IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Igen.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
A BoM az Battle of Moszkva?Lesznek akkor orosz gépek is?

VO101Tom
Lesz patch a Clodhoz még a BoM elõtt. De késõbb is, a játék magját érintõ fejlesztéseket, újításokat mindig meg fogja kapni - hogy a kompatibilitás meglegyen attól függetlenül, hogy kinek melyik térképek (és géppark) van meg. Ez a része fejlettebb lesz, mint anno az Il-2 volt.

www.pumaszallas.hu

Köszi srácok, hogy ma fül és gyakran szemtanúja lehettem a norfolki (vagy folkestnoi?) csatának! 😊 Hasznos volt! A jövõben majd igyekszem egy aktívabb kommunikációs rendszert(Ts+mic+beállítás) összehozni.

TS-re hogy lehet bejutni? ip? pass? köszi!

utoljára még a patch-be igérték
de az persze lehet hogy egyszerre fog jönni a kiegészítõvel

Papa01
Urak, az igaz, hogy az új grafikus motort már csak az új rész fogja megkapni? Remélem, nem. 😊

Köszi a válaszokat!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nekem meg egyszer kiválóan fut, egyszer meg felezi az fps-t... én sem vagyok túl nyugodt, és akkor még finom voltam és nõies.

www.smart-bus.hu

ok köszi.mondjuk nem tudom használni mert a tüz gomb aktiválásával rögtön jön a launcexe blabla. a tököm tele van
Valószínûleg frissebb a telepítésed mint Lacának... ha nem tetszik a conf.ini fájlod, töröld ki! 😊) A következõ indításnál generál másikat.. 😉

www.smart-bus.hu

értem, köszi,de a többi hova tünt? a lacának ez van
tickLen=30
ProcessAffinityMask=15
maxTimerTicksInRealTick=20
; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
mouseUse=2
; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
culture=en-GB
az enyém egy másik clod?
Nem... ami elõtt pontos vesszõ van, azt úgyis figyelmen kívül hagyja...

www.smart-bus.hu

; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1 sziasztok nekem ez van, a többi nincs. ez baj?
Ezt hol lehet megnézni ?
"A fritz-ek kezében a világ?"

Bakker, lemaradtam valamirõl? Volt még egy háború itt Európában és a németek elfoglalták Izraelt? Az asszony is mondta már, hogy ne üljek annyit itt a gép elõtt, mert mindig lemaradok valamirõl.
Na, hogy legyen egy kis OFF is! 😄

Nem vagyok egyedül a problémámmal... ÍME

Tom!

Ha esetleg ezzel kapcsolatban valamit olvasol a hivatalos fórumon, légy szíves jelezd, ha van valami ötletük... vagy, ha esetleg beírnál a nevemben, azt is megköszönném. ( tõlem az angol távol áll! 😊 )

www.smart-bus.hu

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LeonSilver
Mondjuk Rutger Hauer talán nem is játszott többet ilyen kaliberû mutatványban.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Bahh, micsoda szereplõgárda....

Akkor is ez marad minden idõk egyik legjobb filmje !!!!!!!!!!!!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kezdõként a csapatmunkát nem zavarnám de megpróbálok csatlakozni, okosodni, tanulni. Némi zavart azért próbálok kelteni az erõben! <#eplus2>

Her Laca

Gondolj bele. És TORRENTE! Mondjuk Norris után.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Egyébként a võmtõl kaptam ez taz EmTec-et és hát kurva nagy találmány!

LeonSilver
Torrente for köztársasági elnök 😄 Gondolom kopipésztelni Õ is tud...

Her Laca
Torrente a király! Nem is tudom ,bevehetnék a feláldozhatók 2 be a nagy akció sztárok mellé😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Basszus. Meg kellene már néznem. Itt hegyel már mióta az EmTec kockán egy csomó filmmel. Még az egyet sem láttam, pedig állítólag az mindent visz.

Her Laca

Ez mindent elmond

LeonSilver
Hááát, amennyi poszt most így hirtelen született 😊

hacsak fekete lenne <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
És arról sem ,hogy a 8. legnépszerûbb totyik😊)

VO101Tom
F10

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mi pumások ma este 20:00-ra tervezünk összenépi ATAGozást, 77-esek TS-én leszünk.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Nem beszélve arról, hogy (szerintem):
- nem volt marakodás
- nem volt veszekedés

Továbbá nem volt anyázás sem. És Mijki ha megengeded egyelõre én vagyok a házigarázda <#duhos2> Ha veszekedés, marakodás lesz, akkor le fogom álltani. Én roppant élvezettel olvastam minden egyes posztot és azt is megmondom, hogy 47 éves fejjel TANULOK a hszekbõl! Ez pedig nagyon fontos!

Ja a CloD-ban.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Mond nekik hogy vegyenek példát Johann Wind-rõl.😉 Én offline is csak akkor lövök, ha biztos vagyok abban, hogy az elõttem lévõ gép ellenséges.
Hogy kell beállítani azt hogy egérrel is tudjak fejmozgást végezni?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Láttalak, be is köszöntem! Még nem hegesztettem TS-t de a szervert néztem és épp error volt tsviewer-en (mostmár látom, hoyg ok). Na majd talán estebéd után!

Her Laca
Én online vagyok😊 Ts en is . Gyûjtöm a pontocskákat szorgosan.

Én meg egy bombázóba(...), de legalább az oldalt nem tévesztettem. Valamikor egy össznépi ATAG-olás? Itt van a hétvége. Bombázópilóták vannak? Szerintem egy óra alatt nyernénk, koránfekvõknek se lenne gond!

Her Laca
Az a baj Miki fiam,hogy ez nem baj. Ezeket a hozzászólásokat olvasván ,tágul a világképed,és mindenképp a javadra válik😊
Jobb mint egy töri óra nem?
És legutolsó sorban sajna el kell viselned ezt is😊))))
E van😊<#puszi>

Mert, egyedül csak az õ gépén fut a játék.<#vigyor4>
Majd, ha mindenkién fog futni, akkor el fog fogyni a mellékes téma is.<#vigyor4>
mijki
Srácok itt és ittvan a politikai fórum, és a történelem fórum, itt beszéljétek meg ezt, már kezd elegem lenni ebbõl a sok OFF-ból, amin itt veszekedtek egész nap. Egyedül Laca ír a EBBE a topikba illõt. Ne marjátok egymást tovább, legyen vége.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mire leesik a tantusz a Líbiaiaknak, hogy mi is történt valójában az országukban, a földalatti olajmezõk már úgy fognak porzani, mint a huzat, de akkor már késõ lesz, legfeljebb majd õk is jókat kommentelhetnek a fórumaikon, hogy hogy átbakszták õket 2011-ben, pedig hogy harcoltak az a csúnya Kadhafi ellen.
A legtöbb birodalom alapvetõ problémája, hogy "kinövi" magát és az alapvetõ szándékkal ellentétben, mégis csak a leigázott népek olvasszák be a hódító népeket és nem fordítva. Például a mongol birodalom, de ahogy elnézem, lassan az USA-ra is ez fog várni és az, hogy az elnök fekete lett, már jelzi ennek a kezdetét.
A dollár ereje az olajalapú gazdaság elszámolási rendjébõl fakad. De, mennyi is az olajtartalék a világban ? 20-40 év ? Utána mi lesz vele ?
Her Laca
Hijnye olyat káromkodtam az ATAG on. Egyik belém jön,másik bf rommá lõ,mondom neki ne lõj te idióta ,erre leesik neki,hogy ja. A sok debil, a tököm ki van ezekkel.

VO101Tom
Róma szétesésének párszáz évérõl meg lehetne tölteni párszáz könyvet, tényleg ne offoluk szét vele a topikot. 😊 Egyébként teljesen igaz amit írsz, nem is vitáznék ezzel.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Aham, ok. Akkor majd legközelebb írd már oda azt is mire hozod fel a példákat, nehogy megint azt higgyem arra, amirõl beszéltünk.

www.pumaszallas.hu

Érdekes lenne megtudni, hogy hogy vették rá vagy inkább ki "adta oda" Kadhafi aranyát a sachs-nak... érthetetlen!

