IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia !

Nekem ez van:
Chieftech 500
Jó kis táp, valami védelem is van benne. Szerintem -én legalábbis- nem "centizném" ki a tápot nagyon. Lehet az 500 sok, de biztos nem lesz kevés😊 Fõleg, ha erõsebb proci vagy vga kellene.
Danke sehr!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hecker007
CoolerMaster tápok is jók 😊

Nesu
Az én javaslom a Corsair, FSP, Enermax, Thermaltek, vagy a Chieftec
minimum 650 watt .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Szerencséd volt... 😊 Nem érdemes kísérletezni ezekkel, mert, ha behal akkor csúnya tûzijátékot tud rendezni... Azt a pár ezer forintos felárat szerintem megéri egy minõségi táp! 😊

www.smart-bus.hu

Ez se vitt magával semmit, csak az új 1Tb-s vinyó már túllépte a határt, és oprendszert csak úgy lehetett feltenni ha lehúztuk a vga-t 😊

Mondjuk ilyen M-Tech vagy mi a neve, ilyenben nem gondolkodok 😊))

nekem is elhalt az fsp 400, vettem egy 500ast azt gyerünk tovább 😊 így nincs "viszi magával a vinyót lapot vgat" para

Vogel
Azért 10e Huf-ot szánjál rá! FSP, Gigabyte meg nevesebb gyártókat keress. Kodegány necces. Én se szívesen költök, leginkább használt cuccokat veszek, de tápból újat vettem, Enermaxot, nem kevés pénzért.

Nesu
???

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Sanyo
Hát éppen ez az! 6-7 év egy tápnál már nagyon-nagyon sok idõ, ideje valami normálisabbat venni. 😊 Egy Chieftec tápot 4-5 évig használtam, amíg végleg megboldogult. Csak õ döglött meg, semmit sem vitt magával. Egy noname/Codegen táptól olyen extrákat nem lehet elvárni.

www.pcpilot.hu

Miért? Ez a 350-es is kb 6-7 éve bírja már..

V43 1105
Codegent ne!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ennyire nem kell über, köszi 😊

Asszony gépe amúgy, én elvagyok a laptopommal.

Kösz a linkeket és az infókat, egy Codegen 450w elég lesz bele.

Láttam keresgélés közben 1200w-os tápot is. Azzal már USB-s hajszárítót meg mikrót is lehet mûködtetni.. 😊

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
A milyen gépet vegyek topikban pont errõl megy a szó. Egyik srác ajánlott is egy oldalt,nézd meg.

Rám hallgatsz veszel egy 650 es tápot, tizem párezerért,majd ott ajánlanak és sokág nincs gondod.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A Sisofware Sandra megmondja midegyikrol: CPU, alaplap, proci, vinyok,
de sokra nem mesz vele, mert ha no name tapod van akkor valszeg meg a 350W se igaz, ami ra van irva.

Svenhassel
Szerintem az a legegyszerûbb ha megnézed a videókártyához mekkorát ajánlanak, vagy ha leírod ide az alkatrészeket és saccolunk.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

V43 1105
A legjobb lenne egy konnektorba csatlakoztatható fogyasztásmérõvel lemérni, hogy mennyi wattot vesz fel a gépecskéd, vagy írd le milyen komponensek vannak a gépedben, és egy összeget mennyit szánnál tápegységre.

Srácok!

Hogyan tudom megnézni, hogy a gépemnek mennyi a táp igénye? Mert valszeg híján vagyok az ellátásnak (350w van most), és egész addig nincs is baj, amíg nem dugom vissza a vidkarit meg az egyik memóriát. Vennem kellene egy új, combosabb tápot, de nem tudom, hogy a 450-es elég lesz-e.

Meg lehet valahol lesni ezt? Vagy van rá valami okos kis progi?

VO101Tom
Remek. Holnap már valszeg tudok reppenni is, addigra javítsák meg! 😊

www.pumaszallas.hu

ATAG_Bliss a szerveradmin, belépett a szerverre, érdeklõdött, közben megnézte a script-et és mondta hogy tudja mi a baj, javítja.
Amúgy százszor jobban fut minta régi -ég és föld- de az is visszakerül majd a peccs után.

Her Laca
Hagyd. Bravoalfa kiderítette,hogy "véletlenül" elrontották,és ki fogják javítani. Érdekes a spit II nél ez hogy nem fordul elõ?😊)
A kérdés ,hogy mikorra ,de tök mindegy mert azt a retek gépet semmivel sem lehet utolérni .

