IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Samsung P2470HD tv/monitor
Samsung B2430HD tv/monitor
mindkettõ tökéletes eddig. Az utóbbi még PIP-et is tud. Elég gyakran használom így is <#hamm>#hamm>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
xyz:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI\
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De TV van akcióban,én is késõn olvastam el😊
Szerintem teljesen jó agy Full HD TV is a szimhez. Én is használom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ja jó az is. Nálam is olyan mûkszik.
Ha már TV, szerintem Full HD alatt ne vedd meg...
Az lenne a legjobb, ha ki tudnád próbálni a gépeddel...
www.smart-bus.hu
TV-t néztem, az is ilyen, de az nem mérvadó, mivel az egy 3-4 éves plazma... nem éppen a jó ms értékérõl híres... :S
Délelõtt felhívlak...
www.smart-bus.hu
Szerintem a monitorod miatt van. IPS.Mondhat bárki bármit ,tudom volt nagy hipe ezekkel a DELL IPS ekkel ,de szerintem azok nem igazán játékra valók. Bár nem tudom,csak találgatok.Mondjuk én rátenném a TV det elõször és megnézném ott.
És amíg ez így van, csak úgy tudom orvosolni, ha a 60-ra gyúrok... hogy rohadjon meg ez az egész szar... 😄
www.smart-bus.hu
De legyen úgy, verjen a GTX680 45%-t a 7970-re, és már megyek is érte... 😄
www.smart-bus.hu
De majd mint a vak is mondta , meglátjuk😊
CsaK ne felejtsük el ,hogy csíkszél váltás is van.
A 6970 tõl sem 15 % al gyorsabb a 7970.
Mit lehessen tudni ezek mit kotyvasztottak a kis konyhában😊
Na most ezek után elképzelhetõnek tartod, hogy a GTX580-ra 10-15%-t verõ HD7970-re még pluszban ráver 45%-t? Kizárt... 😊 Szokás szerint gyorsabb lesz pár százalékkal, és emiatt drágább is pár százalékkal... 😊
www.smart-bus.hu
Itten van.
Ha a legerõsebb HD tõl is gyorsabb lesz 45% al,az mán Ûberbrutál egy teljesítmény lenne.Bár gondolom az ára sem lesz gyengécske.
No meg ez az 512 bites busz.
www.pumaszallas.hu
Alt kódok
Si vis pacem, para bellum.
régen simán mûködött...
www.pumaszallas.hu
FINNEK
Esik a hó...
Biztos ismertek, de nem menekültök...
amúgy sztem egész jó film a flyboys, most találtam egy másik filmet a témában, a "vörös báró", vmi német film, még nem láttam de megnézem majd
látta már valaki? Vélemény?
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról