IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Tedd fel a GoM playert. Az ha oylant talál, amihez nincs kodek, letölti magának. Kurva jó stuff!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha 4 GB, akkor az tomoritettlen AVI, probald meg Divx avi- ra konvertalni pl. AVS video converter -el, akkor joval kisebb lesz es fel tudod tolteni videomegosztora.

http://download.chip.eu/hu/AVS-Video-Converter_481518.html

Úgy fest ezt a formátumot nem tudja lejátszani a programod, kell hozzá egy codec. Keress rá gúglin, biztos ad találatot.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca

Ez mi ez?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na megcsinálta de semmi nem akarja lejátszani😞 Amúgy 4 gb lett.
Mivel játszhatom le és mivel tömörítsem?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Tököm tudja. De most letöltöm és telepítem amit mutattál. Köszke.
Nagyon ütõs kis harc volt amúgy,a végén kicsit el is baxtam ,csak ,hogy sakkay kollegának is meglegyen a kívánsága😊 Persze nem ezért csesztem el ,de jól látszik,hogy ha nem figyel az ember egy kis hiba is majdnem megbosszulja magát.

LeonSilver
Ja. K-Lite van fent tezsvírem? De kipróbálhatod a többit is, hogy melyik miylne minõséget és mekkora fájlt produkál.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Na nekem olyanom nincs😊

Csak ezek vannak. Lehet a gépen nincs ?

LeonSilver
Ja. Betöltöd a trekket, és neked az a rész kell, ahol az van, hogy AVI.
A soundot jelöld be. Ha leokézod a cuccot, akkor indul is a felvétel.

LeonSilver
A csúszkát ha 1-re állítod, akkor az a legjobb képminõség.
De majd ezt utána még tömöríteni kell, mert 20másodperc az olyan 120mega. Szóval szép nagy fájl lesz egy több perces csata.

Her Laca
Van de az csak 30 vagy mennyi másodpercet tud felvenni .
De itt elvileg van valami csak fingom sincs miket kell beállítani ,meg milyen formátumban ,meg konkrétan semmit sem konyítok ehhez.

LeonSilver
Közbe mégis ránézek most. Te faterkám. Nincs fent Neked fraps?

LeonSilver
Én dél körül majd rátudok nézni, ha az megfelel és ha addig nem jön valaki és meg nem mondja a frankót.

Her Laca
Baker van egy jó kis trackem és nem tudom mi a retket csináljak😊

Her Laca
Skacok. Miket kell beállítani,a Clod ban ha a felvett track et konvertálni vagy mit akarom.
Ott van egy csomó lehetõség,de én ehhez nem értek.

VO101Tom
tímvörk <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Hihetetlen hír. Az emberek igenis hajlandóak fizetni videójátékokért, akkor is ha még el se készült. 😊
Double Fine a Hardwireden

il2 46-ban melyik mod realisztikusabb, a hsfx vagy az up?
az mózes volt. vagy...<#alien2>
<#wink>

Her Laca
Tvileket? Õ alapítotts a Ricsit.
Én személyesen is ismerem.Miért.

Her Laca
Olyan nincs😊
Vagyis van, hogy lelövik az embert,de az csak akkor ha figyelmetlen.Meg vannak nagyon ügyes arcok a másik oldalon is de ha lehet én kerülöm a necces helyzeteket nem szívesen adok esélyt.Ha már látom a manõvereibõl,hogy jó és kezd szorulni a hurok lelépek.Vagy ha jobb a helyzetük nem is megyek oda addig amíg nem én vagyok elõnyösebb pozícióban.
Persze vam olyan is,hogy melepnek de akkor ha nem halok meg rögtön ,hát szégyem szemre lenyomom az órrát és elfûtök. Közben erõsen káromkodok.
Jelzem ott van Hetti,Tom,Pogi meg még jó páran õk talán még ügyesebbek.
Ha mind bent vagyunk kb mindig mi vagyunk az élen pontok szerint.

Õt ismeri valaki ?

VO101Tom
Nekem most megy a Steam
... afranc, mégsem. Offline-ba kapcsolt.

www.pumaszallas.hu

Két üveg bor után jött a megvilágosodás.<#nevetes1>
Laca, mindig elolvasom a jelentéseidet,úgy tûnik egyre jobb vagy...viszont olyat is írjál le légyszi' párszor (komoly nem basztatás) amikor az ellenek állt a zászló. Mert azt senki nem részletezi, pedig abból is lehet tanulni.(arra az idõre ha kész lesz a játék😊 mert lehet így hamis kép alakul ki bennem.<#vigyor>

Megvan mi volt a gond az ffb-vel...állítottam a death zonon, de ezt nem követte(minden valószínûség szerint) az ffb kezdési' érzékelése.
"Örülünk Vincent??-Mi?-Mondom örülünk??-Ja? ..ja...örülünk!"<#alien>

Her Laca
Akár😊 Itt inkább az a nehéz,hogy összpontosítson az ember,hiszen 9 ellenséges gép van körülötted,jó ebbõl 5 bomber ,de ha nem figyel a polgár ne adj isten csak pár másodpercet is tovább bíbelõdik a kiszemelttel ,akkor azért belefuthat egy pofonba.
Komolyan mondom ,jószerivel fejben lejátszottam elõtte (nagy vonalakban persze) hogy mit fogok csinálni,de ugye az ellenfél reakcióit nem mindig lehet kiszámítani. Minden esetre én nagyon élveztem😊

Ez az energia harc lényege, nem ?
A dolognak van egy pikantériája. Egyrészt, az oroszok nem akarják, hogy teljesen kitúrják õket a térségbõl, ráadásul, Szíriában haditengerészeti támaszpontjuk is van. A másik meg, hogy Szíria határos Izraellel, ahová pedig a rendszerváltás óta, tízezer szám vándoroltak ki a volt SU-ból és már politikai pártjuk is van, amibõl még akármi is lehet. A KGB és az orosz maffia is erõsen ott van a kivándorlók érdekképviselõi között, szóval lehet ott még hosszabb távon érdekességekrõl olvasni majd. Jó, mondjuk olaj nincs ott, mert szegény Ábrahám negyven évig járatta õket a sivatagba és megtalálta azt az egy helyet, ahol pont nincs olaj, de azért korpa lé van bõven helyette.
Az USA és Izrael kérte meg a baráti EU-t, hogy ugyan má, ne vegyen Irántól olajat, mert mostan õk így akarják és a független és nagyon határozott EU, meg mint az eminens diák, szépen beintett a ronda szakállas bácsiknak, hogy mostan jó megszívatja õket és nem vesz tõlük olajat, mert azt mondták neki a nagyon okos bácsik, hogy a perzsa bácsik azok nagyon, de nagyon rosszak ám.

A baj, csak az, hogy az USA és Izrael nem vesz olajat Irántól, így õket az embargó nem érdekli. Na, vajon ki az, aki nagyon sok olajat vett eddig a csúnya irániaktól ? Hát persze, hogy az EU.
Her Laca
Ezt írja a steam

Sorry!
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.

Her Laca
Még az Atag statja sem üzemel.
Megtámadták a steamet. A fenébe.

Her Laca
Emelkedtek azok . 4 tõl 5.5 k ig vették körbe a bombereket ,szerintem arra nem számítottak,hogy valaki 7 ezren közlekedik. Van olyan srác Rolo (bobika) aki le nem jön 5 álá különben,õ eredményes is ,de nagyon.De vannak még sokan akik felmennek.

Nálam is ez van.

Her Laca
Skacok. Nézzen már rá valaki a steamre ,semmit sem akar elindítani.
Most vagy nálam van a gebasz vagy nem de bosszant.
Még a barátok sem látszanak aszongya nem lehet kapcsolatot létesíteni a steam szerverekkel.

V Domino
Hát ez rohadt jó volt.Komolyan,ahogy olvastam,megjelentek elõttem a képek.Track-et nem lehet venni?Szívesen megnéznék egy ilyen akciót.

R.I.P. White Europe

Vki nem tudja véletlenül hogy a sportjelvény felett milyen jelvény van ezen a repülõsön? Azt hiszem láttam már ilyen jelvényt, de vhova eltettem a könyvem és nem tudom megkeresni.

http://www.ebay.co.uk/itm/Foto-Luftwaffe-Flugzeug-He-111-H-4-KG-26-Wappen-Heckschschutze-Saki-Mai-42-/280821586537?pt=Militaria&hash=item4162455a69

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ez szép volt.😊
De miért nem emelkednek magasabbra? Hisz ha jó pilóták, akkor tudniuk kellene, hogy nem fognak velük leállni fordulózgatni.
Volt már hogy egy Spit vagy Hurri meglepett hátulról/alulról?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Olvasd el a leírást, abban az UP-k is benne vannak, akkor a JSGME-vel tudsz varázsolni a 2 verzió és az UP közt.

gy kérdés: Ha megvan adva a hossza egy repülõgépnek a mûszaki adatok közt, ha van, a pitot csõ tudom nem számit bele (jóltudom?), de mi van ha a vízszintes vagy függõleges vezérsík hátrébb nyulik mert mondjuk nyilazva van mint a törzs vége, akkor a törzs végét számolják még, vagy a vezérsik leghátsó része értendõ alatta?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

LeonSilver
Én olyanra gondoltam mint mondjuk a WoT-ban ami van.
De A DCS-ben is van, az utolsó repült cuccot automatikusan elmenti, igaz a temp-be ha jól emlékszem. De ki lehet szedni és simán le lehet játszani a DCS-ben. Onnan meg fel lehet venni ha akarja az ember.

Nohab
Van benne. Ugyan azon az elven mûködik mint a régi IL-2-nél.

Bár régen próbáltam és akkor is volt benne pár anomália.
Her Laca
Tervezem,hogy felveszek egy egész bevetést ,van is valami konvertáló progi a játékban.
Végül is helyem van 70 giga biztos elég egy 20 percnek .

Hoppá. Film+ on este 9 . Kelly hõsei😊
Asszony mondja . Hányszor láttad már? Nem elégszer aranyom,nem elégszer.

LeonSilver
<#taps><#eljen><#worship><#eljen><#taps>

A faszé' nincs ebben a szutyokban valami automata videjómentõ szarkupac..?

Her Laca
Na urak mint Bástya elvtárs mondotta "szerénység" de inkább dicsekszem😊
Vagyis nem ,csak leírom.
Az utóbbi évek legjobb 20 percét repültem.
Felmentem 7 K ra és nézelõdtem ,azért ennyire mert több volt a veres és azoknak is a krémje volt játékban. Majdnem mindegyik veszélyes srác ,sõt nagyon azok.Szóval fent kuksizok Anglia felett és látom,hogy egy bomber csapat épp elhagyja a partot. No de körülötte alul felül oldalt még négy vadász. Nagyon magasan voltam nem láthattak ,szépen elkezdtem feléjük óvakodni és közben azon törpöltem vaj mit is csináljak.
Aztán kikristályosodott az elgondolás. Mivel ezek olyan 4.5K voltak ,nekieresztettem a messzát és 700 al rázuhantam a bal szélsõ bomberre.
Szerencsére jól eltaláltam ki is gyulladt azonnal. Sebességem megtartva szépen húztam fel ,nézek hátra és látom egy hurri próbál utánam tépni.
Persze elfogyott a lendülete és már billent lefelé én visszaborítottam ezt persze látta õ is és elkezdte húzni egy jobbosba lefelé. Kicsit elé húztam és láttam a szárnyán a találatokat,nem is foglalkoztam tovább vele hanem ismét a bomberekre zuhantam de egy másik hurri alulról próbát rám emelni miközben ontotta az ólmot. Nem is törõdtem vele tovább nyomtam a bombázók felé a második is kigyulladt ,de avval a lendülettel nyomtam le ,fel is gyorsultam majdnem nyolcszázig.
A hurkány aki jött utánam lemaradt és hátranézve látom,hogy veszettül keres ,felette még ott voltak a bomberek és a maradék két vadász.
Nagy széles kanyar vigyázva a sebességre és ahogy ott tekergett alulról végig szórtam a jobb szárnyát. Ismét borítás és irány a francia part,ott bõszen elkezdtem emelkedni,szépen bent a szárazföld fölött visszanyertem a magasságot olyan 4K ,de közben folyamatosan néztem a bomber köteléket. Kissé föléjük emeltem és az egyik spit kísérõt sikerült meglepnem .Le is spirálozott.
Ekkora már azért remegett a kezem ,így a többit hagytam a fenébe és leszálltam. Végig elõre gondolkodva mondhatnám eltervezve kapkodás nélkül ,összpontosítva csináltam az egészet ,még véletlenül sem hagyva ,hogy átvegyék az irányítást. Nagyon jó volt ezt komolyan mondom.
Ja! Mind megkaptam😊)

acidrain
Nálam most három IL2 1946 van fenn.
4.11, 4.10.1 UP3 RC4, 4.10.1 HSFX 5.01. Nem mertem összekavarni a mod-okat, ezért inkább a játék könyvtárának nevét változtatgatom attól függõen, hogy éppen melyikkel szeretnék online repülni.
Eddig ez a legbiztosabb megoldás szerintem, igaz sok helyet foglal a vinyón.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Irán, sokkal több olaj van ott mint Irakba. Viszont van egy csavar a dologban. Irán olajexportjának elsõ számú célországa Kína (a másik India).
Kínát eddig nem zavarták az Irán elleni lépések, hiszen az embargóhoz nem csatlakozik, nekik szállítják szépen az olajat továbbra is.
(Csak az EU lehet ekkora nyomorék, hogy önként lemond az iráni import olajról az USA kedvéért.)

Egy iráni megszállásnak biztos nem örülnének a kínaiak az szinte 100%.

Akkor ezek szerint valami frissités jött ki az Up3hoz ? 😮 hogy a 4.11et stock-ként lehet aktiválni ? 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Hol van több olaj?

Én is csak azért raktam fel, mert muszáj..