A Római Birodalom bukásába a társadalmi és gazdasági berendezkedése játszott fõ szerepet. Lehet félreérthetõen mondtuk, hogy azért omlott össze, mert úgy HIRTELEN elfogyott a pénz ebbõl egyébként kiváló birodalomból és ezért omlottak össze és katonai alapja nem volt. Volt neki.

DE a berendezkedésük a hódításra épült. Hadizsákmány új földek, új piacok 😊, rabszolga utánpótlás, az olcsó "nagyvállalati" munkaerõhöz. Amíg ez biztosítva volt nagy volt a gyarapodás és a gazdagság. Ugyan egyes rétegek elkezdtek szép lassan lecsúszni, hiszen a rabszolgákkal megtermelhetõ élelmiszer és egyéb termékkel annyian nem tudtak versenyezni, mint elõtte. Az se baj, legalább megvolt a katonai utánpótlás, miután megtörténtek a hadseregreformok a zsold és föld fizetése.
Persze ettõl még sok szegény tengõdött a nagyvárosokba, munka nem volt (nem volt annyi), miért is lett volna hiszen a legtöbbjét rabszolgák csinálták. Nem baj államnak volt pénze, a nép nem lázong még kenyér és cirkusz biztosítva van. (Ez van ma is, csak egyre kevesebb a kenyér és ezt csak egyre több cirkusszal lehet kompenzálni..😄)

Na most, amit te is említettél, elérték a túlterjeszkedés határát. Innentõl kezdõdött meg a hanyatlás. Olyan ellenfelekkel is szembe találták magukat, akikkel csak erõs hadsereggel, társadalommal és pénzügyekkel lehetett volna felvenni a harcot. Egyébként régen is voltak ám komoly ellenfelei a rómaiaknak.
A barbár betörések akkor érték a birodalmat, mikor komoly hatalmi válság volt, korrupció, kevés adó!! Pont a társadalmi egyenlõtlenségek miatt nehéz is volt adóztatni. Mégis kit? A gazdag arisztokrata a 3000 rabszolgájával nem fog, mert igaz, hogy van pénze, de hatalma és befolyása is van. A szegényeknek meg nincs mit. Középréteg nem nagyon van. És egyre kevesebb adóból kellett finanszírozni a légiókat, akiknek annyira megnõtt a hatalmuk, hogy azt tettek császárrá akit akartak.

A párhuzam nem sok, csak annyi, hogy USA gazdasága erõsen épít arra, hogy õk világhatalom. Világpénz, politikai befolyás, kedvezõ gazdasági feltételek kiharcolása, amirõl mások csak álmodhatnak.

Bocsánat a sok OFF-ért, mentségemre legyen szólva, szeretem a repcsiket (azért is szoktam olvasni ezt a topicot) és én is tolnám a játékot, ha lenne hozzá gép meg joy. 😄 Na majd egyszer, addig is figyelemmel követem milyen a játék állapota.

Her Laca
"Például azért, mert az összes ország, cég akármi mikor olajat vásárol, ELÕSZÖR dollárt kell, hogy vegyen. Ezért mindig van egy állandó és nagy kereslet a dollár után.

És mi történne akkor ha nem lenne szükség ehhez dollárra? 😊"

Kadhafi kollega szerinted miért ment a levesbe?😊 Így hirtelen mennyi ellensége lett belföldön:XD

A római birodalom a folytonossá vált külsõ "barbár" támadások során örlõdött fel. De még nem omlott össze, csak ketté vált.

Amúgy mikor húztam párhuzamot a makedón/mongol birodalom és a MAI usa között? Példaként említettem, de szerintem is hagyjuk. Mindenki elmondta már amit akart, innentõl már csak értelmetlen szófosás az egész.