IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Kispuma csinálta annó Il2 ben,hogy heinekkennel háton híd alatt😊 Na az odab.sz😊 Sose sikerült nekem. BF el még megcsináltam annó,de itt még nem is próbáltam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Kössz bajtárs! Volt egy-kettõ, amit kihagytam mert rossz szögbõl érkeztem, vagy késõn kezdtem neki.
Én is sokat puffogok meg szidom a játékot, pedig szeretem ám 😉 Igaz csak offline játszok még.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Grat a vidihez😊 Néztem ,néztem oszt mondom magamban ,na mi van híd alatt nem akaródzik😊 Aztán mégis csak.
Amúgy én is szeretem ,sõt! ,asszem talán nekem van a legtöbb órám online ,de akkor is van egy véleményem róla. 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Sok zene, ami esetleg "illene" alá, már-már unalmas.
Az Enigma (annak ellenére, hogy franszia) az egyik legnagyobb kedvencem 😉

Egyébként meg qrva jó ez a gém! Még így is, hogy szar.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Quick mission, 109-es freeflight, jobbra lent.

Bocs!Leon nak ment.

Szep indrusztial kornyek, valami iparibb zenevel se lett volna rossz 😊
pl.Einstürzende Neubauten.
Hol is van ez terulet?

"A másik, hyog a Conf.iniben a Drawifnotfocused=0 -t át kell írni 1-re."
Egy rövid teszt után én is azt tapasztaltam, hogy ez is javít a játékmeneten, kevesebb az akadozás! Köszi!

Azon a gyártelepen én is szórakoztam eleget. 😊 Földi objektumokból lehetne építeni gyakorlópályát, amolyan airrace-esen, amin azért gépészkedni is kéne rendesen. Csak ha jól emlékszem pont kémény nincs a FMB-ben, más kapunak alkalmas dolgot pedig még nem láttam. Sokkal gyorsabban és hatékonyabban lehetne megismerni, begyakorolni, összehasonlítani új/ellenséges típusokat is. hmm...

VO101Tom
Jajj Laca, ne csináld már. Visszafelé kompatibilissá? Egyetlen trekk miatt? Akkor inkább repüljék le ugyanazt az útvonalat, és vegyék fel megint. Ez sokkal logikusabb lenne nem? De ponotosan reprodukálni úgy sem lehetne, más a fizika, mások az AI viselkedése, stb. De nem ez a fõ gond hanem az, hogy amit a képernyõn látnál, az SZAR (skinek nem mûködnek, emlékszel?). Qrvamindegy, hogy trakket játszanak le, frapsal veszik fel vagy mobiltelefonnal.

Párhuzamosan összehangolni? Minek? Hogy a tankos dolgokat is késõbb lássuk? És akkor most jobb lenne a hangulat, ha nincs tankos video, sem semmilyen másik video?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Egy kis izé. Persze nem olyan fasza, mint Laca vidiója 😉 Ez inkább csak egy kis öröm repkedés 😊

VO101Tom
"Persze lehet,hogy megdumáltak valami befektetõt akinek beadták,hogy megcsinálják a világ legjobb második VH-s össznépi gyilokját,és ezért mutogatják ha kell ,ha nem ezen cuccokat."

Pontosan ez történt. Az 1C nagy cég, nem csak a Clodot kalapálják, orosz piacon van számos más játékuk is. Ahogy az Il-2 motorja sem csak az il-2-ben jelent meg, hanem más stratégiai, tankos, klikkelõs játékban is (pl ebben: Battlefield Command: Europe at war 1939-1945), úgy ezt sem.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Na akkor nosza álljon neki egy ,vagy két ,három,négy ember és csináljon olyan programot amivel mûködik az új alatt a track . Nem ez a logikus?

Gondolom lehetett volna párhuzamosan is csinálni a két dolgot. Vagy összehangolni,hogy mire kész az egyik addigra a másik is meglegyen.
Mindenre mi gondoljunk. Jó hogy nem kell megcsinálnunk😊

De segítek! A fraps kijelzi. Egy mobillal szép videókat is lehet csinálni miközben futtatják. Közzéteszik és máris befogom a szám.
De attól félek messze van még ez a késztõl és azért nem erõltetik a dolgot.

