IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én saját fülemmel hallottam (MR1) a következõt: "... most pedig következzen Andrea Bocelli a vak énekesnõ!"
Egy hétig röhögtem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na ne vicceljünk :D
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Azt hol kell beállítani hogy a hat switc-el lehessen nézegetni?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az a kérdésem hogy érdemes-e feltelepíteni a patch-et? Mert múltkor olvastam hogy valaki le is törölte inkább annyira nem javított semmit.
www.smart-bus.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Régebben indított egy topikot, hogy a mesza úgy emelkedik mint egy UFO, 1000-rõl energiaveszteség nélkül emelkedik 6000-re úgy, hogy követni sem tudja. Majd másnap kiderült, hogy a gépe 3-4 másodpercre meg szokott állni, és csodálkozik, ha utána a mesza fellaggol az égbe... <#shakehead>#shakehead><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Nem hiszem,hogy ahhoz csúcs gép kéne.
Pedig spitben ül. Ahogy olvasom a többség pl Robo aki nagyon ügyes ,szépen elmagyarázták neki ,hogy meg kéne tanulni repkedni ,no meg harcolni és nem lesz semmi baj.
Szerintem teljesen mindegy ,hogy milyen jó gépeket kapunk ,mert a "fatökû" veresek(tisztelet a kivételnek!) mindig kifogják sírni ,hogy bezzeg a kék oldali gép milyen ûûûber és az övék meg nem...
Kíváncsi leszek mit szólnak ,ha megkapják a La5-öst,azt se tudják majd melyik karhoz nyúljanak hirtelen.
Remélem persze,hogy a CloD-nál nem így lesz. De ennek csak az idõ a megmondhatója és az elmúlt évek tapasztalata nem ezt bizonyítja,sajnos.
Bár szerintem egy játékra is alkalmas laptop kurva drága, és felesleges! :)
PH
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondjuk azért igyekezz a HP, Dell, Lenovo trióból választani... :) Ja igen... a HDD mérete meg ne nagyon érdekeljen, azt úgyis le kell cserélni SSD-re... botrány lassúak a laptop vinyók! :)
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Szóval még megvan az egész konfigom,ha valaki ippen szimhez akar komplett gépet mindennel cuzammen ,akkor szóljon.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nézegettem ,meg olvasgattam és vannak ezek a GeForce GT520M el szerelt gépek azokról aszongyák ,hogy jók. Természetesen AMD procis az nem kell:)))) 150-200 körül már vannak I3,I5 ,sõt találtam I7 es procikkal is 4 giga rammal,4-600 gigás vinyóval,de pl márkákban nem vagyok járatos.
Toshiba az tetszik , de csak ennyi:)
Mondj egy jó laptopot mostanság. Fingom sincs mik a jók. Mondjuk I3 vagy I5 az alap ,de tovább nem tudom.
www.smart-bus.hu