Ja és most fagytam ki,tehát ez sem javult meg😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Ööö, player list kellene, hogy mennyi engedélyezett Spit IIa és E4 repked.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Itt van.
Leszálltam nem törtem ,nem lõttek le és ez fogad ha indulni akarok.
Kis idõ után a csûrõk eltünnek. Nesze neked egyenlõség,ha meg a spit II esek hullanak lazán repkednek velük tovább.

VO101Tom
Ó, én nem lennék ilyen elõzékeny, csakis M-Geschoss-t, csakis a kabinba 😄

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Valami olyasmit pletykáltak (de mondom, ezek csak pletykák, vagy igaz, vagy sem), hogy sokáig erõltette az IL-2 engine-t, és nem akart újat kezdeni a nulláról (mint van az a mondás, hogy "akinek kalapácsa van, az mindent szögnek lát" 😊 ). Mikor rájöttek, hogy reménytelen, akkor elkezdtek megvásárolható engineket próbálgatni, de az sem volt járható. Ezekkel elment pár év, majd végül, amikor már a clod engine-t programozták (nulláról), akkor lelépett. Nem volt harag, vagy ilyesmi, csak már nem volt kedve hozzá (beszéltek arról is, hogy súlyos beteg volt a fia). Így lett egy félig kész, de alapjaiban is rossz rendszer kiadva, amit Luthierék foltozgattak, majd újraírnak.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
de ez most azt jelenti hogy Oleg hat éven keresztül rossz döntéseket hozott a clod-dal kapcsolatban?
az il2 után ezt nem nagyon tudom elhinni

GOOBY, pls

Köszi! Találtam is egy szerót, de jelszavasat. Neked eredetid van? Hol lehet beszerezni?
V43 1105
Ezt nem tudom ! GameRangeres módszerrel ha jól tudom megy ..

Na, mire összegyûjtöm a pénzt az új gépre amin elfut, addigra talán játszható lesz a game 😊

Ebbe az ujrainditasba belefutottam en is ma. A vicc kedveert felszalltam, 15 perc mulva egesz vilagos, egy ora mulva mar a kifuto is latszott, es le tudtam szallni. A napfelkelte a csatorna felett, tenyleg jol nezett ki.

virágbóti változattal és ezzel az mmp 6 moddal megy a multi? mert nekem nem talál szervert.
Újraindult a szerver, 3:45-van, sötét... Skin letöltés még nincs. 😊

Her Laca
Jó csinálok. De olyan mindegy,ahogy Torrente mondotta,ha meg kell baszódni akkor meg kell. Lelõjük õket akkor is ha Jet el jönnek.
Rep tudás elmélyítése helyett ezzel próbálkoznak,de akkor is meg lesznek baxva😊
És akkor is E1 el vitézkedek,még ha lesz is E4,had érezzék a tutit.

Most indul újra az elsõ. 20-an talán voltunk, igaz más a küldetés de most a célpont felett és úgy amúgy sem akadt. Már csak egy sokgépes légiharc kell és kiderül, hogy csak õk szúrtak el valamit.

VO101Tom
Csinálj már errõl egy szkrínshotot, hagy toljam a képükbe, hogy hogyisvanez...?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
mert alig voltak a szerveren. 20-40 játékossal ott is akadna szerintem.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
E1 el lõttem le. E4 et alapból limitálják.
Most éppen AKAJerikót rongáltam meg ,le tudott lépni de megkaptam .
Írom neki,hogy E1vsSpitII 2:0. Erre felkapta a vizet,hogy ne beszéljek szarságokat ,mert különben is szem elõl tévesztettem,és csak szerencsém volt. Mondom,hogy végig követtelek,csak a sebességed kicsit több mint az eleméré,így sok esélyem nem volt utolérni. Aztán kultúráltan közöltem vele.hogy tehetségtelen ,bombázókat lövöldözõ barom,és ennyiben maradtunk😊)

ATAG 2 szerveren fut jelenleg tesztüzemben az új módi, bár próbáljuk rávenni a fõmahinátort, hogy mennyen élesben az egyesen. Elég nehéz úgy tesztelni, hogy nem jár oda senki.
Lehet, hogy már át is tették?
Három küldetés fog forogni, az elsõ ugyan az mint most az 1-en. Valószínû az alapján változik majd, hogy ki nyer, szóval valakinek bombázni is kell majd.
Saját festéssel, kicsit feljebb húzott grafikával nem akadt be ott a kettes, ahol az elsõn mindig képregény van.

