IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Vannak magyar szerverek? Tud valaki ajánlani publikus jól beconfigolt szervert? Régebben nekünk is "Fun Gamer Club" -> http://frenky.hu/fgc/ ment egy port, de sajna már nincs meg a szerver. Üdv,
Megnéztem High,és Very High ban.
Nos elõször szóban. Szigorúan London felett ,a két beállítás között van kb 10 fps különbség. De nem mindenhol. Mondjuk átlagosan megvan.
Very High
High
Na bakker nem mindenhol látszik a fraps.Mindegy nem akarom tele rakni képpel a fórumot,de nagyon változó,hogy hol mit produkál.
30 fps volt a legkevesebb ,de volt,hogy Very high en földközelben is 50 fölött volt.Érezhetõ különbséget nem tapasztaltam,éd még mindig nem értem nálad mi a baj Solt mester de rájövök😊
Ja és Rof ban.
Ezt nem hiszem el .
Minden maximumra tolva még a super sampling is bekapcsolva és van két fps érték.
Ha a föld felé nézek 30 fps ,de mint a szög az áll,ha lövök ,vagy bármit csinálok az 30.
Ha a horizontot ,vagy az eget nézem 60. Néha mutat más köztes értéket de inkább ez a 30 és 60 a jellemzõ. Ez 8 géppel volt. És!!!
Vesszek meg nálam ez a pici röcögés annyira nem észrevehetõ mint nálad ,még ha rázumolok sem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
D9
-egyik napról a másikra 2.5millióval csökkent az auschwitzi áldozatok száma (neten megtalálható mindkét emléktábla fényképe, nem Photoshop...)"
Van róla egy jó kis doksi filmecske szeretik cenzúrázní ahol csak lehet,pedig döbbenetes.Nem vagyok fasiszta de hülye sem,viszont leestem a székrõl mikor megnéztem.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nagy szart... semmi nem változott! 😄
www.smart-bus.hu
Tom! Nem olvastál ilyen anomáliát esetleg a hivatalos fórumon?
www.smart-bus.hu
D9
Az a 6990 egy vadálat,London felett ha úgy van kedve fix 60 fps akárhol( bele is betegedtem) aztán a következõ indításnál minden ugyan úgy és csak 30-40. Na erre valali? Mindent kipróbáltunk,amit csak lehet de mintha csak szeszélyes lenne a dolog. Érthetetlen.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mint tudjuk, a háborúkban van vesztes meg gyõztes.
Azt is tudjuk, hogy a történelmet a gyõztesek írják (de az igazságot csak a vesztesek ismerik.)
Sok mindent lehetne példának felhozni de csak párat említek, címszavakban (a gugli mindenkinek a barátja)
- Eck vs. Morton (tengeralattjáró-kapitányok, ugyanazt követték el; az egyiket kivégezték miatta, a másik nemzeti hõs)
-Bromberg (lengyelek a német etnikumú állampolgáraikat gyilkolják halomra, egyes források szerint 1939.09.01. elõtt is)
-Malmedy (amerikai katonák szökni akarnak, a németek sokakat lelõnek; elõre kitervelt kivégzésnek állítják be késõbb)
-szappan, lámpaernyõ (kiderült, hogy mese)
-egyik napról a másikra 2.5millióval csökkent az auschwitzi áldozatok száma (neten megtalálható mindkét emléktábla fényképe, nem Photoshop...)
-egyetlen japán katona sem adta meg magát? (tényleg????)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Véleményem szerint egyik oldal bakája sem volt különb a másiknál. Orosz vagy germán, egyre megy. Mind a két oldalon voltak faszparasztok és Grál-lovagok. Lehet ezzel egyet nem érteni, ettõl még nekem ez marad a véleményem. Az én nagyszüleim akkor sem érezték magukat nagyobb biztonságban amikor a germánok (és kiszolgálóik) grasszáltak és akkor sem, amikor az oroszok (és talpnyalóik).
