IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Ma írta 1C-re egy srác, hogy akinek nVidia van, az a control panelen a 3d beállítások kezelése oldalon a többmegjelenítõs/kevert GPU gyorsítást állítsa át egymegjelenítõsre.
A másik, hyog a Conf.iniben a Drawifnotfocused=0 -t át kell írni 1-re. Ilyenkor a modelleket nem csak akkor kezdi betölteni, amikor odanézel, hanem amikor közel kerülsz. A fejmozgás, forgolódás közben nem lesz recegés, szaggatás (ez az fps-t kicsit leszedheti, de mivel a recegés a nyagyobb gond, szerintem megéri).
Nate-el próbálgatjuk ezt most, jobbnak tûnik tényleg.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A lövészek kezelése elég botrányos, sajnos erre nincs megoldás.

www.pumaszallas.hu

<#eljen>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Elkészültem, a harckocsi típusokkal kapcsolatos segítséget továbbra is szívesen fogadom.

www.pcpilot.hu

Mentségemre szolgál, hohy egyenlõre csak a hurricanet és a spitet próbáltam teljesen alapról indítani/repülni vele. Meg a 110-est. Majd még most próbálom a 109-est, meg a he111-est. Bár a he111-nél van egy gondom, hogy a lövésszel lõni tudok (bal egér gomb😊 ), de a fegyvert marha lassan mozgatja a lövészem, mert le kell nyomva tartani az egeremen aközépsõ gombot. (na, ez értelmes mondat lett). Valahogy úgy szeetém mint az il2-ben, hogy az egérrel forgatom a fegyvert és lövök, de még nem jöttem rá melyik gombhoz kellene rendelnem.
A másik "gond", hogy a hurricanenál, kkb 20 perc repülés után a bal oldali hebgersorból lángok törnek elõ. Gondolom valami melegszik, de nem tudom mi. a hûtõ fullon nyitva, a víz nem melegszik. Levettem amixturet is, hátha az a gond. ennél úgy tuom olajhûtõ nincs, így azzal enm foglalkoztam. A spitnél ez nem fordul elõ.
Ami tetszik, hogy indítás után nem lehet csak úgy indulni. Remeg/rezeg az egész paripa, ez marha jó. Amúgy highon van minden, az utat, füvet meg az árnyék nincs bejelölve. Se vsync, ssao, se anty epilepszia.
Jó ez így? Amúgy nem szaggat, de röccenések vannak. Plusz, mikor belépek a szerverre, szépen "felépíti" a hangárt körülöttem. (elõször falak, majd textúra, ablakok, utak) De után amúgy jó. (i5-760, hd6850, 4 giga ram)
LeonSilver
Hamár... Két kedvenc filmem két kedvenc zeném 😊

(megõrülök, annyira szeretem Morricone zenéit, meg úgy általában a spagetti veszterneket)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Svenhassel
Vickers 6ton (7TP), Crusader(?), Sd.Kfz. 251, Pz III
Én ennyit véltem felfedezni, de az nem jelent semmit 😊

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

i robot
Szia! Ezt a guminyakú pilótát hogy érted? Nekem pont ez kéne mert pl. a bombázógépekbõl szart nem lehet látni. Track IR clip-et használok, de szerintem iszonyat rossz a fejmozgás beállítása a szimulátorban.

acidrain
Egyik kedvenc filmem, és az egyik kedvenc zeném:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Svenhassel
Group properties - Spawn parked -> pipa (alul van)
Szerintem ez lehet az.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Sanyo
féllánctalpas Sd.Kfz. 251, Panzer II, orosz BT-7, lengyel 7TP, angol Crusader

Kihagytam valamit? Nagyon nem vagyok hk szakértõ, gyorsan le is tagadom hogy a tapolcai Kinizsiben voltam katona. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Megint jó sokára értem haza, meg tudnátok mondani, hogy a videón milyen típusú harckocsik vannak?

www.pcpilot.hu

Közben már megtaláltam, hogy könnyûfém blokk, de azért nem volt az olyan ritka, hogy öv-ból készültek a jármûvek motorblokkjai.
Oke, majd atnezem a forumokat, hatha van valami info.
Erdekes, mert pl. megnyitottam az egyik trening kuldetest az FMB-ben, ahol a gep (Tiger Moth) nem a kifuton parkol, de ott is csak csak sima Take off volt beallitva. Lehet hogy valami script kell hozza.

VO101Tom
passz, FMB-t nem igazán használtam már il-2 ben sem.

www.pumaszallas.hu

Jogos az eszreveteled 😊
Az szeretnem kerdezni, hogy Full mission builder ben mikor beallitom a gepem elso waypoint-jat (Take off), ne a kifutora tegyen, hanem pl. ahova akarom a repteren es majd en oda taxizok a kifutora.

