IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Szamod legyen inkább Szomód.
Kijutott nekünk a jóból. A falu határában megrekedt a front... Svábok is voltunk...
A holland katonák meg pontosan azt tették, amire az UN lehetõséget adott nekik.
HerrLaca: ne haragudj, nincs igazad. Nem szemet hunytak felette, hanem támogatták. Jóska egyik udvari költõje, egy ehrenburg nevû élõlény még verset is írt errõl, ahol erõszakra buzdította a "hõs vörös katonákat".
A hírek szerint a háború vége felé már a szövetségesek is szóvá tették nála, hogy mit tesznek a katonái ("a Vörös Hadsereg végigerõszakolta Európát"). Sztalin válasza: hadd tegyék, megérdemlik...
Si vis pacem, para bellum.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Természetesen mindkét oldalon voltak nagyon tisztességes emberek, csak vmiért a vörös hadseregben jóval kevesebben.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Nyilván, amikor a durva dolgok messze történnek tõlünk, mint pl. Afrika, az ember annyira nem foglalkozik vele, mert a távolság miatt nincs semilyen kapcsolata vele. A Jugó eset, az már térben és idõben is megrázóbb volt, megérne egy misét, hogy a híres Únió ezt hogy engedhette meg itt Európa közepén a XX. század végén.
Agostyán felé szoktam kivinni a kóbor macsekokat, hogy új életet kezdhessenek 😊
Sokkal komolyabbakat olvasni mondjuk Sven Hassel könyvekben (tudom tudom, nem történészek írták), vannak olyanok amiket nem lehet kitalálni, ép ember nem képes ilyenre, úgyhogy tuti megtörténtek.
A cumulus field helyett néha csak a thunder-t engedi de talán az eredmény ugyan az, lévén félkész még a dolog (három fajta overcast is opció lesz).
A terület méretén és az alap magasságán túl van esõ és dinamikusság kapcsolón valamint hol 5 hol 10 paraméter állítható csúszkával a turbulenciától a termik aktivitásig (Ha ez egyszer mûködik majd...).
Mivel ez így gyakorlatilag statikus, ezért gondolom, hogy talán ezek fogják meg a gépet. ATAG három célpontja közül kettõ felett vannak pamacsok, nekem ott a világvége. Legközelebb csekkolom az alap magasságát, ha ezeröt feletti akkor elvileg ilyen objektum(?).
Az idézõ jelbe tett civilizációs fejlõdéssel ugyan csökkent valamelyest az ilyen esetek száma, de meg nem szûnik. Lásd a közelmúlt dél szláv eseteit. Az oroszoknál eleve szemet is hunytak ezek fölött, míg más nemzetek hadseregeiben büntették,és az jelentett valami féle vissza tartó erõt.
Kár ezen rágódni én ammondó vagyok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Olvasva, elbizonytalanodik az ember azon, hogy ki is szenvedett többet a háború során, a frontkatona, vagy az itthon maradottak.
Cikk1
Cikk2
Mellettünk van egy kis falu, a közeledõ front elõl õk sem lettek kitelepítve és sajnos az egész falu, ugyanígy így járt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Online repülésekkor viszont biztos, hogy nincs, a BoM-hoz mondják, hogy az egyik újítása a mûködõ dinamikus idõjárás lesz.
www.pumaszallas.hu
Az akkori katonai vezetés csinált pár nem túl dicsõ dolgot,amit a katonák sínylettek meg leginkább.
Ajánlom ezt:
Itthagy-lak
Ez egy nagyon jó könyv,érdemes elolvasni.
A Béna.
Sajnálom hogy nincs skin letöltés, szinte mindig látok honfitársat a pilóták között és jó volna összeverõdni az égen! Mondjuk az, hogy az ellen gépeiben keressem õket, na az eszembe se jutott! <#csodalk>#csodalk>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
PP-t fel és leszálláskor 12:00-ra kell állítani, minden más helyzetben meg úgy, hogy a hajtómû fordulatszáma 2300 körül legyen.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az ATAG stat hogyan mûködik? Rákerestem de nagyon amatõr vagyok és nem találom.
CoD: Az olajat és a vizet mekkora értéken kell tartani? 80-80fok??? A PropPitch-re van valami hasznos infó? Pl. milyen helyzetekben (felszállás, leszállás, harc, zuhanás, emelkedés) hová kell állítani?
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Én fagyást sosem tapasztaltam, a sziget felett néha képregény (talán a local weather felhõi miatt) de nagyon állat!
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
És láss csodát. Azt nem mondom,hogy nem lõttem le,de sokkal nehezebben mint elõtte,lesz vele még bajunk ahogy nézem. Ügyesen csinálta a vége felé.
Csinálunk gyorstalpalót😊) amúgy én módszeremmel.
A lényeg,hogy a célkereszt megfelelõ pontjára kalibrárd az ellent ,oszt nyomd a gombot. Kb ennyi.
A reptechnikát ,meg úgyis csak gyakorlással lehet elsajátítani.
De felballagunk magasra és mint a keselyûk lesünk,ha egy óvatlan enemi alánk keveredik,lecsapunk rá és lelõjük.
Azt kell megszokni,hogy a PP-t mindig állítani kell ,de egy idõ után már hangról állapítja az ember ,hogy hova tekerje és nem kell nézni az órát.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu