom, végül melyik tengellyel akadt össze az alapértelmezett kiosztás. A TrackIR nem mûködött, mert ha hozzáértem a hat switchhez, akkor az átvette az irányítást, és nem is adta vissza (vicc, hogy csak zoomra használtam). Csak eltelt pár újraindítás és anyázás míg erre az ok-okozati viszonyra is rájöttem. Ezek után már tiszta felüdülés úgy controlst állítani, hogy minden változtatáshoz ki kell lépni a fõmenübe.

Jajjmá, ne sarkítsunk ennyire. A Clod is használható. Laca sem repült volna benne 420 órát, ha nem lenne az. Csak most ideges, mert sokszor lefagy neki. De ha megy, akkor qrvajó. (Nem igaz Laca? Mikor robban a Spit, az priceless <#zavart1>).

www.pumaszallas.hu

2Pete
Kifejtenéd hogy mi elavult és idegesítõ a ROf-ban?(és ezt pusztán kíváncsiságból kérdem, nem támadó szándékkal)Nem kell ide, mehet a ROF topikba is.

LeonSilver
Ja. Hülye Blizard megint arat egy akkorát mint a picsa.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Jaaaa, hát akkor én is "eldobom" egy darabig :)
A D2-vel még most is szoktam néha játszani. Valahogy rohadtul eltalálták (látod a D2-bõl kettõt is vettünk, hogy a gyerekekkel együt tudjak nyomulni). Próbáltam már az összes többi klónt, egyik sem fogott meg..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

IL2-1946 esetében, mi a különbség a Steamen keresztül történõ, vagy az Xfire-on keresztül történõ játszásnak ? Mások a szerverlisták, vagy van más is ?
Her Laca
Állítólag az elsõ negyedévben jön.
Mutató ujjat lehet edzeni addig is:)
Kell a reteknek a Clod:)

Her Laca
Értem én:) Csak elõször nem esett le miért a kérdés,azt hittem valamit nem jól csinált vagy ilyesmi. Mindig avval a jóindulatú hozzáállásommal van a baj:) Csak a jót feltételezem mindenkirõl <#whatever>

LeonSilver
De most érted Laca. Játszani azt igen, de megvenni vagy legalább megkeresni? Azt nem. Nem vagyok álszent, nekem is vansok olyan szarom amit nem vettem meg. De! Egyrészt azokat amikkel játszok azt megveszem. Még ha szar is mint a CloD <#ravasz1> . De ha valamit nem, azt megkeresem magam vagy PM-ben megkérdezek valakit aki használja, hogy honnan van.

Her Laca
Itt megveheted.
De ne hergeld Leon idegeit és a mienket sem ilyen kérdésekkel mert választ úgysem kapsz max olyat ami nem fog tetszeni:)

LeonSilver
Tom, akkor a hiba benned van. Tir5-öm van és még a büdös életben nem kellett semmivel sem szórakoznom, hogy menjen. Fõleg nem a RoF-al. Grafika? A RoF-ban már akkor dinamikus árnyék volt, amikor kijött. Nem utólag tették bele, tessék-lássék.
De ezen teljesen felesleges is vitatkozni. A RoF jelenleg használható a CloD meg nem. Ennyi.

VO101Tom
Ez tök szubjektív szerintem, és is leszedtem a rof-ot pár hete, de nem tetszett. Hogy a játszhatósága jobb, azt nem tudom mire érted. Hogy a program stabilabb, az igaz. Hogy fejlettebb? Az nem. A rofban sok elavult, idegesítõ dolog van benne, ami clodban már nincs (már ott felqrtam az agyam, hogy másfél óra szívás után tudtam a trackIR-t és a joyt együtt használni, mert akadt minden mindennel ). A garfikája sem tetszett - persze ezzel nem azt mondom, hogy rossz lenne, csak nekem a clod jobban tetszik. A clod online szerver lehetõségei, az FMB-je és a C#-ban programozható action scriptek olyan dolgokat tesznek lehetõvé, amiket még az Il-2 UP-ban sem lehet. Hogy Anglia mapon ezekbõl mennyi használható, az más kérdés, de az nem vitás, hogy - ha az online repkedést nézzük- akkor technológiailag sokkal elõrébb van mint bármi más.