VO101Tom
yep. De ez oda-vissza mûködik, mert akinek meg nem sárga, az angol...

www.pumaszallas.hu

Ertem, erdekes indok 😊. Tehat akkor minden Messer default skinnel repul, ahol sarga a ormanya.

VO101Tom
Az indok az, hogy azért van kikapcsolva, mert akad tõle a játék. Persze, nem ettõl akad, de errõl nem lehetett meggyõzni õket (a konspirációs témákra fogékonyabbak még azt is felvetették, a kötelezõen használt sárga orr miatt van az egész, hogy az angolok lássanak, de én ezt nem hiszem). Ha majd kijön ez a patch, és rendbeteszi az fps-t, akkor minden ilyet visszakapcsolnak - remélem.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Aha, a markings be volt kapcsolva. Nem tudod, lesz mukodo sajat skin valamikor?

VO101Tom
Ó, az a legjobb Spit... amelyik a párját ritkítja 😊)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nincs saját skin. Felségjelzés is legyen bekapcsolva.

www.pumaszallas.hu

Vagy 2 napja en a kek oldalon voltam Emil 1-el, egymas utan 2X megsorozott egy E 3-as, pedig masodszorra mar felulrol jott, onnan mar csak latni kene a szarny alakjat, ha mar felsegjelzest nem latja messzirol, nem voltam szimpi neki 😊.
Egyebkent az Atagon mukodik a sajat skinem? Mert egy zold, sarga orros geppel voltam bent.

Oké, köszi már jó. Voltam fent, megnéztem, hogy megy. Az atag-ra léptem be. Jó szerver, hasonlít a régi il-2-õs Lw10BoB-os szerverre. Szinte dejavu-m volt, mikor pirosként lelõtt egy saját spitfire.
VO101Tom
lobby részen indíts te egy szervert, az rendbe teszi a net beállításokat, utána fogod látni a szervereket - elvileg.

www.pumaszallas.hu

De kár, hogy akkoriban nem volt még G Stuka.<#nevetes1>

D9

Her Laca
És adják vissza a gépek csillogását is,meg tegyék be azt a mûrepülõ izét is,meg ilyesmik. 😊)
Mert a kezdetek óta rondább lett az optimalizációknak köszönhetõen és félek,hogy az új csoda motorjuk nehogy a régi Il2 szintjére optimalizálja a cuccot. Azért vetem ezt fel ,mert még egy fia képet és videót sem tettek még közzé az állítólag remek teljesítményû motorral futtatott játékból.

A bádogteknõk ,meg sihuhuk mászkálása meg NEM érdekel. Rep szimulátort vettem ,nem vonat szimet .Ha az érdekelne játszanék a Train Simulator al.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

+1
Her Laca
Nekem nem. Én nem alacsonyodom le holmi bokorugró,vagy konzervdoboz lovaggá. Mi ez a guminyakú dolog amúgy. Én szerintem korrekt a TR a játékban nem érzek semmi problémát vele kapcsolatban.

Ja ha hozza amit elvártak akkor nosza ide vele. Ha ki tudták adni a játékot teszteletlenül,akkor ezt a bétát is ránk lehetne bízni😊Vagyis a béta bétáját.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Talán nézd meg a szerver szûrõt, engedélyezz mindent, van több is ami folyamatosan fut.

Készítik a peccset, sokat tesztelték a motort és hozza a várt eredményeket -de nem veszem el Sanyó kenyerét.
Én is szeretnék, rendes repülési modellt, rendes környezetet beleértve a felhõket, levegõt, látástávolságot és mondjuk korrektül behatárolt 6DOf fejmozgást. A harminc centis guminyakú pilóta nekem zavaróbb pl motorkezelés hibáinál.
A tankokat csak bombáznod kell, de emlékszel milyen érzés, amikor leszállás közben pingel az orosz! Azért szerintem jól fog esni a földet érés után ha átmászhatsz a légvédelemhez! 😉

Sziasztok!

Megvettek, feltelepítettem a cliffs over dovert. A multi részépben létezik, hogy a saját szerverkeresõje egye szervert sem talál, és a hyperlobby is csak 2 szervert?
Her Laca
Adják már ki azt a retek átírt motort. Addig pont lesz...m a tankokat,meg utána is. Ennyit tudok mondani.
Ja meg a pilóta fülke végre tényleg legyen aktív ahogy beígérték.

Nekem is! Visszakeresztelhetik Storm of War-ra, még kalapálják egy kicsit, kijön az új rész, megtriplázzák a játékosszámot és teljes lesz a virtuális hadszíntér! 😊

88-as légvédelmi ágyú-t akartam írni.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

De király!😊 Sztem viszont Matilda I vagy II-es harckocsi kellene oda a Crusader helyett, azt aztán semmi nem lövi ki a 78 milis páncélja miatt, csak a 88 vagy 75 milis rövid csövû Pz.IV.-es.😄
Láttátok a videón a 7 TP harckocsit? Állati jól néz ki!

