IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Tom: Bocsi, rosszul fogalmaztam. 😊 Játszhatóság alatt arra gondoltam, hogy a CoD keményen szaggat a gépemen még Very Low-on is. Néha hatalmasat akad.. 😞 De grafikában csodaszép ez vitathatatlan. 😊 Beállítási problémáim viszont nálam nincsenek a RoF-ban
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
így néz ki nálam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MOST csináltam néhány shotot.
Catalyst Version: 11.12
Tök alap beállít5ás a driverben.
Ugye nem csak én képzelem oda a horizontot?
1
2
3
4
5
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az driver hiba ám. Sem Poginak,sem Hettinek nincs ilyen baja ,pedig nekik is radeon van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudom, hogy most sokan (és fõleg Laca) hülyének néznek, vagy ilyesmi de én még egy 10$ rádobnék arra amit már kifizettem egy fasza peccsért. Isten bizony! De annak olyannak kellene lennie amilyen nem lesz 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tegnap ,felmászok retek E3 al 6 K ra. Nézelõdök,látom a spit alattam egy ezressel. Fölé navigálok ,borítok (ez az egész jó 10 percbe telt ám) éssssssssssssssss! Launcher exe leállt. Tudnám még kb két három oldalon sorolni. Menjenek az anyjukba ,ezek a kontárok.
Inkább iszom az a biztos😊
Szilveszterkor Clod-oztunk a század többi tagjával, és nagyon tetszett. Nem dogfight volt, az Atag-on bombáztunk Stuka-va, és 110-essel, egy élmény volt a repülés.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Na most néztem. Vasárnap délután 2 óra és ötven egy néhány ember játszik multiba a Clod al.Ez ám a zajos siker😊) Annak több mint a fele Orosz ,gyanítom a fejlesztõk közül is jó páran. Mondjuk tapasztalok furcsaságokat ,és érdekes csakis az Orosz játékosok körében. No de nem gondolok én semmi rosszra😊)
Üzenem a C1 fórumra,hogy éhen fognak halni!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Arról nem beszélve ,hogy a 23!!!!!patch amit eddig kiadtak, mind komolyan javította a ROF-ot. Más cég ekkora javításokat simán már új játékként adja el. Nem túlzás... és épp most volt ilyen a szimulátoros világban ha jól látom(BS2).<#alien>#alien>
Aztán lehet csak az elvárásaim voltak nagyok, annyit ajnározták itt fórumon, hogy így fényévekkel jobb, meg úgy fényévekkel jobb, hogy ahhoz képest csalódás volt.
Hogy online mit tud, azt nem teszteltem, de épp tegnap panaszkodott arról Nesu, hogy lelõtt egy gépet, mégis az kapta meg killnek, aki a még a zuhanó gépbe beleereszt egy sorozatot. Gondolom ez a rész, meg az online repülési lehetõségek (coop, dogszerver) az u.a. mint il-2-nél. Vagy ez valamiben többet tud?
www.pumaszallas.hu
És én többet ezektõl nem veszek terméket azt is szögezzük le😊
Eljátszották a bizalmamat😊
Jelzem te sem vitézkedsz mostanság vele. Pedig te sem vagy kisebb megszállott mint én sõt! Max te toleránsabb vagy ,no de ne félj ahogy múlnak majd az évek ez csökkenni fog😊)
MediaPlayer alatt ezt írja ki :"Cannon render the file
KMplayer alatt : "A szûrõkombináció az adatfolyam leképezéséhez nem található."
Én kb most úgy állok vele,hogy adom el a cuccokat amiket e miatt vettem meg. Ez remélem válasz a kérdésedre😊)))
Jaja😊 A Blizard ban még lehet bízni😊)
Átvezetõ videókat sem tud senki olyat csinálni még a mai napig sem.
Nézd meg a csajszi kezét. pl.
Jajjmá, ne sarkítsunk ennyire. A Clod is használható. Laca sem repült volna benne 420 órát, ha nem lenne az. Csak most ideges, mert sokszor lefagy neki. De ha megy, akkor qrvajó. (Nem igaz Laca? Mikor robban a Spit, az priceless <#zavart1>#zavart1>).
www.pumaszallas.hu
A D2-vel még most is szoktam néha játszani. Valahogy rohadtul eltalálták (látod a D2-bõl kettõt is vettünk, hogy a gyerekekkel együt tudjak nyomulni). Próbáltam már az összes többi klónt, egyik sem fogott meg..
De ne hergeld Leon idegeit és a mienket sem ilyen kérdésekkel mert választ úgysem kapsz max olyat ami nem fog tetszeni😊
De ezen teljesen felesleges is vitatkozni. A RoF jelenleg használható a CloD meg nem. Ennyi.
). A garfikája sem tetszett - persze ezzel nem azt mondom, hogy rossz lenne, csak nekem a clod jobban tetszik. A clod online szerver lehetõségei, az FMB-je és a C#-ban programozható action scriptek olyan dolgokat tesznek lehetõvé, amiket még az Il-2 UP-ban sem lehet. Hogy Anglia mapon ezekbõl mennyi használható, az más kérdés, de az nem vitás, hogy - ha az online repkedést nézzük- akkor technológiailag sokkal elõrébb van mint bármi más.
Csak azt a qrva launcher.exe-t csinálnák már meg.

www.pumaszallas.hu
Én legközelebb ha védõs küldi lesz, Bk3.7-et rakok a 110-emre, nem bombákat. Többre megyek vele mint bombákkal.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Azt hiszem olyan 3.000 Ft körül van mostanában.
Ja,és köszönöm a feltöltést,tegnap megnéztem a Dark Blue World-öt,jó kis film.
mert ott aktiválni kell a steamot és nincs hozzá kodom
lancher.exe -vel
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb