IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
**--**
Nem villognak a felhõk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És mintha nem lenne kék csík sem!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hogyan is lehet az FPS-t kiíratni?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
ATI-n is van élsimítás!!!
Nem látszik át a horizont a mûszerfalon.
London felett hasít.
Mintha abszolút nem lenne az a mikro lag vagy mi a rák.
Londonban lõttem a vízbe, mint az állat de meg se röccent.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én mindjárt tesztelem, hogy milyen lett.
www.pcpilot.hu
D9
Egyébként írtam még egy litániát, csak éppen elment a naftalin. Mit kiderül valami csõbizbasz volt a 10. emeleten és a víz ráfolyt a villanyórára.
A tûzoltó bajtársak meg lekapcsolták házban a naftát. Megjegyzem jogosan.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Gondolj csak bele:ha annó Siemens eléri célját Tesla lejáratásával,akkor most gyertyaláng mellett neteznél...
De mit tehetünk,az inkvizitorok sem akartak belenézni Gallileo távcsövébe,nem érdekelte õket mert nekik azt mondták,hogy Gallileo egy sarlatán...
Nem kell üdvözölni a politika világában,régebben és mélyebben benne vagyok mint gondolnád😄
Lesz itt még egy hosszabb hangvételû írásom belinkelve,aztán befejezem az offolást.
A Béna.
De nézzük meg a következõt. Itt a kedvenc nejem. Érettségi + szakma. Mégis egy kibaszott "gyárban" dolgozik. Jabil akármi, Noki telefonokat javít.
Mivel a Nokia szarban van így a kezdeti három mûszak helyett lett kettõ, aztán meg egy. Netto 75k (nem viccelek) a fizetése. Szerinted ez mégis mire elég? A nagyurak, ott fent hajlamosak elfelejteni, hogy ebben a kurvaországban (sic!) nem csak bankárok meg adócsalók élnek baszki.
Szépek a érzések meg a nagy gondolatok, csak mint mondtam, ezekért semmit sem adnak a boltban.
2. éppen emiatt tudom megszûrni (nagy százalékkal) mit érdemes, és mit nem.
3.alapvetõen nem illik kritizálni olvasás nélkül, de itt lép életbe a 2. pont.
4. vannak ötleteim Pali bácsi' ügyében, de mint mondtam, nem itt kéne kifejteni.
5.üdvözöllek a politika világában, nincs itt semmi varázslat....<#alien>#alien>
Elítélni egy könyvet olvasás nélkül...nos ez számomra elég lehangoló...
Nem minõsítelek,a saját életed,de minél többet olvasol annál több szemszögbõl fogod látni a dolgokat.
S.Palika esete: Valakinek a diplomáját visszavonni olyan mintha valakinek az általános iskolai bizonyítványát vonnák vissza mert puskázott töriórán... Gondolod úgy lesz valakibõl köztársasági elnök ,hogy elõtte nem néznek utánna a dolgainak?2 évig senkit nem zavart,majd hirtelen óriási médiahadjárat kezdõdött ellene.
Miért lett hirtelen sürgõs eltávolítani?
A köztársasági elnöknek jogában áll megvétózni a beterjesztett törvényeket.(2\3 esetén is).
Ennyi és nem több,nincsenek összeesküvés elméletek...
A Béna.
Volt amikor megdugtak a tatárok, törökök, osztrákok, oroszok, most csak szopatják az embert.
Ezek a piszkos köcsögök arra nem is gondolnak, hogy esetleg a cukros nem azért nem eszik olyan kaját amit ellene neki mert trehány hanem azért, mert nem tudja megfizetni baszki. Mert nem elég, hogy ezek az emberek betegek és egy kisebb vagyon költenek gyógyszerre havonta, még a kajájuk is sokkal drágább. Gondoljunk a cukrosokra, a liszt vagy a tej érzékenyekre. El lehet ballagni egy ilyen üzletbe, és lehet csodálkozni...
Lófasz és esti fény ez a kormány is meg az összes többi is. A kurva életbe... 😄
Engem meg az õseimet is sikerrel beetették ezzel:
"És mit kap ezekért cserébe?
Szavakat. Méghozzá üres szavakat.
Hazafi...
Hõs...
Férfi...
Igaz ember..."