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Azért egy repülõgépmotor nem kertitraktor, nem is sparheit, mellesleg a link alatt le is volt írva minden az eredeti posztban.

LeonSilver
Hát nekem ez kurvára teccccccik.

Amit ma már aluminium öntvény, az nem is olyan régen -alig 20 éve is akár- vasöntvény volt. Blokk, hengerfej stb. De még ma is használják példáúl a gömbgrafitos öntöttvasat az AL mellett is.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A harmadik videó. Ehhez képest is vannak már új dolgo, dolgoznak a fiúk, hamarosan bétapeccs. 😉

Bocs a dupláért, úgy látszik a böngészõ is Made in USSR. :-)
A gyõzelmei zömét Kobrával szerezte. A könyvben propaganda okokból a háború végén már Lavocskinokkal reptetik Pokriskint. Ugye ott azt írja (vagy a cenzor írta helyette), hogy mekkora nagyszerû gép volt a Lavor, és mennyire örültek, hogy végre hazai gyártású géppel repülhettek, stb... A valóságban az egysége akkor is Kobrákkal, pontosabban akkor már Kingkobrákkal repült. A háború után bõven akadtak is problémái abból, hogy nem a hazai gépeket favorizálta. Sokáig mellõzték emiatt.

Pokriskint egyébként többször kérték, hogy fegyverezze át az ezredét La-5-re, vagy Jak-3-ra, de õ a Lavor fegyverzetét elégtelennek találta, Jakovlevet (a tervezõt) meg személyesen utálta. (A Jakovleves affér benne van a könyvben is, persze csak lájtosan.)

La-7-re már hajlandó lett volna átképeztetni magát és az embereit, csakhogy egy barátja életét vesztette La-7 átképzés közben. A balesetet a gép hidraulika rendszerének a hibája okozta. Úgyhogy törölte a saját és ezredének az átképzését a hazai "technikára", helyette lenyúltak egy szállítmány P-63-ast, annak ellenére, hogy a kölcsönbérleti szerzõdés szerint a szovjetek nem repülhették volna a típust a német fronton, azokat a gépeket a japánok ellen kapták.

Én nem különösebben kedvelem az oroszokat, de a történetbõl kiderül, hogy Pokriskin nem semmi fickó lehetett (kiállt az embereiért), másrészt azt is látni, hogy miként vélekedett a szovjet "technikáról".
Az a fura,hogy nagyon igaza van az öregnek. Viszont azért fura nekem,mert a nemzeti érzésrõl beszél,pont õ akinek az volt az orosz elnökjelölti kampányban még 2008-ban a nyíltan hangoztatott elve,hogy Oroszországot egyszerûen fel kell oszlatni és a helyére 29 kis államot létrehozni. Ezen kijelentése után meg meg volt lepõdve,hogy nem engedték elindulni a választásokon.Szóval ezek fényében tõle hallani a nemzeti érzésrõl, meglehetõsen érdekes.

A múltkori videót láttam a földi egységekrõl. Ahogy nézem ez a szimulátor elindult egy kicsit Operation Flashpoint,Armed Assault irányba.Ezzel a bejövõ földi vonallal nekem nincs bajom,egészen addig amíg ez nem megy a repülési modellnek,a repülõgépeknek meg magának az egész repülésnek a rovására.Egyébként meg a Szu-26-ot is kiadhatnák végre. Addig nem veszem meg a Cliffs of Dovert amíg az nem kerül bele reális irányítással,motorkiszolgálással.Modnjuk sajnos a számítógépemet is kissé gyengének érzem a CoD futtatásához. Addig meg marad a DCS:BS,IL-2:1946 4.11 és a Condor.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Múlt héten írták, hogy az egy héttel azelõtti bemutatónak, amit akkor két részre osztottak, a harmadik része lesz ezen a héten. 😄

Zpogi
Úgy néz ki ma nem lesz patch,csak megint egy videó a földi egységekrõl. Sokan nem értik 1C-n - többek között én sem - hogy miért nem inkább az új engine-rõl raknak fel egy videót? Szép meg jó ez a földi jármûvek irányíthatósága,de igazából sokunkat rohadtul nem ez érdekel...

Hogy mi készült öntöttvasból?! Maximum henger, léghûtéses motoroknál, a békeidõben, költséghatékonyság miatt. A Pannónia motorok, olcsó robogók, vagy shovelhead-ek rémlenek?

Gondolom, hogy a blokk öntöttvasból készült, akkor viszont ugyanolyan kényes az utókeringtetésre, mint az öv. kazánok. Azokba is egy idõzítõ panelt kell kötni a szivattyúra, mert ha a termosztát lekapcsolja a fûtést és megállna a szivattyú is, felforrhat a kazánba a víz.