Kar volt leszedni azt a Spitet, eleg lett volna raijeszteni, most miattad limitaltak az E4-t. 😊

Her Laca
Várjatok😊) E4 limitált. Beülök egy E4 be írja ,hogy 10 másodperc múlva kibasz mert limitált. Spit II az nem limitált ,minden veres abban csücsül😊 Beszarás.

Her Laca
Hijnye😊 Atagon visszatették a Spit II õt meg az E4 et. Nem tudtam ,beültem elemér 1 be és látom ám hogy baxtatnak egy sárgaorrút.
Na mondom intézkedek. Odahatolok ,jóóóóóóóóó nagy krafttal,és ahogy nézem a gépeket ,valami furcsa a spiten . Két színû a szárny? De nem nagyon volt idõ ,lévén vagy 600 al jöttem ,jóóóól meglõttem,majd még ,és még ,a végén szétszereltem. Veres barátunk veszettül káromkodott😊
Én meg vetettem a keresztet,hogy jól sült el a dolog😊

Azért nem kell temetni mindent vagyunk jópáran azért 20 év alattiak is akik nyomják az öreg zilt😊 Nyomnánk a clodot is csakhát gép kéne hozzá :/

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Na de amit én mondok az leginkább azért volt szopás, mert csak letölteni lehetett egy darabig. Akkor még a 33-as modem volt a menõ. Nekem jó volt viszonylag, mert a cégnél volt bérelt vonal, és azon lejött. De mások szoptak mint a hatlépcsõs búvárszivattyú...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azért ne feledjük el ,hogy a starcraft 2 patchek 90%-a a multi kiegyensúlyozása miatt van,nem tul sok hibát kellett javítani benne,ami pár bug volt az is csak apróság,játékmenetet nem befolyásoló hiba volt.
Kivétel az archon toilet,de azért csak a protossok sírnak,hogy fagyna le a pajzsgenerátoruk<#violent>

A Béna.

A RO2 is ilyen... lazán jönnek hozzá az 5-800 megás tapaszok... a csúcs, hogy most a már kiadott játék után megjelent steam-n egy RO2 béta!!! 😄 Ott tesztelik majd azt, hogy mibõl lesz végleges tapasz, mert eddig nem ritkán többet ártott egy-egy javítás mint amit használt... 😄

Én nem irigylem a programozókat... de némelyik csapat amit mûvel az már vicc kategória.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ez teljesen igaz, a Blizzard, ami ugye arról híres, hogy szart nem ad ki, ha felteszed a StarCraft II-t, fél órát peccsel...
De az is igaz, hogy ma már egy játék sokkal boinyolultabb mint régen, nem csak a játékmenet, de a HW környezet is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ilja (Luthier) már az Il-2 kezdetétõl az 1C-nél van, bár õ maga sosem panaszkodott errõl, a pletykák arról szólnak, hogy a játék megjelenése elõtt egy évvel kapta meg a fejlesztés vezetését (mikor Oleg kilépett, rátolták, hogy elvállalja, vagy viszlát), és neki kellett "hat év rossz döntéseit kijavítania", amit látjuk, hogy nem is sikerült. Ezért döntöttek a játék kiadása után 1 vagy 2 hónappal arról, hogy ok, megpróbálták, nem jött össze, akkor kidobják a rági cuccot, és átírják az egészet. Felvették a ROF-os srácokat, meg még egy rakat embert, és azóta csinálják.

A szuhojos tervezõ az még a csapatban van (hogy a 26-ot tervezésében volt-e benne nemtom), róluk volt fénykép is még megjelenés környékén. És igen, a Su 26 benne lesz a patchban (FM-et lehet majd vele faszán tesztelni, nekik is a legjobb referencia az a gép).

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Volt régen (még a 90-es évek közepe táján) egy kamionos játék. Valamelyik mostaninak a nagyon elõdje. No. Az akkora fos volt, hogy egy CD volt a gém és az elsõ peccs, ami lényegében CSAK javítást tartalmazott az több, mint 500 mega volt... Szóval a CloD nem az elsõ és nem is az utolsó ilyen szempontból.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"