Ennyi, a továbbiakban nem kívánok vele foglalkozni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Olyan sok panaszt emeltek a német tisztek a kegyetlenkedések miatt, hogy Kaminskit a németek kivégezték és azt mondták az embereinek hogy a partizánok ölték meg...... Dirlewangert pedig egy felszabadított koncentrációs tábor volt foglyai verték agyon. A fõparancsnok Erich von Bach Zelewski minimális büntetéssel megúszta, magán véleményem szerint kötelet érdemelt volna.
Ne hasonlítsuk össze az átlagos harcoló német és orosz katonákat, mert az oroszok rengeteget kegyetlenkedtek, míg a németek nem. Az Einsatzgruppékat és a partizánvadászokat/büntetõegységeket ne tekintsük átlagos katonáknak.
A legszomorúbb hogy az oroszok vadásztak a vöröskeresztes hajókra, amik a menekülteket és sebesülteket menekítették Poroszországból. Ilyen hajó volt a Wilhelm Gustloff is.
Egyébként én személy szerint mindkét izmust elítélem, de míg az egyik hál Istennek már nincs, addig a másik még van.😊
Az Aeromagazinban olvastam, hogy az egyik orosz ûrhajóst vmiért kiretusálták a hivatalos fotókról, de az ujja véletlenül ott maradt a társa vállán a fotón.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Nyilván, épp eszû ember senkinek sem kíván hasonló szörnyûségeket, de szerintem tény, hogy ami az ember környezetében történik, arra érzékenyebben reagál, mint ami a világ másik felén történik. A reggeli cikkben leírtak pedig sajnos, mint kiderült, földrajzilag többünket érint közelebbrõl.
Mind a két izmus rengeteg szenvedést hozott európára, ez tény, viszont én inkább azt látom, hogy míg a fasizmus által okozott dolgok meg vannak bélyegezve, a kommunizmus által okozottak már egy kissé liberálisabb elbírálás alá esnek, mivel Európa nyugati fele ezt annyira nem szenvedte meg. Legutoljára pl. 2008-ban, a strasbourgi bíróság marasztalta el Magyarországot a kommunizmus jelképeinek használatát korlátozó intézkedés meghozatala miatt.
Vörös csillaggal tehát lehet glasszálni az utcán, horogkereszttel pedig nem. Na, itt a baj, amikor intézményesítik a kettõs mércét.
A szintben bombázásnak nincs sehol leírása, táblázata, segédlete, bármilye? (1946)
Si vis pacem, para bellum.
Hideg vagyok, mint frissen csapolt serital...
Értem a különbséget, de sajna nem a lehugyozós túlkapásokról csevegtünk, hanem (pölö) a Vörös Hadsereg által elkövetett intézményes erõszakról. Az meg hivatalosnak számított, akár volt róla papír, akár nem.
Drezda kiválasztásának 3 fontos oka volt:
- A fából épült belvárost könnyen fel lehetett gyújtani foszforbombákkal, és a keletkezett tüzeket nehéz/lehetetlen eloltani.
- Tele volt zsúfolva civil menekültekkel, így nagy lehetett az élõerõ elleni hatékonyság.
- Nyílt városként nem volt légvédelme.
No comment...
A lengyel tisztek lemészárlása az oroszok részérõl is parancs alapján volt.
A legfelsõbb szintekrõl.
Az Afgán halott katonák lehugyozása nem az.
Az Új-Zálandi katonák által elkövetett túlkapások(szinte az összes háborúban ahol megfordultak) sem felsõbb utasításra jött.
Ha akarod érted a különbséget,ha nem akarod hiába írok több példát.
Csak egy valami,a gyûlölködést hagyjuk ki. Csak hidegen érdemes.
A Német városok porrá bombázása viszont tényleg nem frankó. Ha rajtam múlt volna,Harris beszopná.
De ne legyünk naivak ugye.
Ott a pont.
Egyébként egy elemzés szerint Európában kb 60 évenként történik egy gazdasági összeomlás, és a tabula rasa mindig háborúval járt együtt. Az utolsó hány éve volt...?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez az õ története, a "mumusé", mert bár haditudósító volt, de szovjet katona is egyben. Én csak felidéztem. Szóval tõle kellene igazából elnézést kérni. :-)
Ugyan akkora szarkupac volt mind a kettõ.
Egyébként nem volt szándékomban "megbántani" a paintshoppal, de bocsit azért nem kérek, mert (szerintem) nincs miért. :p
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
nagyon két különbözõ dolog. Az utolsó mondatban viszont hatalmas az igazság. Múltkor épp azzal sokkoltam egy kedves barátom nejét,-"ha azt hiszed, hogy ezt az ablakot(sajátjukat) nem lövik be pár tíz éven belül,akkor nagy tévedésben vagy. háborúk mindig voltak, és lesznek is..az nem mindegy milyen.<#alien>#alien>
Egyébként a fotoshop az paintshop volt 😉
Ami meg a képet illeti: elég jól ismerem a történetet, és hiteles forrásokra támaszkodva leírok egy sztorit, Te meg lefotosopozod. Anélkül, hogy bárminek is utána néztél volna. Ez ezen a fórumon eddig nem volt divat.
Egyébként annak is megvan az oka, hogy Khaldei-t miért cseszte le a TASSZ szerkesztõje. Khaldei Zsukov embere volt, mondhatni udvari fotósa. Zsukovot meg Sztálin nem bírta, potenciális veszélyforrásként tekintett rá. Viszont Moszkvában és a TASSZ-nál is Sztálin emberei ültek, ezt is elmondja a kisöreg az interjúban, amit egyébként volt szerencsém látni. Érdekes dolgokat tud mondani egy haditudósító is...
De bármilyen deklaráció, meg Helsinki, meg egyezmény, meg ló@sz, az emberi jogok hangoztatása a reklám, a háború az ellenség megsemmisítése, az erõszak meg az üzenet a túlélõknek. Eddig is így volt, most is így van, és 2525-ben is így lesz. Nekik majd mi leszünk a múlt, amikor "ilyet el lehetett követni akkor, na de most, a XXVI. században...?"
Ez az egyik.
A másik meg az, hogy tippeld meg. Ha a germánok nyernek, akkor szerinted Te meg én most itt nyugodtan netezgetünk meg lóbáljuk a lompost? Mert szerintem nem. De ez sem biztos, mert ugye mint az élet annyi területén, így a történelemeben sincs "mi lett volna ha..".
A harmadik pedig ha kérhetem értelmez az elmondottakat. Nem voltak különbek az oroszoknál a germánok.
Hogy kinek kellett lebújni elõlük, nos azt talán azoktól kérdezd akik mondjuk a Varsói gettóban pusztultak el.
Európa kurva hamar elfelejtette, hogy mi is volt az a fasizmus. Mint ahogyan azt is, milyen a kommunizmus.
Egyébként meg leszarod vagy sem, egy elnézést azért elkelne.
Hogy régen is történtek ilyen dolgok ? Igen, csak akkor még senki nem deklarálta az emberi jogokat, személyiségi jogokat, stb, a jugó háború idején, viszont erre már, mint alappilér támaszkodott politikai berendezkedés, maga a nyugati demokrácia.
Szerintem ez paintshop, de ha nem az, a két óra nem jelent mást csak azt, hogy az a baka a pontos idõ rabja volt.
Egyrészt az ártatlanság vélelme õt is megilleti, másrészt meg ott sem volt mindenki gazember és a másik oldal sem csupa Grál lovagból állt. Ennyi.
Ugyanis az eredetin a szovjet katona mindkét kezén van óra, ami ugye a fosztogatásra utalt...