IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Startbereit! – Bf 109 E-3/JG 2 - France, 1940

Ezek a srácok sem nagyon töltötték be a 22 õt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Pre take-off preparations of the Bf 109 G-6, Royal Hungarian Air Force – 1944

Her Laca

Bf 109 Ga 6 – RHUAF, Veszprem, 1944

Bf 109 G-14 RHUAF

Ammunition re-supply of the Bf 109 F-4, RHUAF – July, 1943 (photo taken by Kádar Gyula)
Csak azért teszem be õket mert ezeket én még sehol sem láttam,gondolom mások is elmentik majd.

Her Laca
Hoppácska mit leltem.

Riadóstart (Alarmstart)- Bf 109 G-6, 101. Vadászrepülõ ezred (101st Fighter Group), June 1944

"Brave fighters are defending the capital of Hungary" - Bf 109 G-6, RHUAF – June 1944

Her Laca
Az gondolában van. Azt mindegyikre fel tudták tenni. Nem ez a kérdés😊hanem ,hogy a szárnyba beépíthették e.

Me-109 F4R6 2 db szárnygépágyúval.
V43 1105
Gépágyú, igaz bocsánat !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Gépágyút! Hogy pontosak legyünk ugyi😊 MG FF. késõbb MG 151/20
Na most a fricinek a szárnyát is átépítették ,ezért nem gondolnám,hogy benne hagyták a helyet a lõszer adagoló mechanizmust stb.
Vagy valami nagyon korai változatban ,ennek érdemes lenne utána nézni.

Alapvetõ eltérések vannak,szvsz ide képtelenség beherbákolni egy ágyút.

V43 1105
Pedig az F-bõl pont hogy kivették õket és kapott ugye orrgéppuskát .. késõbb azonban mikor átvették az elsõ példányokat nem túlzottan örültek a szárnygéppuska hiányának éppen ezért volt olyan egység ahol visszaépítették õket 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Igen! A propeller helyett légcsavart írtam a keresõbe, ezért nem találtam.
mijki
Most néztem a Discovery World-on a Málta védõi(pontosan nem tudom mi volt a címe) címû dok. filmet. Az F-es messzer szárnyágyúval lõtt, akárcsak az Emil. LOL

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PhantomAss
jóféle <#eljen>
kár hogy a játék nem ilyen 😄

GOOBY, pls

Her Laca

Ez volt már?

Szerintem erre gondolsz 😊))

Itt ismerkedtem meg elõszõr nagyon sok jófej szobapilótával akik ma már igazi régi motorosok a szakmában és páran már nem is repülnek. Az indexes fórum kissé megállt a fejlõdésben mióta átköltöztünk ide az sg-re.

A HL-en van egy server Air Race néven. Elégg ritkán repülnek rajta, de ha meghírdetik, akkor sokan szoktak rajta lenni. Ha csatlakozol, arra ügyelj, hogy semmilyen fegyvert ne vigyél mert egybõl bannolnak érte.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hecker007
tothgyorgy és Tom, köszönöm a segítséget, megpróbálom mindegyik módszert megtanulni, és köszönöm az oldalakat, szeretnék megpróbálkozni a 3D modellezéssel újra ezért is nézelõdtem itt a max topikban és ott láttam ezt a gépet.

Sakky : <#eljen><#eljen>

Szepy : A Google a barátom ! Találtam egy videót, IL2-es játékra épített Race-Ace pályákkal, aztán rákerestem a neten és feldobott egy index-es fórumot, valami légcsavaros repülés címût, ami mindössze 3 lapból állt és ott láttam a nick neved. Ami viszont érdekes, hogy ma már sehogy nem tudom behozni ezt a fórumot. Egyébként megy még ez a része a játéknak?

A laptop alá én sem teszek hûtõt, mert szerintem is felesleges, meg még az is zabálja csak az akksit. Egy 4 mm-es mûanyag lapot vágtam alá, a felsõ lábak alá pedig ragasztottam még egy-egy darabot, hogy kiemelje egy kicsit, így a gép alatt több hely marad a szellõzésre, Ennyi elég, meg nem is kell több szerintem egy laptopnak a többi csak paraaztvakítás, meg marketing.
Gondoltam kihasználom már a teljesítményét és ha felrakok pár izmosabb játékot ami meghajtaná, ne legyen belõle gond.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
Ha az ilyesmi 3D-s rajzok érdekelnek, akkor a következõ oldalak tetszeni fognak:
http://www.precise3dmodeling.com/
http://www.military-meshes.com/forums/

A meszával mi két módszert alkalmaztunk. Az egyik a zuhanóbombázás. Ehhez segítséget adhat a pumaszállásról letölthetõ, bombázó pilóták számára készült könyv (A BOMBÁZÁS ESZKÖZEI, III. fejezet.). Ennek a 19. oldalán van egy irányzékszög táblázat, ami a játékban is remekül használható, sajnos csak 1000 és 700m oldási magasságra készült. Ebben benne van, hogy a Revivel hány fokkal (osztással) kell a cél fölé célozni oldásnál. Ez annyira jól mûködik a játékban, hogy pl Stukával keresztbe a hidat eltalálom, ha így oldok. Viszont ennek egy hátránya van, meszában a zuhanási szöget nehezebb megbecsülni.

Ennek egy változata amit tothgyorgy is írt, olyan alacsonyan oldasz bele, hogy felrántás elõtt ereszted csak el, ha a játékban van a bombákon élesítési idõ, akkor viszont lehet, hogy így nem robban.

A másik módszer, hogy kacsázol, ez mûködik vízen és földön is. A lényege, hogy 0 méteren nagy gázzal elrepülsz a cél fölött, az utolsó pillanatban beleoldasz, a bomba pedig odapattog, és remélhetõen a célban robban (ha van élesítési idõ, az itt is gond lehet). Hajók ellen tökéletes, tankok ellen viszont mi a zuhanóbombázást alkalmaztuk, azzal pontosabban lehet célozni azért. A tank fölött átpattanhat, ha mozog akkor különösen nehéz eltalálni, szal macerás. A háborúban kis 50 kg-os bombákkal alkalmazták ezt tankok ellen, remélve egyik-másik megakad a lánctalpnál, és azt azért gond nélkül szétviszi.

www.pumaszallas.hu

Gyakorlat kérdése. Rárepülsz mintha lõni akarnád, majd jó közel a felvétel elõtt oldasz. Kicsit mögéje kell célozni. Hátranézve látod hol robbant. Ha elõtte, vagy utána, akkor legközelebb korrigálsz. Oldás után várj a felemeléssel egy picit, mert magaddal húzod a bombát is. Ne felejts el késleltetést beállítani (3-5mp).

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Minek neked laptop hûtõ? Nálunk két lapto is van ,lányomé megy állandóan de nem kell külön hûteni. Ha ölbe veszi akkor egy könyvre vagy egy tálcára teszi és nincs gondja.

repvez
😄
Nincs olyan gép a világon ami megmozditaná ezt játékban.
Hecker007
Egy kis OFF:
F14 Tomcat már csak egy szimulátort kéne írni köré 😊
ON:

IL2-ben 109-essel hogyan lehet eltalálni bármit is a bombával? Vagy csak érzésre dobjam le aztán majd lesz valami?

Köszi

Ja, és a poén:senki nem is tudta (ezt sem) egyszerûen nem beszélt ilyenekrõl az öreg. Gondolkodtam már azon, mennyi történet mehetett vele a sírba. A gyerekei nem kérdezték, én meg mire pár dolgot kérdezgettem, az öreg hamarosan meghalt.

Ezt mibõl láttad? <#nevetes1> Amúgy semmi közöm nincs hozzá azon kívül, hogy 1x 2x kipróbáltam.

A laptop hûtõs kérdésemre senki nem válaszol?

amúgy +1 mert engem is érdekel

HSFX 501 Ezt nem ismerem az IL-2 - ben . Egy szerverre akartam menni , lattam ott van a Mijki, meg Savas , talan majd ok segitenek , nallam az UP-3 van meg a 4.101 termeszetesen, ezeket valtom. Kosz
ok.

