IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez van:
Chieftech 500
Jó kis táp, valami védelem is van benne. Szerintem -én legalábbis- nem "centizném" ki a tápot nagyon. Lehet az 500 sok, de biztos nem lesz kevés😊 Fõleg, ha erõsebb proci vagy vga kellene.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
Mondjuk ilyen M-Tech vagy mi a neve, ilyenben nem gondolkodok 😊))
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pcpilot.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asszony gépe amúgy, én elvagyok a laptopommal.
Kösz a linkeket és az infókat, egy Codegen 450w elég lesz bele.
Láttam keresgélés közben 1200w-os tápot is. Azzal már USB-s hajszárítót meg mikrót is lehet mûködtetni.. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rám hallgatsz veszel egy 650 es tápot, tizem párezerért,majd ott ajánlanak és sokág nincs gondod.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
de sokra nem mesz vele, mert ha no name tapod van akkor valszeg meg a 350W se igaz, ami ra van irva.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Hogyan tudom megnézni, hogy a gépemnek mennyi a táp igénye? Mert valszeg híján vagyok az ellátásnak (350w van most), és egész addig nincs is baj, amíg nem dugom vissza a vidkarit meg az egyik memóriát. Vennem kellene egy új, combosabb tápot, de nem tudom, hogy a 450-es elég lesz-e.
Meg lehet valahol lesni ezt? Vagy van rá valami okos kis progi?
Amúgy százszor jobban fut minta régi -ég és föld- de az is visszakerül majd a peccs után.
A kérdés ,hogy mikorra ,de tök mindegy mert azt a retek gépet semmivel sem lehet utolérni .
Ja és most fagytam ki,tehát ez sem javult meg😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Itt van.
Leszálltam nem törtem ,nem lõttek le és ez fogad ha indulni akarok.
Kis idõ után a csûrõk eltünnek. Nesze neked egyenlõség,ha meg a spit II esek hullanak lazán repkednek velük tovább.
www.pumaszallas.hu
az il2 után ezt nem nagyon tudom elhinni
GOOBY, pls
Rep tudás elmélyítése helyett ezzel próbálkoznak,de akkor is meg lesznek baxva😊
És akkor is E1 el vitézkedek,még ha lesz is E4,had érezzék a tutit.
www.pumaszallas.hu
Most éppen AKAJerikót rongáltam meg ,le tudott lépni de megkaptam .
Írom neki,hogy E1vsSpitII 2:0. Erre felkapta a vizet,hogy ne beszéljek szarságokat ,mert különben is szem elõl tévesztettem,és csak szerencsém volt. Mondom,hogy végig követtelek,csak a sebességed kicsit több mint az eleméré,így sok esélyem nem volt utolérni. Aztán kultúráltan közöltem vele.hogy tehetségtelen ,bombázókat lövöldözõ barom,és ennyiben maradtunk😊)
Lehet, hogy már át is tették?
Három küldetés fog forogni, az elsõ ugyan az mint most az 1-en. Valószínû az alapján változik majd, hogy ki nyer, szóval valakinek bombázni is kell majd.
Saját festéssel, kicsit feljebb húzott grafikával nem akadt be ott a kettes, ahol az elsõn mindig képregény van.
Na mondom intézkedek. Odahatolok ,jóóóóóóóóó nagy krafttal,és ahogy nézem a gépeket ,valami furcsa a spiten . Két színû a szárny? De nem nagyon volt idõ ,lévén vagy 600 al jöttem ,jóóóól meglõttem,majd még ,és még ,a végén szétszereltem. Veres barátunk veszettül káromkodott😊
Én meg vetettem a keresztet,hogy jól sült el a dolog😊
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kivétel az archon toilet,de azért csak a protossok sírnak,hogy fagyna le a pajzsgenerátoruk<#violent>#violent>
A Béna.
Én nem irigylem a programozókat... de némelyik csapat amit mûvel az már vicc kategória.
www.smart-bus.hu
De az is igaz, hogy ma már egy játék sokkal boinyolultabb mint régen, nem csak a játékmenet, de a HW környezet is.
www.pumaszallas.hu
A szuhojos tervezõ az még a csapatban van (hogy a 26-ot tervezésében volt-e benne nemtom), róluk volt fénykép is még megjelenés környékén. És igen, a Su 26 benne lesz a patchban (FM-et lehet majd vele faszán tesztelni, nekik is a legjobb referencia az a gép).
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"