Csak azt a qrva launcher.exe-t csinálnák már meg.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Nem fogok még egyszer szólni, hogy ne warezolj. Háromezer forint az kb. másfél mozijegy. Ennyi.

Nohab
Ti milyen torrent oldalakat használtok?
mijki
Savas! Tegnap, hajnali 1 körül amikor M15-t támadták a tankok. Mennyit sikerült kidobni?

Én legközelebb ha védõs küldi lesz, Bk3.7-et rakok a 110-emre, nem bombákat. Többre megyek vele mint bombákkal.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Hát akkor elõször meg kell venned ahhoz,hogy aktiválhasd.

Azt hiszem olyan 3.000 Ft körül van mostanában.

Nekem letöltött van
Zpogi
Eredeti vagy virágbóti CloD-od van?

De ha tud nekem valaki segíteni hogy steamot hogy kell használni meg ott hogy kell aktiválni,és elinditani az il2-t akkor fogadom szivesen.
Zpogi
Én az AceMegaCodecPack 603-at használom próbáljátok meg azzal.

Ja,és köszönöm a feltöltést,tegnap megnéztem a Dark Blue World-öt,jó kis film.

Her Laca
Akkor ezért. Vedd meg és mûködni fog:)

Igen, de nem viszi az sem.
nem
mert ott aktiválni kell a steamot és nincs hozzá kodom
lancher.exe -vel
Her Laca
Steamen indítod?

Az mért van hogy elindítom a játékot kiválasztom hogy quick mission utána kiválasztom hogy mejik géppel a akarok menni utána fly elkezd tölteni majd kis idõ után kilép
Nekem rémlik valami. Azt hiszem valami spanyolok csinálták a war-t. Korai Emilek amikben nem volt nagy kaliber. Egy kínszenvedés volt lelõni a hurrikat a meggymagokkal.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
(a tiedet is töröltem Papa, mert értelmét vesztette ;) )

VO101Tom
VLC playerrel próbáltad?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A régi az annyira csúnya,annyira együgyû,hogy nem tudom szavakkal kifejezni.
Pont tegnap probáltam ismét, de 2 percig bírtam.
Inkább eladom a cuccaimat ,legalább visszajön amit belefektettem. Ez van.

LeonSilver
Igen, ez mindent elárul. Jól át lettünk baszkurálva.

mijki
Gyere vissza régi IL2-be. Itt esténként 2-300(ált.) ember is szokott lenni.<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Erre még emlékeztek? De jó is volt :)

http://www.youtube.com/v/EiVxswEJrQo&version=3

Her Laca
Tudod mi a röhely.
Pontosan lehet látni hányan játsszák online világszerte a játékot. Kérlek szépen, hétvégén a bolygó lakosságából nincs 100 ember aki eme remekmûvel szórakoztatja magát. Na most erre nyugodtan lehet mondani,hogy hibahatáron belül van:) tehát a közvélekedés igazolja amit alant állítottam.

Most megy a 2 film és az összes, általam letöltött SSP füzetek feltöltése a 4shared oldalra. Minden tömörített formátumban lesz feltöltve, de nem hiszem, hogy gondot okoz a kitömörítés majd valakinek is. A First Light-al van egy kis gond, mert a leszedett avi fájlt egyenlõre nem tudom lejátszani, de remélem, hogy ezt majd megoldja valaki, aki a dekóderek dolgában is szakértõ. Egyenlõre én nem találom, hogy melyik codek kell hozzá. Ha kész a feltöltés, megadom a linkeket itt a fórumon.
LeonSilver
Évekig a faszukat lóbálták, a töküket véresre vakargatták színes üvegcseréppel, aztán amikor elfogyott a zseton meg elkezdték a seggüket szétrúgni, kiadtak alibibõl egy foskupacot. Nagyon jó lenne a szoftver, hatalmas lehetõségek lennének benne (a mai hardverek azért már elég faszák), de jelenleg ha lehetne inkább visszakérném a pénzem és vennék rajta pizzát. Még annak is több értelme lenne, mint jelenleg ennek a szoftvernek.

