IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nos ezt én is így gondoltam eddig.
Ámde ha nem hagynak élni,és az a kérdés,hogy tudsz e enni adni a családodnak, akkor sok választásod nincs. Arról már nem is akarok beszélni,hogy a keményen elvégzett munkámért azért nem kapok pénzt,mert az ország költségvetési számai sokkal jobban mutatnak ha a kifizetéseket eltolják a következõ évre.
Persze ha nem fizetek a leadott és elfogadott számláim után adót, plusz a járulékokat akkor megbüntetnek,mi több fenyegetnek. Hogy nimcs mit enned az senkit nem érdekel.Ráadásul idén már alig van munka kilátásba,én meg bankrabló nem szívesen lennék:)Na nem akarom belelovalni magam,de én azt mondom máshol is kék az ég. Szóval majd a sok naplopóra vár a feladat,hogy felvirágoztassák hazánkat.Én már megtettem a kötelességem sokszor erõn felül is. Ennyit tusok mondani:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

whiteskull
<#eljen>

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Nem szabad ellépni az országból.
Voltak sokkal szarabb idõk, és mégis kitartottunk(tak az õsök).
Ami most van az még mindig csak leányálom a régi életekhez képest.És nem is olyan régiekhez képest is. Viszont lehet , hogy tényleg pörgünk bele egy nagy kataklizmába.
Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten nem vagyok szélsõjobbos..sem balos.

LeonSilver
Nincs. Kettõ van de már elkeltek. :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ez igen:) Ilyen após aranyat ér. Nincs egy szabad lányod még?<#zavart1><#ravasz1>
Hu ez félreérthetõ volt:))
Szóval nem magam miatt kérdeztem. XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
El kellett volna jönni érte, ezért kérdeztem, hogy hol lakik. De mivel nem szólt, odaadtam a võmnek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

V43 1105
Mit jelent az ingyé, vagy majdnem ingyé kifejezés ? <#nezze>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LeonSilver
Gondlom lesz aki küld, de hidd el nekem. Az az igazi amit Te csinálsz magadnak.
Amúgy kérdeztem hol laxx, mert én ingyé vagy majdnem ingyé adtam volna egy x52-t. De hát nem válaszoltál.

Srácok.

Küldene valaki nekem priviben egy 1946-os profilt és settings-szet x52-eshez mert nekem ez kicsit sokkk lett most,mármint ez a profil editor.

Köszönöm elõre is.
Her Laca
Nem üzleti szempontok vezérelnek. Csak tele a hócipõm evvel a játékkal.
Ha meg nem játszom ,minek álljon itt egy monstrum,netezni elég egy laptop is.Vagy ott a telefonom.Mással úgysem játszom.

PhantomAss
ha artivizslának nem kell a trackir, akkor szólj pls
engem is érdekelne
köszi

GOOBY, pls

Zpogi
Savi jöttök ma war-ozni? Ha igen szóljatok már rám légyszíves.

Papa01
Lehet majd még az internet elérés is luxus lesz. Figyeljetek csak oda.

Egyre többet jut nekem is ez eszembe.. :(
De azért sztem, ne hamarkodd el ezt az eladást. Bár üzleti szempontból ez egy jó idõszak.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

A Dark Blue-ban emlékszel, hogy a cseh pilóták hogy repülhettek elõször? A bicós dologra gondolok. Hogy el voltak avval is ! :D
Her Laca
Jut eszembe. Ha már politika szóba került:)
Lehet egy év múlva nem az lesz a legnagyobb gondunk,hogy min megy a CLOD.
Lehet majd még az internet elérés is luxus lesz. Figyeljetek csak oda.

artivizsla

Pontosan emlékszem 18 éves korom óta mindig egy kicsit összébb kellett húzni a gatyaszíjat. Nálam most már sem több lyuk nincs a szíjon sem gatyám sincs lassan amit tartania kéne.
Én biztosan lelépek,pedig szeretem a hazámat. Ez van . Fel a fejjel és elõre:)

Én pedig a TrackIR-re vevõ lennék.