+1

A 4.11-es patch-rõl semmi hír ?
V43 1105
+1

Az igen! Köszi az infót.😊 Ha elküldöd privátban, én szívesen elolvasom, természetesen csak ha publikus a történet. Engem az ilyen történetek sosem untatnak.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
Ez fasza!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egy másik videó. 4 finn srác csinálja.http://www.youtube.com/watch?v=Ep97ba_uWXM&feature=related

Hegyivadász volt.
A soproni határnál hagyta abba, 2-3 komoly sebesülés (kétszer visszakérte magát elõbb mint kellett volna.)
A halálakor tudtuk meg, hogy az egyik szeme üveg volt. Csak a mama tudta.
<#nemtudom>Megérte?-nem
Nagy király volt?-igen<#alien>
Van egy jó történet róla, amit egy másik öreg mesélt el
(õ nem nagyon mesélt),de nem akarok senkit untatni.
Nem udvariasságból írom,tényleg nem akarok büszkélkedni vele.

Akkor ez lehet tetszeni fog. A Beholderekre hajaz és most fog kijönni nemsokára.
Én már kinéztem magamnak mert órákat bolyongtam én is annó a dungeonokban.
http://www.youtube.com/watch?v=_HnTeQFBIq0

Szepy, ha jól láttam, régebben érdekelt voltál ebben ?
Az SSP In Action repülõs füzetek pedig innen tölthetõk le.
Zpogi
Valakinek sikerült már lejátszani a First Light-ot?

Egy kis fedélzeti kamera.
Létezik valami megoldás(szoftver) amivel el lehet fogadtatni két joy-t a Clod-dal vagy bármi egyébbel?
Látni látja mind a kettõt csak ugye ugyan azok a tengelyek, így ha a második X tengelyét beállítanám valaminek, jelez, hogy ez már használatban van. Magyarul nincs plusz tengelyem, csak "kétkormányos" lett a gép.

VO101Tom
Lesz még itt G.50 meglásd 😊

www.pumaszallas.hu

Nem Diablo klón. Az elsõ Elder Scrolls 1994-ben jött ki, és az elv már ugyanez volt, azaz FPS nézetû RPG. Így nézett ki:

Nekem a kedvenc játékom a sorozat mind a hat darabja.
Sziasztok!

Az átlátszó mûszerfal nekem is megvan a 109-ben, gt440-el. Máshol nem tapasztaltam vagy nem figyeltem eléggé... mert nálam annyira nem zavaró.
A grafika lehúzva, a kártya beállítások még gyárin. Talán a gép részletességének feljebb húzásával ez is javulna(?), nekem eltüntette a dupla botkormányt(egy normál, meg egy lo-poly textúra nélkül) valamelyik piros gépben. Majd rápróbálok.

srácok bocs az OFF-ért, de ki milyen laptop hûtõt használ vagy ajánl?

MAcchi nincs? Vagy IAR-80a? 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Mivel ráérek 😞 Atagon vitézkedem egy cseppet.
Na most az E1 a baj. Mert hogy annak micsoda tûzereje van😊Meg különben is.
Pár nap és csak Stuka lesz meglássátok😊))

VO101Tom
Ja ja, a Diablo III-at várom én is.

www.pumaszallas.hu

repvez
Szépnek szép, de valahogy nekem FPS nézetbe nem jön be ez a stilus.
Dio2-öt én is sokat nyomtam singlében többször végigvittem az 1-et is.A 2-öt multiban is kiprobáltam , hát abbahagyhatatlan volt.
Pár honap és itt a 3.rész, kiváncsian várom milyen lesz, bár a videok alapján egy kicsit sok az efect benne már ami miatt alig lehet látni az elenfeleket hogy hova ussön az ember.
Én személy szerint minden évben az Eurovíziós dalfesztivált várom nagyon. Kár hogy nekünk magyaroknak nincs esélyünk semmilyen jó helyezésre sem.
Romania - "Playing with Fire" - Eurovision Song Contest 2010 - BBC One

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
Neeem 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"