IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ez nem frissül, mert béta. Le kell szedni és kézzel bemásolni .

**--**

Nem villognak a felhõk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És mintha nem lenne kék csík sem!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Ez a steammel frissül vagy mindenképpen külön kell leszedni és felüliratni az eredeti fájlokat ?
Az van Mijki fiam, hogy a moszad bemért az ip-d alapján és elrontották a játékodat hogy ne érezzd jól magad. Ha kopognak majd az ajtón akkor óvatosan kérdezd meg hogy kik azok aztán menekülj az ablakon keresztül feltéve ha nem laksz túl magasan.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
Nekem az van most, amint elindítom a quick mission-t, a térkép helyén már csak fekete rész van, és amint elkezdem a repülést, látszik az egész asztal, viszont hang van és változik is ahogy játszok a gázzal. Ötlet?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

köhöm, a launc exe müködése blabla mit jelent? hát silver én elnézésed kérem aszem igazad volt
LeonSilver
Beállítások:

Hogyan is lehet az FPS-t kiíratni?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hmmm... most olyan remegõ érzés van a gyomromban, mintha elsõ randira mennék! 😄 Még a végén tényleg lesz belõle valami... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Hát azt hiszem most tényleg fasza lesz.
ATI-n is van élsimítás!!!
Nem látszik át a horizont a mûszerfalon.
London felett hasít.
Mintha abszolút nem lenne az a mikro lag vagy mi a rák.
Londonban lõttem a vízbe, mint az állat de meg se röccent.

Nohab
Kapás van, Nagy Horgász? 😊
Naaaa... mond, hogy mehetek TrackIr-t venni... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Egy perc után azt mondom, hogy: Hohohohohooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hosszabb a hiba lista mint a javításé!! 😄 Édes Istenem... inkább nem is mondok semmit, próbálok optimista lenni.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Isten vagy Sanyo!!! Illetve mivel az Isten én vagyok, ezért félisten. Azért az is valami ... 😉

Én mindjárt tesztelem, hogy milyen lett.

Sanyo
Béta patch hírek, már magyarul. A cuccot sajnos nem tudom kirakni, azonnal indulnom kell a párom elé. Talán még ma este fel tudom tölteni.

www.pcpilot.hu

Kritérium, a "Jó vétel" volt megadva. Az eladónak "jó", a vevõnek meg marad a "vétel". Mindkét fél kapna valamit.<#hamm>

LeonSilver
Nemmondod.

fecska
volt már rá péda XD

pont 200-al több mint a 0, meg szarabb nem nagyon lehet
+1
LeonSilver
Hááát.. 200mega, én túlzott reményeket nem fûzök hozzá. De ne legyen igazam.

Csatlakozom!<#eljen>

D9

LeonSilver
Nem hinném, hogy Laca barátom vevõ lenne egy elsõ emeleti, egy plusz két fél szobás, lakótelepi panelre. Igaz saját és ki van fizetve. 😄

Egyébként írtam még egy litániát, csak éppen elment a naftalin. Mit kiderül valami csõbizbasz volt a 10. emeleten és a víz ráfolyt a villanyórára.
A tûzoltó bajtársak meg lekapcsolták házban a naftát. Megjegyzem jogosan.

Dettó... itt születtem, itt döglök meg. Arról nem beszélve, hogy össze tehetjük a két kezünket, hogy nem mondjuk a II.VH után vagyunk... viszonylag szerencsés korszakban élhetünk.

www.smart-bus.hu

banyek most tényleg töltöm a javitást?
LeonSilver
Azt tudnám, hogy miért ilyen köcsög helyre töltik fel...

Sanyo
Béta peccs, fordítás nemsokára.

www.pcpilot.hu

Mondjuk, sokat dobna Silver lehetõségein, ha pl. Te vennéd meg az Õ házát, végül is, határ közeli az is.<#mf1>
Erre barátom,csak annyit mondhatok,hogy nem biztos,hogy jó szûrõ az író neve alapján válogatni...
Gondolj csak bele:ha annó Siemens eléri célját Tesla lejáratásával,akkor most gyertyaláng mellett neteznél...
De mit tehetünk,az inkvizitorok sem akartak belenézni Gallileo távcsövébe,nem érdekelte õket mert nekik azt mondták,hogy Gallileo egy sarlatán...
Nem kell üdvözölni a politika világában,régebben és mélyebben benne vagyok mint gondolnád😄

Lesz itt még egy hosszabb hangvételû írásom belinkelve,aztán befejezem az offolást.

A Béna.

LeonSilver
Én sem jó kedvembõl gondolkodom azon, hogy elmegyek innen faterkám.
De nézzük meg a következõt. Itt a kedvenc nejem. Érettségi + szakma. Mégis egy kibaszott "gyárban" dolgozik. Jabil akármi, Noki telefonokat javít.
Mivel a Nokia szarban van így a kezdeti három mûszak helyett lett kettõ, aztán meg egy. Netto 75k (nem viccelek) a fizetése. Szerinted ez mégis mire elég? A nagyurak, ott fent hajlamosak elfelejteni, hogy ebben a kurvaországban (sic!) nem csak bankárok meg adócsalók élnek baszki.
Szépek a érzések meg a nagy gondolatok, csak mint mondtam, ezekért semmit sem adnak a boltban.

