IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egeszen mas ugyben: az tapasztalom napok ota az Atag on, hogy mikor E-3, E-4 et valasztok gepnek, olyankor idulaskor egyszeruen uresek a 20mm es gepagyu tarak, barmilyen loszert is valasztok, vagy akar default a Loadout ablakban, semmi valtozas.
Felszallas elott vagyok, lenezek es pirosan vilagitanak a loszer szamlalo lampai, csak a kis kaliber mukodik. Valaki tapasztalt mar hasonlot?
Si vis pacem, para bellum.
Pillanatnyilag partition recoveryvel próbálkozom.
Vezérlõpult\\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés\Lemezkezelõ
Egyebkent ezt az mbr visszaallitast telepitolemezrol, erdemes kiprobalnod.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Bootoljunk be a telepítõ DVD-rõl, majd menjünk a Számítógép javítására. Ott válasszuk ki az OS-t, majd a megjelenõ menüben a Parancssort. Ott ezt kell bepötyögni:
bootsect /nt60 c: /mbr
Ezt próbáltad ?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.pumaszallas.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
www.pumaszallas.hu
Egyébként nem is tudtam, hogy az Irán szó jelentése: „Az árják földje.”
Nem rég beszéltünk Iránról és szóba került Szíria is. Ma beszéltem egy szír dokival, aki érdekes dolgokat mesélt. A hivatalos propaganda szerint, "otthon" egészen másképp zajlanak a dolgok, mint amit a médiában sulykolnak belénk. A kulcs szó, szerinte is az OLAJ, ill. az arab közösség megosztása, hogy ne tudjon egységes tábor kialakulni. Érdekes, mikor a tv-ben szó van arról, hogy itt, meg ott lövöldözés és béketüntetés zajlik Szíriában és amikor hazatelefonál, vagy a szóban forgó térségben lakó rokonoknál érdeklõdik, csak néznek a hazaiak, mint a luki nyúl, hogy MI VAN ? ITT NEM IS LÕNEK ! Ráadásul az, hogy az irániak perzsák és nem arabok, tehát "nem" szeretik egymást, túl leegyszerûsített gondolat. Érdekes, hogy mivel az irániak többsége síita és a szírek pedig szunniták, ez nem akadályozza meg õket abban, hogy szövetségesek legyenek egymással. Szerinte a válság politikai eredetû és a megoldás is politikai lesz, csak mindenki másképp gondolkodik róla, ill. az oroszok nem fognak meghátrálni, Szíria esetében.
A színek viszont valszeg stimmelnek, a világoskék kör alap jellemzõ volt a háború eleji századjelzéseknél (bár a fotók alapján ez lehetett akár fehér is...)

www.pumaszallas.hu
Olcsó is 650 es is, nem is márkás😊 fingom sincs hogy milyen amúgy de a Lordban nagyon szarokat nem szoktak árulni.
De ez inkább azért. a 3 év gariért .
Meg egyebekért amiket felsorolnak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A többiben pedig ismét egyetértünk... 😊
www.smart-bus.hu
Skinelés céljából egy nagyfelbontású, vh-s dongó századjelvényt kérhetnék valakitõl?
Elmondom nekem mi van.
Egy szaros, 500W-os coolink táp. Ez viszi a következõ cuccokat:
- Gigabyte Ga-MA770 UD3 lap
- 4 GB RAM
- ATi HD6970 2GB
- Asus Xonar DX (ennek is kell külön tápcsati!!)
- 5 db HDD (80GB-tõl 320-ig, SATA és ATA)
- 1db ATA kártya
- 1 db DVD író
- USB-s egér, bill.
- TIR5, x-52pro, Track Clip
.. és még a samut is szoktam tölteni.
Jók a drágább tápok, mert ha mennek egyedül mennek, nem viszik magukkal a kiccsssaládot.
Na meg ott az 500W az 500W és nem 328...
De nálam megfordult már nem egy drága, neves gyártõ szara, ami úgy volt fos, ahogy a dobozból ki lett véve.
Még olyan is akadt,amiben egy elko fordítva volt bekötve, pedig annak ugye a teszten ki kellene buknia...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Nekem ez van:
Chieftech 500
Jó kis táp, valami védelem is van benne. Szerintem -én legalábbis- nem "centizném" ki a tápot nagyon. Lehet az 500 sok, de biztos nem lesz kevés😊 Fõleg, ha erõsebb proci vagy vga kellene.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.smart-bus.hu
Mondjuk ilyen M-Tech vagy mi a neve, ilyenben nem gondolkodok 😊))
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
www.pcpilot.hu