91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Laktam abban a kerületben ahol Marseille született és felnőtt -
Siraly72 #58061 Nekem is csak a flsorolt gépeken működik. -
artivizsla #58060 Akinek fent van az UP3 RC4, megnézné, hogy a Fókák közül melyik verziónak lehet nyitni a fülkéjét ? Nálam csak a D/11/13/15-nek lehet. -
zmok #58059 Köszi Laca ment a "könyvjelzőkbe", ezt még nem láttam. 

Észak-Afrika, H.J.M., éa a DAK a szívem csücske!
-
Én ezt még nem láttam de asszem mások se nagyon itt. -
Mit találtam!! -
sakkay #58056 Mijki cs egy fél óra múlva leszek. -
sakkay #58055 A conf ini-t kell átírni ugye? Mert ott nekem nem 0 van hanem 1..de akkor is elpépesednek ha közel kerül bármi repülő szerűség. Lehet írni 2 is?
Ja és így nem gáz online?
-
sakkay #58054 Írtam Mijki. -
Akkor egy kis könyvajánló akit jobban érdekel a repülés lelkivilága!
Sok hasznos képlet és érthető leirások, hogy mi miért történik -
Nincs. Ki kéne fotózni, vagy scannelni. Régi Kilián György repműszaki főiskolai könyvek. Nagyon nagy anyag. Szemeszter végén elkezdhetem kifotózgatni, de ez több ezer oldal, amit kivetettek velünk a könyvtárból. Tán a gép is bedöglik mire kifotózom őket. -
-
sakkay #58050 A revihez való behajolás' gyorsasága az fix? Vagy lehet valahol állítani? Kicsit lassúnak tűnik néha.. -
Köszi. Ez a doksi nincs meg digitálisan valahol...? ;) -
Romeo One #58048 Nálam frankón működik minden, a csúszkára is rá tudtam tenni a zoomot. Végül levettem, kényelmetlen volt, mindig lecsúszott róla a hüvelykujjam, és darabosan nagyított.
Viszont csak olyan funkciókkal működik, amit a játékban állítható. A profiler továbbra sem megy, több órás ilyen-olyan install után is összeakad a .net keretrendszerrel.
A logi lehet, hogy joyt nem tud csinálni, de a profilere nagyságrenddel profibb, aki használta az tudja, mire gondolok. -
Savasnak:)
-
-
ÁTTÉTELEZETT KIEGYENLÍTŐLAP:
Ez a kormánylap kilépő éle mentén elhelyezett kitéríthető felület. A kiegyenlítőlap rudazata csuklósan kapcsolódik a vezérsíkhoz. Ennek következtében a kormánylap kitérítésekor, ahhoz viszonyítva ellenkező értelemben tér ki a kiegyenlítőlap. A kormánylap forgástengelyére ható csuklónyomaték így lényegesen csökken.
FLETTNER-féle SEGÉDKORMÁNY:
A belső kormányszerv által működtetett kar nincs merev kapcsolatban a kormánylappal, csupán a segédkormányt téríti ki. Az íveltség növekedésének hatására keletkező légerő most már a kívánt irányú kormánykitérést eredményezi. Ennek a segédkormánynak a hátránya, hogy kis sebességeken történő repülés esetén nagyon kis kormányerőt ad, ha nagymérvű kiegyenlítést alkalmaznak.
RUGÓS KIEGYENLÍTŐLAP:
A fent említett hiányosság kiküszöbölésére alkalmazták. A rugó rásegít (nem fejtem ki, szerintem egyértelmű).
KIEGYENSÚLYOZÓ VAGY TRIMMLAP:
Segítségükkel a repülőgép megbomlott nyomatéki egyensúlyát tartósan ki lehet egyenlíteni. Müködésük elvben megegyezik a Flettnerrel, csak itt az a lényeges különbség, hogy mozgatása a kormánylap kitérésétől függetlenül is történhet.
A forrás mindegyikhez még egy oldalt ír + grafikonok, de ezzel nem terhelem a társaságot.
Nagy Szilveszter: Repülőtechnika szerkezettana I. -
Besírtam:) -
sakkay #58043 Köszi szépen. -
2:46-nál szépen végiglövik a lavórt csak úgy porzik a háta :) -
MeshShowLod -ot 0-ról 1-re a conf.ini-ben. -
artivizsla #58040 Az 1946-ban másnak is a Fókák közül, csak a D11/D13/D15-ösnek lehet nyitni a fülkéjét a D9, meg A/F/G-nek pedig nem ? -
sakkay #58039 Srácok mit is kell átírni ahhoz, hogy ha közel jönnek a gépek ne tűnjenek el?
Köszi. -