Hasonló korúak vagyunk, 90-ben hasonlókat mondtak nekünk, hogy 10-15 év és itt a kánaán, meg életszínvonal tekintetében legkésõbb 20 év múlva beérjük a nyugatot. Ez az idõ már eltelt és úgy néz ki, hogy nem elõre, hanem hátrafelé mentünk még 20 évet a rendszerváltáshoz képest és a mi életünkben már vszeg nem lesz ebben a dologban érdemi változás. Ezért ugrok annyira erre a témára mindig, mert a ami életünk már ráment erre, amit még el is fogadnék, le van szarva, de látom, hogy a gyerekeim sem fognak ebbõl a dologból sokkal jobban kijönni és bár én is erõltetem náluk az idegen nyelv tanulását, nem boldogít a dolog, hogy itt maradok majd az asszonnyal, a gyerekekkel meg majd skypolhatok esténként a föld másik felérõl.
Her Laca
Egyelõre leteszem. Nem fog engem ez idegesíteni. Majd egy év múlva veszek másik gépet ,ha egyáltalán mûködõ képes lesz a Clod.
Éppen most harcoltam egy hurkánnyal és jóóóóóóól meglövöldöztem ,és láss csodát mi történt? L exe hogy rohadjanak meg .
A G940 meg szerintem szar,mindig mondtam a logi nem tud joyt csinálni .
Néha (nem is néha) lõnék és semmi. Aztán lövök elengedem a gombot és vidáman okádja az ólmot tovább. Poginak is ilyen ,tehát gondolom nem az enyém a hibás. Sõt Tomnak is egyszer már elõferdült ,de õ még meg van elégedve vele. Majd nem lesz:)
Aztán lehet ez is a Clod hibája:) Majd ráfogom.

Papa01
<#vigyor>

Rendben, majd írd meg, ha megvan az ár. :) A 940-est miért adod el? Teljesen leállsz a repüléssel?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Nono:) Tekintve ,hogy 160 az új ára és kb fél éves van még 2.5 év garancia rajta így kúrva drágán:) Viccet félre téve komolyan nem tudom,majd megszülöm. Megy a G940 is a levesbe. De lehet az egész gépet elpattintom.

Papa01
A VGA kártyádat mennyiért adod el?

Her Laca
Eladom. Köszi akkor így kalkulálok.

artivizsla

Én sok minden miatt ki vagyok akadva( ha tudnád:XD ),csak azt nem nagyon akarom itt hangoztatni:)

Persze, ha 90-ben nem seftelték volna el a rendszerváltást, akkor már a helyén lenne kezelve minden, a másik oldalról nézve pedig szégyen, hogy ezen a téren még annyit sem tett az elit ez ügyben, mint a COD programozói. Még szerencse, hogy Laca nem politizál, mert akkor ehhez mit szólna, ha a COD miatt így ki van akadva. :D
Sanyo
A jelenlegi árfolyamon kb. 25 rongy az új ára. Eladni vagy venni akarsz? Ha venni akkor várj még, ha eladni akkor úgy 15-20 körül kérhetsz érte szerintem.

www.pcpilot.hu

Lehet, hogy hülye kérdés, de pontosan mik a bajai a Codnak? És mikorra lesznek kijavítva?:)

Papa01
Köszi szépen, újra! :)

OFF:
Szerintem ez inkább cirkusz a népnek.

A "First Light"-ot megpróbálom több helyrõl is beszerezni, most van folyamatban, hátha a filmmel volt a probléma, azért nem tudom lejátszani semmivel.

Csak egy kis politika, de tényleg nem sok, viszont a filmmel kapcsolatban aktuális. Most hoztak törvényt arról, hogy az egykori MSZMP-nek és annak utódpártjának elévülhetetlenek a bûnei, amit '45 után követtek el. A filmet nézve, ezen nincs is mit csodálkozni, a forgatókönyv itt is hasonló volt.
Papa01
Köszi szépen! :)

Her Laca
Sanyó.

Te képben vagy ebben,legalábbis remélem.
Mennyi most egy TR4 pro kb.

A Dark Blue World tömörítve innen letölthetõ tömörítve, a felirattal együtt.
LeonSilver
Anizó 16-on van, mindig :)
Ilyen volt a 11.11-es driverrel is. De! Soha semmi más játéknál nem tapasztaltam ezt, csak ennél a szutyoknál.
Se lonci, se FC1-2 se RoF, se FSX se semmi.

Meg a mai világban nincs is szükség már erre, mert a lányok kezdtek udvarolni a fiúknak.
Her Laca
Te mindenhova beteszed ezt? Ne szórakozzál jó ember ,nem szeressük.

Mi a szar ez?

Ismerõs a hiba az átlátszó texturákkal. Amíg Ati-m volt nekem is bejött néha játékoknál. Antialiasingot olyankor kikapcsoltam driverben és a vsyncet is kinyomtam. De olyanra is emlékszem, hogy a friss driver nem volt jó. Én visszatennék egy jóval régebbit és azzal is kipróbálnám. Emlékszem sokáig a 2010.10-eset használtam még 2011-ben is mert nem volt jó a 4890-es radeonommal XP-vel.

