IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erdekes, mert pl. megnyitottam az egyik trening kuldetest az FMB-ben, ahol a gep (Tiger Moth) nem a kifuton parkol, de ott is csak csak sima Take off volt beallitva. Lehet hogy valami script kell hozza.
Az szeretnem kerdezni, hogy Full mission builder ben mikor beallitom a gepem elso waypoint-jat (Take off), ne a kifutora tegyen, hanem pl. ahova akarom a repteren es majd en oda taxizok a kifutora.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyebkent az Atagon mukodik a sajat skinem? Mert egy zold, sarga orros geppel voltam bent.
www.pumaszallas.hu
D9
Mert a kezdetek óta rondább lett az optimalizációknak köszönhetõen és félek,hogy az új csoda motorjuk nehogy a régi Il2 szintjére optimalizálja a cuccot. Azért vetem ezt fel ,mert még egy fia képet és videót sem tettek még közzé az állítólag remek teljesítményû motorral futtatott játékból.
A bádogteknõk ,meg sihuhuk mászkálása meg NEM érdekel. Rep szimulátort vettem ,nem vonat szimet .Ha az érdekelne játszanék a Train Simulator al.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ja ha hozza amit elvártak akkor nosza ide vele. Ha ki tudták adni a játékot teszteletlenül,akkor ezt a bétát is ránk lehetne bízni😊Vagyis a béta bétáját.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én is szeretnék, rendes repülési modellt, rendes környezetet beleértve a felhõket, levegõt, látástávolságot és mondjuk korrektül behatárolt 6DOf fejmozgást. A harminc centis guminyakú pilóta nekem zavaróbb pl motorkezelés hibáinál.
A tankokat csak bombáznod kell, de emlékszel milyen érzés, amikor leszállás közben pingel az orosz! Azért szerintem jól fog esni a földet érés után ha átmászhatsz a légvédelemhez! 😉
Megvettek, feltelepítettem a cliffs over dovert. A multi részépben létezik, hogy a saját szerverkeresõje egye szervert sem talál, és a hyperlobby is csak 2 szervert?
Ja meg a pilóta fülke végre tényleg legyen aktív ahogy beígérték.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Láttátok a videón a 7 TP harckocsit? Állati jól néz ki!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Pokriskint egyébként többször kérték, hogy fegyverezze át az ezredét La-5-re, vagy Jak-3-ra, de õ a Lavor fegyverzetét elégtelennek találta, Jakovlevet (a tervezõt) meg személyesen utálta. (A Jakovleves affér benne van a könyvben is, persze csak lájtosan.)
La-7-re már hajlandó lett volna átképeztetni magát és az embereit, csakhogy egy barátja életét vesztette La-7 átképzés közben. A balesetet a gép hidraulika rendszerének a hibája okozta. Úgyhogy törölte a saját és ezredének az átképzését a hazai "technikára", helyette lenyúltak egy szállítmány P-63-ast, annak ellenére, hogy a kölcsönbérleti szerzõdés szerint a szovjetek nem repülhették volna a típust a német fronton, azokat a gépeket a japánok ellen kapták.
Én nem különösebben kedvelem az oroszokat, de a történetbõl kiderül, hogy Pokriskin nem semmi fickó lehetett (kiállt az embereiért), másrészt azt is látni, hogy miként vélekedett a szovjet "technikáról".
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na kipróbáltam a hûtés dolgot. Azt kell, hogy mondjam én sz@rtam el a dolgot, ugyanis most teljes nyitott hûtõvel 2-3 percig 800-900-as fordulaton járattam a motort leszállás után és nem is melegedett túl. Szóval jól van megcsinálva!
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
www.pumaszallas.hu
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu