IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, hyog a Conf.iniben a Drawifnotfocused=0 -t át kell írni 1-re. Ilyenkor a modelleket nem csak akkor kezdi betölteni, amikor odanézel, hanem amikor közel kerülsz. A fejmozgás, forgolódás közben nem lesz recegés, szaggatás (ez az fps-t kicsit leszedheti, de mivel a recegés a nyagyobb gond, szerintem megéri).
Nate-el próbálgatjuk ezt most, jobbnak tûnik tényleg.
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
A másik "gond", hogy a hurricanenál, kkb 20 perc repülés után a bal oldali hebgersorból lángok törnek elõ. Gondolom valami melegszik, de nem tudom mi. a hûtõ fullon nyitva, a víz nem melegszik. Levettem amixturet is, hátha az a gond. ennél úgy tuom olajhûtõ nincs, így azzal enm foglalkoztam. A spitnél ez nem fordul elõ.
Ami tetszik, hogy indítás után nem lehet csak úgy indulni. Remeg/rezeg az egész paripa, ez marha jó. Amúgy highon van minden, az utat, füvet meg az árnyék nincs bejelölve. Se vsync, ssao, se anty epilepszia.
Jó ez így? Amúgy nem szaggat, de röccenések vannak. Plusz, mikor belépek a szerverre, szépen "felépíti" a hangárt körülöttem. (elõször falak, majd textúra, ablakok, utak) De után amúgy jó. (i5-760, hd6850, 4 giga ram)
(megõrülök, annyira szeretem Morricone zenéit, meg úgy általában a spagetti veszterneket)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én ennyit véltem felfedezni, de az nem jelent semmit 😊
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Szerintem ez lehet az.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Kihagytam valamit? Nagyon nem vagyok hk szakértõ, gyorsan le is tagadom hogy a tapolcai Kinizsiben voltam katona. 😊
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Erdekes, mert pl. megnyitottam az egyik trening kuldetest az FMB-ben, ahol a gep (Tiger Moth) nem a kifuton parkol, de ott is csak csak sima Take off volt beallitva. Lehet hogy valami script kell hozza.
Az szeretnem kerdezni, hogy Full mission builder ben mikor beallitom a gepem elso waypoint-jat (Take off), ne a kifutora tegyen, hanem pl. ahova akarom a repteren es majd en oda taxizok a kifutora.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyebkent az Atagon mukodik a sajat skinem? Mert egy zold, sarga orros geppel voltam bent.
www.pumaszallas.hu
D9
Mert a kezdetek óta rondább lett az optimalizációknak köszönhetõen és félek,hogy az új csoda motorjuk nehogy a régi Il2 szintjére optimalizálja a cuccot. Azért vetem ezt fel ,mert még egy fia képet és videót sem tettek még közzé az állítólag remek teljesítményû motorral futtatott játékból.
A bádogteknõk ,meg sihuhuk mászkálása meg NEM érdekel. Rep szimulátort vettem ,nem vonat szimet .Ha az érdekelne játszanék a Train Simulator al.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ja ha hozza amit elvártak akkor nosza ide vele. Ha ki tudták adni a játékot teszteletlenül,akkor ezt a bétát is ránk lehetne bízni😊Vagyis a béta bétáját.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én is szeretnék, rendes repülési modellt, rendes környezetet beleértve a felhõket, levegõt, látástávolságot és mondjuk korrektül behatárolt 6DOf fejmozgást. A harminc centis guminyakú pilóta nekem zavaróbb pl motorkezelés hibáinál.
A tankokat csak bombáznod kell, de emlékszel milyen érzés, amikor leszállás közben pingel az orosz! Azért szerintem jól fog esni a földet érés után ha átmászhatsz a légvédelemhez! 😉
Megvettek, feltelepítettem a cliffs over dovert. A multi részépben létezik, hogy a saját szerverkeresõje egye szervert sem talál, és a hyperlobby is csak 2 szervert?
Ja meg a pilóta fülke végre tényleg legyen aktív ahogy beígérték.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Láttátok a videón a 7 TP harckocsit? Állati jól néz ki!
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Pokriskint egyébként többször kérték, hogy fegyverezze át az ezredét La-5-re, vagy Jak-3-ra, de õ a Lavor fegyverzetét elégtelennek találta, Jakovlevet (a tervezõt) meg személyesen utálta. (A Jakovleves affér benne van a könyvben is, persze csak lájtosan.)
La-7-re már hajlandó lett volna átképeztetni magát és az embereit, csakhogy egy barátja életét vesztette La-7 átképzés közben. A balesetet a gép hidraulika rendszerének a hibája okozta. Úgyhogy törölte a saját és ezredének az átképzését a hazai "technikára", helyette lenyúltak egy szállítmány P-63-ast, annak ellenére, hogy a kölcsönbérleti szerzõdés szerint a szovjetek nem repülhették volna a típust a német fronton, azokat a gépeket a japánok ellen kapták.
Én nem különösebben kedvelem az oroszokat, de a történetbõl kiderül, hogy Pokriskin nem semmi fickó lehetett (kiállt az embereiért), másrészt azt is látni, hogy miként vélekedett a szovjet "technikáról".
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro