IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Arról nem beszélve ,hogy a 23!!!!!patch amit eddig kiadtak, mind komolyan javította a ROF-ot. Más cég ekkora javításokat simán már új játékként adja el. Nem túlzás... és épp most volt ilyen a szimulátoros világban ha jól látom(BS2).<#alien>#alien>
Aztán lehet csak az elvárásaim voltak nagyok, annyit ajnározták itt fórumon, hogy így fényévekkel jobb, meg úgy fényévekkel jobb, hogy ahhoz képest csalódás volt.
Hogy online mit tud, azt nem teszteltem, de épp tegnap panaszkodott arról Nesu, hogy lelõtt egy gépet, mégis az kapta meg killnek, aki a még a zuhanó gépbe beleereszt egy sorozatot. Gondolom ez a rész, meg az online repülési lehetõségek (coop, dogszerver) az u.a. mint il-2-nél. Vagy ez valamiben többet tud?
www.pumaszallas.hu
És én többet ezektõl nem veszek terméket azt is szögezzük le:)
Eljátszották a bizalmamat:)
Jelzem te sem vitézkedsz mostanság vele. Pedig te sem vagy kisebb megszállott mint én sõt! Max te toleránsabb vagy ,no de ne félj ahogy múlnak majd az évek ez csökkenni fog:))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MediaPlayer alatt ezt írja ki :"Cannon render the file
KMplayer alatt : "A szûrõkombináció az adatfolyam leképezéséhez nem található."
Én kb most úgy állok vele,hogy adom el a cuccokat amiket e miatt vettem meg. Ez remélem válasz a kérdésedre:))))
Jaja:) A Blizard ban még lehet bízni:))
Átvezetõ videókat sem tud senki olyat csinálni még a mai napig sem.
Nézd meg a csajszi kezét. pl.
Jajjmá, ne sarkítsunk ennyire. A Clod is használható. Laca sem repült volna benne 420 órát, ha nem lenne az. Csak most ideges, mert sokszor lefagy neki. De ha megy, akkor qrvajó. (Nem igaz Laca? Mikor robban a Spit, az priceless <#zavart1>#zavart1>).
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A D2-vel még most is szoktam néha játszani. Valahogy rohadtul eltalálták (látod a D2-bõl kettõt is vettünk, hogy a gyerekekkel együt tudjak nyomulni). Próbáltam már az összes többi klónt, egyik sem fogott meg..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De ne hergeld Leon idegeit és a mienket sem ilyen kérdésekkel mert választ úgysem kapsz max olyat ami nem fog tetszeni:)
De ezen teljesen felesleges is vitatkozni. A RoF jelenleg használható a CloD meg nem. Ennyi.
). A garfikája sem tetszett - persze ezzel nem azt mondom, hogy rossz lenne, csak nekem a clod jobban tetszik. A clod online szerver lehetõségei, az FMB-je és a C#-ban programozható action scriptek olyan dolgokat tesznek lehetõvé, amiket még az Il-2 UP-ban sem lehet. Hogy Anglia mapon ezekbõl mennyi használható, az más kérdés, de az nem vitás, hogy - ha az online repkedést nézzük- akkor technológiailag sokkal elõrébb van mint bármi más.
Csak azt a qrva launcher.exe-t csinálnák már meg.

www.pumaszallas.hu
Én legközelebb ha védõs küldi lesz, Bk3.7-et rakok a 110-emre, nem bombákat. Többre megyek vele mint bombákkal.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Azt hiszem olyan 3.000 Ft körül van mostanában.
Ja,és köszönöm a feltöltést,tegnap megnéztem a Dark Blue World-öt,jó kis film.
mert ott aktiválni kell a steamot és nincs hozzá kodom
lancher.exe -vel
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Pont tegnap probáltam ismét, de 2 percig bírtam.
Inkább eladom a cuccaimat ,legalább visszajön amit belefektettem. Ez van.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Pontosan lehet látni hányan játsszák online világszerte a játékot. Kérlek szépen, hétvégén a bolygó lakosságából nincs 100 ember aki eme remekmûvel szórakoztatja magát. Na most erre nyugodtan lehet mondani,hogy hibahatáron belül van:) tehát a közvélekedés igazolja amit alant állítottam.
Egy valamire jó. Ha a vércukor szintet akarjuk emelni,vagy csak egyszerûen túl nyugodtak vagyunk és ez már unalmas akkor csak el kell indítani multiban.
Már mondtam, és csak ismételni tudom magamat. Ezek megloptak minket.Nem kell ezt szépíteni.
Aki még nem vette meg és tervezi annak annyit tamácsolnék,hogy NE VEDD MEG!
Egy kopejkát sem érdemelnek a férgek.
Az A-10C-t BÉTAként is árulták. Mostanra már élég jó kis cucc lett. BS2? Igen, profátlanság volt 20$-ért árulni, de én is megvettem, mert nekem megéri. A CloD meg jelen állapotában nem érte meg az árát.
Igen is csinálják meg faszára és utána lehet azon gondolkodniuk, hogy fizetõs cuccokat is áruljanak hozzá. Annyiért és oylasmi rendszerbe mint a RoF (néhány dodó egy gép például) én nem lennék ellene. Persze csak akkor, ha mint a RoF-ot fejlesztik is közben a gémet.
artivizsla: Köszi a munkádat! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az idõ megszépíti az emlékeket.. :) Emlékeszem én, hogy mennyi ROF.exe leállt hibaüzi jött elõ.. Vagy amikor nem lehetett becsatlakozni a multiba, ha az elindult. Vagy épp, ha lelõttek nézhettük a zöld gyepet (mert még a csatát sem lehetett!!!) amíg le nem ment a küldetés... Még az a szerencse, hogy igen jókat tudtunk beszélgetni ezek alatt. :)
Szóval ment ott is javában a hupákolás, hogy ilyen rossz, meg olyan rossz...:D
Bár az tény, hogy a mostani CoD-ra is köröket vert játszhatóságból, de igen sok kompromisszumot kellet kötni...
... Nézd meg az A-10C-t,.. ..Húzzák a faszukra..: Azért a BS2-ért, ami inkább egy jó kis patch, 20$-árt elkérni, szintén arcpirító dolog szerintem, fõleg annak tudatában, hogy az alapjáték itthon 3-4e Ft. :)
@Tom: 3 havonta, vannak 2.99$-os akciók, és nem kell minden gépet megvenni, én sem vettem már meg a két legutóbbit, mert úgysem repülöm õket. Majd akciósan. :)
Én azt mondom, hogy ez az ára, annak hogy képesek fejleszteni a ROF-ot, hát tegyék. Legalább fejlõdik a játék.
Bár ez a legutóbbi akciójuk számomra is túlzás, de úgy fogom fel, hogy a nyugatiak megveszik én nem, legalább van bevételük.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb