IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az viszont tény, hogy a pénz alapja ma már csak a törvény, nem pedig az arany. HA a központi jegybank, vagy ha úgy jobban tetszik a FED úgy dönt, hogy kamionszámra elkezdik nyomtatni a pénzt, akkor azt teszik. Az embereknél lévõ pénz elértéktelenedhet, de az állam nem megy csõdbe - hacsak valamikor ki nem találják, hogy a csõd jobb mint az infláció. Aki amerika csõdjéról beszél ma, abból sokkal inkább az amerika utálat beszél, mint a józan ész.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Tehát egy olyan megrendítõ és történelmet formáló kérdésben mint a holokauszt,legyen az bármelyik,igenis legyünk a lehetõ legpontosabbak a számok ügyében IS.
Holokauszt?Örmény,kozák,palesztin vagy éppen a vajdasági "Hideg napok" és Szebrenica,sajnos ez is mind az.Mégis mintha ezekben a kérdésekben az áldozatok számát lefelé kanyarítaná a történelem kereke.A hozátartózók vagy a túlélõk nem hogy kértérítést nem kapnak de még az áldozatok egy fakeresztet sem.
Igazságot akarok semmi mást.
Meg nem igen értek hozzá (ehhez sem meg még számtalan dologhoz sem) de szerintem az sem véletlen, hogy a Zembereket svEjci szarban adósították el, és most az egekben van az árfolyama. Aki azt mondja, hogy tök véletlen, azt kiröhögöm.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elég veszélyes alapokon áll azért az USA gazdasága (mondjuk nem csak az USA-ra igaz). Az amerikai álom és életvitel fenntartását csak a hitelezés képes fenntartani. Amióta a 80-as években megindult a termelés áthelyezése keletre, az amerikai társadalom fokozatosan elszegényedett. Erre a fent említett hitelnyújtás volt a válasz. Így annyira nem feltûnõ a "szegénység". Hiszen jóval drágább életvitelt fent tudnak tartani az emberek maguknak, mint amire képesek lennének. Fizessék a kamatokat a többi nem gond.
Ha valami gáz van nyomatnak pénzt. A lent is írt világ infláció miatt a negatív hatása jóval kisebb mint a pozitív. A dollár nem tud annyira leromlani (tud az is esni, de nem akkorát). Például azért, mert az összes ország, cég akármi mikor olajat vásárol, ELÕSZÖR dollárt kell, hogy vegyen. Ezért mindig van egy állandó és nagy kereslet a dollár után.
És mi történne akkor ha nem lenne szükség ehhez dollárra? 😊 Egyébként én is azt mondom, semmi sem tart örökké. Még az 1000 éves birodalmak sem. Mert 1000 év múlva végük. 😊
Tudnál nekem olyan világbirodalmakat felsorolni, amik még sosem mentek csõdbe? <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
A hétéves háborúban egy francia hajóraj tartott hazafelé az Újvilágból. Szembetalálkoztak egy angol hajórajjal. A franciák átkiabáltak az angoloknak:
- Most béke van vagy háború?
- Béke! Béke! - kiáltották vissza az angolok. Majd mikor a francia hajóraj mellé értek, kinyitották az ágyúnyílásokat, és össztüzet zúdítottak rájuk...
www.smart-bus.hu
😊)))))))))))))))))))))))))))
Si vis pacem, para bellum.
Kiszorultunk? Én inkább azt mondanám, hogy az a csoda, hogy még ma is itt vagyunk...
www.smart-bus.hu
De nem hinném, hogy jelentõsen csökkent volna ez az arány.
A másik része az igaz, amit mondasz. Még az a dollár a világpénz, addig lehet nyomatni a FED magán bankból a zöldhasúkat számolatlanul. Hiszen az inflációs hatása az egész világra is kiterjed. Ezért nincs is olyan hatása az USA-ra, mint egy kisebb állam, ami inflációs politikához nyúl saját hazájában. Sõt EU-ban ilyet nem is lehet, adósságot rendezni csak hitelfelvétellel meg privatizációval lehet. 😛
www.smart-bus.hu
Ezek a módszerek gonoszak, erkölcstelenek, viszont hatékonyak. Hasonlók miatt (is) szorultunk ki a Kárpát-medence peremterületeirõl. Senki le nem sza@rta sem a lovagiasságunkat. És senki sem büntetett meg senkit ezekért a gaztettekért. félreértés ne essék, a VV2 után megbüntetett államoknak nem ezért kellett bûnhõdniük, hanem mert vesztettek...