Arról nem is beszélve ,hogy a fraps direktbe is felveszi ,tök mindegy neki milyen az engine😊)

Her Laca
Tom😊
Akkor még egyszer nekifutok.
Lévén nagy vonalakban tudom,hogy mûködik egy cég és az 1C is az,nos csak annyit merészeltem megjegyezni,hogy azon szakemberek helyett akik különbözõ talicskákat gyártanak,egyelõre olyan más szakembereket foglalkoztassanak akik a lényegi munkát tudják elõrébb mozdítani.
Mert nem gondolom,hogy feneketlen pénzforrás áll a rendelkezésükre ,azért sem,mert nem hinném hogy tévednék azzal kapcsolatban,hogy a CLOD eladások terén csúfos bukás volt. Nem játszik 100 ember online per nap a földön.És azok is állandóak.
Márpedig ez ízig vérig online játék szerintem.
Persze lehet,hogy megdumáltak valami befektetõt akinek beadták,hogy megcsinálják a világ legjobb második VH-s össznépi gyilokját,és ezért mutogatják ha kell ,ha nem ezen cuccokat. Ezt nem tudhatom.Így már érthetõ lenne a dolog ,de azokat akik ezt megvették szerintem kb ez nem nagyon érdekli.És mint te is mondtad ,indok van,hogy miért nincs videó pl de az olyan mint a fing. Mindenki csinálja de senkit sem érdekel.
Szóval egy szónak is száz a vége,én még érdemi haladást nem láttam,a dumájuk meg nem hat meg. Mondtak már ezek minden félét .
A tankjaikkal meg mindjárt megmondom mit csináljanak😊)
Meg a légvédelmi ágyújukkal😊 Mégis ki az aki beül egy ilyen mögé ,amikor repülõbe is pattanhat ,hogy lelõje a már úgy is ott kóbászoló enemit? Kérdem én😊
Elképzelem Pogit😊) vagy Téged amint ott gubbasztasz és várod ,hogy egy hurkány éppen arra járjon😊 Ugye ,hogy nevetséges😊

Sõt külön kiemelik, hogy a hangokon még sokat fognak dolgozni. "Referenciának" fps méréshez a The Black Death trekket használta eddig a közösség és az most kuka, ahogy Tom írta.
De ha lenne is egy videó, attól még nem tudnánk mi a helyzet az online viselkedéssel(fps, röcögés, stb), mert ugye ez a legérthetetlenebb és leglogikátlanabb probléma, hogy offline jelenleg a tripláját tudja a grafika...
Az ATAG-os srácok valamiért nem nagyon kommunikálnak a vörös célpontok körüli fagyásokkal és szaggatással kapcsolatban, viszont a Spit vs 109-sokkal durvább beállításokkal és saját skinnel sem produkált hasonlót (1fps percekig).
Ez a rész messze nincs letesztelve, ha nem javul a helyzet belehetne dobni ötletként, hogy egy hivatalos 1C szerver is fusson! Rendes kommunikációval és finomhangolással világosabb képet adna a problémákról, mind nekünk, mind nekik.

VO101Tom
Skinekkel van bajuk. A többi része kész. Nem tudnak videózni, ha a gépek pont nem vagy szarul láthatók. Én ennyit olvastam. Ja, meg hoyg a régi engine trekkjei nem mûködnek az új alatt (gyakorlatilag ez egy másik program), ezért nem tudnak benchmarkos videókat mutatni. Csak azt, hoyg lejátszottak egy vagy két küldit ilyen olyan átlag fps-el. Ezt viszont megint megerõsítette BlackSix, kb a duplája a sebesség.

www.pumaszallas.hu

Ezt senki nem vitatja, így igaz, ahogy írtátok! ...de még akkor is vagdalkozni amikor már konkrétumokat közölnek és hamarosan itt a peccs(mocskosul reméljük, hogy a jövõ héten) -ráadásul olyan dolgokkal kapcsolatban ami ezek szerint nem is érdekel titeket - furcsa. Én se tankozni akarok, de ha már számolni kell azzal, hogy Esetleg nem buta AI kezeli légvédelmet a reptéren, vagy földi célpontokat, már egy dimenziót nyit a játékban. Több-újabb vásárlókat is jelenthet, ami több pénzt és talán (...) hatékonyabb munkát is! Tehát ebben különösebb kivetnivalót nem találhatnánk még akkor se ha nem tudnák, hogy párhuzamos munka folyik, a javításon és az egyében! Nincs értelem tovább ragozni... ugyan azt akarjuk csak több-kevesebb türelemmel.

VO101Tom
Nos, tévedtem. BlackSix válaszolt, ez nem az új video-motor, azt még sehol nem mutatták meg (mások a hangok, másképp is nézhet ki, a motor viszont a régi).

Én is tudom, hogy elqrták, azt is, hogy sokáig pöcsölnek vele, és ugyanazok a faszságok idegesítenek mint téged. Viszont ezek a tankos dolgok nem befolyásolnak semmit. Senkinek a munkáját nem állították le, aki lényeges javításokon dolgozik, teljesen más területe a programnak. Én csak annyit írtam, hogy ezen speciel fölösleges bosszankodni.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Nem tudom neked mióta van meg a Clod,de vagyunk itt egy páran akik már a megjelenése óta szenvedünk vele(még csak nem is 3000-ért vettük),és nem mindenki tudja(akarja) tolerálni annyira (tisztelet a kivételnek),hogy ennyi idõ után még mindig egy kalap fos a game. Én is Laca véleményét osztom,mint már lentebb írtam is "szép meg jó ez a tankosdi,de kúúúrvára nem érdekel,repülni szeretnék nem földi jármûveket vezetni".
De ez mind nem is zavarna,sõt még örülnék is neki,ha a repszim. része már jó lenne.

Her Laca
Tehát a konklúzióm.
Egy évvel a játék megvásárlása után,még mindig csak igérgetés megy meg remek harckocsis videók,de konkrétum az zéró.
Részemrõl befejeztem.

Her Laca
Leírtam,hogy mik az aggályaim.
Én is szeretném,ha a realizmus lenne a mérvadó,éppen ezért nem értem minek a jármûvekkel foglalkozni ahelyett,hogy a munkaerõt a fent emlíyettekre öszpontosítanák.
Nem olvastam,vagy elkerülte a figyelmem,hogy miért is nem mutatnak videót az új motor képességeiröl. Pedig egyszerû lenne. Egy négy magos 3 ghz es gépen 4 giga rammal,egy hd 6870,gtx 560 kaliberû vga val high beállításon mutassanak fps eket mindenféle helyzetben. Ja meg a launcher exe hibát szüntessék meg.
A többivel ráérnek,de ezek lennének a legfontosabbak. És pont a többség miatt miattad is berzenkedem,lévén nekem élvezhetõen fut,csak egyedül kissé unalmas😊

A látószög kérdése. Gondolom azért van így megcsinálva mert gondoltak azon emberekre akik nem rendelkeznek tr el.
Ezt én nem tartom hibának.

Látom nem akarjuk érteni egymást! Jelenleg a játék alapvetõ elemit érinti, befolyásolja, hogy milyen vason fut. Ez hiba. Ha valakinek fosul néz ki, meg akadozik, attól még ugyan azt kéne kapja a képernyõre, pl észlelési távolság.
A pilóta keze adott sebességgel mozog, csak sorban tud mindent kapcsolgatni, dejó! ...de pattog a feje a kabinban, nyúlik a nyaka terheléstõl, mindentõl függetlenül. Ez se realisztikus. Vagy a látószögek, a háromból egy sem esik egybe a normál emberivel, pedig ha full realizmus akkor csak az lehetne az opció!
Csak ami kényelmes a játékosoknak, arról általában nem megy report, más játékoknál sem. Joy szinten a sok gomb meg az ffb jelent max elõnyt.
A gyakorlat meg az ügyesség az más tészta, azt nem is értem minek idekeverni... a legritkábban függ össze hardverrel és statisztikával.

Huh, megnyugodtam, hogy nem ütközött ki az alacsony ideológia képzettségem! Ha hidegen hagy miért kell lefakkolni? 😊
Amúgy te ezt a „szart” vetted meg, nem tankokat meg a többit. Az csak az extra lesz. 😊 Hetek óta rendszeresen leírják, hogy javítják a problémákat, mindenki dolgozik azon ami az õ dolga. Akinek a tankok meg sihuh, azok épp azon. De ezt már ezerszer végigrágtuk itt a fórumon is... Legutóbb azt is leírták miért nincs videó az új motorral.
Látszik a harmadik videón, hogy nem lesz panzer elite 2 de az is, hogy ettõl a játék sokkal érdekesebb lehet. Amíg egy seggel ültek meg egy lovat addig jól menetek a dolgok? Akkor ezt az aggodalmat sem értem. 😊

Her Laca
"Amúgy érdekes, hogy technikai elõnyökért senki sem reklamál (atomerõmû pc-n sokkal egyszerûbb minden), vagy pl a trackir fa**ág. "

Ez most tudatosult bennem😊 Remélem nem nekem szólt címzetten?
Jelzem sokáig nem volt TR em és szerénytelenség nélkül mondhatom,mégis ismerték a nevem az Il 2 es online war okon. Nem azon múlik.
Persze az tény,hogy azonos képességek mellett elõny egy Tr vagy egy jó joy pedállal,de ez már csak egy ilyen. Azért had ne érezze rosszul magát az ember,mert áldoz a honbijára
De ettõl a másik aki nem rendelkezik ezekkel még mem kevesebb.
Ell kell fogadni,hogy egy szimhez kellenek a kellékek,ha teljes mértékben élvezni akarja az ember.

Her Laca
Én csak azt hiányolom a hiradásokból,amit említettem. Az új motorral való futást fraps, vagy a beépített fps mérõvel mutatva,egy közepes konfiggal. Mint emlékszünk a megjelenés elõtti videókom sehol nem láttunk problémát, a gépigény is elfogadhatónak volt mondható,és volt a szövegben minden földi és légi jó,a dinamikus idõjárástól a motor menedzselésétõl át minden. Aztán megvettük és ne szépítsük, koppantunk mint légy a falon. Aztán egy idegen kellett, hogy valahogy játszható legyen.Szóval én csak azért berzenkedek a harckocsis videók miatt, mert olyan maszatolásnak tûnik.A lényegbõl nem mutatnak semmit és ezt aggasztónak találom. Bár lenne alaptalan a gyanum,csak hát szerimtem tettek róla hogy így érezzek.

Nem!
Inkább, mint az ARMA2, csak repmodellre "kihegyezve".

D9

VO101Tom
Most az a "hivatalos" álláspont, hogy ezek csak kiegészítõ elemek a repszimulátor mellé. Kérdezték a gyalogos harcot is, arra annyit mondtak hogy az engine-t nem tudni mennyire terhelné le, és ez nagyon nyitott kérdés most. A jármû használata viszonylag egyszerû, hiszen a modellek, belsõ nézet, animációk megvoltak, "csak" annyit kellett velük csinálni, hogy az AI helyett lehessen embereknek is vezetni (plusz pár kiegészítõ dolog, optika nézet, ilyesmik). És használni is kb úgy lehet õket, mint a gépeket, tehát menüben ami közel van, abba átülsz, ha akarsz újat generálsz, stb. Ennek ott lesz értelme, ha az AI-kkal megtervezett csatákba beül 1-1 human is, az sokkal kiszámíthatatlanabbá, érdekesebbé teheti. De ennél többet nem akarnak, nem lesz hardcore tank szimulátor, meg ilyesmik.

Egyenlõre. 😉

Laca. A videókat amit látunk, a hangok teljesen másak, mint a mostani játékban. Szerintem ezek már az új engine-el készültek, de rákérdeztem BlackSix-nél, hogy hülyeséget ne mondjak, ha válaszol beírom. Az engine-en egyébként sok látnivaló nincs, hogy mutassák meg azt, hogy stabilan fut vagy sem? Ha a kinézeten tologatnak valamit, az az engine-nek csak töredéke, attól még lehetne ugyanolyan szar. A videón egyébként látni, hogy csillognak a gépek (2. video 0.40-nél pl), szebbek a szinek, stb.

www.pumaszallas.hu

Én 2005 óta elõfizetõje vagyok a wwiionline-nak és ha lesz földi harc itt is, azzal nagyon nagyon sokat kell majd elpöcsölniük, hogy egy kiegyensúlyozott játék legyen belõle. Gondolom nem olyan játékot akarnak belõle, hogy egy lövés egy halál, vagy hogy a Panzer 38T kilövi a Churchill vagy Char B1-et. Gyalogos harcnál meg jó sok játékosnak kellene benne lenni, hogy élvezhetõ legyen és ne 2-3 ember keresgélje egymást a pusztában.