VO101Tom
Lecso velem együtt szedte le ROF-ot, majd rákérdezek, hogy pontosan milyen gépe van, Õ azt mondta közepes, alap beállításokkal ha 4 gép volt a képernyõn, akkor már szaggatott. Azt tudom, hogy kétmagos gépe van, 9800GT-vel, de rendszeresen autó-szimulátorozik, azzal nincs baja...

www.pumaszallas.hu

Papa01
A kérdésemet Leon kolléga #48966 számú HSZ-ére értettem. :)

Papa01
Mire gondoltál? :)

@Tom: Bocsi, rosszul fogalmaztam. :) Játszhatóság alatt arra gondoltam, hogy a CoD keményen szaggat a gépemen még Very Low-on is. Néha hatalmasat akad.. :( De grafikában csodaszép ez vitathatatlan. :) Beállítási problémáim viszont nálam nincsenek a RoF-ban

Her Laca
Ez akkor is valami Ati val összefüggõ dolog lehet,mint régen a három csík a horizonton. Most is valami van neked ott haloványan és valóban átlátszik. Próbáltad az Anizót 16 ra tenni?
így néz ki nálam.

LeonSilver
A fenéket. Egyrészt olvastam már valahol a fórumon.
MOST csináltam néhány shotot.
Catalyst Version: 11.12
Tök alap beállít5ás a driverben.

Ugye nem csak én képzelem oda a horizontot?

1

2

3

4

5

Her Laca
De Leon!
Az driver hiba ám. Sem Poginak,sem Hettinek nincs ilyen baja ,pedig nekik is radeon van.

Her Laca
Ja 1C:)) A pipától nem látok:))

LeonSilver
Engem a l.exe nem idegesít. Mondjuk vagy háromszor indítottam el a cuccot de egyszer sem dobott ki. Én rögtön attól kapok agyfaszt, hogy a horizont átlátszik a mûszerfalon (írtam már néhányszor). Sajnálom, de ez nekem olyan illúzióromboló, hogy ki is lépek a picsába.
Tudom, hogy most sokan (és fõleg Laca) hülyének néznek, vagy ilyesmi de én még egy 10$ rádobnék arra amit már kifizettem egy fasza peccsért. Isten bizony! De annak olyannak kellene lennie amilyen nem lesz :D

Her Laca
Múltkor Pogi seggébõl akartam kiszedni egy oroszt. Már bekalibráltam éssssss!! Launcher exe leállt!!
Tegnap ,felmászok retek E3 al 6 K ra. Nézelõdök,látom a spit alattam egy ezressel. Fölé navigálok ,borítok (ez az egész jó 10 percbe telt ám) éssssssssssssssss! Launcher exe leállt. Tudnám még kb két három oldalon sorolni. Menjenek az anyjukba ,ezek a kontárok.
Inkább iszom az a biztos:)

acidrain
Az tény, hogy a CloD jelen pillanatban egy szinte használhatatlan, viszont nekem már az is valamiféle megnyugvást jelentene, ha a Launcher.exe hibát osvosolnák. (többek között én emiatt repülök ritkán vele)

Szilveszterkor Clod-oztunk a század többi tagjával, és nagyon tetszett. Nem dogfight volt, az Atag-on bombáztunk Stuka-va, és 110-essel, egy élmény volt a repülés.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
gyengébb vasakon is röcc nélkül fut .
Na most néztem. Vasárnap délután 2 óra és ötven egy néhány ember játszik multiba a Clod al.Ez ám a zajos siker:)) Annak több mint a fele Orosz ,gyanítom a fejlesztõk közül is jó páran. Mondjuk tapasztalok furcsaságokat ,és érdekes csakis az Orosz játékosok körében. No de nem gondolok én semmi rosszra:))

Üzenem a C1 fórumra,hogy éhen fognak halni!

üdv. ok de a q9550-gtx285 comboval 1680x1050 full grafikával se röccen, na most a clodot meg hadjuk már, 8000ft és egy ki-be baszt rakás szar. arról nem beszélve, hogy arra nem veszik a fáradságott,hogy kb mikor jön a folt azért mert nem akarnak igérgetni.ááá mindegy is
acidrain
Nincs mit. ;)

acidrain
Összesen öt ment ki, mi is arra gondoltunk, hogy legközelebb BK-val lõjük õket, hátha eredményesebb lesz a támadás.

VO101Tom
Te Laca. Ne idegelj. A te gépeden hogy reccenésmentesen fut valami, az miért olyan nagy szó?

www.pumaszallas.hu