Pedig eddig is ott nézelõdtem, de mindegy, én voltam a vaksi...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Na itt van a kutya elásva.
A nemi erõszak mindig is a katonák zsoldon kívüli juttatása volt, egyfajta speciális cafetaria. A saját katonák jutalmazásán kívül az ellenség pszihés lerombolásának egyik eszköze.
Csak a felsõbb irányításon múlt, hogy a TILT - TÛR - TÁMOGAT hármasból melyiket alkalmazta/alkalmazza.
Ugyanez áll mindenfajta kegyetlenkedésre/gyilkolásra is.
a lényeg amit mondtam, a 2/3-ad az nem 100%
én nem tenném meg, és ebben biztos vagyok
és szerencsére vannak olyanok rajtam kívül is akik így gondolják 😊
GOOBY, pls
"Más szavakkal, a kísérlet eredményei arra utalnak, hogy a résztvevõk inherens személyiségi adottságaival ellentétben az adott szituáció az, ami meghatározza viselkedésüket."
Abban meg egyetértünk, hogy egy totális háborúban harcolni, vagy átélni "kicsit" más szituációkat teremt, mint a hétköznapi élet. Reagálunk a környezetünkre. Sokan gondolják, azt õk ilyen szörnyûséget nem követnének el. Nagy részük viszont megtenné.
Ez a felismerés nem jelenti azt, hogy a kegyetlenkedést "természetes" folyamatnak tekintsünk pl egy háborúban. Ha a felsõ parancs (vagy félre nézés, eltussolás) képes arra, hogy kegyetlenséget szüljön. Akkor arra is képes, hogy ennek elejét vegye. Sok múlik azon, akik a parancsokat osztogatják, mit akarnak.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nálam high-on viszont mindenhol megvan az 50+...
Megnéztem egy gpu-val is, van ahol alig van különbség, van ahol meg felezõdik. A reptéren állva két gpu-val 74-75 körül mocorog, egy gpu-val meg úgy mint neked, 42 környéke...
London felett viszont nem sok különbséget érzek az 1 vs 2 gpu közt. Viszont arra még mindig nem jöttem rá, hogy némelyik indításnál miért felezõdik minden... :S
www.smart-bus.hu
A börtön szerencsére be volt kamerázva amirõl sem az "elítéltek" sem az "õrök" nem tudtak. A kísérlet idõtartama 2 hét volt. De egy hetet sem élt meg, mert az összes elképzelhetõ embertelenséget felvonultatták az õrök! Mint testi/lelki bántalmazás, megaláztatás sõt még sexuális játékok kierõszakolása stb.
"Thomas Blass a Marylandi Egyetem pszichológia tanszékének professzora, összegyûjtve a világ országaiban azóta megismételt kísérletek eredményeit, úgy találta, hogy a halálos feszültséget megadni hajlandó kísérleti személyek száma idõtõl és helyszíntõl függetlenül nagyjából állandó: 61% és 66% között van."
Az emberek 2/3-a megteszi, amire utasítják õt.
Irán kérdését, ha más szemszögbõl nézzük, nekik az egyetlen esélyük, ha atomfegyverre tesznek szert. Iraknak nem volt tömegpusztító fegyvere, ezért könnyedén le is rohanták. Ezt a hibát valószínûleg Irán el akarja kerülni.
Érdekelne, hogy én vagyok csak vak, vagy õk idõzítettek el valamit?
Saját köteléket rendszeresen találok ezen riasztások alapján ezért merült fel benne, hogy esetleg tréfa(?). Tegnap három lehetségesbõl egy találat sikerült, mert már mindenre azt hittem a naplementében, hogy õ is biztos saját... (A szerver infó ablakát is vizslattam, nem mások aprították le õket.)
Solt! Ez érdekes.
Online az ATAGON reotéren állva very high on 60 fps,míg ofline ugye kevesebb jött ki.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én nagyon remélem, hogy egyszer nem lesz lehetõsége senkinek beavatkozni más országok ügyeibe, pláne nem lerombolni ott bármit.
Ez az egyetlen esélye annak, hogy a háborúk és egyéb szörnyûségek ne veled és a nap mint nap melletted élõ emberrel történjenek, úgy, hogy egymás ellenségivé váltok.
Vajon mennyi "buta" él közöttünk és mennyire vetkõznek ki magukból, ha majd hordja a szél a forintot és a te kamrád tartalmában látja az esélyt a túlélésre? Vagy csak nem lesz megfelelõ erõ, hogy rendet tartson?
El juthat eddig egy ország, ha nincs külsõ beavatkozás? Vagy lehet a "modern" korunkban -amikor már nem kell elhinni mindent és van némi lehetõségünk a valóságról informálódni- enélkül háború?
Az lehet, hogy a világ polarizálódása egy „hagyományos” háborúhoz vezethet, de a(z akár „csak) gazdasági egyeduralom esetleges szörnyûségeirõl vajon lehet bármi fogalmunk? Talán kezdjük sejteni?
Arról a világról beszélünk ahol az új izmus neve alatt békeidõben is egymás farkasai lettünk , már a mindennapokban is elfelejtettünk embernek maradni!
Ruszki vagy germán, fasizmus vagy kommunizmus ellenpontjaként máris szembeállítjuk a "Fejlett Nyugatot" a "Vad kelettel"? Na és ki a "piros és ki a kék" ebben a felállásban?
Biztos van valami oka annak, amit Irán -vagy a világ „barbár” fele- csinál, nem?
Nem akarok új vitát kezdeni, csak néha nagyon meglepõdöm némely állásfoglaláson.
ha ember vagy ember is maradsz bármilyen háborúban, bármilyen katonaként. Ez pedig a neveltetéstõl, a szüleidtõl, a szocializálódástól függ, és a te lelkiismeretedtõl. Nem muszáj szörnyû dolgokat elkövetned, mindig van választási lehetõség. Tudom hogy elég fellengzõsen és naivan hangzik de én (mint teológus és mint ember) így gondolom. Remélem nem vagyok ezzel egyedül.
És ezt akkor is hiszem ha brutális szörnyûségek történnének, amikor a legtöbben kivetkõznek magukból és állatok lesznek. 3 évig voltam katona, láttam egypár dolgot, "érdekes" jellemeket a honvédségnél. Azt hiszem aki volt katona annak nem kell bemutatni a tanulatlan õrmestereket, stb. Leegyszerüsítve a képlet: minél butább valaki annál állatiasabb ösztönei vannak (és a butaság alatt nem a mûveltség hiányát értem).
a másik:
az Unió és az ENSZ sajnos a történelem folyamán megmutatta hogy mennyire impotens ha a háborúk vagy egyéb szörnyûségek megelõzésérõl van szó. Most pl égetõ probléma Irán uránium dúsítása. A politikusok persze nem mernek lépni. Én remélem Izrael (vagy más) megoldja a helyzetet és lerombolják az erõmûvet mielõtt baj lesz (mint Osirakban anno...)
mert én sajnos úgy érzem ebbõl baj lesz
GOOBY, pls
vga: msi afterburner
vagy aida64 de az nem rajzol szép grafikont 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez van nekem a configban
tickLen=30
ProcessAffinityMask=15
maxTimerTicksInRealTick=20
; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
mouseUse=2
; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
joyUse=1
; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
trackIRUse=1
DisableIME=0
culture=en-GB
Próbálok rájönni mi lehet nálad ez az ingadozás,de csak vakarom a fejem.
<#eljen>#eljen>
Témát zárjuk le. Egy háborúnak nincsenek gyõztesei,azaz vannak de az csak pár ember. Mindenki szenvedõ fél,mindegy melyik oldalon is állt.
Ki ezért ki azért,ki "csak" elvesztette a fiát,testvérét,apját,férjét,feleségét stb,stb,ki az egész családját,ha egyes emberek szemszögébõl nézzük akkor bizony majd mindenkit veszteség ért,mindegy milyen nációnak volt a tagja. A háború szörnyû,de valamiért az emberiség ezt a sportot elõszeretettel ûzi,és én komolyan meg nem mondom az okát. Tudnám még árnyalni a dolgot ,de szvsz feleslegesnek tartom. Fejet kell hajtani minden ember emléke felett,mert minden élet kioltása egy tragédia. UFF.