Egy:ha nálam valaki többet olvas, az már beteges vagy az a munkája..
2. éppen emiatt tudom megszûrni (nagy százalékkal) mit érdemes, és mit nem.
3.alapvetõen nem illik kritizálni olvasás nélkül, de itt lép életbe a 2. pont.
4. vannak ötleteim Pali bácsi' ügyében, de mint mondtam, nem itt kéne kifejteni.
5.üdvözöllek a politika világában, nincs itt semmi varázslat....<#alien>

Sakkay:

Elítélni egy könyvet olvasás nélkül...nos ez számomra elég lehangoló...
Nem minõsítelek,a saját életed,de minél többet olvasol annál több szemszögbõl fogod látni a dolgokat.
S.Palika esete: Valakinek a diplomáját visszavonni olyan mintha valakinek az általános iskolai bizonyítványát vonnák vissza mert puskázott töriórán... Gondolod úgy lesz valakibõl köztársasági elnök ,hogy elõtte nem néznek utánna a dolgainak?2 évig senkit nem zavart,majd hirtelen óriási médiahadjárat kezdõdött ellene.
Miért lett hirtelen sürgõs eltávolítani?
A köztársasági elnöknek jogában áll megvétózni a beterjesztett törvényeket.(2\3 esetén is).
Ennyi és nem több,nincsenek összeesküvés elméletek...

A Béna.

Igaz.De..
Volt amikor megdugtak a tatárok, törökök, osztrákok, oroszok, most csak szopatják az embert.

LeonSilver
Ilyenek baszki, hogy sms adó, meg telefon adó??? Meg a betegeken akarnak spórolni? Merthogy aki izé, annak majd nem támogatják az inzulinját? Hanem? Akkor hagyják megdögleni ha nincs zseton a támogatás nélkülit kiváltani??
Ezek a piszkos köcsögök arra nem is gondolnak, hogy esetleg a cukros nem azért nem eszik olyan kaját amit ellene neki mert trehány hanem azért, mert nem tudja megfizetni baszki. Mert nem elég, hogy ezek az emberek betegek és egy kisebb vagyon költenek gyógyszerre havonta, még a kajájuk is sokkal drágább. Gondoljunk a cukrosokra, a liszt vagy a tej érzékenyekre. El lehet ballagni egy ilyen üzletbe, és lehet csodálkozni...

Lófasz és esti fény ez a kormány is meg az összes többi is. A kurva életbe... 😄

Maradok.<#bdead>
Engem meg az õseimet is sikerrel beetették ezzel:
"És mit kap ezekért cserébe?
Szavakat. Méghozzá üres szavakat.
Hazafi...
Hõs...
Férfi...
Igaz ember..."
<#smile> És ehhez tartom magam.

Her Laca
No Leon ennek utána nézek😊 Úgyis érik már bennem ez a dolog,csak én is amolyan hülye Magyar vagyok aki ragaszkodik a hazájához. De azért mindennek van határa 😊 és az speciel nálam mostanában eljött.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Komolyan. A Niki lányom férje már qrva régóta (5-6 éve) kint dolgozik.
A Bori lányomé múlt héten kezdett dolgozni. Villanyszerelõ technikus, egy elektronikai cégnél dolgozik (30Km-re van a lakásuktól).
A betanulási idõ alatt 1800€-t kap, utána pedig a kint szakmunkás bért.
Mind a két család gondolkodik a kiköltözésen. Akkor mi minek maradjunk?? Szeretem ezt az országot (igen) és qrvára szeretem a várost, ahol élek. De a szeretetért nem adnak semmit a boltban baszki. (az öcsém fia már ott jár általánosba, még itthon laknak de már õk sem sokáig)

Laca. 100%, hogy Téged is tárt karokkal várnának. Itt a határ mentén kezdenek az osztrák települések kicsit "elöregedni" és szívese nveszik a betelepülõket. Mi több, támogatják õket telekkel meg ilyenekkel. Ha például valakinek nincs megfelelõ szakmája, akkor beiskolázzák és amikor végez, akkor MÁR VÁRJÁK a MUNKAHELYEN! Szóval nem az van, mint it, hogy elvégzel valami tanfolyamot a munkaügyi központ támogatásával, oszt keress magadnak paraszt... Nem!!! Ott már amikor elkezded az adott tanfolyást tudod, hogy hol fogsz dolgozni!

Nincsen új a nap alatt. Mindig is így mûködött a világ. Persze ez a szar-fos hasonlat egy csöppet le egyszerûsíti a dolgokat.<#vigyor>

Her Laca
Valaki itt a fórumon egyszer jól megfogalmazta " a szar és a fos közt lehet választani,úgy hogy nagyot tévedni nem lehet"
Amíg van nyáj ,márpedig akad birka bõven addig az ígérgetõ ,manipulátorok sínen vannak.Tökmindegy a színük ,jelvényük.

