IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld nyugodtam Tom, menni fog, az "alt"-os.
Nem a mérete, hanem a natív felbontása igényli a teljesítményt. 24" és e felett már full hd felbontás van minimum, ami azért igencsak eszi a gpu-erõt, no meg a vram-ot...

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Igaz a gépet késõbb úgyis fejlesztem,egyelõre a COD-al nem is repülök csak az il-2 és az FS2004-gyel.

Willenbrock
Köszi a tanácsokat,látom 23-24"-eseket használtok leginkább.A 32"-es már túl nagy a szimulátorokhoz? Nagyon erõs videókártyát igényel? Most Geforce 9800GT-m van.

csak ajánlani tudom õket:

Samsung P2470HD tv/monitor

Samsung B2430HD tv/monitor

mindkettõ tökéletes eddig. Az utóbbi még PIP-et is tud. Elég gyakran használom így is <#hamm>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

jóóó van, most legalább röhögtem.köszi.viszont ez a játék tényleg agyrém
LeonSilver
Ja. AZ. Nem intro hanem logo és itt van

xyz:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI\

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát tezsvír, lehet, hogy logo.wmv <#zavart1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

esküszöm, megbolondulok! nem találom . most már olyan szar,hogy el sem indul, kész vagyok. én még játékot nem törtem szét, de....... a moszkvás csoda is nyócc ezerbe fog kerülni
Her Laca
Nem biztos ám,hogy ez a hiba.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
nm

V43 1105
Az a vicc, olvastam én is mikor írta, de én semmilyen játéknál vagy alkalmazásnál nem tapasztaltam :|

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Aztán majd röcög mint Solt nak😊)
De TV van akcióban,én is késõn olvastam el😊
Szerintem teljesen jó agy Full HD TV is a szimhez. Én is használom.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Bár most el is olvastam a kérdésed😊))
Ja jó az is. Nálam is olyan mûkszik.

Her Laca
Tessék.Vegyél egy sima 22" 24" os lcd -t. LG,vagy Samu,vagy bármit,2ms válaszidõ,nem is drágák,és teljesen jók.
Vagy ez.

köszi
5ms-nél ne legyen nagyobb...

Ha már TV, szerintem Full HD alatt ne vedd meg...

Az lenne a legjobb, ha ki tudnád próbálni a gépeddel...

www.smart-bus.hu

Her Laca
ok.

Én is erre gondolok...

TV-t néztem, az is ilyen, de az nem mérvadó, mivel az egy 3-4 éves plazma... nem éppen a jó ms értékérõl híres... :S

Délelõtt felhívlak...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
intro.wmv

Her Laca
Na! Holnap nem megyek sehova. Ha jó neked gyere át és megnézzük itt is.
Szerintem a monitorod miatt van. IPS.Mondhat bárki bármit ,tudom volt nagy hipe ezekkel a DELL IPS ekkel ,de szerintem azok nem igazán játékra valók. Bár nem tudom,csak találgatok.Mondjuk én rátenném a TV det elõször és megnézném ott.

Tudod mivel szenvedek... képtelen vagyok eldönteni mi a szar... hihetetlen, hogy nálam csak az megy folyamatosan ahol megvan a 60fps, ahol csak 50 van, az meg akad...

És amíg ez így van, csak úgy tudom orvosolni, ha a 60-ra gyúrok... hogy rohadjon meg ez az egész szar... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi a retekre nem elég neked ami most van😊 Nem bírsz magaddal ?<#eplus2>

üdv. clodban mi a neve annak a logo francnak? hogy lehet törölni? különben meg rohadjon meg és szakadjon az ég mindenkire aki ennek a szarnak a készitésében részt vett! bocs, hogy ezt ide irom, de már totál kész vagyok idegileg, ezt nem hiszem el!
Kb 20%-l gyorsabb a 7970 a 6970-nél... 😊

De legyen úgy, verjen a GTX680 45%-t a 7970-re, és már megyek is érte... 😄

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Kicsit off de azért itt is megkérdezem mert holnapig lesz akció:Érdemes-e 16:9 arányú samsung lcd tv-t venni szimulátorokhoz,nem nyújtja-e el a képet rondán,mekkorának kell min. lenni a képváltási sebességnek vagy mire kell odafigyelni?Milyet nem szabad venni?

Her Laca
Majd csak nézd meg😊 Ottan lesz az.<#eplus2>
De majd mint a vak is mondta , meglátjuk😊

CsaK ne felejtsük el ,hogy csíkszél váltás is van.
A 6970 tõl sem 15 % al gyorsabb a 7970.
Mit lehessen tudni ezek mit kotyvasztottak a kis konyhában😊

A 480 és az 580 közt volt kb 15% különbség... átlagban is a váltások 15-20%-t szoktak hozni...

Na most ezek után elképzelhetõnek tartod, hogy a GTX580-ra 10-15%-t verõ HD7970-re még pluszban ráver 45%-t? Kizárt... 😊 Szokás szerint gyorsabb lesz pár százalékkal, és emiatt drágább is pár százalékkal... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Most olvastam az NV Keplerrõl.
Itten van.

Ha a legerõsebb HD tõl is gyorsabb lesz 45% al,az mán Ûberbrutál egy teljesítmény lenne.Bár gondolom az ára sem lesz gyengécske.
No meg ez az 512 bites busz.

hülyeség... numlock nélkül is mûxik.

mûködik. csak ne felejtsd el benyomni a numlock-ot 😊
köszi!
VO101Tom
A 64 bites oprendszer nekem is letiltja a < és > jeleket, játékban nem tudom begépelni én sem. A Ctrl C és Ctrl V viszont teljesen jól mûködik, wordpadbe beírod, onnan bemásolod, és kész. Esetleg az alapértelmezett chat-sorokat már a windowsban írd át (annak is megvan valahol a helye, de már nem emlékszem hol). Az Alt+60-t nem próbáltam.

www.pumaszallas.hu

De itt benne van minden:
Alt kódok
AltGr+Í

Si vis pacem, para bellum.

Akarom mondani 6-os, és nulla)
Nemrég volt valamelyik magyar nyelvû adón, szinkronosan. Sajnos csak az utolsó öt percet láttam, így nem tudok mit mondani róla.

Alt+60😊 De most komolyan. Lenyomod az alt-ot, és közben a numetrikusn meg a 6-ost és 4-est. az eredményezi ezt <
'46 online játéknál a chst ablakba hogyan lehet beírni a "<" jelet?
régen simán mûködött...
A Vörös Báró sokáig csak németül futott, én feliratozva láttam, állítólag szinkronizálva is fut. A romantikus szerelmi történet mellett remek légi csatákat is tartalmaz, a ROF fanok tanulhatnak,,,,
Ez a HSFX mod mit tud? Kerestem a pcpilot-on de nincs róla semmi. A hyperlobbyn is elég kevesen használják.
VO101Tom
Clod Meszáról nem kell, de ha más gépeken valaki találkozik kezelési hibákkal, rosszul lemodellezett, hibás mûködéssel, akkor azt írjátok meg plíz. 1C-n most indult egy olyan topik, ami az eddigieknél jóval szervezettebb formában próbálja kezelni az ilyen bugokat, oda érdemes feltenni minden hibát, amit találunk. Tegnap rászabadultam a meszás dolgokkal, de ha tudtok valamirõl, azt írjátok meg.

www.pumaszallas.hu

bárki akárki!! kis CoD? 😊
Na, itt már megint esik a hó. Nem kicsit. Ezért megosztom a két aktuális kedvencemet:

FINNEK
Esik a hó...

Biztos ismertek, de nem menekültök...

V Domino
Tudom,hogy "vótmá",de qrva jó ez a videó:

<#smile>

R.I.P. White Europe

PhantomAss
ez nem csak il2, a karakterek a return to castle wolfensteinbõl vannak (plusz a zene egy része is)

amúgy sztem egész jó film a flyboys, most találtam egy másik filmet a témában, a "vörös báró", vmi német film, még nem láttam de megnézem majd
látta már valaki? Vélemény?

GOOBY, pls

Szerintem is erre gondolt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
Szerintem a 309-esre gondolt.

Me 309

Ezeket még nem láttam:
Me 409

Me 509

Her Laca
Tegnap este óta én is töprengek, hogy ez vajon mit is akar jelenteni. <#fejvakaras>