<#smile>#smile> És ehhez tartom magam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Bori lányomé múlt héten kezdett dolgozni. Villanyszerelõ technikus, egy elektronikai cégnél dolgozik (30Km-re van a lakásuktól).
A betanulási idõ alatt 1800€-t kap, utána pedig a kint szakmunkás bért.
Mind a két család gondolkodik a kiköltözésen. Akkor mi minek maradjunk?? Szeretem ezt az országot (igen) és qrvára szeretem a várost, ahol élek. De a szeretetért nem adnak semmit a boltban baszki. (az öcsém fia már ott jár általánosba, még itthon laknak de már õk sem sokáig)
Laca. 100%, hogy Téged is tárt karokkal várnának. Itt a határ mentén kezdenek az osztrák települések kicsit "elöregedni" és szívese nveszik a betelepülõket. Mi több, támogatják õket telekkel meg ilyenekkel. Ha például valakinek nincs megfelelõ szakmája, akkor beiskolázzák és amikor végez, akkor MÁR VÁRJÁK a MUNKAHELYEN! Szóval nem az van, mint it, hogy elvégzel valami tanfolyamot a munkaügyi központ támogatásával, oszt keress magadnak paraszt... Nem!!! Ott már amikor elkezded az adott tanfolyást tudod, hogy hol fogsz dolgozni!
Amíg van nyáj ,márpedig akad birka bõven addig az ígérgetõ ,manipulátorok sínen vannak.Tökmindegy a színük ,jelvényük.
Leon😊
Ha van valami jó vétel szólj már😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Másrészt,igaz nem olvastam a könyvet,csak meg lett említve Duncan Shelly neve a témában,innentõl nem tudom komolyan venni. Max. mint regény.
(ha nincsen kapcsolat bocsi) De ,hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Nem tartom magam semmilyen páthoz tartozónak, de ha már kell-akkor jobb oldal. A bal lib. médiáról is megvan a véleményem,<#action>#action> viszont a szélsõjobb sem a kedvencem, pont azért a sok szarért ami folyamatosan burjánzik belõle. A zsidó befolyás nemcsak nálunk erõs, hanem az egész világon,de azért nem is a sátán népe mint pár hisztérika írja. Igaz a gondok nem kicsi, és szerintem is nagy változások jönnek a közeljövõben, ilyen akkut helyzet nem marad sokáig. Ja és Pali.-
Szemétláda dolognak tartottam,(lásd. ballib. média mennyivel máshogy áll Ferkóhoz) de tagadhatatlan milyen szerepet osztottak rá, és nem volt való k. elnöknek. És azért egy-két csúsztatás khm.. elhagyta a száját,azt sem kellett volna. Lemondott, politikai szeppuku,kész.
A meglátásod helyes,bár hosszú távon nem jó.
De általában az ilyen emberek azok akik a kellõ idõben azt mondják majd,hogy no akkor álljunk fel és tegyünk rendet.
Itt nem tüntetésre,meg vergõdésre gondolok,hanem arra,hogy ti azért már bármilyen hülyeséget nem fogtok megszavazni😄
A Béna.
Az én érdekeimet csak egy ember képviseli,mégpedig jómagam.
Ezt megtanultam ha mást nem is😊
Magyarországra levetítve,ugye van az "összeesküvéselmélet" ,hogy Izrael fel akarja vásárolni az országot.Meg vannak a tények,hogy óriási gondok vannak otthon.
Van aki elhiszi,hogy egyszer majd azt mondják,hogy most már eleget adóztál és holnaptól csökkentjük az adókat?
Olvasd el a könyvet és utána mondj véleményt,ha érdekel átküldöm.
Esetleg egy kérdésemre válaszolhatnál,csak érdekesség képen:
Elégedettség töltött el mikor Smidt Pált kigolyózták? (Pogi te mint jobbikos ,a te válaszod is érdekel.) Nem offolni akarok de a válaszok után majd adok egy kis információt.
Ha esetleg off akkor privátban jöhet.
A Béna.
Egyébként pedig: "A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületrõl lesz elérhetõ. Az eddig egyenként telepíthetõ DCS részek helyett egyetlen közös felületrõl lesz elérhetõ, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítõk között, egyszerûbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlõdik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhetõ gép, térkép vagy más fizetõs tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az elsõ kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-bõl származó repülhetõ Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)"