Leon😊

Ha van valami jó vétel szólj már😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#eljen> például.

LeonSilver
Az emberek zöme szerint maradhatott volna skiccpali a fõnök, ha lett volna annyi vér a pucájában, hogy kiálljon és azt mondja: "Sportoló voltam, készültem, hogy az országnak hírnevet szerezzek és nem volt idõm saját szart írni, bocsánat". Ha ezt megteszi szerintem semmi gáz nem lett volna. AMúgy én elégedett nem vagyok azért, mert kirúgták. Viszont elkezdtünk a határhoz közel, csak a másik oldalon eladó ingatlanokat keresni...

Egyrészt nagyon nem mindegy kitõl, és mit olvasol.
Másrészt,igaz nem olvastam a könyvet,csak meg lett említve Duncan Shelly neve a témában,innentõl nem tudom komolyan venni. Max. mint regény.
(ha nincsen kapcsolat bocsi) De ,hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Nem tartom magam semmilyen páthoz tartozónak, de ha már kell-akkor jobb oldal. A bal lib. médiáról is megvan a véleményem,<#action> viszont a szélsõjobb sem a kedvencem, pont azért a sok szarért ami folyamatosan burjánzik belõle. A zsidó befolyás nemcsak nálunk erõs, hanem az egész világon,de azért nem is a sátán népe mint pár hisztérika írja. Igaz a gondok nem kicsi, és szerintem is nagy változások jönnek a közeljövõben, ilyen akkut helyzet nem marad sokáig. Ja és Pali.-
Szemétláda dolognak tartottam,(lásd. ballib. média mennyivel máshogy áll Ferkóhoz) de tagadhatatlan milyen szerepet osztottak rá, és nem volt való k. elnöknek. És azért egy-két csúsztatás khm.. elhagyta a száját,azt sem kellett volna. Lemondott, politikai szeppuku,kész.

Mondjuk azért tõled valami ilyesmit vártam😄
A meglátásod helyes,bár hosszú távon nem jó.
De általában az ilyen emberek azok akik a kellõ idõben azt mondják majd,hogy no akkor álljunk fel és tegyünk rendet.
Itt nem tüntetésre,meg vergõdésre gondolok,hanem arra,hogy ti azért már bármilyen hülyeséget nem fogtok megszavazni😄

A Béna.

Her Laca
Ha megfelel az én véleményem is akkor annyit tudok mondani,hogy pont leszartam Palit. És az utódját is. Meg minden politikust.
Az én érdekeimet csak egy ember képviseli,mégpedig jómagam.
Ezt megtanultam ha mást nem is😊

Összeesküvés elméletekkel nem foglalkozom,tényekkel igen.
Magyarországra levetítve,ugye van az "összeesküvéselmélet" ,hogy Izrael fel akarja vásárolni az országot.Meg vannak a tények,hogy óriási gondok vannak otthon.
Van aki elhiszi,hogy egyszer majd azt mondják,hogy most már eleget adóztál és holnaptól csökkentjük az adókat?
Olvasd el a könyvet és utána mondj véleményt,ha érdekel átküldöm.

Esetleg egy kérdésemre válaszolhatnál,csak érdekesség képen:
Elégedettség töltött el mikor Smidt Pált kigolyózták? (Pogi te mint jobbikos ,a te válaszod is érdekel.) Nem offolni akarok de a válaszok után majd adok egy kis információt.
Ha esetleg off akkor privátban jöhet.

A Béna.

Nekem is egy Asus-om van, szintén az ATI HD5470 kártyával. Pár nézetben -pl. Storch lõvész - csak fehér képernyõ látszik.
LeonSilver
A DCS: A-10C totyik átalakult.

Egyébként pedig: "A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületrõl lesz elérhetõ. Az eddig egyenként telepíthetõ DCS részek helyett egyetlen közös felületrõl lesz elérhetõ, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítõk között, egyszerûbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlõdik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhetõ gép, térkép vagy más fizetõs tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az elsõ kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-bõl származó repülhetõ Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)"

Willenbrock
Ez a DCS sorozat mi is egyáltalán,egy kiegészítõ ami az A-10 és a Kamov Ka-50 szimulátorokhoz való?Hallottam már a nevet de nem ismerem a sorozatot A-10 meg Ka-50 nem annyira érdekelnek.De ha ezekhez van akkor azok ellen lehet majd mustanggal repülni vagy hogy?Esetleg más világháborús gépet is ki fognak adni?Mert az jó lenne,egy új WW2 szimulátor lehetne végül gyakorlatilag.(nem ismerem még sem az A-10 sem a Ka-50 szimulátort csak most a Mustang kiegészítõ felajzott egy kicsit😊)

Her Laca
Na most megy akkor storno😊

Thx.. IL-ezni akarok, max nem lesz élsimítás.... Azért ha valaki tud jó 5letet írja meg PLEASE! :-)

Her Laca
AMBAREK!!!
Nézzen már rá valaki ,hogy neki megy e a steam pls😊