Her Laca
Én mint a legtöbbet repkedõ idióta a clodban bátran kijelenthetem, felelõségem teljes tudatában,hogy ez a játék a felhõtlen szórakozásra,kikapcsolódásra teljességgel alkalmatlan.
Egy valamire jó. Ha a vércukor szintet akarjuk emelni,vagy csak egyszerûen túl nyugodtak vagyunk és ez már unalmas akkor csak el kell indítani multiban.
Már mondtam, és csak ismételni tudom magamat. Ezek megloptak minket.Nem kell ezt szépíteni.
Aki még nem vette meg és tervezi annak annyit tamácsolnék,hogy NE VEDD MEG!
Egy kopejkát sem érdemelnek a férgek.

mijki
Amíg mi FIBOW-on szeljük az eget...
http://www.youtube.com/v/prlVzdPtN_0&version=3

LeonSilver
Nekem az alap játékkal, amikor kijött az ég világon semmi gondom nem volt. Peccseknél volt, hogy elbasztak valamit de viszonylag hamar javították, egy kivételével :P bár ahogy mondod már ez sincs. Lehet itt vitatkozni, hisz ez egy fórum. Nekem akkor is az a véleményem, hogy a RoF NEM béta volt amikor kikerült, ez meg az.

Az A-10C-t BÉTAként is árulták. Mostanra már élég jó kis cucc lett. BS2? Igen, profátlanság volt 20$-ért árulni, de én is megvettem, mert nekem megéri. A CloD meg jelen állapotában nem érte meg az árát.
Igen is csinálják meg faszára és utána lehet azon gondolkodniuk, hogy fizetõs cuccokat is áruljanak hozzá. Annyiért és oylasmi rendszerbe mint a RoF (néhány dodó egy gép például) én nem lennék ellene. Persze csak akkor, ha mint a RoF-ot fejlesztik is közben a gémet.

Papa01
Elnézést a formátumozás nem jött össze.. :( Leon mestert szerettem volna idézni dõlt stílussal. :)

artivizsla: Köszi a munkádat! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
[i]A pénzünkért a RoF-ot miért kaptuk teljesen játszható állapotban és ezt a rohadt szart meg miért nem?

Az idõ megszépíti az emlékeket.. :) Emlékeszem én, hogy mennyi ROF.exe leállt hibaüzi jött elõ.. Vagy amikor nem lehetett becsatlakozni a multiba, ha az elindult. Vagy épp, ha lelõttek nézhettük a zöld gyepet (mert még a csatát sem lehetett!!!) amíg le nem ment a küldetés... Még az a szerencse, hogy igen jókat tudtunk beszélgetni ezek alatt. :)

Szóval ment ott is javában a hupákolás, hogy ilyen rossz, meg olyan rossz...:D

Bár az tény, hogy a mostani CoD-ra is köröket vert játszhatóságból, de igen sok kompromisszumot kellet kötni...

... Nézd meg az A-10C-t,.. ..Húzzák a faszukra..: Azért a BS2-ért, ami inkább egy jó kis patch, 20$-árt elkérni, szintén arcpirító dolog szerintem, fõleg annak tudatában, hogy az alapjáték itthon 3-4e Ft. :)

@Tom: 3 havonta, vannak 2.99$-os akciók, és nem kell minden gépet megvenni, én sem vettem már meg a két legutóbbit, mert úgysem repülöm õket. Majd akciósan. :)
Én azt mondom, hogy ez az ára, annak hogy képesek fejleszteni a ROF-ot, hát tegyék. Legalább fejlõdik a játék.

Bár ez a legutóbbi akciójuk számomra is túlzás, de úgy fogom fel, hogy a nyugatiak megveszik én nem, legalább van bevételük.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Még visszatérve a CloD-ra, én örülnék a legjobban ha végre rendbe tennék bakker. Imádok örömrepkedni a 110-essel. De sírva fakadok és kilépek amikor elindítom és a horizont átlátszik a mûszerfalon. Nevetséges.