IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ámde ha nem hagynak élni,és az a kérdés,hogy tudsz e enni adni a családodnak, akkor sok választásod nincs. Arról már nem is akarok beszélni,hogy a keményen elvégzett munkámért azért nem kapok pénzt,mert az ország költségvetési számai sokkal jobban mutatnak ha a kifizetéseket eltolják a következõ évre.
Persze ha nem fizetek a leadott és elfogadott számláim után adót, plusz a járulékokat akkor megbüntetnek,mi több fenyegetnek. Hogy nimcs mit enned az senkit nem érdekel.Ráadásul idén már alig van munka kilátásba,én meg bankrabló nem szívesen lennék:)Na nem akarom belelovalni magam,de én azt mondom máshol is kék az ég. Szóval majd a sok naplopóra vár a feladat,hogy felvirágoztassák hazánkat.Én már megtettem a kötelességem sokszor erõn felül is. Ennyit tusok mondani:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.smart-bus.hu
Voltak sokkal szarabb idõk, és mégis kitartottunk(tak az õsök).
Ami most van az még mindig csak leányálom a régi életekhez képest.És nem is olyan régiekhez képest is. Viszont lehet , hogy tényleg pörgünk bele egy nagy kataklizmába.
Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten nem vagyok szélsõjobbos..sem balos.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hu ez félreérthetõ volt:))
Szóval nem magam miatt kérdeztem. XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amúgy kérdeztem hol laxx, mert én ingyé vagy majdnem ingyé adtam volna egy x52-t. De hát nem válaszoltál.
Küldene valaki nekem priviben egy 1946-os profilt és settings-szet x52-eshez mert nekem ez kicsit sokkk lett most,mármint ez a profil editor.
Köszönöm elõre is.
Ha meg nem játszom ,minek álljon itt egy monstrum,netezni elég egy laptop is.Vagy ott a telefonom.Mással úgysem játszom.
engem is érdekelne
köszi
GOOBY, pls
Egyre többet jut nekem is ez eszembe.. :(
De azért sztem, ne hamarkodd el ezt az eladást. Bár üzleti szempontból ez egy jó idõszak.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Lehet egy év múlva nem az lesz a legnagyobb gondunk,hogy min megy a CLOD.
Lehet majd még az internet elérés is luxus lesz. Figyeljetek csak oda.
artivizsla
Pontosan emlékszem 18 éves korom óta mindig egy kicsit összébb kellett húzni a gatyaszíjat. Nálam most már sem több lyuk nincs a szíjon sem gatyám sincs lassan amit tartania kéne.
Én biztosan lelépek,pedig szeretem a hazámat. Ez van . Fel a fejjel és elõre:)
Hasonló korúak vagyunk, 90-ben hasonlókat mondtak nekünk, hogy 10-15 év és itt a kánaán, meg életszínvonal tekintetében legkésõbb 20 év múlva beérjük a nyugatot. Ez az idõ már eltelt és úgy néz ki, hogy nem elõre, hanem hátrafelé mentünk még 20 évet a rendszerváltáshoz képest és a mi életünkben már vszeg nem lesz ebben a dologban érdemi változás. Ezért ugrok annyira erre a témára mindig, mert a ami életünk már ráment erre, amit még el is fogadnék, le van szarva, de látom, hogy a gyerekeim sem fognak ebbõl a dologból sokkal jobban kijönni és bár én is erõltetem náluk az idegen nyelv tanulását, nem boldogít a dolog, hogy itt maradok majd az asszonnyal, a gyerekekkel meg majd skypolhatok esténként a föld másik felérõl.
Éppen most harcoltam egy hurkánnyal és jóóóóóóól meglövöldöztem ,és láss csodát mi történt? L exe hogy rohadjanak meg .
A G940 meg szerintem szar,mindig mondtam a logi nem tud joyt csinálni .
Néha (nem is néha) lõnék és semmi. Aztán lövök elengedem a gombot és vidáman okádja az ólmot tovább. Poginak is ilyen ,tehát gondolom nem az enyém a hibás. Sõt Tomnak is egyszer már elõferdült ,de õ még meg van elégedve vele. Majd nem lesz:)
Aztán lehet ez is a Clod hibája:) Majd ráfogom.
Rendben, majd írd meg, ha megvan az ár. :) A 940-est miért adod el? Teljesen leállsz a repüléssel?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
artivizsla
Én sok minden miatt ki vagyok akadva( ha tudnád:XD ),csak azt nem nagyon akarom itt hangoztatni:)
www.pcpilot.hu
OFF:
Szerintem ez inkább cirkusz a népnek.
Csak egy kis politika, de tényleg nem sok, viszont a filmmel kapcsolatban aktuális. Most hoztak törvényt arról, hogy az egykori MSZMP-nek és annak utódpártjának elévülhetetlenek a bûnei, amit '45 után követtek el. A filmet nézve, ezen nincs is mit csodálkozni, a forgatókönyv itt is hasonló volt.
Te képben vagy ebben,legalábbis remélem.
Mennyi most egy TR4 pro kb.
Ilyen volt a 11.11-es driverrel is. De! Soha semmi más játéknál nem tapasztaltam ezt, csak ennél a szutyoknál.
Se lonci, se FC1-2 se RoF, se FSX se semmi.
www.pumaszallas.hu
@Tom: Bocsi, rosszul fogalmaztam. :) Játszhatóság alatt arra gondoltam, hogy a CoD keményen szaggat a gépemen még Very Low-on is. Néha hatalmasat akad.. :( De grafikában csodaszép ez vitathatatlan. :) Beállítási problémáim viszont nálam nincsenek a RoF-ban
így néz ki nálam.

MOST csináltam néhány shotot.
Catalyst Version: 11.12
Tök alap beállít5ás a driverben.
Ugye nem csak én képzelem oda a horizontot?
1
2
3
4
5
Az driver hiba ám. Sem Poginak,sem Hettinek nincs ilyen baja ,pedig nekik is radeon van.
Tudom, hogy most sokan (és fõleg Laca) hülyének néznek, vagy ilyesmi de én még egy 10$ rádobnék arra amit már kifizettem egy fasza peccsért. Isten bizony! De annak olyannak kellene lennie amilyen nem lesz :D
Tegnap ,felmászok retek E3 al 6 K ra. Nézelõdök,látom a spit alattam egy ezressel. Fölé navigálok ,borítok (ez az egész jó 10 percbe telt ám) éssssssssssssssss! Launcher exe leállt. Tudnám még kb két három oldalon sorolni. Menjenek az anyjukba ,ezek a kontárok.
Inkább iszom az a biztos:)
Szilveszterkor Clod-oztunk a század többi tagjával, és nagyon tetszett. Nem dogfight volt, az Atag-on bombáztunk Stuka-va, és 110-essel, egy élmény volt a repülés.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Na most néztem. Vasárnap délután 2 óra és ötven egy néhány ember játszik multiba a Clod al.Ez ám a zajos siker:)) Annak több mint a fele Orosz ,gyanítom a fejlesztõk közül is jó páran. Mondjuk tapasztalok furcsaságokat ,és érdekes csakis az Orosz játékosok körében. No de nem gondolok én semmi rosszra:))
Üzenem a C1 fórumra,hogy éhen fognak halni!
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu