IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez annyira komoly, mint régen a lottósorsolásra civileket hívtak be, hogy szedjék ki a golyókat és mutassák meg a számokat. Szóval nem valami csini mosolygós cicababa mint manapság, hanem mondjuk egy jólmegtermett 6 osztályos vájár mondta be, hogy a következõ nyerõszám a 6-tos...! a F@szt! 9-es!" :DDDD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Nem is tudom. Én bringán is használom együtt a két féket. Persze ésszel és külön figyelni kell ha vizes, havas vagy éppen jeges az út (én nem szoktam letenni a bringát ha szar az idõ és csak egyszer borultam ónosesõs szarban is, az sem a saját balfasssságom miatt volt)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Komoly e??
Én saját fülemmel hallottam (MR1) a következõt: "... most pedig következzen Andrea Bocelli a vak énekesnõ!"
Egy hétig röhögtem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Komolyan van olyan motoros, aki kizárólag hátsóval fékez? vészfékezéssel???
Na ne vicceljünk :D

V Domino
ez komoly?:DDDDDD

R.I.P. White Europe

Ezen behaltam :DDD A motorosoknak külön tanítani kell, hogy a két féket egyszerre használják???? <#idiota>

http://www.youtube.com/v/jpFbl01xWrs&version=3

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ív Béla király és 6. Lenin

Biztos õ volt aki egy rádiós kívánságmûsorban a páfdedi: "elestem a motorral" címû számát kérte:DDD

:DDDDDDDD

www.smart-bus.hu

Vannak ilyenek. Múltkor asszonnyal voltunk a sztech boltban, bejött egy kiscsávó az anyjával, hogy õ olyan videókártyát szeretne, amin elmegy a GTA í-vé :D

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Willenbrock
Vagy van valahol részletes leírás a beállításokról?

Willenbrock
Ja,nem tudom miért mondott következetesen dózert mikor nagy betûkkel dover van ráírva,lehet hogy a farm szimulátorral keverte na mindegy:)
Azt hol kell beállítani hogy a hat switc-el lehessen nézegetni?

V43 1105
ISTEN VAGY ! :D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V Domino
Errõl van itt szó

http://www.youtube.com/v/we7DfXsYS-c&version=3

R.I.P. White Europe

Farmos játékot kaptál ? <#nevetes1>
Her Laca
Nem tudod megkerülni a patc eket. Lévén csakis a steamen keresztül tudsz játszani ,ammeg frissíti ha akarod ha nem:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Ja az eladó az üzletben kétszer is kihangsúlyozta a játék címét hogy van még ez a Kliff of Dózer(!)Majdnem elröhögtem magam.

Willenbrock
Megvettem az ominózus játékot:)A rendszerem egyelõre csak a minimális igénynek felel meg de gyengébb beállításokkal remélem elég jól elmegy majd rajta.Most jön majd a telepítés meg a beállításokkal vacakolás,motorindítás-kezelés megtanulása.
Az a kérdésem hogy érdemes-e feltelepíteni a patch-et? Mert múltkor olvastam hogy valaki le is törölte inkább annyira nem javított semmit.

Cserébe az új tapasz után hibátlan lesz! :DDD

www.smart-bus.hu

Nesu
Ja igen tényleg ,Két hete <#falbav>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Mióta is simogatják ezt a csodát ? <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

"Kéthét.."
Kész van az már régen, csak a júzerek beszóltak, úgyhogy bosszúból megváratják õket <#nevetes1>

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Amin már csak az utolsó simítások vannak hátra! XD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na majd a világmegváltó mindent elsöprõ,már majdnem kész patch ben ez is orvosolva lesz. :)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Értem én... ezért mondom, hogy az õ hibájuk... valamit elcsesznek a programozásnál.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Il2-ben is így volt. Sokkal jobban lehetett látni a messzi célokat kis felbontáson.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez is lehet az oka. Az élsimítás tök szépen összedolgozza az objekteket a háttérrel, fõleg ha csak néhány pixelesek lennének. Én IL-2-ben is AA nélkül repültem, amikor screenshotok miatt visszakapcsoltam, és véletlen úgy maradt egyszerûen nem láttam földháttérben semmit...

www.pumaszallas.hu

Írtad, hogy a technológia hibája... azt hittem tudsz valami konkrétat! :) Szerintem ez a motor hibája... máshol ilyet még nem hallottam. :S

www.smart-bus.hu

Szóval az AA miatt nem látom a föld fölött a spiteket?

VO101Tom
Ha kisebb felbontással játszol, a LOD-ot elõbb váltja, elõbb rajzolja ki. Már IL-2-ben is így volt, de hogy ennek mi az oka, nemtom.

www.pumaszallas.hu

Papa01
De kemény... :D

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Jajj, ez a faszi egy idióta, nem kell foglalkozni vele.
Régebben indított egy topikot, hogy a mesza úgy emelkedik mint egy UFO, 1000-rõl energiaveszteség nélkül emelkedik 6000-re úgy, hogy követni sem tudja. Majd másnap kiderült, hogy a gépe 3-4 másodpercre meg szokott állni, és csodálkozik, ha utána a mesza fellaggol az égbe... <#shakehead><#fejvakaras><#wilting>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
No majd szaglászom

Nem tudom mi annak a gépigénye... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem kell full játékos gép. Egy Dia 3 elmenjen rajta valahogy.
Nem hiszem,hogy ahhoz csúcs gép kéne.

Her Laca
Csak egy idióta vernyákol ,mert lelövik,és nem érti :)
Pedig spitben ül. Ahogy olvasom a többség pl Robo aki nagyon ügyes ,szépen elmagyarázták neki ,hogy meg kéne tanulni repkedni ,no meg harcolni és nem lesz semmi baj.

Zpogi
Megint téma a csíííter messzer 1C-n.

Szerintem teljesen mindegy ,hogy milyen jó gépeket kapunk ,mert a "fatökû" veresek(tisztelet a kivételnek!) mindig kifogják sírni ,hogy bezzeg a kék oldali gép milyen ûûûber és az övék meg nem...
Kíváncsi leszek mit szólnak ,ha megkapják a La5-öst,azt se tudják majd melyik karhoz nyúljanak hirtelen.

Remélem persze,hogy a CloD-nál nem így lesz. De ennek csak az idõ a megmondhatója és az elmúlt évek tapasztalata nem ezt bizonyítja,sajnos.

Szerintem jobban jársz, ha az adott játékok topikjában megnézed, hogy kb milyen erõforrást igényelnek... i5, plusz 8gb ram legyen... a többit meg az dönti el, hogy milyen vga kell...

Bár szerintem egy játékra is alkalmas laptop kurva drága, és felesleges! :)

PH

www.smart-bus.hu

Her Laca
jó:) És 200 fölött? Mert ahogy nézegettem nem nagyon van különbség a 180 és a 230 as darabok között. Bár én meg pláne sükebóka vagyok ezekhez.

Mármint melyik technológia hibája?

www.smart-bus.hu

Hogy õszinte legyek, laptop terén nem vagyok képben... nem vágom ezeket a mobil vga kütyüket. 200ezer alatt szinte mindegy milyen márkát választasz, majdnem egy kutya mind... azt nézd, hogy minél több garancia legyen rá.

Mondjuk azért igyekezz a HP, Dell, Lenovo trióból választani... :) Ja igen... a HDD mérete meg ne nagyon érdekeljen, azt úgyis le kell cserélni SSD-re... botrány lassúak a laptop vinyók! :)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ez egyszerûen a tachnológia hibája, nem a CloD-é. Il-2-ben is aki 800x600-al repült, sokkal jobban látott, mint aki nagyobbal. Ugyanez van az AA-val, ha bekapcsolod, földháttérben messzirõl szart sem látsz.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Max TV re ,de az sem általános. Amúgy nem tudom ,van itthon 2 db is ,régebbiek ,azoknál lehetne nagyobb picit. Azt se tudom mekkora kijelzõkkel vannak:) Ezeddig csak batár erõmûvekkel PC -z tem:)

Her Laca
Na nektek is feldobom.
Szóval még megvan az egész konfigom,ha valaki ippen szimhez akar komplett gépet mindennel cuzammen ,akkor szóljon.

V43 1105
Kijelzõ mérete? Vagy úgyis monitorra kötnéd ? :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Netezni meg a Diablo 3 menjen rajta. Meg a starcraft 2 :)
Nézegettem ,meg olvasgattam és vannak ezek a GeForce GT520M el szerelt gépek azokról aszongyák ,hogy jók. Természetesen AMD procis az nem kell:)))) 150-200 körül már vannak I3,I5 ,sõt találtam I7 es procikkal is 4 giga rammal,4-600 gigás vinyóval,de pl márkákban nem vagyok járatos.
Toshiba az tetszik , de csak ennyi:)

V43 1105
Mire kell pontosan ? :)

Her Laca
Te kollega.
Mondj egy jó laptopot mostanság. Fingom sincs mik a jók. Mondjuk I3 vagy I5 az alap ,de tovább nem tudom.

Ez elég gáz! :(

www.smart-bus.hu