ott a pont
Her Laca
Egészségedre😊
Azért jelezném, hogyha valaki akkor én folyamatosan azt hajtogatom,bárcsak gyengébb gépen is tökéletesen futna.
És hiányolom a szimulációt is ebben az általad említettek is benne foglaltatnak.
De! Én rep szimulátort vettem,annak árulták,no az szar lett. Ha majd jó lesz akkor felõlem csinálhatnak belõle vonat,meg kamion szimulátort is meg cal of dutyt is, de mivel én nem preferálom ezeket a stílusokat és nem is játszom hasonlókkal,így engedtessék meg nekem,hogy elsõdlegesen arra legyek kíváncsi amire pénzt adtam. A másik meg az,hogy tapasztalatom szerint az sosem vezet jóra amikor egy seggel több lovat akarnak megülni. Ott valmi meg fogja sínyleni és nem szeretném, hogy a repülés legyen az.
Ez az én véleményem. Az meg hogy kiknek mik a vágyaik pláne hidegen hagy😊

Ja jut eszembe.
Mi lenne ha azon emberek fizuját akik eme remek jármûveket alkotják,olyan embereknek adnák,akik az általad is említett problémákat orvosolják éppen.
Lehet hamarabb lemne egy jó szimulátor?
Mert ezen dolgok nagyarányú változásairol nem nagyon hallani.

VO101Tom
Battleground Europe...?

www.pumaszallas.hu

"de az õsidõk (deltaforce, comanche, pentium 1) óta mindenki egy harcteret szeretne és remélem õk valósítják meg!"
Én is erre várok hosszú-hosszú évek óta!

D9

Besz@rás!!! Biglájk!!!<#eljen> <#nevetes1>
Egészségedre!<#pias>

D9

Elõre bocsájtom, jó pár sör+pálinka kombó után pötyögök! Egészségetekre! 😉

A legnagyobb tisztelettel Laca (biztos szar napod van), mennyivel magasztosabb dolog is repülõ szimulátort játszani mint bármi mást amit a videón láttunk?
Azt hogy miért adták ki szarul ezt a gammát anno, arra csak õk tudják a választ. Az hogy valami újat és jobbat akarnak létrehozni az meg csak becsülendõ. Ha akarsz nyilván csak repülgetsz, de az õsidõk (deltaforce, comanche, pentium 1) óta mindenki egy harcteret szeretne és remélem õk valósítják meg!
Amúgy érdekes, hogy technikai elõnyökért senki sem reklamál (atomerõmû pc-n sokkal egyszerûbb minden), vagy pl a trackir fa**ág. Nézzük már meg külsõ nézetben, hogy hol a pilóta feje! Mennyit tud az mozogni még lazára engedett hevederzettel is? Nem beszélve a légiharcról. Húzott már bele valaki közületek többet mint két gé a valóságban? Tudjátok hogy lehet akkor mozogni? ..de persze ez nem gond, mert ez a bug jó bug, azaz feature!
Hamarosan megkapja mindenki a bétapeccset, majd lehet akkor azt szidni. 😉Eks!

Az elején mintha lenne Pz.III-as is, itt lehet nézegetni a könnyû jármûvek között is.http://www.flickriver.com/photos/appleman64/sets/72157623382911143/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Én elõször Sdkfz 250-eseknek néztem õket, de azok tényleg 251-esek.
Az oldalukról lehet a legkönnyebben megkülönböztetni õket.
A jármûvek pedig mintha ilyen Morris szerûségek volnának, de nem biztos.
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Morris%20c8&psj=1&gs_sm=3&gs_upl=2645l5093l0l5357l9l9l0l0l0l0l74l613l9l9l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1672&bih=825&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=mehHT5mhLMGbOur-uPoN

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

acidrain
Nincs meg valakinek véletlenül e-book-ban A. I. Pokriskin-tõl a Háborús égbolt, és a Szárnyas vadászok címû könyv?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Mintha talán Pz35T is lenne. Vagy Pz38T? Azok a Skoda tankok, amit a csehektõl nyúltak le a németek...

Egyébként kalandjáték elemek nem lesznek benne? Például vehet az ember saját házat? Elmehet a klubba sörözni? Lát egy éttermet beállhat szakácsnak? Ha mozdonyt vezetni lehet, akkor miért ne? :-)))))))))))))))))))))))))))))
VO101Tom
Ma írta 1C-re egy srác, hogy akinek nVidia van, az a control panelen a 3d beállítások kezelése oldalon a többmegjelenítõs/kevert GPU gyorsítást állítsa át egymegjelenítõsre.
A másik, hyog a Conf.iniben a Drawifnotfocused=0 -t át kell írni 1-re. Ilyenkor a modelleket nem csak akkor kezdi betölteni, amikor odanézel, hanem amikor közel kerülsz. A fejmozgás, forgolódás közben nem lesz recegés, szaggatás (ez az fps-t kicsit leszedheti, de mivel a recegés a nyagyobb gond, szerintem megéri).
Nate-el próbálgatjuk ezt most, jobbnak tûnik tényleg.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A lövészek kezelése elég botrányos, sajnos erre nincs megoldás.

www.pumaszallas.hu

<#eljen>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Elkészültem, a harckocsi típusokkal kapcsolatos segítséget továbbra is szívesen fogadom.

www.pcpilot.hu

Mentségemre szolgál, hohy egyenlõre csak a hurricanet és a spitet próbáltam teljesen alapról indítani/repülni vele. Meg a 110-est. Majd még most próbálom a 109-est, meg a he111-est. Bár a he111-nél van egy gondom, hogy a lövésszel lõni tudok (bal egér gomb😊 ), de a fegyvert marha lassan mozgatja a lövészem, mert le kell nyomva tartani az egeremen aközépsõ gombot. (na, ez értelmes mondat lett). Valahogy úgy szeetém mint az il2-ben, hogy az egérrel forgatom a fegyvert és lövök, de még nem jöttem rá melyik gombhoz kellene rendelnem.
A másik "gond", hogy a hurricanenál, kkb 20 perc repülés után a bal oldali hebgersorból lángok törnek elõ. Gondolom valami melegszik, de nem tudom mi. a hûtõ fullon nyitva, a víz nem melegszik. Levettem amixturet is, hátha az a gond. ennél úgy tuom olajhûtõ nincs, így azzal enm foglalkoztam. A spitnél ez nem fordul elõ.
Ami tetszik, hogy indítás után nem lehet csak úgy indulni. Remeg/rezeg az egész paripa, ez marha jó. Amúgy highon van minden, az utat, füvet meg az árnyék nincs bejelölve. Se vsync, ssao, se anty epilepszia.
Jó ez így? Amúgy nem szaggat, de röccenések vannak. Plusz, mikor belépek a szerverre, szépen "felépíti" a hangárt körülöttem. (elõször falak, majd textúra, ablakok, utak) De után amúgy jó. (i5-760, hd6850, 4 giga ram)
LeonSilver
Hamár... Két kedvenc filmem két kedvenc zeném 😊

(megõrülök, annyira szeretem Morricone zenéit, meg úgy általában a spagetti veszterneket)

Svenhassel
Vickers 6ton (7TP), Crusader(?), Sd.Kfz. 251, Pz III
Én ennyit véltem felfedezni, de az nem jelent semmit 😊

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

i robot
Szia! Ezt a guminyakú pilótát hogy érted? Nekem pont ez kéne mert pl. a bombázógépekbõl szart nem lehet látni. Track IR clip-et használok, de szerintem iszonyat rossz a fejmozgás beállítása a szimulátorban.

acidrain
Egyik kedvenc filmem, és az egyik kedvenc zeném:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Svenhassel
Group properties - Spawn parked -> pipa (alul van)
Szerintem ez lehet az.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Sanyo
féllánctalpas Sd.Kfz. 251, Panzer II, orosz BT-7, lengyel 7TP, angol Crusader

Kihagytam valamit? Nagyon nem vagyok hk szakértõ, gyorsan le is tagadom hogy a tapolcai Kinizsiben voltam katona. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Megint jó sokára értem haza, meg tudnátok mondani, hogy a videón milyen típusú harckocsik vannak?

www.pcpilot.hu