No majd találkozunk a csatorna felett:)
Én most angolosodm:) -
Szörcs...
Luke! Ich bin dein Vater
-

-
Engem érdekel.
Amúgy mi a bajod? :) -
VOW reloaden-en lelőttem 19 Hurricane-t, 6 Siccfire-t, 8 Wildcat-et, 4 Blenheim-et, 8 Gladiatort, 8 IL2-est, 7 Rata-t, 4 A20-ast, 4 IL4-est, meg az apró. 96 gép.
Zubo-ban elintéztem 61 földi célt.
Mindezt 107 misszió alatt, 21 szer meghaltam.
Érdekel valakit? Nem. -
Na bexarás. Tegnap atag stat ott a nevem mellett 1 felszállás 3 győzelem,most nézem nulla airkill. Pedig mind a három meghót ,egyik lezuhant dog közben ,másik pk,harmadik is becsapódott:) Ezek szabotálnak engem!! -
sakkay #58032 Ez nagyon így volt. -
artivizsla #58031 A három vezető közül Churchill ill. Anglia volt a leggyengébb láncszem és ez meg is pecsételte a jövőnket. Sztálin ügyesen vert éket Churchill és Roosevelt közé, amiben segítette még az is, hogy messze nem volt olyan dörzsölt, mint ő, vagy Churchill. -
... vagy van helyette egy újabb háború, csak modernebb fegyverekkel. Ki tudja, hogy a szovjetek mennyire fapofával nézték volna, hogy miután sikerül visszaszorítaniuk a németeket, és előttük ott van Kelet-Európa, az angolok egy szép oldalmozdulattal bevágnak eléjük.ke -
sakkay #58029 Bocs most láttam te is azt írtad. 
A lényeg ha az öregre hallgatnak, nálunk valószínűleg nincsen 50 év debilség. -
sakkay #58028 Aztán tényleg befejezem mert kik*rtok az oldalról. 
Valamit nagyon keversz. Az öreg akarta a balkáni partraszállás, pont azért ,hogy dk Európa kiessen a majdani orosz megszállás alól.
Ezt Sztálin is átlátta, és meggyőzte az amcsikat , hogy ne támogassák az öreget. Az érv egyszerű volt, gondolhatod mi. Így 2-1 arányba leszavazták az öreget. -
artivizsla #58027 Kávé mellé.Talán nem lesz baj, ha nem repülős témáról fog most szólni.
Mellesleg, a kommentek is tanulságosak. -
Valamit használtam előtte (asszema borderland2-t) amihez van ilyen elő beállítás. ÉS amiatt maradt bekacsolva. Tudod, "Alkalmazás beállításainak felülírása"...
Az a röhely, hogy már jártam így, de csak akkor jutott eszembe, amikor leszedte, újrarakta a fotóboltot :) Hiába no, öreg Sam! -
De hogy került élsimítás a PS-re?
Nálam is van néha hasonló probléma, ha photoshopal együtt megnyitok egy másik OpenGL-es alkalmazást, akkor a Ps meghülyül, és nem olvassa be a képet. Nincs feketeség, és villódzás, de a végeredmény ugyanez: a kis navigátor ablakban látni a betöltött képet, máshol nem.
Viszont nekem nem a VGA driverben kell turkálni, egyszerűen csak kijelentkezek meg vissza (újraindítani sem kell) és megjavul. -
Kössz Tom, megoldódott.
A következő volt a szitu. Reggel használtam jó volt.
Aztán megint akartam használni és a következőt produkálta.
Egy képet akartam szerkeszteni, betöltöttem a fotóboltba, látszott, hogy megnyitja de csak egy pillanatra, aztán mintha egy fekete leplet dobott volna valaki a munkaasztalra, nem látszott a kép, semmi.
Kínlódtam, semmi. Leszedte, mindet töröltem végsó "elkeseredésemben", újraraktam, ugyan ez.... Aztán Mr. Tantusz leesett....
A buzi kurva VGA driverben be volt állítva élsimítás meg ilyenek. Kikapcsoltam, és azonnal minden jó is lett.... Hogy bassza meg aki kitalálta :D -
Ezt? http://youtu.be/69iFyMvUDAc

Szörcs...